inşallah öğrenirsin:lepi:Zonox Yani bizim haftaya belli olma şansı yüksek bu yazıya göre.. İnşalah Yarabbim...:dance:
ya kızlar her hafta ultrasona girmek zararlı mıdır ben her hafta gidiyorum meraktan.bugün de gitcem.
canım ben ve baharnaz da dr gidecek bugün bizde heyecanlıyız akıntıya gelince bendede oluyor o çok normal bence boşa strese girmşsin bebegini gördüğünde bugün nede huzurlu olacaksın
sağol aybur34 ben bide 150 160 üzerindeki kalp atışlarının kız bebek olacağına işaret oludğunu duymuştum :) sağlıklı olsunda önemli değil ya.. bu arada +2 gün önden gidiyoruz..
inşallah öğrenirsin:lepi:
zararı yok die blyorum. her hafta dr.un gitmene bişi demiyor mu. Benimki ayda 2 kere kabul ediyor. Özele mi devlete mi gidiosun?bilmiyorumkismile
Ben fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.. İki hafta sonra bidaha gidicem bakalım, muhtemelen cinsiyetini göreceğim bu defa :sm_cool:
Canım ya anladım hımmm o zaman sana başka bi çözüm yolu bulmak lazım... Dur bi düşünüyim ben... Gerçi su yerine geçen .... Aaaaaaa. Peki sulu meyveler var mandalina falan... Hiç yoktan onları yersen belki birazda olsa susuzluk giderir. Valla aklıma başka bişi gelmiyo Allah kolaylık versin canım....
Ben fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.. İki hafta sonra bidaha gidicem bakalım, muhtemelen cinsiyetini göreceğim bu defa :sm_cool:
cnm gözünaydın görmüşsün kuzucuğuseninle aramızda 1 gün var acaba benim kzucuk ne yapıyor.ne kadar ilginç bacak bacak üstüne atmış pozisyonmuş demekki rahatına düşkün olacak bebişin.bende cumartesi gideceğim böyle okuyunca dahada bir heyecanlandım meraklandım :roflol:
canım özel hastaneye gidiyorum.doktor şimdiye kadar bişey demedi.çok sabırsızlanıyorum ama.
bi kere ücret verince 10 gün boyunca kontrol hakkın oluyo,onuda değerlendiriyorum ve her 10 gün icin ücret.
hadi gözün aydın...güzel haberlerle gelmişsin..darısı bugün dr giden diğer arkadaşlarımızın başına...güzel haberlerinizi bekliyorum
ayy canım maşallah çok sevindim inşallah bizede kısmet olur o günlerrr çok heveslendim şimdi :)))
hadi gözün aydın...güzel haberlerle gelmişsin..darısı bugün dr giden diğer arkadaşlarımızın başına...güzel haberlerinizi bekliyorum
Evet ya o kadar şanslıyız ki dr. un muayenehanesine bugün tanıtım amaçlı son teknoloji bi usg cihazı getirmişler, renkli bile gördüm yaa.. Acaip güzel bi aletti, Türkiyede bir kaç tane prof.ta varmış sadece.. O kadar müthişti ki canım ya gözümün önünden gitmiyo kocaman burnu elleri, o kurulmuş bacaklar.. Zıp zıp sıçraması .. İnşallah sende net net görürsün :) Bir sürüde foto çekti dr.muz.. Hamilelik güncemize ekleyeceğiz bakalım :CüvCüv: :sm_cool:
oyyy oyyyy ne kadar şanlısınızayyy inş bende görürüm cumartesi net olarak
çizelgelere baktığım kadarıyla aranızda en son ben doğurucam galiba genelde herkes 11 - 12 haftalık olmuş maşallah yaa
hadi gözün aydın canım ne güzel ..Ben fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
benim dr. 7 hafta iken gittik 4 hafta sonraya randevu verdi..4 hafta nasıl geçecek ben bilmiyom valla...:hulya:canım özel hastaneye gidiyorum.doktor şimdiye kadar bişey demedi.çok sabırsızlanıyorum ama.
bi kere ücret verince 10 gün boyunca kontrol hakkın oluyo,onuda değerlendiriyorum ve her 10 gün icin ücret.
bu arada benim bebeğimin buyu 6 cm miş....normal sanırım
çok sevindim canım ne guzel uyanık görmüşsün allah bizede nasip etsın bende 15 gun sonra görebılıcem :))) bizimkide uyuyodu umarım bu kez bizde bıraz daha fazla görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?