bi kaç gün öncesine kadar bende sen gibiydim bulantılarım birden kesildi içim içimi yedi kendimi bitirdim.dün yine bulantılarım geri geldi arada böyle oluyor insan hamile psikolojisi sanırım.ben biraz dışarı falan çıktım arkadaslarımla görüştüm kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalıştım.seni çok iyi anlıyorum bende aynen sen gibiydim.kafanı dağıtmaya çalış arkadasım kendini oyalıcak bişeyler bulmaya çalış.allah hepimizin bebeklerini korusun.
2 gün sonra 12 haftam biticek benim.seninde 4 gün sonra biticek.. 1 ay 4 hafta 4*3 12 haftada bitiyo 3 ay sen şuan 12. haftanın içindesin zatenn..Bana turkcelldende mesaj geldi riskli 3 aylık dönemi bitirdiniz diye ondanda emin yazıyorummmm
Buarada kıyafet olayına bakış açında güzelmiişş bende öyle yapmayı düşünüyorum ama 1 tane jile almayı düşünüyoruumm
Ewt canım ben ilk zamanlar senle aynıyız yazmıştım ..Bu hafta randevu alıcam herhalde çarşambadan sonra giderim 1 aydır gitmiyorum ben.Test için banada bişey denmedi ama aynı dr giden arkadaşlara sordum yaptırıyomuş yapalım derse yaptırıcam .Test 11-14 arası yapılıyo yani şu 1o günde yapılacaksa yapılması lazımm..Yolculuğuda sorarım canım ben bayramı evimde geçiricem ama senin için sorarımm
bi hamılenın başına gelıcek en zor şeyı yaşadım.trafık kazası yaşadım adamın bırı bnenım kullandıgım arabaya benım tarafımdam vurdu araba 1-2 tur döndü savruldu ve durdu kafamı cama fln vurdum çok korktum ama allahıma şükürler olsun bişiyim yok karnımı yokluorum agrım sızım fln yok acaba arasammı doktorumu.
bi hamılenın başına gelıcek en zor şeyı yaşadım.trafık kazası yaşadım adamın bırı bnenım kullandıgım arabaya benım tarafımdam vurdu araba 1-2 tur döndü savruldu ve durdu kafamı cama fln vurdum çok korktum ama allahıma şükürler olsun bişiyim yok karnımı yokluorum agrım sızım fln yok acaba arasammı doktorumu.
iş yerinde onca adam varken,hem hamile hem kadın olarak demirbaş sayma görevi amirim tarafından bana verildi...sabahtan beri şimdi oturdum ve daha işim bitmedi....herkes de biliyor durumumu ama yo4um şu 'bu işi biri yapacaktı mecburen'....delirecem yaaa.....ağlamaktan bir hal oldum...sinirlerim laçka oldu.....bu nasıl merhamettir ben anlayamadım...ha bir de soğuk almışım...boğazım berbat.....it çek kaldır inidr,seri numaralarına bak....çok kötüyüm...:çok üzgünüm:
iş yerinde onca adam varken,hem hamile hem kadın olarak demirbaş sayma görevi amirim tarafından bana verildi...sabahtan beri şimdi oturdum ve daha işim bitmedi....herkes de biliyor durumumu ama yo4um şu 'bu işi biri yapacaktı mecburen'....delirecem yaaa.....ağlamaktan bir hal oldum...sinirlerim laçka oldu.....bu nasıl merhamettir ben anlayamadım...ha bir de soğuk almışım...boğazım berbat.....it çek kaldır inidr,seri numaralarına bak....çok kötüyüm...:çok üzgünüm:
yaaa neyi bekliyosunn kuzummm illa kötü bişi mi olucakk bencee hemen gitt ara bişey yapp... çokk geçmiş olsunn....
Ahhh canım ahhh, bende iş yerinde sanki buranın çaycısıymışım gibi millete çay taşıyorum, sigaradan iğrendiğim halde pis küllüklerini boşaltıp yıkamak zorunda kalıyorum.. Kendileri facede tarla ekerken ben büroyu süpürüp siliyorum ( ki hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşim evde 1 kez süpürge yaptırmadı bana ) adalet mi bu, değil ama sabrediyorum, sıkabildiğim yere kadar sıkıcam, işten ayrılsam şimdi yeni bi işe kimse almaz beni bu halde, (ki zaten sevgili kayınvalidem ve kayınpederim iş değiştirmeye karşılar-sanki zevkten değiştiriyoruz) evde otursam, zaten kirada oturuyoruz, çanakkalede maaşlar 3 kuruş, şimdi kış elektrik, su , net gibi ödmelere bide doğalgaz eklenecek, eşime bu kadar yüklenenem aldığı para belli adamcağızın.. Yani aynen bende hiç mutlu değilim, hergün olmasada 2 günde bir ağlıyorum bu konuda sinirimden.. Napıcam bilmiyorum, Allah güç ve sabır versin bu durumda olanlara.. Hamileliğini evde geçirenlere öyle özeniyorum ki.. mafoldumben
Ahhh canım ahhh, bende iş yerinde sanki buranın çaycısıymışım gibi millete çay taşıyorum, sigaradan iğrendiğim halde pis küllüklerini boşaltıp yıkamak zorunda kalıyorum.. Kendileri facede tarla ekerken ben büroyu süpürüp siliyorum ( ki hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşim evde 1 kez süpürge yaptırmadı bana ) adalet mi bu, değil ama sabrediyorum, sıkabildiğim yere kadar sıkıcam, işten ayrılsam şimdi yeni bi işe kimse almaz beni bu halde, (ki zaten sevgili kayınvalidem ve kayınpederim iş değiştirmeye karşılar-sanki zevkten değiştiriyoruz) evde otursam, zaten kirada oturuyoruz, çanakkalede maaşlar 3 kuruş, şimdi kış elektrik, su , net gibi ödmelere bide doğalgaz eklenecek, eşime bu kadar yüklenenem aldığı para belli adamcağızın.. Yani aynen bende hiç mutlu değilim, hergün olmasada 2 günde bir ağlıyorum bu konuda sinirimden.. Napıcam bilmiyorum, Allah güç ve sabır versin bu durumda olanlara.. Hamileliğini evde geçirenlere öyle özeniyorum ki.. mafoldumben
sizler şalgam suyu içiyormusunuz?
Ahhh canım ahhh, bende iş yerinde sanki buranın çaycısıymışım gibi millete çay taşıyorum, sigaradan iğrendiğim halde pis küllüklerini boşaltıp yıkamak zorunda kalıyorum.. Kendileri facede tarla ekerken ben büroyu süpürüp siliyorum ( ki hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşim evde 1 kez süpürge yaptırmadı bana ) adalet mi bu, değil ama sabrediyorum, sıkabildiğim yere kadar sıkıcam, işten ayrılsam şimdi yeni bi işe kimse almaz beni bu halde, (ki zaten sevgili kayınvalidem ve kayınpederim iş değiştirmeye karşılar-sanki zevkten değiştiriyoruz) evde otursam, zaten kirada oturuyoruz, çanakkalede maaşlar 3 kuruş, şimdi kış elektrik, su , net gibi ödmelere bide doğalgaz eklenecek, eşime bu kadar yüklenenem aldığı para belli adamcağızın.. Yani aynen bende hiç mutlu değilim, hergün olmasada 2 günde bir ağlıyorum bu konuda sinirimden.. Napıcam bilmiyorum, Allah güç ve sabır versin bu durumda olanlara.. Hamileliğini evde geçirenlere öyle özeniyorum ki.. mafoldum
canım benim bende neler çekiyorum 2 yıllık mezunum ama hiçbir işe yaramıyor allahım iş şansı versin diyorum ama yok ben çok mücedele ettim çok çırpındım elimden geleni yaptım başvurmadığım yer kalmadı ama bir türlü karşıma adam akıllı sağlıklı iş çıkmadı allahım 8-5 çalışacağım bi iş olsun dedim olmadı cumartesi çalışmayacağım iş olsun dedim rabbim hayırlısı olsun dedim ama olmadı inan çalıştığım heryerde çok ama çok ezildim psikolojim çok bozuldu burdada boş işler amiriyim:) sekreter , santral ,dosyalama işlerine bakıyorum adamlar masalarında ite seslenir gibi şu faksımı çekermisin şu fotokopimi çekermisin diye bağırıyorlar neyseki çay kahve verme derdim ve temizlik derdim yok.. ama ben çalışmak zorundayım.. burda yabancıyım evde oturursam daha çok kafayı yerim eşimin ailesi zaten problemlemli ee 3 yıldır kendimize bişey yapamadık öyle boş birimkimsiz geçti şimdi bebek olna kadar bari bişeyler yapayım diyorum tabiki maddiyatta etken şimdi çıksam eşim bakar bakmasına ama her istediğimi gönül rahatlığıyla yapamam.. allah kimseyi varlıktan yokluğa ve vicdansız insanlara düşürmesin..
Ben sadece folic asid kullanıyorum dr. ilk gittiğimden beri (yani 5. haftadan beri) .. Coraspirin kan sulandırıcı değilmi ki onu niye kullandırıyorlar anlamadım :uhm: Elevit falan vermedi bana dr. um .. Çok üzgünüm çoook
yaaaaa senn muhasebe bürosunda çalışıyosun anladığım kadarıylaa ben de muhasebe çıkışlıyım vee geçtim o yolları yaşımınm küçük olmasından ve bayan olmamdan istifadee ettilerrr amaa şimdi kendime çok kızıyorumm neden o kadar taviz verdim diyee... çok olduuu orayı bırakalı... sakın kendini ezdirmee delimisn senn yaa herkess derdini anlatabildiği ölçüde toplumda yer ediniyo bencee senin de kuralların varrr halini arz etmeyi bil veeee yapamıycan işee ben bunu yapamıycam işinize geliyosa dee bırakk yaa hiç bişey senden önemli değil...
anladım canım ama 4 hafta 28 gün oluyo aylar genelde 30-31 çekiyo ben o yüzden ay bitince doluyo diye hesaplıyodum.acaba hamilelik ayı senin dedigin gibimi hesaplanayo herzaman?
Canımm çok geçmiş olsun hemen doktorunu ara bi kontrole git sonuçta kapalı kutuyuz ne olduğunu ancak onlar görebiliyoo ya trafikte bu erkekler tam hödüük kadınları çok taciz ediyolar hiç saymıyolarr kötükedihüsobi hamılenın başına gelıcek en zor şeyı yaşadım.trafık kazası yaşadım adamın bırı bnenım kullandıgım arabaya benım tarafımdam vurdu araba 1-2 tur döndü savruldu ve durdu kafamı cama fln vurdum çok korktum ama allahıma şükürler olsun bişiyim yok karnımı yokluorum agrım sızım fln yok acaba arasammı doktorumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?