2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kıslar,
ben gece hiç uyuyamadım rahat edemedim karnımdan daha erken değil mi yahu?

sağa dönüyom yok, sola yok sırt üstü yatamadım yüzüstü yatamadım oturdum yatakta...-tatlicadiarzu-

bi geçmişe bakınayım da geleyim gerçi topik çoşuyo oku oku bitmiyo

valla hiç bilmiyorum canım. ama genelde verilen tablolar yanlış oluo. çin takvimi bahane iştekaydirigubbakcemile3

selamsızzzbilmiyorumkismile

Heleee Bana Diyene Bakkk Bende Az Önce Yazmıştım Sana Asıl Sensiz Selamsızzz :dilcikar:

merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım ben dün ve bugün çok halsizim ne yapsamda biraz kendime gelsem acaba.evi süpürmem gerek bi sürü ütülencek şeyler var off off.buarada bizim apartmanda ebe var ve bana ilk 3 ay evi süpürme dedi iyi de hiç iş yapmadan olmuyor ki.siz napıyorsunuz ev işlerini ?

zonox bu "ceninin ana rahmine düşme günü" acaba "rahime ekilme günü" olabilir mı? yani benim sat 3 ağustos ama 23 ağustos rahime ekilme günü. 3 ağustos erkek, 23 ağustos kız. baya karıştı durumlar :) neyse hayırlısı olsun diyelim.

canım sen kaç haftalık oldun :) inşallah bebeklerimizde bizden fazlasıyla alırlar vitamınlerını
biz 12 haftalıkken 6.2 cm dık senınkısı nasıl

canım bendede aynı sorun var ben hep yüzüstü yatardım şimdi bebegin üzerine yatmayım diye başka pozisyonlar deniyorum rahat edemiyorum

Son düzenleme:
Heleee Bana Diyene Bakkk Bende Az Önce Yazmıştım Sana Asıl Sensiz Selamsızzz :dilcikar:
sus kızalsanaalsanasmile küstüm sana:umursamaz:
açım aççç sen:umursamaz: yerim vallaaaaaaa.
canım hoşgeldin. ben evide süpürdüm temizlikte yaptım. ben 20 25 günlük hamileymişim (haberim yok) cam sildim evimin. anam dedim ki benim bebbiş dağsı olcak kesin. düşse o zman düşerdi sıpakaydirigubbakcemile3 ama tabi sen yapma herkes bir değil. tehlikeli dönemini atlat yaparsın

sanırım ilişki günün oluyor melekkk. SAT tarihin değilbilmiyorumkismile

herkese merhabalar...
bugün 2.li test randevum vardı...test yapıldı..ense kalınlığı için 3 ölçü aldılar....1,1 1,2 ve 1,3 mm
şimdi hangisi doğru diyeceksiniz bende anlamadım..bebek tam pozisyonda durmadığı için tam ölçüyü alamadılar...15-20 dakika uğraştılar bebeğimle ancak bu kadar alındı...sonuçalrı bikaç sonra alıcam..tekrar cinsiyetine bakmalarını rica ettim bakmadılar çünkü ölçü alıyolardı..ayrıca bu hafta daha çok erken bu haftalarda görüntü net değil ve aynı görnüyor dediler...yani kızda erkekde aynı görünüyormuş pefffff

diana ben yardımcı getiriyorum o yaptı bütün evin temizliği haftada birde eşim temizliyor :) ben hiç yapmadım

rucan ana öğün hariincde 2-3 öğün meyveyi 1 porsiyondan alman normal fazlasını alıyorsan dikkat et şekere mesela 2 küçük mandalina, 1 elma 1 muz 1 armut, gibi tüketmen lazım çok tüketiyorsan süt yada meyveyle tüket

ciesra sarı akıntı normal bence içini ferah tut güzel haberlerle gel inşallah

turko tatlı şeyler yiyerek git bebişin hareketlenir

DEREN topik olmayı sana bırakamam canım ham yaş hem kilo itibariyle hepinizi göbeğimle ezerim .))))

canım bence ense ölçümüün 3 sonucuda iyi gibi galiba 3 e kadar olabiliyordu yinede netten araştır. Bugün cinsiyet öğrenme durumumuz yok yani olsun sağlık olsun bebişimizi sağlıkla görelimde inşallah kan sonucunda güzel çıkar canım

ya çıldırcam apartmana dilenci gelse benim zilime basıyor. sanki 1. 2. 3. katta oturuyorum en üstün 2 altında oturuyorum ama yinede ilk benim zilime basıolarklava:

Teşk.ederim canım çok teşk.ederim...haftaya tahlil sonuçalrımı göstericem dr.ma...tekrar cinsiyetine baktırıcam...haftaya inş.belli olur opuyorumnanaktan

ya çıldırcam apartmana dilenci gelse benim zilime basıyor. sanki 1. 2. 3. katta oturuyorum en üstün 2 altında oturuyorum ama yinede ilk benim zilime basıolarklava:

bende oturduğum eve ilk taşındığımda zırp pırt benim zilim çalardı..ne evimi bilen vardı nede adresimi..habersiz telefonsuz kimse gelmez bana ama nednse benim zilim hiç susmuyodu..binadaki çocuklar,sucu misafir hepsi benim zile basıyodu ben cinnet geçirdim en sonunda zilin pilini çıkardım rahat ettim...tavsiye ederimm

ben şey sormak istiyorum profile resmı nasıl koyuyoruz bırde alttakı çizelgeyı nasıl yapıyoruz ben yenıyım de :)

Teşk.ederim canım çok teşk.ederim...haftaya tahlil sonuçalrımı göstericem dr.ma...tekrar cinsiyetine baktırıcam...haftaya inş.belli olur opuyorumnanaktan
3 sonuçta çok güzel
hayırlı olsun subaruopuyorumnanaktan

aynen çıldırcammmmmmmmmmmmm. herkes zilime basıo çünkü alt katlara basıolar kimse açmıo bakmıoa bile en son benim zile bnasıolar. postacı gelmiş iadeli tahahütlü belge var dio. benim belgem mi dedim adam değil die. eee benim zilime nie basıosunuz dedim. kimse açmıomuş ondan basıomuş. benimde otomatik takılıo açılmadı kapı. ya uzandım pijamaylayım sanki milletin kapısını ben açmak zorundayım ya. ben de zilin pilini çıkarim en iyisibilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

benim ya eşim yapıyor birde arada kadın geliyor....

canım bendede aynı sorun var ben hep yüzüstü yatardım şimdi bebegin üzerine yatmayım diye başka pozisyonlar deniyorum rahat edemiyorum

anladım canım birsüre böyle devam edecek anlaşılan alışıcaz herhalde..

canım hadi hayırlısı olsun buradan okuduğum kadarı ile sonuçların iyi..
gözün aydın şimdiden...inş.cinsiyetini de haftaya görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…