2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu hamilelik piskolojisi çok farklı dediğin gibi insan kendini mutlu hissettirecek şeyler yapmalı ki biraz olsun bu piskolojiden kurtulsun

anladım canım ama 4 hafta 28 gün oluyo aylar genelde 30-31 çekiyo ben o yüzden ay bitince doluyo diye hesaplıyodum.acaba hamilelik ayı senin dedigin gibimi hesaplanayo herzaman?

bi hamılenın başına gelıcek en zor şeyı yaşadım.trafık kazası yaşadım adamın bırı bnenım kullandıgım arabaya benım tarafımdam vurdu araba 1-2 tur döndü savruldu ve durdu kafamı cama fln vurdum çok korktum ama allahıma şükürler olsun bişiyim yok karnımı yokluorum agrım sızım fln yok acaba arasammı doktorumu.

ayyy sağoll tatlımmm çok memnun olurumm... a.s.

tüm 2011 mayıs anneleri içimi ferahlattınız çok sağolun iyiki varsınız

yaaa neyi bekliyosunn kuzummm illa kötü bişi mi olucakk bencee hemen gitt ara bişey yapp... çokk geçmiş olsunn....

canım çok geçmş olsun allah korumuş bence dr la konuş bebeğin iyidir merak etme rabbim korusun

Ahhh canım ahhh, bende iş yerinde sanki buranın çaycısıymışım gibi millete çay taşıyorum, sigaradan iğrendiğim halde pis küllüklerini boşaltıp yıkamak zorunda kalıyorum.. Kendileri facede tarla ekerken ben büroyu süpürüp siliyorum ( ki hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşim evde 1 kez süpürge yaptırmadı bana ) adalet mi bu, değil ama sabrediyorum, sıkabildiğim yere kadar sıkıcam, işten ayrılsam şimdi yeni bi işe kimse almaz beni bu halde, (ki zaten sevgili kayınvalidem ve kayınpederim iş değiştirmeye karşılar-sanki zevkten değiştiriyoruz) evde otursam, zaten kirada oturuyoruz, çanakkalede maaşlar 3 kuruş, şimdi kış elektrik, su , net gibi ödmelere bide doğalgaz eklenecek, eşime bu kadar yüklenenem aldığı para belli adamcağızın.. Yani aynen bende hiç mutlu değilim, hergün olmasada 2 günde bir ağlıyorum bu konuda sinirimden.. Napıcam bilmiyorum, Allah güç ve sabır versin bu durumda olanlara.. Hamileliğini evde geçirenlere öyle özeniyorum ki.. mafoldumben

canım insanlar çok egoist olmuş düşünsene bırak bayanı can taşıyan bir insana bu da yapılmaz yani sen yinede üzülmememeye çalış ki bebeğinde üzülmesin

yaaaaa senn muhasebe bürosunda çalışıyosun anladığım kadarıylaa ben de muhasebe çıkışlıyım vee geçtim o yolları yaşımınm küçük olmasından ve bayan olmamdan istifadee ettilerrr amaa şimdi kendime çok kızıyorumm neden o kadar taviz verdim diyee... çok olduuu orayı bırakalı... sakın kendini ezdirmee delimisn senn yaa herkess derdini anlatabildiği ölçüde toplumda yer ediniyo bencee senin de kuralların varrr halini arz etmeyi bil veeee yapamıycan işee ben bunu yapamıycam işinize geliyosa dee bırakk yaa hiç bişey senden önemli değil...

canlarım günaydınnnnn

mide bulantım eskisine döndü :) napalım çekicez..
bu arada karnımda ciddi bi değişiklik var öne doğru uzamaya başladı. ve karnımın sağ tarafında yumurta gibi bi çıkıklık oluştu. eş,im bile çok şaşırıo bu görüntüme. minik bi top var göbeğimde

siz de nasıl durumlar?

evhamlı annelerimiz zamanla evhamlarını bırakır bebişlerinin büyüme sevinçlerini paylaşırlar umarım

işyerlerinde kimsenin acıması yok canım..malesef bende aynı durumdayım...

canım gerçekten durumun sıkıntı verici ve zormuş ama ne yapacaksın ekme parası ama bence biraz bu durumdan duyduğun sıkıntıyı dile getir vallahi ben evede olmaktan şu an için hiç memnun değilim ben normalde öğretmenim ama gebeliğim çok zor ve yıılar sonra tedviyle olduğu için raporluyum ve evdeyim okul açıldığından beri hiççalışmadım ve inan çalışan insan için evde durmak 2-3 gün iyi ama daha fazlası inan çok zor ben biraz da bu durumdan dolyı sıkılıyorum ve bu yüzden saçma sapan düşüncelere kapılıp bebeğimi üzüyorum oysa çalışsaydım günler daha çabuk geçecek ve bu saçmalıkları düşünecek vaktim olmayacaktı

ciesraa şu an o kadar çok sinirlendim kiii eski günler aklıma geldii çocuksun tabii paray da ihtiyacın var koş maliyeye koş bankayaa bankadan dönüşte çayı demle... ne kadarrr ne kadarr aptalmışımmm bi kız vardı bürodaa sadecee benden 1 yıl önce girmişti işeee o bilee bardaklar birikti mii surat yaouyodu banaa ayy insanlar çokk adiii... çük şükürr şuan halimeee yaaa zatennn şu ann ben istesem dee eşim hayatta çalıştırmaz benii o şekildeee...

Selam kızlar ben geldim.....Şeniz

Nasılsınız bugün??....

Ben bugünde rüyamda adet olduğumu gördüm,doktora gittim doktor ilgilenmedi vs...karışıktı...sitresliydim...
Rabbim hayır versin şu rüyalarımıza....
Korusun miniklerimizi...:çok üzgünüm:

sizler şalgam suyu içiyormusunuz?

Ben bayılıyorum şalgam suyuna,içsem içerim fena halde...
Yoksa odamı yasakmış?

Son düzenleme:

canım..benim iki tane düşüğüm var..gerçi kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı testlerde ama doktorum her ihtimale karşı kullandırıyo..

Bi inşaat şirketinin muhasebesinde çalışıyorum canım.. Şehir dışında, şantiyede çalışıyorum üstelik.. bu işimden evvel çalıştığım şirkette satın alma sorumlusuydum, ama 5 ay maaş alamayınca bıraktım.. Çanakkale o kadar kısır bi yerki iş konusunda, altarnetif yok gerçekten, şimdi bide hamileyim o yüzden katlanıyorum, çünki beni kimse işe almaz böyle.. Çalışmak zorundayım sonuçta.. Bir kaç ay daha dayansam, doğumdan sonra ASLA dönmem zaten.. Şu mecburiyetler olmasa..

anladım canım ama 4 hafta 28 gün oluyo aylar genelde 30-31 çekiyo ben o yüzden ay bitince doluyo diye hesaplıyodum.acaba hamilelik ayı senin dedigin gibimi hesaplanayo herzaman?

Onu bilmiyorum canımm zaten 3-5 günün ne önemi varkii artık hamileliği aya göre hesaplamıyolar dr lar hep haftayla konuşuluyoo. hem zaman geçtikce hoşuma gittiği için bu hesap kafama yatıyo :)))) Canımm çok geçmiş olsun hemen doktorunu ara bi kontrole git sonuçta kapalı kutuyuz ne olduğunu ancak onlar görebiliyoo ya trafikte bu erkekler tam hödüük kadınları çok taciz ediyolar hiç saymıyolarr kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…