2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya bozma moralini diğer bebişin iyiymiş bak. Nasip Rabbim diğerinin ömrünü o kadar biçmiş...Bu arada oğlun hayırlı osun...

Canım benim diğer toğkte seninle baya yazışıyoduk bu topikte görünmüyosun fazla... Hayırlı olsun canım bende önümüzdeki hafta gidicem inşallah doktora meraktan çatlıyorum...
kızlar bebekler bizden mi besleniyor 11 ila 12. haftalarda? Bu açlığım ondan mı acaba:1shok:

Valla sanırım artık bizden besleniyolar zonox bende açım bu aralar gerçi ben senden öndeyim ama 2 hafta öncede aynıydı...

Canım bende kilo vermeme rağmen şişko annelerden olucam bu yarışta bende varım şu anda 67 kiloyum...

canım bendede aynı sorun var ben hep yüzüstü yatardım şimdi bebegin üzerine yatmayım diye başka pozisyonlar deniyorum rahat edemiyorum

Valla ben hala yüzüstü ytıyorum:))

Kızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....

teşk.ederim nevracığım..inş.

duncan, hayırlı olsunnn. Haftayada biz giriyoruz allah kısmet ederse. artık 2.trimester desin.:dance:

Kızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....

AA ben kaçırmışım demekki..ee hayırlı uğurlu olsun..sen 4.ayına kusarakmı girdin ciddi olamazsın şaka yaptım de lütfeeennnn...eyvahedigeldismile
4.ayda kusmamı olur yandımm ben o zaman
seninkinin cinsiyeti belli olmadımı daha

Sağol canım. Valla şaka değil hemde hamileliğim boyunca ilk defa kustum hani medem bulanıyodu tamam da hiç kusmamıştım. Yok bence banada bidaha olmaz o kusmam ben sizde korkmayın canım ya olmaz bu ban özel oldu heralde. Cinsiyetim haftaya gittiğimde belli olcak inşallahhhhhh.....zemuszemus

kızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. Ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....

tebrikler canım darısı bize inşallah kusmalarında geçer bi an önce ben 3. Aya gırdım hemen kesıldı bulantılar falan senınkı baya uzun sürmüş allah yardımcın olsun

kızlarrr ben çok susuyorum ne yapıcam böyle....suyu içincede midem daha çok bulanıyor allahım sen bana hepimize yardım et...dudaklarım yapıştı birbirine....

inş..sana özeldir....kaydirigubbakcemile3haftaya güzel haberlerini bekliyorum..
haftaya bende dr.gidince cinsiyetine baktırıcam inş..bu sefer görünür..
topiğimizde önümüzdeki haftaya kadar biçok arkadaşın bebeğinin cinsiyetleri belli olacak inş..

tebrikler canım darısı bize inşallah kusmalarında geçer bi an önce ben 3. Aya gırdım hemen kesıldı bulantılar falan senınkı baya uzun sürmüş allah yardımcın olsun

Sağol canım benim.. Ben hiç kusmamıştım bi anda oldu valla. Bulantılarım zaten azalmıştı arada bir oluyo artık yakında tamamen geçmesini bekliyorken kustum.

kızlarrr ben çok susuyorum ne yapıcam böyle....suyu içincede midem daha çok bulanıyor allahım sen bana hepimize yardım et...dudaklarım yapıştı birbirine....

Canım benim susuzluğunu yalnız su ile değil ayran içebiliyorsan ve tabiki çok olmamakla birlikte süt ıhlamur taze sıkılmış meyve suyu ilede giderebilirsin. Bu arada içme suyuna limon kabuğu at biraz beklet hoş bir aroma olkuyor su gibi olmuyor biraz daha az mide bulandırıcı tuzlu ayranda hiç fena fikr değil ne dersin...

ben de çok susuyorum. ilk 3 ay çok az su içtim sanırım ondan oluyor.

bu arada cinsiyetle ilgili

Bu gebelik haftasının sonuna doğru yapılan bir ultrasonda erkek bebeklerin testis ve penislerinin görülmesiyle %100 doğrulukla cinsiyet belirlenebilir (resim). Ancak elbette daha ileri haftalara kadar ve hatta bebek doğana kadar cinsiyeti belirlenemeyen bebekler de olabilir. Bu, bir yandan bebeğin pozisyonuyla, öte yandan cinsiyetiyle (kız bebekler daha geç tanınır), yine ultrason cihazının ve ultrasonu yapan kişinin özellikleriyle ilgilidir.

15. GEBELİK HAFTASI (14+0, 14+6. GÜNLER) arasındaki gebelere.

www.gebelik.org'dan alıntıdır

inaşllah ikimizinkide aynı anda belli olur haftaya güzel haberlerle gelriz canım...Valla bana özel bencede bu kusma modu:roflol: Size olmucak diye düşünüyorum....

ben sulu hiçbirşey içemiyorumki...ayran süt kola meyve suyu soda hepsi bulandırıyor beni..bugün sabah hastane çıkışı çok acıktım ve susamıştım taze sıkılmış portakal suyu içtim ama işyerine kadar allahın yardımıyla geldim...ben sulu hiçbişey içemiyorumbenneyaptımki

Canım ya anladım hımmm o zaman sana başka bi çözüm yolu bulmak lazım... Dur bi düşünüyim ben... Gerçi su yerine geçen .... Aaaaaaa. Peki sulu meyveler var mandalina falan... Hiç yoktan onları yersen belki birazda olsa susuzluk giderir. Valla aklıma başka bişi gelmiyo Allah kolaylık versin canım....

Zonox Yani bizim haftaya belli olma şansı yüksek bu yazıya göre.. İnşalah Yarabbim...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…