2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nazocum en kısa sürede tekrar gitmelisin bence çok farklı bişey bu durum eşim cumartesiden beri onunlada konuşuyor hoşçakal öpücüğü onada veriyor bitanede steteskop aldı hareketlerini duycam diye peşimde dolaşıyordelikafadulden

offff benim moralim bugün çok bozuk bize ilişkiyi dr yasakladı.bende hamilelikten dolayı çok istek var rüyalarıma felan giriyo.çok utanç verici yaaaa.dün gece eşimle sarılırken felan sanırım orgazm oldum ama ilişki yok.bugün kendi kendimi yedim bebegime bişey olmuşmudur diye.

canımm sende benim gibi mutlu haberlerle dönersin inşallah allah hepimize bağışlasın onu normal bi bebek olarak hareket ederken görünce herşey değişti hayatımdaki dahada bi başka bağlandım

canım benimde rahmimde agrılar,sızlama vb. oluyo.kasıklarım bile ara ara ağrıyo bu hafta.

canım benimde iki kese vardı birinin kalbi durdu o kendi kendine kaybolacakmış.seninkide böyle bi durum mu acaba
ben de tam senden bahsetmiştim. iyi insan lafının üzerine gelir :)
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin canım
korkma bişi olmaz. elinde değil ki bu duygular. ilişki yoksa hiiiiiiiiiiiiiç bişi olmaz. kendini suçlu hissetme canım

Canlarım behlül kaçar hepinizi çok çok öpüyorumkaydirigubbakcemile5

zonox cnm hos bulduk

kızlar ayyyyyy gecelerı bende cok sık wc gıdıyorum hemde 10 dakkada bır oyle azıcıkda degıl sarıl sarıl mubarek

mıde bulantım cok sukur hıc kalmadı ama habıre canım bırseyler ıstıyor psıkolojık galıba

demek lafımın üstüne geldim ne diyodun ki:))))))))))))))canım ya elimde degildi ama içim hiç rahat degil cumartesi doktor kontrolune kadar vay halime

hadi hayırlı olsun ben de 8+6 da gittiğimde hoplayıp zıplıyodu. çok heycanlanmıştım. işte o gün bebeğimin olduğu fikri kafama yerleşti. içimde bi canlı olduğunu anladım. Allah tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Bebeğinde sağlıklıymış ohhh ne ala. bugün deliksiz bi uyku çek Allaha şükretmek için bir nedenin daha oldu ne mutlu sanaopuyorumnanaktan[/QUOTE]

teşekkür ederim zonox cum aynen öyle allaha şükür atlattım şu sancılı dönemi

ececim normal ilişkiyi hareketlerinden ve spermler rahim ağzını gevşetiyo diye yasaklıyolar riskli hamileliklerde korkma elinde olan bişey değildii.Bize hiç yasak gelmedi devam ediyoruz ve devam eden arkadaşlar var bunu düşün olsa bize zararı olurduu

iyi akşamlar zonoxcumm

canım bilmiyorum ki rahim kasılıyomuş ya o esnada o yüzden panik yapıyorum

ay bende kocısle ıstıyorum ama kocıs ıstemıyor ruyamda hep goruyorum ayyyyyyyy gercekden ne kotu bırsey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi geceler kızlar... muhabbet iyiymiş bugün yine maşallah... benim bugün biraz ağrım oldu endişelendim biraz. p.tesi inşallah ben de göreceğim bebişimin hareketlerini heyecanlanıyorum.

iyi geceler kızlar... muhabbet iyiymiş bugün yine maşallah... benim bugün biraz ağrım oldu endişelendim biraz. p.tesi inşallah ben de göreceğim bebişimin hareketlerini heyecanlanıyorum.

kac haftalık cnm senınkı

arada agrı oluyor benımde kasıgımda pıt pıt bırsey atıyo ozelıkle sag taraftaaaaaa

canım steteskop işe yarıyo mu?bende duymuştum daha önce

Ben 2010 Mayıs annesiyim (ama 23 Nisan'da doğdu Mert'im) Uzun zamandır KK'ya girmiyordum. Topiği görünce içim ürperdi. Birden geride kalan o heyecanlı bekleyiş canlandı gözümde. Çok güzel bir grup oluşturduk hala sanalda olsa görüşüyoruz :) Her bebeği kendi bebeğimiz gibi heyecanla bekledik ve hepsinin gelişimini merakla izliyoruz.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri ve bizim gibi güzel bir grup oluşturursunuz. Dostluklarınız daim olsun.
Sevgiler...

a.s.:sm_confused:

saglıkla buyut mert bebegıııııııı

allahım bızede bu gunlerı gosterır ınsallahhhhhhh

slm kızlar bu hafta bulantı ve kusma bendede şiddetli oldu
ilk defa bulantı ilacı içtim inş fayda sağlar

teşekkürler.mert bebege sevgiler

günaydın herkese

dün pek gelemedim yine bulantı ve böğürtülerim çok şiddetli baş ağrılarım vardı neyse çok şükür şimdi iyiyim ama uykusuzum gece bile tuvalete kalkınca başım ağrıdı
Bugün dr günüm 2li testim var kızlar inşallah herşey güzel geçer.

escıc ve rubellita Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın kızlar

idly iyi dileklerin için teşekkürler Yakışıklına Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım

Seyduna gözünaydın

Trimmea en iyisi bi arkadaşımız yazmış ayrıntılı ultrason içinin ferahlatır canım İnşallah herşey yolundadır.

Zonox benimde kuyruk sokumu kemiğim bazen ağrıyor sızlamalarım devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…