2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonox Yani bizim haftaya belli olma şansı yüksek bu yazıya göre.. İnşalah Yarabbim...:dance:
inşallah öğrenirsin:lepi:
ya kızlar her hafta ultrasona girmek zararlı mıdır ben her hafta gidiyorum meraktan.bugün de gitcem.

zararı yok die blyorum. her hafta dr.un gitmene bişi demiyor mu. Benimki ayda 2 kere kabul ediyor. Özele mi devlete mi gidiosun?bilmiyorumkismile

duncan tebrik ederim 4. aya girmişsin
susuzluk olayı bendede çok var ılık su içince midem daha çok bulanıyo
kendimi bildim bileli en az 3.5 4 litre su tüketen ben şimdi 1.5 litreyi zor içiyorum

canım ben ve baharnaz da dr gidecek bugün bizde heyecanlıyız akıntıya gelince bendede oluyor o çok normal bence boşa strese girmşsin bebegini gördüğünde bugün nede huzurlu olacaksın

Ben fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.. İki hafta sonra bidaha gidicem bakalım, muhtemelen cinsiyetini göreceğim bu defa :sm_cool:

sağol aybur34 ben bide 150 160 üzerindeki kalp atışlarının kız bebek olacağına işaret oludğunu duymuştum :) sağlıklı olsunda önemli değil ya.. bu arada +2 gün önden gidiyoruz..

sağol aybur34 ben bide 150 160 üzerindeki kalp atışlarının kız bebek olacağına işaret oludğunu duymuştum :) sağlıklı olsunda önemli değil ya.. bu arada +2 gün önden gidiyoruz..

çok sevindim minnoşunun iyi olmasına. güzel haberler geliyo hep bugün =))
benim kuzununda 8+6 da 185 atıdu kalbi. minicik bi bebekti. banada kız diolar ama görücez bakalım internet hurafeleri ne kadar doğrukaydirigubbakcemile3

inşallah öğrenirsin:lepi:

zararı yok die blyorum. her hafta dr.un gitmene bişi demiyor mu. Benimki ayda 2 kere kabul ediyor. Özele mi devlete mi gidiosun?bilmiyorumkismile

canım özel hastaneye gidiyorum.doktor şimdiye kadar bişey demedi.çok sabırsızlanıyorum ama.
bi kere ücret verince 10 gün boyunca kontrol hakkın oluyo,onuda değerlendiriyorum ve her 10 gün icin ücret.

cnm gözünaydın görmüşsün kuzucuğu seninle aramızda 1 gün var acaba benim kzucuk ne yapıyor.ne kadar ilginç bacak bacak üstüne atmış pozisyonmuş demekki rahatına düşkün olacak bebişin.bende cumartesi gideceğim böyle okuyunca dahada bir heyecanlandım meraklandım :roflol:

TEŞK.EDERİM canım..mandalinayıda çok yedim geçen haftalarda bulantıma çok iyi geliyodu..ancak şimdi oda fayda etmiyor ve çokkkk ekşi geliyor yiyemiyorum...ben eve gidince buzlu koca bi bardak su içiyorum ve yatıyorum....ancak hararetim geçiyo sonrada bulantım başlamdan uyuyorum...ama yaaa sabır diyorum bu hafta son olacak allahın izniylekaydirigubbakcemile3

ayy canım maşallah çok sevindim inşallah bizede kısmet olur o günlerrr çok heveslendim şimdi :)))

hadi gözün aydın...güzel haberlerle gelmişsin..darısı bugün dr giden diğer arkadaşlarımızın başına...güzel haberlerinizi bekliyorum

çizelgelere baktığım kadarıyla aranızda en son ben doğurucam galiba genelde herkes 11 - 12 haftalık olmuş maşallah yaa

Evet ya o kadar şanslıyız ki dr. un muayenehanesine bugün tanıtım amaçlı son teknoloji bi usg cihazı getirmişler, renkli bile gördüm yaa.. Acaip güzel bi aletti, Türkiyede bir kaç tane prof.ta varmış sadece.. O kadar müthişti ki canım ya gözümün önünden gitmiyo kocaman burnu elleri, o kurulmuş bacaklar.. Zıp zıp sıçraması .. İnşallah sende net net görürsün :) Bir sürüde foto çekti dr.muz.. Hamilelik güncemize ekleyeceğiz bakalım :CüvCüv: :sm_cool:

canım özel hastaneye gidiyorum.doktor şimdiye kadar bişey demedi.çok sabırsızlanıyorum ama.
bi kere ücret verince 10 gün boyunca kontrol hakkın oluyo,onuda değerlendiriyorum ve her 10 gün icin ücret.

Elif hanımamı gidiyorsun Memet ali beyemi canım..?

çok sevindim canım ne guzel uyanık görmüşsün allah bizede nasip etsın bende 15 gun sonra görebılıcem :))) bizimkide uyuyodu umarım bu kez bizde bıraz daha fazla görürüz inşallah

ayy canım maşallah çok sevindim inşallah bizede kısmet olur o günlerrr çok heveslendim şimdi :)))

İnşallah canım benim yaa.. Elim ayağım hala titriyo.. Allah inşallah bütün anneciklere nasip eder kuzucuklarını sağlıkla görmeyi.. :Saruboceq:

hadi gözün aydın...güzel haberlerle gelmişsin..darısı bugün dr giden diğer arkadaşlarımızın başına...güzel haberlerinizi bekliyorum

Evet evet benim gözüm aydın inşallah herkesinki de ayar :) Subaru çok güzeldi ya, gözümün önünden gitmiyo, saf saf sırıtıp duruyorum, ne güzel bi duyguymuş ya, bütün rahatsızlıklarımı unuttum.. Babası ilk kez gördü burnunu görünce aynı ben diyo :):):) Koca burunlu bi görsen kaydirigubbakcemile5

çizelgelere baktığım kadarıyla aranızda en son ben doğurucam galiba genelde herkes 11 - 12 haftalık olmuş maşallah yaa

canım benimki de 8+2 senden daha geç.hatta mayısın son günü son annesi nasipse.
ama burdaki arkadaşlar hep güzel haberle geliyorlar kendimmiş gibi mutlu oluyorum inşallah bizde sorunsuz geçicez bu yollardan.

hadi gözün aydın canım ne güzel ..
maşallah...

benim dr. 7 hafta iken gittik 4 hafta sonraya randevu verdi..4 hafta nasıl geçecek ben bilmiyom valla...:hulya:

bu arada benim bebeğimin buyu 6 cm miş....normal sanırım

Maaaşşşallahh, ne güzel yaa sizin boyunuz da uzunmu bayaa..?

çok sevindim canım ne guzel uyanık görmüşsün allah bizede nasip etsın bende 15 gun sonra görebılıcem :))) bizimkide uyuyodu umarım bu kez bizde bıraz daha fazla görürüz inşallah

bende çok sevindim canım :) Amin inşallah.. Tatlı yiyip gidin bideöksür tamammı o zaman daha hareketli oluyo, biz bakarken durdu bi ara, dr.um öksür dedi, bi başladı yine bıdık :):):) pır pır oluyo öksürünce kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…