- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
valla hiç bilmiyorum canım. ama genelde verilen tablolar yanlış oluo. çin takvimi bahane iştekaydirigubbakcemile3
selamsızzzbilmiyorumkismile
canlarım selammmmm
geldim canım. bugün epey bir işim vardı. ütü yaptım bir ton. ve söylemesi ayıp ishal oldum onun halsizliği vardı üzerimde.
umarım hepiniz iyisinizdir. sayfalara baktım kötü haberimiz yok allahtan.:lepi:
bu arada herkes çin takcimini sormuş
buyrun size otomatik çin takvimi cinsiyet hesaplayıcısı
Woman's Birth Year: doğum gününüz.
Conception Year: gebeliğin başlaması (ceninin ana rahmine düşme günü) :lepi:
Merak Etme Canım Senden Aşşağı Kalır Yanım Yok
Ben 67 İLe Hamile Kalmıştım Şimdi Tam Tamına 70 Kilo Olmuşummmmmmmm guclubacismile
3 Ayda 3 Kilo Şimdiden Böyle İsem Sanırım Ben 90 Kilo İle Doğuma Giderim
Ve Topiğin En Topik Anne Ünvanını Alırım :roflol:
Günaydın kıslar,
ben gece hiç uyuyamadım rahat edemedim karnımdan daha erken değil mi yahu?
sağa dönüyom yok, sola yok sırt üstü yatamadım yüzüstü yatamadım oturdum yatakta...-tatlicadiarzu-
bi geçmişe bakınayım da geleyim gerçi topik çoşuyo oku oku bitmiyo[
yediklerindendir canım gaz alan olmusdur kafana bence hiç takma
Günaydın kıslar,
ben gece hiç uyuyamadım rahat edemedim karnımdan daha erken değil mi yahu?
sağa dönüyom yok, sola yok sırt üstü yatamadım yüzüstü yatamadım oturdum yatakta...-tatlicadiarzu-
bi geçmişe bakınayım da geleyim gerçi topik çoşuyo oku oku bitmiyo
sus kızalsanaalsanasmile küstüm sana:umursamaz:Heleee Bana Diyene Bakkk Bende Az Önce Yazmıştım Sana Asıl Sensiz Selamsızzz :dilcikar:
canım hoşgeldin. ben evide süpürdüm temizlikte yaptım. ben 20 25 günlük hamileymişim (haberim yok) cam sildim evimin. anam dedim ki benim bebbiş dağsı olcak kesin. düşse o zman düşerdi sıpakaydirigubbakcemile3 ama tabi sen yapma herkes bir değil. tehlikeli dönemini atlat yaparsınmerhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım ben dün ve bugün çok halsizim ne yapsamda biraz kendime gelsem acaba.evi süpürmem gerek bi sürü ütülencek şeyler var off off.buarada bizim apartmanda ebe var ve bana ilk 3 ay evi süpürme dedi iyi de hiç iş yapmadan olmuyor ki.siz napıyorsunuz ev işlerini ?
zonox bu "ceninin ana rahmine düşme günü" acaba "rahime ekilme günü" olabilir mı? yani benim sat 3 ağustos ama 23 ağustos rahime ekilme günü. 3 ağustos erkek, 23 ağustos kız. baya karıştı durumlar :) neyse hayırlısı olsun diyelim.
kızlarrr herkeseee selamlarrrr nasılsınızzzzzzz bugunn
herkese merhabalar...
bugün 2.li test randevum vardı...test yapıldı..ense kalınlığı için 3 ölçü aldılar....1,1 1,2 ve 1,3 mm
şimdi hangisi doğru diyeceksiniz bende anlamadım..bebek tam pozisyonda durmadığı için tam ölçüyü alamadılar...15-20 dakika uğraştılar bebeğimle ancak bu kadar alındı...sonuçalrı bikaç sonra alıcam..tekrar cinsiyetine bakmalarını rica ettim bakmadılar çünkü ölçü alıyolardı..ayrıca bu hafta daha çok erken bu haftalarda görüntü net değil ve aynı görnüyor dediler...yani kızda erkekde aynı görünüyormuş pefffff
canım bence ense ölçümüün 3 sonucuda iyi gibi galiba 3 e kadar olabiliyordu yinede netten araştır. Bugün cinsiyet öğrenme durumumuz yok yani olsun sağlık olsun bebişimizi sağlıkla görelimde inşallah kan sonucunda güzel çıkar canım
ya çıldırcam apartmana dilenci gelse benim zilime basıyor. sanki 1. 2. 3. katta oturuyorum en üstün 2 altında oturuyorum ama yinede ilk benim zilime basıolarklava:
3 sonuçta çok güzelTeşk.ederim canım çok teşk.ederim...haftaya tahlil sonuçalrımı göstericem dr.ma...tekrar cinsiyetine baktırıcam...haftaya inş.belli olur opuyorumnanaktan
bende oturduğum eve ilk taşındığımda zırp pırt benim zilim çalardı..ne evimi bilen vardı nede adresimi..habersiz telefonsuz kimse gelmez bana ama nednse benim zilim hiç susmuyodu..binadaki çocuklar,sucu misafir hepsi benim zile basıyodu ben cinnet geçirdim en sonunda zilin pilini çıkardım rahat ettim...tavsiye ederimm
merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım ben dün ve bugün çok halsizim ne yapsamda biraz kendime gelsem acaba.evi süpürmem gerek bi sürü ütülencek şeyler var off off.buarada bizim apartmanda ebe var ve bana ilk 3 ay evi süpürme dedi iyi de hiç iş yapmadan olmuyor ki.siz napıyorsunuz ev işlerini ?
canım bendede aynı sorun var ben hep yüzüstü yatardım şimdi bebegin üzerine yatmayım diye başka pozisyonlar deniyorum rahat edemiyorum
herkese merhabalar...
bugün 2.li test randevum vardı...test yapıldı..ense kalınlığı için 3 ölçü aldılar....1,1 1,2 ve 1,3 mm
şimdi hangisi doğru diyeceksiniz bende anlamadım..bebek tam pozisyonda durmadığı için tam ölçüyü alamadılar...15-20 dakika uğraştılar bebeğimle ancak bu kadar alındı...sonuçalrı bikaç sonra alıcam..tekrar cinsiyetine bakmalarını rica ettim bakmadılar çünkü ölçü alıyolardı..ayrıca bu hafta daha çok erken bu haftalarda görüntü net değil ve aynı görnüyor dediler...yani kızda erkekde aynı görünüyormuş pefffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?