Bence dr.na bi git kafan rahatlasın, belki ilaç falan verir.. Ayaklarını mı üşüttün ki?? :uhm:
bence yaptır sanucda senın sıkayetın ve hamılesın.....adını hatırlamıyorum ama oraletgıbı seyı verıyo bıkac kere ıcınce gecıyo merak etme...en kısa surede dr sole casnım rahatsız edıcı bır durum ayaklarınıda sıcak tut emı usutuncede oluyo cunkı...
aynı şeyler bende de var
sanırım bizimki suyu az tükettiğimz için
böbrek ve idraryolunun en iyi dostu su
bol sulu gıdalar tüketmemiz gerek
hamileliğin tüm ayları için su çok önmli
ayyy kızlar haberler basladı ayyy nasıl haberler bunlar ya mıllet bırbırını nasıl olduruyo boyle n vıcdansızlık boyle
rabbım karsımıza allahdan korkan ınsanlarla karsılastırsın hepımızı ıns...
kızlar 2 gündr midemde kazınma oluyor ve yanma
iştahımda olmuyor..zorla yıyorum zaten
şu sıralr baya stressli ve sinirliyım ondan mı acaba
yoksa hamilelikten mi
sizde de bu durum söz konusu mu acaba
yoksa hamilelikten mi
yoksa hamilelikten mi
selam kızlar.doktora gidip iyi haberlerle gelen arkadaşları çok tebrik ediyorum darısı başımıza.GEZGİNCİM,benimde akıntım var ve korkuyorum doktorumu yarın arıcam çünkü daha randevuma 15 gün var belki gel der.belki normaldir ama mantar falanda olabilirmiş hamilelkte çok sık görülüyormuş önlem almakda fayda var.bende ayaklarımı üşütmüyorum hiç çorap,patik hep giyiyorum.bakalım ne dicek doktorum ?
selam kızlar.doktora gidip iyi haberlerle gelen arkadaşları çok tebrik ediyorum darısı başımıza.GEZGİNCİM,benimde akıntım var ve korkuyorum doktorumu yarın arıcam çünkü daha randevuma 15 gün var belki gel der.belki normaldir ama mantar falanda olabilirmiş hamilelkte çok sık görülüyormuş önlem almakda fayda var.bende ayaklarımı üşütmüyorum hiç çorap,patik hep giyiyorum.bakalım ne dicek doktorum ?
aynısı ben dede var. midem kazınıyor gaz varmış gibi ama iştahım 0. biraz önce yediklerimide çıkardım. sonra tekrar hazırladım tekrar yedim. bitsin bulantılar:gitme:
iyi akşamlar
bende biraz üşüttüm sanırım kasıklarım ağrıyor.
benimde tam tersi iştahım çokkk açık herşeyi yiyorum bu gidişle kaç kilo olucam ....
allaha şükür hiç mide bulantım olmadı
çoğu kişininde bulantıları oldu
bakalım kızmı erkekmi hani hep söyleniyor ya
Evet aynen canım öyle oluyor...bilmiyorumkismile
Doktoruma bebişim için muayeneye gitsem oda tahlil yaptırır dimi?
oh baharcım maşallh bebişini gördün ne güzel alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissubaru sessizliği bozayım ben geldim
bebişim maşallah kocaman olmuş uyuyordu dr şeker yedirdi bana biraz hareketlendi. arkasını filan döndü naz yapıyor :)) sonra ölçümü yapıldı 1.6 kan testimde haftaya çıkıcak inşallah iyi bir sonuç çıkar yaşımız gereği biraz risk taşıdığımızı söyledi bakalım hayırlısı
11+6 1 gün ileri gidiyormuş
cinsiyeti kasım muayenesine kaldı bekliycez sabırla
folbiol ile jeli bırakabilirsin dedi
elevit ve ferro-sanol duodanal ilacı verdi
kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bu ilaçları ?
canım tebrikler darısı başımızaKızlarrrrrr. Siz dün beni niye tebrik etmediniz bakemmmmm.... Ben artık 4. ayıma girdim diyorum yahuuuuuuu.. Hemide kusarak...:teytey: Hade darısı başınızaaaaaa....
canım ya ne güzel bebişini doya doya görmüşsün.herşey çok yolunda maşallahBen fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.. İki hafta sonra bidaha gidicem bakalım, muhtemelen cinsiyetini göreceğim bu defa :sm_cool:
subaru sessizliği bozayım ben geldim
bebişim maşallah kocaman olmuş uyuyordu dr şeker yedirdi bana biraz hareketlendi. arkasını filan döndü naz yapıyor :)) sonra ölçümü yapıldı 1.6 kan testimde haftaya çıkıcak inşallah iyi bir sonuç çıkar yaşımız gereği biraz risk taşıdığımızı söyledi bakalım hayırlısı
11+6 1 gün ileri gidiyormuş
cinsiyeti kasım muayenesine kaldı bekliycez sabırla
folbiol ile jeli bırakabilirsin dedi
elevit ve ferro-sanol duodanal ilacı verdi
kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bu ilaçları ?
canım bence kesın tahlıl yaptır ben çok çektim geçer diye bekledim bol su içtim ayaklarımı sıcak tuttum ama geçmedi iltihap mecburen antibiyotık kullandım inşallah bir şey çıkmazz yanma oluyordu bende o geçti şimdi ama sık ve az wc ye gıtme devam edıyo o hamılelıkten de olbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?