merhaba, tesekkur ederim bakiyorum hemen umarim halledebilirim :)Merhaba arkadaşım...tülin buaralar çok girmiyo dr yasaklamıştı yanlış bilmiyorsamm..Çizelgenin nasıl yapılacağı forumda resimli anlatılıyodu arkadaşım aratırsan bulursuunn..
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 1 hamileliğimde düşük oldu bundada düşük tehlikesi var progestan ve iğne kullandım bebe aspirini içiyorum ama içimdeki korku geçmiyo benim gibi olanlar varmı
canım hoşgeldin. benımde arada lekelenmelerim oldu dr bana progestan verdı 12. haftaya kadar içicen dedi içiyorum mecburen lekelenmem geçtimerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 1 hamileliğimde düşük oldu bundada düşük tehlikesi var progestan ve iğne kullandım bebe aspirini içiyorum ama içimdeki korku geçmiyo benim gibi olanlar varmı
oh afiyet olsun benımde bulantılar gerı geldııııSelam güzel anneler....nasılsınız bugün?ben bugün dün yapamadığım sarmalarımı sardım..eşim de yardım etti..sonra bir tabak o bir tabk ben tv karşısında çerez gibi yedikcokacimcoook sonra alışverişe çıktık...az önce eve döndük...burda hava çok güzeldi....temiz hava almak iyi geldi bana...dün hiç tadım yoktu...:1no2: her geçen gün beni mutlu ediyor şu an...bu bulantılardan kurtulacağım gün 1 gün daha yaklaşıyor inş diyerek hem dua hem de şükrediyorum....:Saruboceq: sizler neler yaptınız....???
bebeyağını ben ara sıra kullanıyorum hergün düzenli değil, siz nasıl kullanıyorsunuz?
ben dalinin jel bebe yağını aldım siz ne aldınız memnun musunuz?
canım bende sürekli uyku halı ve halsızlık var ayrıca çok gergınım çok normal bunlarlierac diye bi krem varmış.hem çatlağın oluşumunu engellemeye, hem de oluşmuş çatlağı hafifletmeye yardımcı bi kremmiş.ben doktoruma danışıp onu kullanıcam.
bir de kızlar ben sürekli uyuyorum.akşam 8'de uyuyorum sabaha kadar.eşim de artık isyanlarda.dün bana uyuma da film izleyelim dedi ama dayanamadım yine uyuyakalmışım.sizde de oluyo mu bu uyku hali?
ohhh ne güzel baada gönder:))))Selam güzel anneler....nasılsınız bugün?ben bugün dün yapamadığım sarmalarımı sardım..eşim de yardım etti..sonra bir tabak o bir tabk ben tv karşısında çerez gibi yedikcokacimcoook sonra alışverişe çıktık...az önce eve döndük...burda hava çok güzeldi....temiz hava almak iyi geldi bana...dün hiç tadım yoktu...:1no2: her geçen gün beni mutlu ediyor şu an...bu bulantılardan kurtulacağım gün 1 gün daha yaklaşıyor inş diyerek hem dua hem de şükrediyorum....:Saruboceq: sizler neler yaptınız....???
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 1 hamileliğimde düşük oldu bundada düşük tehlikesi var progestan ve iğne kullandım bebe aspirini içiyorum ama içimdeki korku geçmiyo benim gibi olanlar varmı
ohhh ne güzel baada gönder:))))
bugün çok üzgünüm eşim seminere antalyaya gitti
ağlamaktan bitap düştüm((
bebeğimi düşünüp zırlamayı kesiyorum ama
ilk defa ayrılıyoruz bana çok zor geldi...
4 yılı geçti evleneli ilk defa ayrıldık
valla bu durum olmasa bende izin alır giderdim((
bebişimle bekliyoruz babasını
allaha emanet canımın canı....
selam sekerler hepınıze ıyı aksamlar....nasılsınız....
ben bugun cok sısım karnım davul gıbı oldu....gazım var sanırım...bagırsaklarım dıken batar gıbı batıyo......
3-5gün boyunca kabızlık çeken var mı? ne yapmak gerekiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?