Selam Kızlarrrrr.
Bugün ikili test için teşhis merkezine gittim. Çok şükür bebiş iyiymiş.
Fakat moralim çok bozuk. İkinci bir kese görüldü. 7 haftalıkken gelişimi durmuş, ama kesesi duruyor.
Doktora tekrar gittiğimizde ise o ikinci keseyi görmedi, kan pıhtılaşmasındandır dedi.
İçim hiç rahat değil. Moralim çok bozuk.
Teşhis merkezinde bebişimin cinsiyetine de erkek dendi. Bu kadar erken belli olur mu ki.
o kadar moralim bozuk ki bebişimin cinsiyetini öğrendiğime bile sevinemedim
kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum cumartesi günü doktora gittik ultrasonla kontrol edelim dedi ben tam kalp atışını soracaktımki karşımıza atlayan zıplayan dans eden bi bebek çıktı ben bukadar belirgin olacağını hiç tahmin etmemiştim yine kalp atışını görücez sanmıştımdoktor çok sağlıklı olduğunu söyledi ensesini de ölçtü 1 çıktı 2li tarama testimin sonuçlarıda normal çıkmış ben şehir dışına çıkacağım için labaratuar doktoruma ulaştırdı.yüreğime su serpildi valla ben çok heyecanlanıyorum doktora gidince zemuszemus darısı test yaptırmamış arkadaşlara inşallah sizde iyi haberlerle dönersiniz
kızlar bebekler bizden mi besleniyor 11 ila 12. haftalarda? Bu açlığım ondan mı acaba:1shok:
Merak Etme Canım Senden Aşşağı Kalır Yanım Yok
Ben 67 İLe Hamile Kalmıştım Şimdi Tam Tamına 70 Kilo Olmuşummmmmmmm guclubacismile
3 Ayda 3 Kilo Şimdiden Böyle İsem Sanırım Ben 90 Kilo İle Doğuma Giderim
Ve Topiğin En Topik Anne Ünvanını Alırım :roflol:
canım bendede aynı sorun var ben hep yüzüstü yatardım şimdi bebegin üzerine yatmayım diye başka pozisyonlar deniyorum rahat edemiyorum
benim ya eşim yapıyor birde arada kadın geliyor....
Anladım canım birsüre böyle devam edecek anlaşılan alışıcaz herhalde..
Canım hadi hayırlısı olsun buradan okuduğum kadarı ile sonuçların iyi..
Gözün aydın şimdiden...inş.cinsiyetini de haftaya görürsün...
Kızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....
duncan, hayırlı olsunnn. Haftayada biz giriyoruz allah kısmet ederse. artık 2.trimester desin.:dance:
AA ben kaçırmışım demekki..ee hayırlı uğurlu olsun..sen 4.ayına kusarakmı girdin ciddi olamazsın şaka yaptım de lütfeeennnn...eyvahedigeldismile
4.ayda kusmamı olur yandımm ben o zaman
seninkinin cinsiyeti belli olmadımı daha
kızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. Ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....
Sağol canım. Valla şaka değil hemde hamileliğim boyunca ilk defa kustum hani medem bulanıyodu tamam da hiç kusmamıştım. Yok bence banada bidaha olmaz o kusmam ben sizde korkmayın canım ya olmaz bu ban özel oldu heralde. Cinsiyetim haftaya gittiğimde belli olcak inşallahhhhhh.....zemuszemus
tebrikler canım darısı bize inşallah kusmalarında geçer bi an önce ben 3. Aya gırdım hemen kesıldı bulantılar falan senınkı baya uzun sürmüş allah yardımcın olsun
kızlarrr ben çok susuyorum ne yapıcam böyle....suyu içincede midem daha çok bulanıyor allahım sen bana hepimize yardım et...dudaklarım yapıştı birbirine....
kızlarrr ben çok susuyorum ne yapıcam böyle....suyu içincede midem daha çok bulanıyor allahım sen bana hepimize yardım et...dudaklarım yapıştı birbirine....
inş..sana özeldir....kaydirigubbakcemile3haftaya güzel haberlerini bekliyorum..
haftaya bende dr.gidince cinsiyetine baktırıcam inş..bu sefer görünür..
topiğimizde önümüzdeki haftaya kadar biçok arkadaşın bebeğinin cinsiyetleri belli olacak inş..
Sağol canım benim.. Ben hiç kusmamıştım bi anda oldu valla. Bulantılarım zaten azalmıştı arada bir oluyo artık yakında tamamen geçmesini bekliyorken kustum.
Canım benim susuzluğunu yalnız su ile değil ayran içebiliyorsan ve tabiki çok olmamakla birlikte süt ıhlamur taze sıkılmış meyve suyu ilede giderebilirsin. Bu arada içme suyuna limon kabuğu at biraz beklet hoş bir aroma olkuyor su gibi olmuyor biraz daha az mide bulandırıcı tuzlu ayranda hiç fena fikr değil ne dersin...
ben sulu hiçbirşey içemiyorumki...ayran süt kola meyve suyu soda hepsi bulandırıyor beni..bugün sabah hastane çıkışı çok acıktım ve susamıştım taze sıkılmış portakal suyu içtim ama işyerine kadar allahın yardımıyla geldim...ben sulu hiçbişey içemiyorumbenneyaptımki
ben de çok susuyorum. ilk 3 ay çok az su içtim sanırım ondan oluyor.
bu arada cinsiyetle ilgili
Bu gebelik haftasının sonuna doğru yapılan bir ultrasonda erkek bebeklerin testis ve penislerinin görülmesiyle %100 doğrulukla cinsiyet belirlenebilir (resim). Ancak elbette daha ileri haftalara kadar ve hatta bebek doğana kadar cinsiyeti belirlenemeyen bebekler de olabilir. Bu, bir yandan bebeğin pozisyonuyla, öte yandan cinsiyetiyle (kız bebekler daha geç tanınır), yine ultrason cihazının ve ultrasonu yapan kişinin özellikleriyle ilgilidir.
15. GEBELİK HAFTASI (14+0, 14+6. GÜNLER) arasındaki gebelere.
[/COLOR]
selam çok şükür iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?