Günaydın Baharcım
Dualarımız Seninle Sağ Salim Git Hayırlı Haberlerle Dön İnşallah
Günaydın Deren
Saol canım İnşallah ben ve bütün arkadaşlar güzel haberleri paylaşırız
İnşallah Amin Canım
Belki Cinsiyetide Belli Olur Kuzunun
Çok Erken Öğrenen Arkadaşlar Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile
balcı öğrenmişti benim haftamdaydı sanırım , öğrenirsem çok iyi olur eşime sürpriz yaparım hamileliğimi öğrenirken yanımdaydı pek sürpriz olmadı bugün yanımda değil böyle olursa çok tatlı olur :)
günaydın kızlarr şimdi randavü aldım saat 3te bebegimi görecem inşallah heyecanlandım geri uyuyamadım cinsiyetini 2 hafta sonra söyleyecekti sözde ama inşallah belli olmuştur diye dua ediyorum bir ardaşımız ögrenmş erkekmiş kaç haftalıkken ögrendi acaba bilen varmı
günaydın kızlarr şimdi randavü aldım saat 3te bebegimi görecem inşallah heyecanlandım geri uyuyamadım cinsiyetini 2 hafta sonra söyleyecekti sözde ama inşallah belli olmuştur diye dua ediyorum bir ardaşımız ögrenmş erkekmiş kaç haftalıkken ögrendi acaba bilen varmı
maşallahhhBen 2010 Mayıs annesiyim (ama 23 Nisan'da doğdu Mert'im) Uzun zamandır KK'ya girmiyordum. Topiği görünce içim ürperdi. Birden geride kalan o heyecanlı bekleyiş canlandı gözümde. Çok güzel bir grup oluşturduk hala sanalda olsa görüşüyoruz :) Her bebeği kendi bebeğimiz gibi heyecanla bekledik ve hepsinin gelişimini merakla izliyoruz.İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri ve bizim gibi güzel bir grup oluşturursunuz. Dostluklarınız daim olsun.
Sevgiler...
saol canım söylerimeczanede satılıyormu bu kremi denemek isterim valla
satılıyor cnm ıcınde 5 tup var ben bır kerede 2 tane suruyorum 30 dk sonra yapınca hıc acımıyor
alırsan kullanmadan bana soyle nasıl kullanacagını anlatıcam bazı puf noktaları var:)
günaydın herkese
dün pek gelemedim yine bulantı ve böğürtülerim çok şiddetli baş ağrılarım vardı neyse çok şükür şimdi iyiyim ama uykusuzum gece bile tuvalete kalkınca başım ağrıdı
Bugün dr günüm 2li testim var kızlar inşallah herşey güzel geçer.
inşallah iyi sonuçla döneceksin canım
balcı öğrenmişti benim haftamdaydı sanırım , öğrenirsem çok iyi olur eşime sürpriz yaparım hamileliğimi öğrenirken yanımdaydı pek sürpriz olmadı bugün yanımda değil böyle olursa çok tatlı olur :)
valla bende cinsiyetini bugün ögrenmeyi çoooookkk istiyorum heyecanlandım valla eşimd gelebilirse hastaneye gelecek bebişin oynadıgını görememiştim 12gün önce uyuyordu budefa inşallah oynar yaa görmeyi çok istiyorum
canım 11 gün önce gitmştim ama oynadıgını göremedim içimde kaldı valla karnımda agrım var onun bahanesiyle gidcem valla her hafta gel dese gidecem bebegi görmesi çok güzel oluyor inşallah uykucu budefa uyanık olur yaaa benim haftamdan daha küçükler hep oynadıgını söylüyorlar benimki uykucu onamamıştı bu defa görmek istiorum artık yaa birde cinsiyet söylese çok sevinecemturko günaydın sen daha geçen gün gitmedinmi dra canım :) ne kadar sıklıkta gidiyorsun dra seni aceleci :ecrin_bebek:
Günaydın Turkocum Bende Hastaneye Gidicem Bugün Öğleden Sonra
Benim Cinsiyet Konusunda Pek Ümidim Yok Gerçi
Diğer Öğrenen Arkadaş 11 Veya 12 Haftada Öğrenmişti Yanlış Hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile
Hayırlı Haberlerle Dönüp Bizlere Süpriz Yaparsın İnşallah a.s.
işallahh canım benim inşallah :1hug:desenize bugün bebeişlerden haber getirecez
inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:turko canım inşallah görürsün ben 22 gündür bebişimigöremedim bende çok özlediğm. bugün çoğumuz hastane yolarında olucaz hayırlı güzel haberlerle geliriz inşallah
Hayırlı Haberler Getirelim İnşallah Canım
Ben Biran Önce Doğurup Dokunmak İstiyorum Bebeğime :kedi:
inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
çok haklısın valla benim 3 yaşında kızım olmasına ragmen ben bile biran önce kucagıma almayı istiyorum :ecrin_bebek:
turkocum baharnazcım derencimkızlar sizlerede günaydın bahar canım hadi bizede süpriz yap kızlar inşallah iyi haberlerinizi yazın lütfen beklioruz ay ay bende pazartesiyi iple çkiorum darısı başıma bebişi bende bi görseydimm ya merak içindeyim bi ay olduu turkocum dr unu zorla bakalım biraz örenenler var diye valla bende pazartesii elimden geleni yapceeeemm baksın iiyice nolcekkkii yorulurmu ayydemekki erkende olsa söyleyen sölioomuşş şaka bi yana onlarda haklı küçükler daha yanılırız diye söylemeyebilirler
turkocum baharnazcım derencimkızlar sizlerede günaydın bahar canım hadi bizede süpriz yap kızlar inşallah iyi haberlerinizi yazın lütfen beklioruz ay ay bende pazartesiyi iple çkiorum darısı başıma bebişi bende bi görseydimm ya merak içindeyim bi ay olduu turkocum dr unu zorla bakalım biraz örenenler var diye valla bende pazartesii elimden geleni yapceeeemm baksın iiyice nolcekkkii yorulurmu ayydemekki erkende olsa söyleyen sölioomuşş şaka bi yana onlarda haklı küçükler daha yanılırız diye söylemeyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?