2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yorulunca bunye sacma sapan ruyalar goruyor cogu hamılelerde oluyor cnm lutfen takılıpda uzulme

İlk defa böyle bir ruya gördüm..Burda gören kızlar anlatırdı ne kadar kötü olduklarını valla haklılarmıs ama cok sukur iyiyim şimdi..Sabahtan beri konusup seviyorum kuzumu...Nasıl iyi geliyor onunla konusmak melegim benimopuyorumnanaktan

DR'a giden arkadaşlar gelselerde güzel haberler alsak

Dimi yaa...anlatsalar bebişlerini nasıl hop hop yaptıklarını bizde heyecanlansak mutlu olsak..:sm_cool:
Ben 15 gunde 1 gidiyorum doktora..Hayatta duramam 1 ay boyunca görmeden..ama bu kez uzayacak arası..2 kasım' da ense ölçümü ve ikili test randevumuz var

merhaba kızlar ben geldim. dr dan iyi haberle gelen arkadaşlarımızı kutluyorum darısı bizim başımıza inş. ben ikili tarama testinde çok kararsızım. yaptırmak istemiyorum. bu ense kalınlığını ölçtüren arkadaşlar bunu normal bi usg den ölçebiliyormu normal dr yoksa başka birisine gönderip daha farklı bi usg cihazında mı ölçülüyor. bilen arkadaşlar cvplarsa sevinirim.

Sağol Gezgin amin inşallah darısı başınıza Bu arada salgın var diyorlar ya, dün bende de bir miğde ağrısı hatta kramp hemen eve gittim öğleden sonra azıcık kestirdim, sonra (afedersiniz) bir ishal oldum varya.. Çok şükür atlattım ama fena üşütmüşüm miğdemi.. Çok dikkat etmeliyiz çoookk..

Ne guzel haberler bunlar maasallah

evet canım yaa, maşallah ve darısı sizlerinde başına sempatiksalakcinni

Normal usg den baktı benim dr.um canım, hatta usg sonuçlarına göre ikili teste gerek görmedi.. :sm_cool:

Ben yine yine anlatırım gülesram o kadar güzeldiki, elleri ayakları, koca burnu vardı, bacak bacak üstüne atmıştı, düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor.. 4 lü usg den baktık çok güzeldi renklide gördüm.. Kalbi pıt pıtlayıp duruyodu, maşallah.. Allahım sizede nasip etsin inşallah, akşama kadar yatıp ordan onu izleyebilirdim yani

Son düzenleme:
Normal usg den baktı benim dr.um canım, hatta usg sonuçlarına göre ikili teste gerek görmedi.. :sm_cool:

cnm 9+6 mısın sen. ben en son gittiğimde 10+1 idim ama dr ben bakmıyorum başka bi dr bakıyor dedi 2 hafta sonrası için diğer dr a gönderdi. zaten 11-14 haftalar arası bakılması lazım dedi.

merhaba su perisi...ben bugün 2.li test yaptırdım..ense kalınlığı ölçümü normal ultrasona giriyoruz...dr... bebeğin ense boyu ölçümünü alıyor..başa popo mesafesini ölçüyor bebekle ilgili kısım bu...daha sonra anneden bazı bilgiler alıyorlar bununla birlikte kan testi yapılıyor test sonucuyla bebeğin ense kalınlığı annenin bilgileri karşılaştırılarak sonuç alınıyor...korkacak hiçbişey yok...

cnm 9+6 mısın sen. ben en son gittiğimde 10+1 idim ama dr ben bakmıyorum başka bi dr bakıyor dedi 2 hafta sonrası için diğer dr a gönderdi. zaten 11-14 haftalar arası bakılması lazım dedi.

Erken döllenmeyim canım bugün tam 10+1 haftalığız bizde..

Amaaaannn maaşallah benim guzellerime
Yerim ben onun minicik elini kolunu bacagını..cokacimcoook
Darısı hepimizin basına inşallahsırnaşık şey

selam kızlar beni de ekler misiniz listeye :)
yaş 24 hamile kaldığım kilo 49
sat 2 ağst tahmini doğum 9 mayıs :):)

Son düzenleme:
subaru sessizliği bozayım ben geldim

bebişim maşallah kocaman olmuş uyuyordu dr şeker yedirdi bana biraz hareketlendi. arkasını filan döndü naz yapıyor :)) sonra ölçümü yapıldı 1.6 kan testimde haftaya çıkıcak inşallah iyi bir sonuç çıkar yaşımız gereği biraz risk taşıdığımızı söyledi bakalım hayırlısı
11+6 1 gün ileri gidiyormuş

cinsiyeti kasım muayenesine kaldı bekliycez sabırla
folbiol ile jeli bırakabilirsin dedi
elevit ve ferro-sanol duodanal ilacı verdi
kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bu ilaçları ?

Son düzenleme:
ciesra gözünaydın makinada iyimiş bebişinle ilgili güzel şeyler görmüşsün canım maşallah

canım ben ılk dr gıttım gunden berı elevıt kullanıyorum gunde 1 kez tok karna sabah alıyorum ben ama süt ve ayranla alma dedı dr um meyvesuyuyla almanda bı sakınca olmaz dedı.. Ayrıca bu vıtamın multı vitamınmiş.....

Canım güzel haberini almak beni inan çok mutlu etti. Ense kalınlığı gayet iyi. O söylenen risklere bakma. 40 50 yaşında doğuran kadınlar var. İçini ferah tut. Bu kadar hafta atlattın artık güle oynaya bebeğinle ilerlersin bu yolu opuyorumnanaktan

ben yalnızca folik kullanıyorum. İlaçlardan hiç haberim yokbilmiyorumkismile

rucan demir hapını c vitamini ile sabahları aç karnına al dedi
elevitle ilgili birşey söylenmedi bana bakalım kimler nasıl içiyor görcez

zonox saol canım darısı sana seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…