2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım işte yinede oynadıgını görmek istiyorum valla çıkınca uyusun isterim tabikide :)))

merzeh benimde yüzüm çok kabardı ama sivilce ler hep deri altında kaldı kabarık kabarık ciltim

valla ne diyim inşallah en kısa zamanda bari bunlardan kurtuluruz zaten berbat hissedioruz çogumuz sanırım bide üstüne bunlar olunca neyse sağlık olsun daa geçer allah büyük herşeye sabır artık

merabalar canım maşallah ( ya valla oğluşuna diye dilime geldi allah bilir tabi) neyse artıkın minnoşuna nazar değmesin abisi kardeşinide görmüş ne güzel ya

aynen canım bende anladım ne demek istediğini benim ilk kızım varmı yokmu belli değildi akıllı mı aklıılı ikinci minnoşumda canı saolsun gece kuşu baya çektik valla uyku sevmez sürekli aglar kısaca neredeyse yaşına kadar anamdan emmiğim süt burnumdan geldi şimdi iki yaşına gircek tam biraz rahata kavuşmuşken korkuyorum açıkcası sırf bu yüzden dua ediyorum valla uslu olsun çok uyusun diye şans artık saglıklı olsun da kuzum

Senin kuzucuğa da maşallah diyorum.. ilk bebbişin galiba.. rahat geçer inş hamileliğin.. hepimizin tabiki..

oğlumu kardeşinin siyah olmadığına ikna etmeye çalışıyom hala.. hala anlayamadı siyah olmadığını.. :roflol:

saolun canlarım daha güzelleri size olsun inşallah.

turkocum bulantılarım bitio dedim şimdi yine tükürüğümü yutamaz hale geldm. aman napalım kadersırnaşık şey

duncan ılık suya bol limon sık onu iç canım geçmiş olsun

Sagolasın canım... Uygulamasını hemen yapıcam...

Canım toplu alıntı yapmak istiyorsan almak istediğin yazının altında MQ yazıyor ona bas,okuman bittiğinde her sayfada, cevap vere bas hepsi orada çıkıcak...
sonra tek tek cevaplarsın yerimseniben

Çok sagol Gezgin.Sanırım aynen böle yapıcam:))BAşarılı oldum heralde:))

Bu arada reklamları izlerken resmen gördüğüm yiyeceklerin kokusu o an burnuma geliyor,sizde yaşıyormusunuz?sempatiksalakcinni

Ben yaşıyorum valla. Psikolojik bulantı.

Kızlar dikkat edin kendinize bol süt için içebiliyorsanız oda dengeler baş ağrısına falan iyi gelir...

kaydirigubbakcemile3 Baya komik birşey canım ya... Allah kolaylık versin oğluna anlatma konusunda... Bu arada gözün aydın....

Geçen sene bu zamanlar bizde arkadaşlarla böyle bir topikteydik 2010 mayıs anneleriydik toiğiniz hayırlı olsun çok heycanlandım görünce benim bebişim 5.5 aylık oldu allah sizede o günleri göstersin inş.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin harika bir duygu ama hamileliğinizde herşeyi dolu dolu yaşamaya çalışın kucağınıza aldığınızda en güzel ve en yorucu duygu:)

bugün çok üzgünüm eşim seminere antalyaya gitti
ağlamaktan bitap düştüm((
bebeğimi düşünüp zırlamayı kesiyorum ama
ilk defa ayrılıyoruz bana çok zor geldi...
4 yılı geçti evleneli ilk defa ayrıldık
valla bu durum olmasa bende izin alır giderdim((
bebişimle bekliyoruz babasını
allaha emanet canımın canı....

kendi kendini üzme cnmm... onun da aklını sende bırakmaa... diyorum daaa ben de dayanamam heralde ayrılığaa biz de bayram konusunda biraz takıştıkk vee ayrı geçirme kararı aldık ama sanırım kızgınlıkla verilmiş bir karardı bakalım nolcakk... allah günay yazmasın amaa aklım gidiyo bayram gelecek diyeee....bi daha dünyya gelirsem kendi memleketimden evlenirim...

allah kavustursun inşallah sizi..Üzme kendini..Sayılı gun cabuk gecer:teselli:

Günaydın arkadaşlarrr...Özlemcim Allah kavuştursunn.Benimde eşim bu ay 2 kere izmir ve antalyaya gidecek bu sabah baya acıtasyon yaptım hatta çalışanlardan biriymişim gibi gideyim dedim ama nafilee :))) Eşimin toplantıları hep günlük olurdu ama buseferki yatılı olacakk (

canım benim sağol.. o da senin dediğin gibi dedi bende zırlamayı bıraktım:)
ahhh ahh dayanmak çok zor ama katlanacağız mecburen
bayramda var daha ama bakalım bizimde memlektler ayrı çok zor
eğer giderse ilk defa bayramı yalnız geçireceğim
inşallah gitmez(((
allah kavustursun inşallah sizi..Üzme kendini..Sayılı gun cabuk gecer:teselli:
amin canım... üzdüm mideme vurdu bulandı((
inşallah çabuk geçer....

kızlar şimdi nisan aneleri topicine baktım orda erkek bebek çoğunlukta erkek senesi olcak diyolar bakalım bizde çoğunlukta ne olacakk tabiki başta sağlıklı olsunlardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…