oyyy oyyyy ne kadar şanlısınızayyy inş bende görürüm cumartesi net olarak
hadi gözün aydın canım ne güzel ..
maşallah...
Maaaşşşallahh, ne güzel yaa sizin boyunuz da uzunmu bayaa..?
bende çok sevindim canım :) Amin inşallah.. Tatlı yiyip gidin bideöksür tamammı o zaman daha hareketli oluyo, biz bakarken durdu bi ara, dr.um öksür dedi, bi başladı yine bıdık :):):) pır pır oluyo öksürünce kaydirigubbakcemile3
benim boyum 1,68 ama eşim 1,83 boy onda yaniii...
hatta dr.bacakları hariç bu boyda dedi
ben şaşırdımm ...ama dünyanın en güzel duygusu valla
bu arada benim çok bulantım olduğu için gayriihtiyarı yolda elma yemiştim sanırım ondan çok fıkırdadı..dr gidecek arkadaşlara tavsiye ederim...:dance:
ay tamam öksürücem bende bi an önce gıtmek istiyorum hem cinsiyetini öğrenıcem hem biraz daha hareketlı görürüm inşallah ...
bu arada ben 12 haftalıkken gıttıgımızzde 2 taramaya gıdecegımızde boyu 6.2 cm dı çok mu büyük benım bebek bende çok uzun boylu değilim ama babamız uzun ve ırı kemıklı inşallah iyi beslenıyodur bebişim....
benim boyum 1,68 ama eşim 1,83 boy onda yaniii...
hatta dr.bacakları hariç bu boyda dedi
ben şaşırdımm ...ama dünyanın en güzel duygusu valla
bu arada benim çok bulantım olduğu için gayriihtiyarı yolda elma yemiştim sanırım ondan çok fıkırdadı..dr gidecek arkadaşlara tavsiye ederim...:dance:
olumunekankayizsmile 1,83 üçlük babişe daha minik bebiş gitmez zaten :) Bi modelimiz yolda geliyo :) Yavrum benim boyu gibi ömrüde uzun olsun inşallah anneciğiyle birlikte :Saruboceq: :lepi:
12 haftaya normaldir heralde benim 10+1 çıktı bugün 3,46 cm boyu varmış :):):) Bizdede baba uzun ama ben 1,60 lık bi tıfılım yani :) Bana benzicek galiba böceeemmm.. :)sırnaşık şey 11. Haftadan sonra daha hızlanıyormuş gelişimi zaten
olumunekankayizsmile 1,83 üçlük babişe daha minik bebiş gitmez zaten :) Bi modelimiz yolda geliyo :) Yavrum benim boyu gibi ömrüde uzun olsun inşallah anneciğiyle birlikte :Saruboceq: :lepi:
valla babada kemikli bende kemikliyim herhalde ondan uzun göründü....
bayılıyorum bu miniğe
canım benimki de 8+2 senden daha geç.hatta mayısın son günü son annesi nasipse.
ama burdaki arkadaşlar hep güzel haberle geliyorlar kendimmiş gibi mutlu oluyorum inşallah bizde sorunsuz geçicez bu yollardan.
aminnn allah mutluluğunuzu sağlıgınızı sıhhatinizi daim etsin
aminnn allah mutluluğunuzu sağlıgınızı sıhhatinizi daim etsin
amin amiinn çokkk teşk.ederimm...allah hepimize bebeklerimizle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin inş..
ya kızlar her hafta ultrasona girmek zararlı mıdır ben her hafta gidiyorum meraktan.bugün de gitcem.
Ben fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.. İki hafta sonra bidaha gidicem bakalım, muhtemelen cinsiyetini göreceğim bu defa :sm_cool:
Herkese merhaba :))
Amma cosmussunuz oku oku anca bitirdim...
Dün akşam kocişle ve arkadaslarla dısarı cıktık topu topu 3-4 saat oturduk ama eve geldik bende bir agrı..Kasıklarım belim ölcem agrıdan..saga dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo..O korkuyla uyuyunca tabii cok kötü rüyalar gördüm..rüyamda o kadar cok aglamısım ki sabahın 4 ünde uyandım hala içimi cekiyorum..Hemen kaldırdım eşimi..Cok korktum sarıl bana diye..Ayyy bebegimizi kaybettigimi gördüm cok kötüydü yaa...Sabaha kadar uyuyamadım bi daha..EŞim gitti işe biraz dalmısım gene ama kafam cok fena..Allahım korusun tüm bebişleri...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?