okuyorum valla ya çogu kişi 12.haftadan sonra ögrenmiş b en 12 yi geçtim söylese keşke yaaa
Günaydın canlarımmmmm
Bugün sabah, her sabah olduğu gibi tartıldım. dün 51.700 gelen ben 52.800 geliyorum. Nasıl yani!!!!
size de böyle oluyor mu?
bak bunu duydugum iyi oldu baktım gene oynamıyor uykucu öksürürüm vallaakaydirigubbakcemile3sağolun kızlar ya inşallah bakalım yanlış hatırlamıyorsanm bi arakadaş drnun öksürmesini söylediğini okumuştum hareket etsin diye oynamazasa bende arada öksürürmüşüm:))))))))kaydirigubbakcemile3
ay turkocum ya bende heycan yaptım bak şimdi sen şansını dene biraz zorla dktorcukum falan diyehadi hayırlısı canım güzel haberlerle gel inşalllah
Günaydın canlarımmmmm
Bugün sabah, her sabah olduğu gibi tartıldım. dün 51.700 gelen ben 52.800 geliyorum. Nasıl yani!!!!
size de böyle oluyor mu?
günaydın zonoxcum ah ah sende olan bende olsaydı daha ne isterdim ayy oda kilomuu ya ben çok zayıfmışım gibi 62 le kaldım 64 olmuşum şimdiden geçmiş ola bana of of :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Kızlar günaydın .. 11 de randevum var dr.da çok heyecanlıyım, dua edin bize.. Dünkü sarı akıntıdan sonra stresliyim çok ..
günaydınn canım bu kilo işleri karışık iş biraz-tatlicadiarzu-
Bebeğin cinsiyeti ne zaman ultrasonda belli olur?
Deneyimli doktorlar 12. haftadan sonra belirleyebilir. 20. haftadan sonra kesinleşir.
Hamileyken bilgisayar kullanmak zarar verirmi?
Bilgisayar yayılan ışınlardan etkilenmemek için 50.cm uzakta olun.
artık açlıktan ölüyorum. normalde öğlene kadar kahvaltı bile yapmayan ben midemin geçmesinden sabahın köründe açlıktan uyanıyorum. hayırdır inşallahbilmiyorumkismile
benimki 12+2 günlükken olucak. 2li testim. inşallah cinsiyeti söyler.
çoğu dr. 16 haftada söylüyor nedenide 16. haftada bebek aldırmak yasal değil. bu nedenle önceden cinsiyetini görselerde söylemiyorlarmış. dr.kuzeni olan bir tanıdığım söyledi.
hamileliği boyunca sık sık,mümkünse her gün elma yiyen hatunların bebişlerinin ciğerleri çok sağlıklı ve hastalıklara karşı daha güçlü oluyormuş...yiyin garii
Kızlar sizin bebişleriniz kaç cm? Benimki dün 10 hafta 3 günlükken gittiğimde üç buçuk santimetre boyundaydı :) İnternette 11. haftada 7 cm falan yazoypr. Gerçi bunu dikkate alıp endişelenmeyin, bunlar ortalama değerler diyor ama benim küçüğüm çok mu küçük acaba diye düşünmeden edemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?