canım ne güzel çok sevindim hayırlısı olsun bende 10 gun önce gittim ama doktor kıpırdadığını falan göstermedı ya herkes görmuş sadece kalp atışı var dedi normal dedi o kadar heveslendim şimdidelikafadulden
seydunacımmm çok sevindiim bende cuma gitcem dr gösterir inşallahh...
Trimmecim vakit kaybetmeden başka bi dr git nebilim usg 4 boyutlu olanlar var onlar daha net görür bisorun yok derler için rahatlar seninde bizimde ..şimdi üzülüp bebeğine hissettirme konuş göbüşüne dokunupp ..:CüvCüv:
ben de tam senden bahsetmiştim. iyi insan lafının üzerine gelir :)canım benimde rahmimde agrılar,sızlama vb. oluyo.kasıklarım bile ara ara ağrıyo bu hafta.
canım benimde iki kese vardı birinin kalbi durdu o kendi kendine kaybolacakmış.seninkide böyle bi durum mu acaba
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
korkma bişi olmaz. elinde değil ki bu duygular. ilişki yoksa hiiiiiiiiiiiiiç bişi olmaz. kendini suçlu hissetme canımoffff benim moralim bugün çok bozuk bize ilişkiyi dr yasakladı.bende hamilelikten dolayı çok istek var rüyalarıma felan giriyo.çok utanç verici yaaaa.dün gece eşimle sarılırken felan sanırım orgazm oldum ama ilişki yok.bugün kendi kendimi yedim bebegime bişey olmuşmudur diye.
ben de tam senden bahsetmiştim. iyi insan lafının üzerine gelir :)
hoşgeldin canım
korkma bişi olmaz. elinde değil ki bu duygular. ilişki yoksa hiiiiiiiiiiiiiç bişi olmaz. kendini suçlu hissetme canım
Canlarım behlül kaçar hepinizi çok çok öpüyorumkaydirigubbakcemile5
ececim normal ilişkiyi hareketlerinden ve spermler rahim ağzını gevşetiyo diye yasaklıyolar riskli hamileliklerde korkma elinde olan bişey değildii.Bize hiç yasak gelmedi devam ediyoruz ve devam eden arkadaşlar var bunu düşün olsa bize zararı olurduu
iyi akşamlar zonoxcumm
iyi geceler kızlar... muhabbet iyiymiş bugün yine maşallah... benim bugün biraz ağrım oldu endişelendim biraz. p.tesi inşallah ben de göreceğim bebişimin hareketlerini heyecanlanıyorum.
nazocum en kısa sürede tekrar gitmelisin bence çok farklı bişey bu durum eşim cumartesiden beri onunlada konuşuyor hoşçakal öpücüğü onada veriyor bitanede steteskop aldı hareketlerini duycam diye peşimde dolaşıyordelikafadulden
Ben 2010 Mayıs annesiyim (ama 23 Nisan'da doğdu Mert'im) Uzun zamandır KK'ya girmiyordum. Topiği görünce içim ürperdi. Birden geride kalan o heyecanlı bekleyiş canlandı gözümde. Çok güzel bir grup oluşturduk hala sanalda olsa görüşüyoruz :) Her bebeği kendi bebeğimiz gibi heyecanla bekledik ve hepsinin gelişimini merakla izliyoruz.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri ve bizim gibi güzel bir grup oluşturursunuz. Dostluklarınız daim olsun.
Sevgiler...
Ben 2010 Mayıs annesiyim (ama 23 Nisan'da doğdu Mert'im) Uzun zamandır KK'ya girmiyordum. Topiği görünce içim ürperdi. Birden geride kalan o heyecanlı bekleyiş canlandı gözümde. Çok güzel bir grup oluşturduk hala sanalda olsa görüşüyoruz :) Her bebeği kendi bebeğimiz gibi heyecanla bekledik ve hepsinin gelişimini merakla izliyoruz.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri ve bizim gibi güzel bir grup oluşturursunuz. Dostluklarınız daim olsun.
Sevgiler...
eczanede satılıyormu bu kremi denemek isterim valla
satılıyor cnm ıcınde 5 tup var ben bır kerede 2 tane suruyorum 30 dk sonra yapınca hıc acımıyor
alırsan kullanmadan bana soyle nasıl kullanacagını anlatıcam bazı puf noktaları var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?