2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bence dr.na bi git kafan rahatlasın, belki ilaç falan verir.. Ayaklarını mı üşüttün ki?? :uhm:

Canım ayaklarımı üşütmedim diye düşünüyorum çünkü ayağıma çurap sokmayan ben kaç gündür patikle geziyorumsempatiksalakcinni Sanırım ihdiyaç duyuyor bedenim...
O yönden elh sıcak tutuyorum...

Evet annemde yaşamıştı bunu oda dediğin gibi bir ilaç içiyordu,doktora gidicektim zaten daha erken zamana alayım en iyisi....bilmiyorumkismile

Sağolasınız kızlar...

aynı şeyler bende de var
sanırım bizimki suyu az tükettiğimz için
böbrek ve idraryolunun en iyi dostu su
bol sulu gıdalar tüketmemiz gerek
hamileliğin tüm ayları için su çok önmli

Kesin etkisi vardır,çok ihmal eden biriyim ben...
Tam içmeyi artırıyorum derken kaç gündür su içince garip oluyorum,tadı tuhaf geliyor,hazır içiyoruz aslıında ama miğdem su konusunda hassas oldu sanırım,azalttım gene...:1ninca:

Son düzenleme:
ayyy kızlar haberler basladı ayyy nasıl haberler bunlar ya mıllet bırbırını nasıl olduruyo boyle n vıcdansızlık boyle
rabbım karsımıza allahdan korkan ınsanlarla karsılastırsın hepımızı ıns...

Bak mesela az önce tuvalete gittim,şimdi gene sanki çok varmış gibi his geliyor...bilmiyorumkismile
Oysa yok biliyorum....
İnşallah uzun sürmez...

Bende şhow haberi izliyorum şuan,dediğin gibi insan canına kıyma konusunda artık aştık...alsanaalsanasmile
Kim kimi vurursa! 3 kuruş için bile birbirlerini öldürür hale geldiler....
Dediğin gibi Rabbim korusun bizleri...

kızlar 2 gündr midemde kazınma oluyor ve yanma
iştahımda olmuyor..zorla yıyorum zaten
şu sıralr baya stressli ve sinirliyım ondan mı acaba
yoksa hamilelikten mi
sizde de bu durum söz konusu mu acaba

yoksa hamilelikten mi

Canım hamilelik öncesi bende çok oluyordu,hamilelikte de çok olmamakla devam ediyor bu şikayetlerim...
Sitres ve sinir çok yapar,ben öyle bir yapıya sahibim çok çektiriyor malesef...:1ninca:
Ama hamileliğinde mutlaka etkisi vardır...
Sık yemeye çalışmalısın....

yoksa hamilelikten mi

merhaba canım..tesadüfen okudum mesajını aklıma kendi hamileliğim geldi.
aynen ilk üç ay mide bulantıları... kokulara dayanamıyorduum, midem ağzımda geziyordum..
çok farklı ama değilmi normalden?rahatsız edici
allah kolaylık versin cnm.
ama inanırmısın özlüyorum ben o günleri:asigim:

selam kızlar.doktora gidip iyi haberlerle gelen arkadaşları çok tebrik ediyorum darısı başımıza.GEZGİNCİM,benimde akıntım var ve korkuyorum doktorumu yarın arıcam çünkü daha randevuma 15 gün var belki gel der.belki normaldir ama mantar falanda olabilirmiş hamilelkte çok sık görülüyormuş önlem almakda fayda var.bende ayaklarımı üşütmüyorum hiç çorap,patik hep giyiyorum.bakalım ne dicek doktorum ?

yoksa hamilelikten mi

aynısı ben dede var. midem kazınıyor gaz varmış gibi ama iştahım 0. biraz önce yediklerimide çıkardım. sonra tekrar hazırladım tekrar yedim. bitsin bulantılar:gitme:

Evet artık doktor randevusu almakta fayda var..bilmiyorumkismile

iyiakşamlar kızlar, bi slm veriyim dedim. keyifler nasıl ??
benim mide bulantım çok. mutfağa giremiyorum. eşimde geç gelcekmiş yemekte yapamadım. ben gelince yaparım dedi ama bakalım. zorluyorum kendimi ama yemek yapacağım malzemeleri düşününce midem bulanıyo (

iyi akşamlar
bende biraz üşüttüm sanırım kasıklarım ağrıyor.
benimde tam tersi iştahım çokkk açık herşeyi yiyorum bu gidişle kaç kilo olucam ....
allaha şükür hiç mide bulantım olmadı
çoğu kişininde bulantıları oldu
bakalım kızmı erkekmi hani hep söyleniyor ya

Canım mantr olsa kaşıntı yapar akıntı hamilelikte normal kaşıntı yoksa bendede akıntı var sarı renk ama doktor normal dedi...

aynısı ben dede var. midem kazınıyor gaz varmış gibi ama iştahım 0. biraz önce yediklerimide çıkardım. sonra tekrar hazırladım tekrar yedim. bitsin bulantılar:gitme:

Bitecek canım az kaldı...

Kızlar dikkat edin kendinize üşütmeyin ama ayaklarınızı... Geçmiş olsun canım benim... Kasıklar gerçi üşütmedende ağrıyabilir ama bebekte kendine yer açtığı içinde ağrı olabilir...

Evet aynen canım öyle oluyor...bilmiyorumkismile
Doktoruma bebişim için muayeneye gitsem oda tahlil yaptırır dimi?

canım bence kesın tahlıl yaptır ben çok çektim geçer diye bekledim bol su içtim ayaklarımı sıcak tuttum ama geçmedi iltihap mecburen antibiyotık kullandım inşallah bir şey çıkmazz yanma oluyordu bende o geçti şimdi ama sık ve az wc ye gıtme devam edıyo o hamılelıkten de olbilir

bu arada doktora giden arkadaşlar ne güzel mutlu gelmişler çok sevindim kılzar hepinize hayırlı olsun bende cumartesi gidicem inşallah

oh baharcım maşallh bebişini gördün ne güzel alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ciesra arkadaşimizinda gözü aydın ne güzel bebişkosunu görmüşş oda bu gün yaderen ve turkookızlar baktım ama sizden haberler gelmemiş daha herkese iyi geceler kızlar sabah alırız sizlerinde güzel haberlerini inşalllah:a015:

Kızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....
canım tebrikler darısı başımıza
canım ya ne güzel bebişini doya doya görmüşsün.herşey çok yolunda maşallah

canım gözün aydın iyi çıkmış sonuçların.jeli bırakabilirsin demiş bende ne zaman bırakıcaz acaba diye merak ediyodum

Evet hamileliktede oluyor ama bende idrarımı yaparken agrı oluyor kasıklarımda,ondan şüphe girdi zaten içime...bilmiyorumkismile
Gidicem inşallah en kısa zamanda...
Sağolasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…