belli olmaz canım o ya her sene her cinsten doğuyor sonuçtakızlar şimdi nisan aneleri topicine baktım orda erkek bebek çoğunlukta erkek senesi olcak diyolar bakalım bizde çoğunlukta ne olacakk tabiki başta sağlıklı olsunlardaa
canım ya bu rüya değil kabus allah korusunSelam kızlar...olumunekankayizsmile
Topik bugün hiç ilerlememiş ya,hayırdır anne adayları durgunlaştınız mı???boshayallersmile
Ben bugün kötü uyandım yaaa...
Kötü rüyalar gördüm bebeğimle ilgili ilk defa...
Çok etkilendim:...
Birinde kadının biri karnımdaki bebeği öldürmeye çalışıyor,ben zar zor ikna ediyorum büyüdü o bişey yapamassın diyorum,diğerinde bebeğim doğuyor ama çok farklıydı,sonrasında bir geliyorum yanına ölmüş....mafoldumben
Eşim zor kendime getirdi beni....
Rabbim korusun miniklerimizi....:Saruboceq:
canım ya bu rüya değil kabus allah korusun
aman canım dikkat et kendine
rabbim korusun
kızlarrr mide bulantısı için bişey keşfettim first sensations sakızın limonlusu.bana çok iyi geliyor bir deneyin
Bu arada kızlar benim göbişte tüycükler coştu yaaa...eyvahedigeldismile
Badem yağıda kullanmak istiyorum ben çatlamaması için,oda artırırsa düşünemiyorum halimiiii...laelaelaelaelae
Badem yağıda kullanmak istiyorum ben çatlamaması için,oda artırırsa düşünemiyorum halimiiii...laelaelaelaelae
Ece biz seninle aynıyız...kaydirigubbakcemile5
Resmen 4ü ayımızı doldurmaya başlıyacaz cumartesi günü inşallaaahh...:Saruboceq:[/Q
evet canım aynıyız 4 ayımıza giricez demi
canım banyodan sonra bebek yagı kullan acayip nemlendiriyo.bide dün bir arkadaş vazelin kullandım hiç çatlagım yok dedi.
lierac diye bi krem varmış.hem çatlağın oluşumunu engellemeye, hem de oluşmuş çatlağı hafifletmeye yardımcı bi kremmiş.ben doktoruma danışıp onu kullanıcam.
bir de kızlar ben sürekli uyuyorum.akşam 8'de uyuyorum sabaha kadar.eşim de artık isyanlarda.dün bana uyuma da film izleyelim dedi ama dayanamadım yine uyuyakalmışım.sizde de oluyo mu bu uyku hali?
allah tekrar aynı kabusu yaşatmasın canım benim
Aynen ya resmen kabustu...:gitme:
Rabbim korusun bebeğimi....:Saruboceq:
Hadiste hayra yorun diyor rüyaları,bende hayra yordum uyanır uyanmaz..
Ömrü uzun olucak inşallaaahhh!...:Saruboceq:
Canım sen nasıl oldun? grip geçti mi?
Bendede vardı zaten iyice arttı ben alıyorum arada..Tatlım çatlağın hiçbir tedavisi yok ama kıl tüy lazerle hallediliyo hiç olmadı ayda 1 alırsın bence bakımını yap ben kıllanmayı dert etmiyorum hem sonrasında eski haline dönüyomuşş
bebeyağını ben ara sıra kullanıyorum hergün düzenli değil, siz nasıl kullanıyorsunuz?
ben dalinin jel bebe yağını aldım siz ne aldınız memnun musunuz?
canım ben nivea bebek yagının badem yagı özlüsünü aldım banyoda ıslakken sürüyorum sonra bir tas su döküyorum çok yaglı olmasın diye.birde komilinin bebek losyonunu aldım onuda banyo yapmadıgım günler kullanıyorum yumuşacık yapıyo hemde losyon oldugu için yaglı yaglı olmuyo.
Selam güzel anneler....nasılsınız bugün?ben bugün dün yapamadığım sarmalarımı sardım..eşim de yardım etti..sonra bir tabak o bir tabk ben tv karşısında çerez gibi yedikcokacimcoook sonra alışverişe çıktık...az önce eve döndük...burda hava çok güzeldi....temiz hava almak iyi geldi bana...dün hiç tadım yoktu...:1no2: her geçen gün beni mutlu ediyor şu an...bu bulantılardan kurtulacağım gün 1 gün daha yaklaşıyor inş diyerek hem dua hem de şükrediyorum....:Saruboceq: sizler neler yaptınız....???
Merhaba arkadaslar..
uzun zamandir mide bulantilarimdan dolayi girememistim..
okumaya calisiyorum geriye dönuk su anda, faydali bilgiler var, kacirmamaliyim:)
Tulin 34 ile ayni haftalardaydik son sayfalari okudum ama göremedim, hersey yolundami bilen varmi?
birde sizin gibi cizelge eklemeye calistim ama basaramadim, nasil yapmaliyim arkadaslar format uygun degil diyor ne yaparsam yapayim??
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?