aman annesi uyanıkken de görürsün merakt etme..opuyorumnanaktan
oğlumun doğduğu gün yakın bir arkadaşım "en iyi bebek uyuyan bebektir" demişti de anlayamamıştım.. sonra anladım ne kadar haklı olduğunu... sen nedemek istediğimi anlamışsındır tecrübeli anne olarak kaydirigubbakcemile5
merzeh benimde yüzüm çok kabardı ama sivilce ler hep deri altında kaldı kabarık kabarık ciltim
Merhaba kızlar, güzelhamişler...yerimseniben
maşallah nerdeyse 150 sayfa yazmışsınız, her gün giremediğim için kaçırıyorum maalesef..
Bugün doktora gittik ve bebişi gördük.. elleri ayakları hiç durmadan oynuyordu.. kalp atışları gayet iyi, şu an için gayet sağlıklı gözüken bir bebek dedi.. gene idrar tahlili yapıldı, ense kalınlığına baktı, ikili test için kan verildi, umarım iyi çıkar.. bu sefer oğlumu da götürdük.. kardeşim neden siyah deyip durdu.. ben siyahmıydım filan.. ultrason görüntüleri tuhaf geldi..kaydirigubbakcemile3
aman annesi uyanıkken de görürsün merakt etme..opuyorumnanaktan
oğlumun doğduğu gün yakın bir arkadaşım "en iyi bebek uyuyan bebektir" demişti de anlayamamıştım.. sonra anladım ne kadar haklı olduğunu... sen nedemek istediğimi anlamışsındır tecrübeli anne olarak kaydirigubbakcemile5
Amin canım...
Senin ilk bebişin dimi?
duncan ılık suya bol limon sık onu iç canım geçmiş olsun
Canım toplu alıntı yapmak istiyorsan almak istediğin yazının altında MQ yazıyor ona bas,okuman bittiğinde her sayfada, cevap vere bas hepsi orada çıkıcak...
sonra tek tek cevaplarsın yerimseniben
Bu arada reklamları izlerken resmen gördüğüm yiyeceklerin kokusu o an burnuma geliyor,sizde yaşıyormusunuz?sempatiksalakcinni
Hayırlı akşamlar kızlar..
Bugün eşimle bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gittik.
Çok şükür Rabbim miniğime can vermiş.Kalbi pıt pıt pıt atıyor maşallah...
Harika bir duyguymuş gerçekten.Rabbim herkese nasip etsin.Bizlere de kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah...
Gözün aydın canım...
Gezgin arkadaşım sanırım tansiyonun düşüyor;bana da oluyor arada bir bu durum.Tansiyon düşünce tuzlu ayran iyi geliyor.Bir de ayaklarını hafif yukarıya kaldırsan yine kan akışın düzene girer ve de tansiyonun.Baş ağrın içinse dinlen canım;ağrı kesici içmezsin sanırım.Dayanırsın ama çok şiddetlenirse iç..Allah'ın izniyle birşey olmaz.Geçmiş olsun
Merhaba kızlar, güzelhamişler...yerimseniben
maşallah nerdeyse 150 sayfa yazmışsınız, her gün giremediğim için kaçırıyorum maalesef..
Bugün doktora gittik ve bebişi gördük.. elleri ayakları hiç durmadan oynuyordu.. kalp atışları gayet iyi, şu an için gayet sağlıklı gözüken bir bebek dedi.. gene idrar tahlili yapıldı, ense kalınlığına baktı, ikili test için kan verildi, umarım iyi çıkar.. bu sefer oğlumu da götürdük.. kardeşim neden siyah deyip durdu.. ben siyahmıydım filan.. ultrason görüntüleri tuhaf geldi..kaydirigubbakcemile3
bugün çok üzgünüm eşim seminere antalyaya gitti
ağlamaktan bitap düştüm((
bebeğimi düşünüp zırlamayı kesiyorum ama
ilk defa ayrılıyoruz bana çok zor geldi...
4 yılı geçti evleneli ilk defa ayrıldık
valla bu durum olmasa bende izin alır giderdim((
bebişimle bekliyoruz babasını
allaha emanet canımın canı....
Geçen sene bu zamanlar bizde arkadaşlarla böyle bir topikteydik 2010 mayıs anneleriydik toiğiniz hayırlı olsun çok heycanlandım görünce benim bebişim 5.5 aylık oldu allah sizede o günleri göstersin inş.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harika bir duygu ama hamileliğinizde herşeyi dolu dolu yaşamaya çalışın kucağınıza aldığınızda en güzel ve en yorucu duygu:)[/
allah bizede o günleri gösterir inşallah
canım ya çok zor ama dışarı felan çık biraz.benim eşimde iş dolayısıyla il dışına çıkıyo bu dönemde çok zor oluyo ama napalım
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkese iyi pazarlar...
canım benim sağol.. o da senin dediğin gibi dedi bende zırlamayı bıraktım:)kendi kendini üzme cnmm... onun da aklını sende bırakmaa... diyorum daaa ben de dayanamam heralde ayrılığaa biz de bayram konusunda biraz takıştıkk vee ayrı geçirme kararı aldık ama sanırım kızgınlıkla verilmiş bir karardı bakalım nolcakk... allah günay yazmasın amaa aklım gidiyo bayram gelecek diyeee....bi daha dünyya gelirsem kendi memleketimden evlenirim...
amin canım... üzdüm mideme vurdu bulandıallah kavustursun inşallah sizi..Üzme kendini..Sayılı gun cabuk gecer:teselli:
burda dışarı çıkma şansım hiç yok bitanem...Geçen sene bu zamanlar bizde arkadaşlarla böyle bir topikteydik 2010 mayıs anneleriydik toiğiniz hayırlı olsun çok heycanlandım görünce benim bebişim 5.5 aylık oldu allah sizede o günleri göstersin inş.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harika bir duygu ama hamileliğinizde herşeyi dolu dolu yaşamaya çalışın kucağınıza aldığınızda en güzel ve en yorucu duygu:)[/
allah bizede o günleri gösterir inşallah
canım ya çok zor ama dışarı felan çık biraz.benim eşimde iş dolayısıyla il dışına çıkıyo bu dönemde çok zor oluyo ama napalım
offf offf hemde nasıl zormuş allah sanada kolaylık versin
Günaydın arkadaşlarrr...Özlemcim Allah kavuştursunn.Benimde eşim bu ay 2 kere izmir ve antalyaya gidecek bu sabah baya acıtasyon yaptım hatta çalışanlardan biriymişim gibi gideyim dedim ama nafilee :))) Eşimin toplantıları hep günlük olurdu ama buseferki yatılı olacakk(
amin canım sağol... off desene sanada yol gözüküyor... bende dedim hamile olmasaydın giderdik dedi
benimkide 1 hafta kalacak cumaya kadar yalnızım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?