2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

12+2 bende tam bayrama denk geliyo..tam 12+0 da falan olsa farketmez heralde di mi?
yok farketmez aynı haftanın içi

kızdır seninki. kız bebekleri küçük oluyormuş kaydirigubbakcemile3

Ben 10+5 De Gittiğimde 3.5 Cm'den Biraz Fazlaydı Boyumuz
Bencede Endişenmeye Gerek Yok Aşşağı Yukarı Aynı Boyda Bebişler

merhaba :)
ben o kadar çok meyve yıyorum kı aldıgım kıloları meyveye bağlıcam artık
bu arada ben 12 de ıken bebeğim 62mm di

Ben 10+5 De Gittiğimde 3.5 Cm'den Biraz Fazlaydı Boyumuz
Bencede Endişenmeye Gerek Yok Aşşağı Yukarı Aynı Boyda Bebişler

11 haftalıkken gittiğimde gerçi benimki erken döllenme yani 5 gün öndeyim 11+5 ta 4.58 cm di bakalım bugünde 12+6 boy kaç olmuş bakalım bugün

11 haftalıkken gittiğimde gerçi benimki erken döllenme yani 5 gün öndeyim 11+5 ta 4.58 cm di bakalım bugünde 12+6 boy kaç olmuş bakalım bugün

Maşallah Senin Bebişe Kocaman Olmuş Annesi Şimdi 7 Cm Filan Olmuştur Sanırım

derencim hadi hayırlı haberlerle dön.benim kontrolüm cumartesi dr cinsiyetini söylerim dedi ama benim için saglıklı oldugunu söylesin gerisi teferruat

Son düzenleme:
derencim hadi hayırlı haberlerle dön.benim kontrolüm cumartesi dr cinsiyetini söylerim dedi ama benim için saglıklı oldugunu söylesin gerisi teferruat

Sağol Canım İnşallah Gerçi Daha 4 Gün Önce Kontroldeydik Ama Olsun Çok Özledim Yavrumuuuuu opuyorumnanaktan
Kızlar Ben Hem Hastaneden Hemde Özel Poliklinkten Takip Ettiriyorum Bebeğimi
4 Gün Önce Poliklinikte Kontrolümüz Vardı Bugünde Hastanede Sık Sık Görüyorum Bebişimi zemuszemus

Maşallah Senin Bebişe Kocaman Olmuş Annesi Şimdi 7 Cm Filan Olmuştur Sanırım
canım bugün bakacaz bakalım nekadar olmuş uykucummm

canım bugün bakacaz bakalım nekadar olmuş uykucummm

Rabbim Hepimizin Gönlündekini Alnımıza Alın Yazısı Olarak Yazsın İnşallah Turkocum Kız Oğlan Fark Etmez Önce Sağlıklı Olsun Vaktinde Gününde Gelsin Bebişlerimiz İnşallah :Saruboceq:

selam kızlar....nasılsınız....ayyy butun gece uyumadım ben halada uykusuzum rekor kırdım hamıle kalalı uykusuzlukda bugun....

kızlar bebekler bizden mi besleniyor 11 ila 12. haftalarda? Bu açlığım ondan mı acaba:1shok:

hayırlısı olsun canım inşallah senın dr söyler benımkısı söylemedı16. hafta sölıcem dedı , bende senın gibi erkek olur gibi gelıyo herkes erkek dıo

sağlıklı bebişler

benim uykucuyu aç bıraktım yaa daha kahvaltı yapmadım kendime kızıyorum ama kalkayımda çayı demleyeyim bari minik açlıktan kımıldamaz sonra yine :))))

merhaba :)
ben o kadar çok meyve yıyorum kı aldıgım kıloları meyveye bağlıcam artık
bu arada ben 12 de ıken bebeğim 62mm di

Merhaba Rucan Meyva İle Bende Sağlam Bir İlişki İçerisindeyim
Miğdem Kazındıkça Elim Boş Kaldıkça Bir Meyvaya Saldırıyorum Hemde Acayip İştahla Yiyorum cokacimcoook

Merhaba Rucan Meyva İle Bende Sağlam Bir İlişki İçerisindeyim
Miğdem Kazındıkça Elim Boş Kaldıkça Bir Meyvaya Saldırıyorum Hemde Acayip İştahla Yiyorum cokacimcoook

ama ben çok kılo aldım gıbı gelıyo meyveden olabılırmı senın durumun nasıl ?
ben normal öğün dışında gunde 2-3 defa meyve yıyorum daha vıtamınlı daha rahat olurum dıe düşünüyodum ama tam aksıne 14 haftam bıttı tam 4 kılo aldım (((

Zonox 24 yaşındayım 1986 doğumluyum. bu gönderdiğin linke baktım erkek yazıyor. normal çin takviminde kız çıkıyor. ikisi arasında bir uyuşmazlık var ama çözemedim fisfisfis

Merak Etme Canım Senden Aşşağı Kalır Yanım Yok
Ben 67 İLe Hamile Kalmıştım Şimdi Tam Tamına 70 Kilo Olmuşummmmmmmm guclubacismile
3 Ayda 3 Kilo Şimdiden Böyle İsem Sanırım Ben 90 Kilo İle Doğuma Giderim
Ve Topiğin En Topik Anne Ünvanını Alırım :roflol:

Zonox 24 yaşındayım 1986 doğumluyum. bu gönderdiğin linke baktım erkek yazıyor. normal çin takviminde kız çıkıyor. ikisi arasında bir uyuşmazlık var ama çözemedim fisfisfis
valla hiç bilmiyorum canım. ama genelde verilen tablolar yanlış oluo. çin takvimi bahane iştekaydirigubbakcemile3

selamsızzzbilmiyorumkismile

kızlar bebekler bizden mi besleniyor 11 ila 12. haftalarda? Bu açlığım ondan mı acaba:1shok:

İnşallah Bizden Besleniyorlardır Ben Bu Fikirle Aldığım Kiloları Takmıyorum Eğer Hala Başlamadılarsa Bizden Beslenmeye Benim Durumum Çok Vahimmm ohaoldumsmile
Ama Kesin Bizden Besleniyorlardır Yoksa Nerden Alcaklar O Kadar Vitamini -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…