günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkese iyi haftalar.3 ,4 gündür beni endişelendiren olmayan bulantılarım resmen tüm şiddetiyle geri geldi sabah 8den beri ayaktayım ama hala cesaretim yok kahvaltı yapmaya :)) sizler nasılsınız bakalım ?
GÜNAYDIN...ahh arkadaşım endişelendiğin şeye bakarmısınlmaz:inş.kısa zamanda geçer bulantıların..ve tabiikide benimkide
Günaydın kızlar. gonul86 ben. kullanıcı adımı değiştirdim. bugün havadanmıdır bilinmez bende çok kötüyüm. Mide bulantısı,halsizlik vs.herşey var bende. Gece düzgün uyuyamadım. karnımda aşırı şişlik vardı sanki.bütün gece döndüm durdum. İşe sürünerek geldim diyebilirim. Umarım herkezin mide bulantıları geçer en kısa zamanda.
kızlar ikili test yaptıranınız var mı? Özel hastaneye sordum ssk anlaşmalı 120 TL diyorlar. Devlet hastanesi yapıyor mu biliyormusunuz? Sadece 1 teste bu kadar para vermek istemiyorum.
testimi perşembe özelde yaptırıcam 160 TL ya canım.
devlette yapıyorlar ama randevu alman gerekiyor
günaydın arkadaşlar umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir ben bu 1-2 gündür kendimi kötü hissediyorum sürekli bebeğime birşey olmuşmudur diye düşünüp ağlıyorum aslında perşembe dra gittim ve brbişimi gördüm ama yinede iç,im rahat etmiyor bebeğini kaybeden annelerin yazdıklarını okuyup etkileniyorum birde benim en baştan beri çok fazla gebelik belirtim bulantı vs olmadı bunlarda beni tedirgin ediyor ama bebeğim maşallah iyi sürekli haftada 1 ultrasona gidiyorum dr yinemi sen şeklinde bakıyor bi de sanki göğüslerimin hassasiyeti vedolgunluğu gitti kendimi ve eşimi çok yıpratıyorum sizin göğüsleriniz de durum nasıl bende iştahsızlık ve sıkıntı varne olur bana yardım edin fikir ve önerilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var umarım bebeğim iyidir 8 senedir biz hasretle bekliyoruz onı
günaydın arkadaşlar umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir ben bu 1-2 gündür kendimi kötü hissediyorum sürekli bebeğime birşey olmuşmudur diye düşünüp ağlıyorum aslında perşembe dra gittim ve brbişimi gördüm ama yinede iç,im rahat etmiyor bebeğini kaybeden annelerin yazdıklarını okuyup etkileniyorum birde benim en baştan beri çok fazla gebelik belirtim bulantı vs olmadı bunlarda beni tedirgin ediyor ama bebeğim maşallah iyi sürekli haftada 1 ultrasona gidiyorum dr yinemi sen şeklinde bakıyor bi de sanki göğüslerimin hassasiyeti vedolgunluğu gitti kendimi ve eşimi çok yıpratıyorum sizin göğüsleriniz de durum nasıl bende iştahsızlık ve sıkıntı varne olur bana yardım edin fikir ve önerilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var umarım bebeğim iyidir 8 senedir biz hasretle bekliyoruz onı
sizler şalgam suyu içiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?