2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem483 canım tüp bebekle hamiş kalanların normal doğum yapıp yapamayacağını araştırıorum hem kurs çevremden, hem topicten hem tecrübelilerden soruyorum maalisef genelde sezaryen tercih edilmiş senin yaşın kaçtı tam bilmiyorum ama benim heleki yaştan dolayı normal doğum hiç istemezler drlar herhalde ( Benim drum sezaryen yanlısı)

Tüp Bebek Özel Bölüme efsa34 adlı arkadaşımız Tüp bebek ve Normal Doğum diye bir topic açtı ama kimse yazmıyor maalisef arada bir güncelliyoruz ama bilgi toplamak için

Günaydın Baharcım
Dualarımız Seninle Sağ Salim Git Hayırlı Haberlerle Dön İnşallah

Günaydın Deren
Saol canım İnşallah ben ve bütün arkadaşlar güzel haberleri paylaşırız

İnşallah Amin Canım
Belki Cinsiyetide Belli Olur Kuzunun
Çok Erken Öğrenen Arkadaşlar Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile

İnşallah Amin Canım
Belki Cinsiyetide Belli Olur Kuzunun
Çok Erken Öğrenen Arkadaşlar Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile

balcı öğrenmişti benim haftamdaydı sanırım , öğrenirsem çok iyi olur eşime sürpriz yaparım hamileliğimi öğrenirken yanımdaydı pek sürpriz olmadı bugün yanımda değil böyle olursa çok tatlı olur :)

günaydın kızlarr şimdi randavü aldım saat 3te bebegimi görecem inşallah heyecanlandım geri uyuyamadım cinsiyetini 2 hafta sonra söyleyecekti sözde ama inşallah belli olmuştur diye dua ediyorum bir ardaşımız ögrenmş erkekmiş kaç haftalıkken ögrendi acaba bilen varmı

Kesinlikle Güzel Olur Senin İçinden Geçen Ne Canım ?
Ben Öncelikle Sağlıklı Olmasını İstiyorum Elbette Fakat İçten İçe Hep Bi Kız Tutkum Var Fakat Kimi Görsem Seninki Erkek Yüzünde Hiç Değişme Yok Diyor Hayırlısı Bakalım

turko günaydın sen daha geçen gün gitmedinmi dra canım :) ne kadar sıklıkta gidiyorsun dra seni aceleci :ecrin_bebek:

Günaydın Turkocum Bende Hastaneye Gidicem Bugün Öğleden Sonra
Benim Cinsiyet Konusunda Pek Ümidim Yok Gerçi
Diğer Öğrenen Arkadaş 11 Veya 12 Haftada Öğrenmişti Yanlış Hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile
Hayırlı Haberlerle Dönüp Bizlere Süpriz Yaparsın İnşallah a.s.

Son düzenleme:
maşallahhhkısmetse inşallah bende 2011 23 nisan annesi olacagım inşallah bizlerde arkadaşlarla kopmayız ogüzel anlarıda şimdiki gibi paylaşırız

turko günaydın sen daha geçen gün gitmedinmi dra canım :) ne kadar sıklıkta gidiyorsun dra seni aceleci :ecrin_bebek:
canım 11 gün önce gitmştim ama oynadıgını göremedim içimde kaldı valla karnımda agrım var onun bahanesiyle gidcem valla her hafta gel dese gidecem bebegi görmesi çok güzel oluyor inşallah uykucu budefa uyanık olur yaaa benim haftamdan daha küçükler hep oynadıgını söylüyorlar benimki uykucu onamamıştı bu defa görmek istiorum artık yaa birde cinsiyet söylese çok sevinecem

işallahh canım benim inşallah :1hug:desenize bugün bebeişlerden haber getirecez

turko canım inşallah görürsün ben 22 gündür bebişimigöremedim bende çok özlediğm. bugün çoğumuz hastane yolarında olucaz hayırlı güzel haberlerle geliriz inşallah

turko canım inşallah görürsün ben 22 gündür bebişimigöremedim bende çok özlediğm. bugün çoğumuz hastane yolarında olucaz hayırlı güzel haberlerle geliriz inşallah
inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
Hayırlı Haberler Getirelim İnşallah Canım
Ben Biran Önce Doğurup Dokunmak İstiyorum Bebeğime :kedi:

çok haklısın valla benim 3 yaşında kızım olmasına ragmen ben bile biran önce kucagıma almayı istiyorum :ecrin_bebek:

inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

çok haklısın valla benim 3 yaşında kızım olmasına ragmen ben bile biran önce kucagıma almayı istiyorum :ecrin_bebek:

Ayyy Kokusu İlk Dokunuş Kime Benzediği Tenin Rengi Gözlerinin Rengii Nasıl Merak Ediyorum Sıpamı Yaa opuyorumnanaktan
Tez Geçer İnşallah Zaman Gerçi Arada Sırada 2011 Haziran Topiğine Bakıp Kendimi Daha Şanslı Ve Doğuma Yakın Hissediyorum

turkocum baharnazcım derencimkızlar sizlerede günaydın bahar canım hadi bizede süpriz yap kızlar inşallah iyi haberlerinizi yazın lütfen beklioruz ay ay bende pazartesiyi iple çkiorum darısı başıma bebişi bende bi görseydimm ya merak içindeyim bi ay olduu turkocum dr unu zorla bakalım biraz örenenler var diye valla bende pazartesii elimden geleni yapceeeemm baksın iiyice nolcekkkii yorulurmu ayydemekki erkende olsa söyleyen sölioomuşş şaka bi yana onlarda haklı küçükler daha yanılırız diye söylemeyebilirler

Günaydın Merzehcimm Sende Tez Zamanda Görürsün İnşallah Meleğini Annesi
Ordan El Sallar Sana Benimki Sallar Gibi Yapmıştı

günaydınn canım valla biraz israr ederim ama dediğin gibi yanılma payı yüzüne söyleme taraftarı degiller ama biz çatlıyoruz meraktan kızlar dogmazdan öncede yüzünü 4boyutluda resmen görüyorsunuz ben 8 aylıkken kızımı resmen görmüştüm dogdu aynı o karında gördüğüm görüntü 4boyutlular mütiş şekilde bebeginizi gösteriyor benim kızımda doktorum burnu anesi aynı sensin çok güzel bir kızın olacak dedi dogdu ki burnu falan aynı ben pamuk gibi çok güzel bir bebekti 4bıyutluda hepsini göreceksiniz inşallah

inşalah derenin dedigi gibi bebşin sana elsallayacak benmki sallamaıştı valla uyuyordu uykucuu yaa yine uyuyorsa nasıl uyandırsam :)))kaydirigubbakcemile3

okuyorum valla ya çogu kişi 12.haftadan sonra ögrenmiş b en 12 yi geçtim söylese keşke yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…