2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bende bırazdan okula gidicem midem yıne kötu bır ara neredeyse tamamen geçmişti geri geldi kahvaltımı zorla da olsa yapabildimcokacimcoook

GÜNAYDIN...ahh arkadaşım endişelendiğin şeye bakarmısın lmaz:inş.kısa zamanda geçer bulantıların..ve tabiikide benimkide

Günaydın kızlar. gonul86 ben. kullanıcı adımı değiştirdim. bugün havadanmıdır bilinmez bende çok kötüyüm. Mide bulantısı,halsizlik vs.herşey var bende. Gece düzgün uyuyamadım. karnımda aşırı şişlik vardı sanki.bütün gece döndüm durdum. İşe sürünerek geldim diyebilirim. Umarım herkezin mide bulantıları geçer en kısa zamanda.

kızlar ikili test yaptıranınız var mı? Özel hastaneye sordum ssk anlaşmalı 120 TL diyorlar. Devlet hastanesi yapıyor mu biliyormusunuz? Sadece 1 teste bu kadar para vermek istemiyorum.

günaydınn
allah yardımcın olsun...bende sabah işe gelirken çok zorlanıyorum...ben hep sabır az kaldı 12.haftadan sonra düzelicem diye kendimi motive etmeye çalışıyorum

kızlar ikili test yaptıranınız var mı? Özel hastaneye sordum ssk anlaşmalı 120 TL diyorlar. Devlet hastanesi yapıyor mu biliyormusunuz? Sadece 1 teste bu kadar para vermek istemiyorum.

testimi perşembe özelde yaptırıcam 160 TL ya canım.
devlette yapıyorlar ama randevu alman gerekiyor

CUMARTESİ iş çıkışı cevahire gittim kendime kıyafet almaya ...koskoca yerde sadece 1 tane hamile giyim mağazası varmış oda GEBE diye bi mağaza ama fiyatlar uçmuş resmen..LCW den bişeyler aldım...yanlız hamile kıyafetleri çok pahalı yandık biz kızlar...

günaydınnn herkesee yaaa bend e kötüyüm bugün nedir bu bilmem ki mide bulantısı var vee gaz sıkıntım ölmek üzereyim.. sabahtan beridir sabrediyorum amaa artık yapacak bişi yok içime sinmeye sinmeye ppatya çayı içiyorum şimdii... napayımm yaa inşallah bişi olmaz....

testimi perşembe özelde yaptırıcam 160 TL ya canım.
devlette yapıyorlar ama randevu alman gerekiyor

yapılıyor canım ..yanlız bazı formaliteler var onlara uymak zorundasın..örneğin dr muayene olmadan bu testleri yazmıyorlar...önce dr randevu al durumunu anlatıyosun dr zaten o testleri yazıyo sana :)

günaydın kızlaarrrrr hepinize hayırlı haftalar....
Artık 3 ayım doldu ve dengeli beslenmeliyim süt içmeyi bugünden itibaren düzenli yapıcam yoksa bebeğimde bende zararını görücez iyi bi kahvaltı yaptım şimdi çok şükürr..Mide bulantısı olan arkadaşlar bi tanıdığım 3 ay bittikten sonra pat diye kesiliyo rahatlıyosun demişti sabrediin geçicekk...

benim doktorum eğer kontrolde gerek görürsem 2li test isticem ben çok gerek görmüyorum benim için 3 lü test daha önemli diyo genelde yapılıyo başka bi doktora daha görüşsemmi acaba ??

:uhm:günaydın hatunlar...ben şu ilaçlar konusuna takmış durumdayım kızlar..nedenide..doktorlar kimine folik asiti 2 ay kullandırıyo..kimine 4 ay..kimine eleviti başta veriyo..kimine 3 ay sonra..kimine kan hapı 2 ayda kimine 6 ayda başlanıyo..merak ediyorum doğrusu ne acep..kişiden kişiye göre mi değişiyor..rica etsem hangi ilaçları ne dozda kullandığınızı,ne zamandan beri kullandığınızı ve ne zamana kadar doktorunuzun kullanın dediğini yazarmısınız..fikir babında..

günaydın arkadaşlar umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir ben bu 1-2 gündür kendimi kötü hissediyorum sürekli bebeğime birşey olmuşmudur diye düşünüp ağlıyorum aslında perşembe dra gittim ve brbişimi gördüm ama yinede iç,im rahat etmiyor bebeğini kaybeden annelerin yazdıklarını okuyup etkileniyorum birde benim en baştan beri çok fazla gebelik belirtim bulantı vs olmadı bunlarda beni tedirgin ediyor ama bebeğim maşallah iyi sürekli haftada 1 ultrasona gidiyorum dr yinemi sen şeklinde bakıyor bi de sanki göğüslerimin hassasiyeti vedolgunluğu gitti kendimi ve eşimi çok yıpratıyorum sizin göğüsleriniz de durum nasıl bende iştahsızlık ve sıkıntı varne olur bana yardım edin fikir ve önerilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var umarım bebeğim iyidir 8 senedir biz hasretle bekliyoruz onı

aklına getirme öyle şeyler:1no2: Allah korusun bebeğine üzüntüden bile birşey olabilir. moralini daima yüksek tut. ne güzel mide bulantın yokmuş daha ne istiyorsun. sabah 20dk lavabodan çıkamadım. o kadar yoruldumki öğürmekten banyoda halının üzerine yattım. odaya gidecek halim kalmadı düşün. gögüslerim ilk dönemlerde çok kötüydü. ağrıdan duramıyordum. ama şuan senin dediğin gibi çok hassas değil. iyi düşün iyi olsun. umarım bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın..

aral böyle şeyler düşünme bulantılarıda takma bulantılarla ilgili henüz açıklanmamış onlarca bilgi var canım
göğüs hassasiyetine gelince benimde çok kalmadı, şişliğide indi bana göre ama içimi hep ferah tutmaya çalışıyorum ben bebişimi en son geçen ay görmüştüm sabırla duayla beklemek gerekiyor canım

sen asıl böyle davranarak bebeğe kötülük ediyosun lütfenn sakin olll... 8 yıll bebek beklemek daha sonraa bunları yaşamakk çok normal arkadaşımmm amaa herşey senin elinde...güzel düşün güzel olsunnn... allah gönlüne göre versinn inşallah herşey yolunda gidecekkk....

nazo ben tedaviye başlamadan 1 ay önce folbiola başladım hala devam ediyorum
birde progesteron jelim var onada devam ediyorum sabahları 1 tane vajinadan sıkıyorum. drum henüz yeni hap vermedi. perşem be gidicem son randevudan 22 gün sonra gitmiş oluyorum belki ilaç verir bilmiyorum verirse yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…