2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimle aynı haftada olanlar için dr. alper mumcu'nun sitesinde şöyle bir öneri var.

Dişlerinizde çürük varsa ve dolgu yapılması gerekiyorsa dişhekiminizden cıva içermeyen dolgu maddesi kullanmasını isteyin.

-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Son düzenleme:
ay tamam öksürücem bende bi an önce gıtmek istiyorum hem cinsiyetini öğrenıcem hem biraz daha hareketlı görürüm inşallah ...
bu arada ben 12 haftalıkken gıttıgımızzde 2 taramaya gıdecegımızde boyu 6.2 cm dı çok mu büyük benım bebek bende çok uzun boylu değilim ama babamız uzun ve ırı kemıklı inşallah iyi beslenıyodur bebişim....

ay tamam öksürücem bende bi an önce gıtmek istiyorum hem cinsiyetini öğrenıcem hem biraz daha hareketlı görürüm inşallah ...
bu arada ben 12 haftalıkken gıttıgımızzde 2 taramaya gıdecegımızde boyu 6.2 cm dı çok mu büyük benım bebek bende çok uzun boylu değilim ama babamız uzun ve ırı kemıklı inşallah iyi beslenıyodur bebişim....

12 haftaya normaldir heralde benim 10+1 çıktı bugün 3,46 cm boyu varmış :):):) Bizdede baba uzun ama ben 1,60 lık bi tıfılım yani :) Bana benzicek galiba böceeemmm.. :)sırnaşık şey 11. Haftadan sonra daha hızlanıyormuş gelişimi zaten

Son düzenleme:

EVET CANIM öyle oluyormuş....

canım benimki de 8+2 senden daha geç.hatta mayısın son günü son annesi nasipse.
ama burdaki arkadaşlar hep güzel haberle geliyorlar kendimmiş gibi mutlu oluyorum inşallah bizde sorunsuz geçicez bu yollardan.

inşallah canım benim güzel haberleri aldıkça bende çok hevesleniyorum :)) bizim içinde tecrübe oluyo dimii :))

slm arkadaslar nasılsınız

yaaaaaaa bır arkadasımızın cınsıyetı bellı olmus erkenden keske bızımde hemencık bellı olsa

erkekler hemen gosterıyo kendını kız gec gosterıyor valla heycandan olecem dusundukce aılemıze bu ay zaten ıkı mınık katıldı heycanlıyız

Selam kızlar...

Gene kaynatmışsınız maşallah...
Doktordan gelenler olmuş,gözünüz aydın hepiniz kızlar...
Darısı bize inşallah....

Deminden beri midemi üşütmüş gibi hissediyorum....Oysa üstümde ince değil....
İnşallah geçer...

ya kızlar her hafta ultrasona girmek zararlı mıdır ben her hafta gidiyorum meraktan.bugün de gitcem.

Ben zararlı biliyorum canım..
Zaten yurt dısında hamilelik boyunca 3-veya 4 kez girdiriyorlarmış....
Bir türkiyede bu rahatlıgı gördüm doktorlarda....
Çok fazla girmemek gerekiyor....
Gerektiği zaman girilir,gene gerektiği zaman gidilir....
Her hafta gitmek yanlış bence...

Ne guzel haberler bunlar maasallah

Herkese merhaba :))
Amma cosmussunuz oku oku anca bitirdim...
Dün akşam kocişle ve arkadaslarla dısarı cıktık topu topu 3-4 saat oturduk ama eve geldik bende bir agrı..Kasıklarım belim ölcem agrıdan..saga dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo..O korkuyla uyuyunca tabii cok kötü rüyalar gördüm..rüyamda o kadar cok aglamısım ki sabahın 4 ünde uyandım hala içimi cekiyorum..Hemen kaldırdım eşimi..Cok korktum sarıl bana diye..Ayyy bebegimizi kaybettigimi gördüm cok kötüydü yaa...Sabaha kadar uyuyamadım bi daha..EŞim gitti işe biraz dalmısım gene ama kafam cok fena..Allahım korusun tüm bebişleri...:Saruboceq:

yorulunca bunye sacma sapan ruyalar goruyor cogu hamılelerde oluyor cnm lutfen takılıpda uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…