yorulunca bunye sacma sapan ruyalar goruyor cogu hamılelerde oluyor cnm lutfen takılıpda uzulme
DR'a giden arkadaşlar gelselerde güzel haberler alsak
Sağol Gezgin amin inşallah darısı başınızaSelam kızlar...
Gene kaynatmışsınız maşallah...
Doktordan gelenler olmuş,gözünüz aydın hepiniz kızlar...
Darısı bize inşallah....
Deminden beri midemi üşütmüş gibi hissediyorum....Oysa üstümde ince değil....
İnşallah geçer...
Ne guzel haberler bunlar maasallah
merhaba kızlar ben geldim. dr dan iyi haberle gelen arkadaşlarımızı kutluyorum darısı bizim başımıza inş. ben ikili tarama testinde çok kararsızım. yaptırmak istemiyorum. bu ense kalınlığını ölçtüren arkadaşlar bunu normal bi usg den ölçebiliyormu normal dr yoksa başka birisine gönderip daha farklı bi usg cihazında mı ölçülüyor. bilen arkadaşlar cvplarsa sevinirim.
Dimi yaa...anlatsalar bebişlerini nasıl hop hop yaptıklarını bizde heyecanlansak mutlu olsak..:sm_cool:
Ben 15 gunde 1 gidiyorum doktora..Hayatta duramam 1 ay boyunca görmeden..ama bu kez uzayacak arası..2 kasım' da ense ölçümü ve ikili test randevumuz var
Normal usg den baktı benim dr.um canım, hatta usg sonuçlarına göre ikili teste gerek görmedi.. :sm_cool:
merhaba kızlar ben geldim. dr dan iyi haberle gelen arkadaşlarımızı kutluyorum darısı bizim başımıza inş. ben ikili tarama testinde çok kararsızım. yaptırmak istemiyorum. bu ense kalınlığını ölçtüren arkadaşlar bunu normal bi usg den ölçebiliyormu normal dr yoksa başka birisine gönderip daha farklı bi usg cihazında mı ölçülüyor. bilen arkadaşlar cvplarsa sevinirim.
cnm 9+6 mısın sen. ben en son gittiğimde 10+1 idim ama dr ben bakmıyorum başka bi dr bakıyor dedi 2 hafta sonrası için diğer dr a gönderdi. zaten 11-14 haftalar arası bakılması lazım dedi.
Ben yine yine anlatırım gülesram o kadar güzeldiki, elleri ayakları, koca burnu vardı, bacak bacak üstüne atmıştı, düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor.. 4 lü usg den baktık çok güzeldi renklide gördüm.. Kalbi pıt pıtlayıp duruyodu, maşallah.. Allahım sizede nasip etsin inşallah, akşama kadar yatıp ordan onu izleyebilirdim yani
Amaaaannn maaşallah benim guzellerime
Yerim ben onun minicik elini kolunu bacagını..cokacimcoook
Darısı hepimizin basına inşallahsırnaşık şey
İlk defa böyle bir ruya gördüm..Burda gören kızlar anlatırdı ne kadar kötü olduklarını valla haklılarmıs ama cok sukur iyiyim şimdi..Sabahtan beri konusup seviyorum kuzumu...Nasıl iyi geliyor onunla konusmak melegim benimopuyorumnanaktan[/QUOTE
benım de saçma sapan ruyalarım oluo valla gecen gece eşim benı aldatıomus ruyamda işte karıcım tek gecelık bişi lutfen buyutme dıo bana içim yanıo çok ağlıorum hamıleyım dıe bana bunu yaşatmasımı gerekıo dıorum.bı uyandım sinirim gecmıo valla kocamı yataktan aşşağı itesim geldı o an
subaru sessizliği bozayım ben geldim
bebişim maşallah kocaman olmuş uyuyordu dr şeker yedirdi bana biraz hareketlendi. Arkasını filan döndü naz yapıyor :)) sonra ölçümü yapıldı 1.6 kan testimde haftaya çıkıcak inşallah iyi bir sonuç çıkar yaşımız gereği biraz risk taşıdığımızı söyledi bakalım hayırlısı
11+6 1 gün ileri gidiyormuş
cinsiyeti kasım muayenesine kaldı bekliycez sabırla
folbiol ile jeli bırakabilirsin dedi
elevit ve ferro-sanol duodanal ilacı verdi
kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bu ilaçları ?
subaru sessizliği bozayım ben geldim
bebişim maşallah kocaman olmuş uyuyordu dr şeker yedirdi bana biraz hareketlendi. arkasını filan döndü naz yapıyor :)) sonra ölçümü yapıldı 1.6 kan testimde haftaya çıkıcak inşallah iyi bir sonuç çıkar yaşımız gereği biraz risk taşıdığımızı söyledi bakalım hayırlısı
11+6 1 gün ileri gidiyormuş
cinsiyeti kasım muayeneetsine kaldı bekliycez sabırla
folbiol ile jeli bırakabilirsin dedi
elevit ve ferro-sanol duodanal ilacı verdi
kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bu ilaçları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?