2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 1 hamileliğimde düşük oldu bundada düşük tehlikesi var progestan ve iğne kullandım bebe aspirini içiyorum ama içimdeki korku geçmiyo benim gibi olanlar varmı

merhaba gulbah, hosgeldin..
icini ferah tut arkadasim, allah sorunsuz bir sekilde bebegine kavusmani nasip etsin..
ben yasamadim ama bir tanidigimin basina gelmisti, biraz dikkatle ve dinlenerek bebegini kucagina aldi, olumsuz dusunme :)

Hoşgeldin gulbah burda o dediğin ilaçları içen arkadaşlar var aynı dönemlerden geçiyoruz hepimiz.Allah hepimizin bebeğini korusunn dikkat et kendinee çokta stres yapma bebeğinde tedirgin oluurr

canım hoşgeldin. benımde arada lekelenmelerim oldu dr bana progestan verdı 12. haftaya kadar içicen dedi içiyorum mecburen lekelenmem geçti

oh afiyet olsun benımde bulantılar gerı geldıııı
bebeyağını ben ara sıra kullanıyorum hergün düzenli değil, siz nasıl kullanıyorsunuz?
ben dalinin jel bebe yağını aldım siz ne aldınız memnun musunuz?

canım bende sürekli uyku halı ve halsızlık var ayrıca çok gergınım çok normal bunlar

kızlar ben sordum arkadaşlara hepsi lierac dediler kesınlıkle çok etkilymiş ama bıraz pahalıymış nette baktım 51 tl den 84 e kadar değişik fiyatlar var nu kesın almayı düşünüyorum ayrıca badem yağı kakao yağı susam yağı da alıp karıştırıcam en azından doğal şimi bebeyağı sürüyorum çünkü karnım kaşınmaya başladı
4. aydan itibaren lierac kullan dedıler tek çatlak bıle olmuyormuş dr tavsıyesıymış ben ondan alıcam

Son düzenleme:
selam sekerler hepınıze ıyı aksamlar....nasılsınız....
ben bugun cok sısım karnım davul gıbı oldu....gazım var sanırım...bagırsaklarım dıken batar gıbı batıyo......

ohhh ne güzel baada gönder:))))

allah kucağına almayı nasip etsin canım...

ohhh ne güzel baada gönder:))))

canım...nerdeyse 1 aydır sarma istiyordu canım ama maalesef kimseden isteyemedim ..yapar mısın diyebileceğim kimse yoktu..bugün kahvaltı sonrası hemen işe koyuldum ki belki vazgeçerim üşenip diye....senin de mi yapacak kimsen yok özlemcim?göndereyim diyeceğim ama yedik bitirdik hepsini.orta boy bir tencere yapmıştım...önümüzdeki haftaya kadar beklersen sana da sarıp göndereyim şeker...ne demek....olumunekankayizsmile

Ozlemcim, Allah kavustursun canim..
Aglama diyemicem.cunki tutamiyor insan kendini..
hamilelikle birlikte 2 ye katlaniyor gozyaslari:)))
Ayni duygilari gecen hafta ben yasadim..
10 gun bana 10 ay gibi geldi esimsiz(
Ilk gittigi gun hele cok agir geldi bana..
ertesi gunde baya zordu..
ama sonraki gnler mecburen kabul ediyorsun yaninda olmadigini ve kendine ugraslar ariyorsun canim..
aslinda suanki yanlizligininda tadini cikarmayi dene..
bebeginle sen varsin su birkac gun...
sooooyylee bi ruhunu, psikolojini yokla..
dusun...bana cok ii geldi:))
ve esim geri dondugunde onu cook ama cok ozlemisim...
Oda seni ozlemis oluyor..SUPER BIR DUYGUU:)))
Umarim bu 1 hafta cok cabuk ve keyifli gecer senin icin.

Hosgeldin canim, Allah tamaminada erdirir insallah.

selam sekerler hepınıze ıyı aksamlar....nasılsınız....
ben bugun cok sısım karnım davul gıbı oldu....gazım var sanırım...bagırsaklarım dıken batar gıbı batıyo......

ozlemcim, sanada iyi aksamlar cnm..
benim karnimda suan davul olmus durumda..
gorenler hamilemisin diye sormuyor bana...
direk kac aylik oldu diyor:)))))
suan abartmiyorum 5 aylik gibi yaaaa..
acaba bu gaz olayina ne fayda ederki??
Nasil yumusar karnimiz?
Ben hic memnun degilim bu durumdan...boyle kocaamann sis bir karin(gazla dolu)yasakkelime

duphalac dıye bı bagırsak duzenleyıcı var....o ıyı gelıyo....ama bıkac kapak ıcmek lazım ıste....

3-5gün boyunca kabızlık çeken var mı? ne yapmak gerekiyor acaba

canım eskiden çekerdim hamilelikte yaşamadım çok şükür şimdi çok dikkat ediyorumm
.Bol salata sebze bide bana aktivya çook iyi geliyo..İbrahim saraçoğlundan inciri suya atıp 1 gece bekletin sabah aç karna yiyin diye duymuştum oda çok iyi gelmişti tavsiye ederim 15 gün yapmıştım

Günaydın kızlar

haftasonu kursum olduğu için fazla gelemedim
Kursta hocamız 2 ay önce doğum yaptığı için sürekli bilgiler veriyor sizin için en önemli bilgi sanırım şu
4.Aydan itibaren her akşam zeytinyağı ile göğüs üstünden dizkapaklara kadar hocamız sürmüş ve çook memnun kalmış hiç çatlağı olmamış. Badem yağını tavsiye etmiyormuş çünkü tüylenmeye neden oluyormuş bilginize
anne-oluyorum hoşgeldin Allah tamamına erdirsin

gülbah sende hoşgeldin Allah tamamına erdirsin kızlar
Bende progestoron jeli kullanıyorum canım

özlemayd bayram geliyor ve evet aynı sorunu bizde yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum ailelerin farklı ve uzak şehirlede olması çok zor bir durum drum izin verirse bu bayramı ailemin yanında geçirmek istiyorum bakalım hayırlısı

WestLife kabızlık çekmiyorum ama sana önerim sabahları kuru kayısı, kuru üzüm gibi şeylerden yiyerek ılık su içmen canım akşamki yediğin son öğünde meyve ve süt olsun

hepınıze saglıklı guzel huzurlu mutlu bır hafta dılıyorum kızlar....
ve.....kocaman gunaydınlar.......
ben yıne uyuyarak gecırdım hafta sonumu....
umarım sızlerde bebıslerde gayet ıyıdırler......

günaydınlar ..herkese hayırlı haftalar...sağlıklı keyifli huzurlu en önemlisi bulantısız bir hafta geçirmemizi diliyorum...

herkese günaydın...cumartesi kontrole gittik, bebeğimizi gördük, kıpır kıpır oynuyodu kuzum:))) Allah tüm isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin inşallah, hepimizi de devamına erdirsin...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkese iyi haftalar.3 ,4 gündür beni endişelendiren olmayan bulantılarım resmen tüm şiddetiyle geri geldi sabah 8den beri ayaktayım ama hala cesaretim yok kahvaltı yapmaya :)) sizler nasılsınız bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…