yok farketmez aynı haftanın içi12+2 bende tam bayrama denk geliyo..tam 12+0 da falan olsa farketmez heralde di mi?
Kızlar sizin bebişleriniz kaç cm? Benimki dün 10 hafta 3 günlükken gittiğimde üç buçuk santimetre boyundaydı :) İnternette 11. haftada 7 cm falan yazoypr. Gerçi bunu dikkate alıp endişelenmeyin, bunlar ortalama değerler diyor ama benim küçüğüm çok mu küçük acaba diye düşünmeden edemedim :)
Kızlar sizin bebişleriniz kaç cm? Benimki dün 10 hafta 3 günlükken gittiğimde üç buçuk santimetre boyundaydı :) İnternette 11. haftada 7 cm falan yazoypr. Gerçi bunu dikkate alıp endişelenmeyin, bunlar ortalama değerler diyor ama benim küçüğüm çok mu küçük acaba diye düşünmeden edemedim :)
Ben 10+5 De Gittiğimde 3.5 Cm'den Biraz Fazlaydı Boyumuz
Bencede Endişenmeye Gerek Yok Aşşağı Yukarı Aynı Boyda Bebişler
11 haftalıkken gittiğimde gerçi benimki erken döllenme yani 5 gün öndeyim 11+5 ta 4.58 cm di bakalım bugünde 12+6 boy kaç olmuş bakalım bugün
derencim hadi hayırlı haberlerle dön.benim kontrolüm cumartesi dr cinsiyetini söylerim dedi ama benim için saglıklı oldugunu söylesin gerisi teferruatGünaydın Turkocum Bende Hastaneye Gidicem Bugün Öğleden Sonra
Benim Cinsiyet Konusunda Pek Ümidim Yok Gerçi
Diğer Öğrenen Arkadaş 11 Veya 12 Haftada Öğrenmişti Yanlış Hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile
Hayırlı Haberlerle Dönüp Bizlere Süpriz Yaparsın İnşallah a.s.
canım 11 gün önce gitmştim ama oynadıgını göremedim içimde kaldı valla karnımda agrım var onun bahanesiyle gidcem valla her hafta gel dese gidecem bebegi görmesi çok güzel oluyor inşallah uykucu budefa uyanık olur yaaa benim haftamdan daha küçükler hep oynadıgını söylüyorlar benimki uykucu onamamıştı bu defa görmek istiorum artık yaa birde cinsiyet söylese çok sevinecem
annesi ne güzel işte senin tontiş uykucu olacak.gelinimiz 12.haftaya yeni girerken gitti dr cinsel organını göremiyorum ama büyük ihtimal kız demiş.kemik yapısından felanda anlıyolar demekki
ne güzel demek sende bugün gidiyosun hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzturko canım inşallah görürsün ben 22 gündür bebişimigöremedim bende çok özlediğm. bugün çoğumuz hastane yolarında olucaz hayırlı güzel haberlerle geliriz inşallah
oooo bugün herkesin randevusu var hadi haberlerinizi bekliyoruzKızlar günaydın .. 11 de randevum var dr.da çok heyecanlıyım, dua edin bize.. Dünkü sarı akıntıdan sonra stresliyim çok ..
derencim hadi hayırlı haberlerle dön.benim kontrolüm cumartesi dr cinsiyetini söylerim dedi ama benim için saglıklı oldugunu söylesin gerisi teferruat
canım bugün bakacaz bakalım nekadar olmuş uykucummmMaşallah Senin Bebişe Kocaman Olmuş Annesi Şimdi 7 Cm Filan Olmuştur Sanırım
canım 11 gün önce gitmştim ama oynadıgını göremedim içimde kaldı valla karnımda agrım var onun bahanesiyle gidcem valla her hafta gel dese gidecem bebegi görmesi çok güzel oluyor inşallah uykucu budefa uyanık olur yaaa benim haftamdan daha küçükler hep oynadıgını söylüyorlar benimki uykucu onamamıştı bu defa görmek istiorum artık yaa birde cinsiyet söylese çok sevinecem
annesi ne güzel işte senin tontiş uykucu olacak.gelinimiz 12.haftaya yeni girerken gitti dr cinsel organını göremiyorum ama büyük ihtimal kız demiş.kemik yapısından felanda anlıyolar demekki
çok merak ediyorum içime erkek doguyor acaba erkek istediğimden midir diyorum kendi kendime yaa cinsiyeti söylesede şu meraktan kurtulsam ben bugün 12+6 yım azda olsa bir ip ucu verse ):))
canım bugün bakacaz bakalım nekadar olmuş uykucummm
Rabbim Hepimizin Gönlündekini Alnımıza Alın Yazısı Olarak Yazsın İnşallah Turkocum Kız Oğlan Fark Etmez Önce Sağlıklı Olsun Vaktinde Gününde Gelsin Bebişlerimiz İnşallah :Saruboceq:
merhaba :)
ben o kadar çok meyve yıyorum kı aldıgım kıloları meyveye bağlıcam artık
bu arada ben 12 de ıken bebeğim 62mm di
Merhaba Rucan Meyva İle Bende Sağlam Bir İlişki İçerisindeyim
Miğdem Kazındıkça Elim Boş Kaldıkça Bir Meyvaya Saldırıyorum Hemde Acayip İştahla Yiyorum cokacimcoook
canlarım selammmmm
geldim canım. bugün epey bir işim vardı. ütü yaptım bir ton. ve söylemesi ayıp ishal oldum onun halsizliği vardı üzerimde.
umarım hepiniz iyisinizdir. sayfalara baktım kötü haberimiz yok allahtan.:lepi:
bu arada herkes çin takcimini sormuş
buyrun size otomatik çin takvimi cinsiyet hesaplayıcısı
Woman's Birth Year: doğum gününüz.
Conception Year: gebeliğin başlaması (ceninin ana rahmine düşme günü) :lepi:
ama ben çok kılo aldım gıbı gelıyo meyveden olabılırmı senın durumun nasıl ?
ben normal öğün dışında gunde 2-3 defa meyve yıyorum daha vıtamınlı daha rahat olurum dıe düşünüyodum ama tam aksıne 14 haftam bıttı tam 4 kılo aldım(((
valla hiç bilmiyorum canım. ama genelde verilen tablolar yanlış oluo. çin takvimi bahane iştekaydirigubbakcemile3Zonox 24 yaşındayım 1986 doğumluyum. bu gönderdiğin linke baktım erkek yazıyor. normal çin takviminde kız çıkıyor. ikisi arasında bir uyuşmazlık var ama çözemedim fisfisfis
Merak Etme Canım Senden Aşşağı Kalır Yanım Yok
Ben 67 İLe Hamile Kalmıştım Şimdi Tam Tamına 70 Kilo Olmuşummmmmmmm guclubacismile
3 Ayda 3 Kilo Şimdiden Böyle İsem Sanırım Ben 90 Kilo İle Doğuma Giderim
Ve Topiğin En Topik Anne Ünvanını Alırım :roflol:
kızlar bebekler bizden mi besleniyor 11 ila 12. haftalarda? Bu açlığım ondan mı acaba:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?