2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam Arkadaşlar bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyor öncelikle Allah sağlıkla versinde ilk bebek olunca merak ediyor insan

ne güzel her sabah 1 yumurta yiyorsun aslında ben evde kaynatıp getirsem çok ii olcak ama tembellikmi yoksa yetiştirememkmi bilmiyorum( artık bi çözüm bulucam böyle olmaz:))

günaydın kıslarrr,
kaç gündür giremedim, özledm sizleri, merak da ediyorum..
nasılsınız_ güzel haber alan arkadaşlar varsa gözleriniz aydın..
derencim maşallahh yavruna da.
kıslar ben geçen cumartesi gitmiştim doktora gördük miniği kıpırdak tabii gene dediğiniz gibi,
ama ense kalınlığına ve ikili teste bu hafta bakılacak..başka bir doktor bakacakmıs..
güzel haberi alsam da rahatlasam .
midem hala kötü..az da olsa çıkartıyorum arada..onun dısında çıkartmama savası veriyorum resmen.
balık yagı basladı doktor bana..omega3 eksiğim olmasın diye.
bende haberler boyle..
hepinizi öpüyorum kıslar

ya ben şaşırıp kaldım kımıne demir kapı kımıne balık yağı verıyorlar kımıne vıtamın benımkısı sadece bı vıtamın hapı verdı o kadar hangısı doğru yaa ((( gerçi ben yınede haftada 1 balık yıyorum ama

canım ben dogru durust beslenemiyorum hiç ondan sanırım.
balık filan sıfır yani..

DEREN bebişine maşalah canım bende sanırım 3 hafta sonra cinsiyetini öğrencem

Sağol Baharcım Senin Bebişinide Maşallah İnşallah Aynı Zamanda Öğrenicez Kuzularımızın Cinsiyetlerini boshayallersmile

gunaydın kızlar hepınıze hayırlı cumalar dılıyorum...
derencıgın n guzel ıns hep boyle hayırlarla donersın ıns....benım daha 10 gunum dr cok var cok....
Günaydın Topiğin En Şirin Göbüşlü Annesiiii Az Kalmış Canım 10 Gün Dediğin Neki
Benim Tekrar Görmeme Taaa 20 Gün Var sempatiksalakcinni
Umarım Sende Hayırlı HAberlerle Dönersin Canım :Saruboceq:

Çılgınkız Tez Zamanda Kurtulursun İnşallah Bulantılarından
EEE Anne Çılgın Olunca Bebişte Çılgın Oluyo İçerde Rahat Durmadığından Annenin İçini Dışarı Çıkarıyo Dilerim Senin Sonuçlarında Çok İyi Çıkar Canım opuyorumnanaktan

merhaba...oohhooo daha çok şaşırıcaz benim dr.umda kullandığım ilaçları kesti kaydirigubbakcemile...sanırım daha vermiycek...şuanda hiç ilaç kullanmıyorum çok mutluyum:teytey:

günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile

subaru benimde drum bu ilaçların bulantıyı artırabilceğini söyledi eleviti folbiol gibi akşamları alırım fakat demir ilacının meyve suuyla filan alınması gerekiyor dediler sen bu şekilde almıyormusun?

Bu 2 ilacı senden başka kullanan yok sanırım sadece sen cevap yazdığına göre[/QUOTE]

elevitle geno demir hapını bende kullanıyorum doktorum bana demır hapını kahvaltıdan 15 dakıka once eleviti de gece yatmadan ıc dedı

Doktora Göre Değişiyo Sanırım Canım Ben 2 Doktora Gidiyorum İkisninde Birbirinden Haberi Yok Tabi :icecream:
Biri Devlet Hastanesi Diğeri Özel Tıp Merkezi Tıp Merkezindeki Doktorum Bana 2 Hafta Önce Elevit Yazdı Folic Plus+ Elevite Devam Etmemi Söyledi

Dün Gittiğim Hastanedeki Doktor Herhangi Bişey Söylemedi Sadece 6 Aydan Sonra Sana Bi Vitamin Başlayacaz Dedi Adıda Gu.... İLe Başlıyodu Unuttum sempatiksalakcinni

kişiye göre karar veriyor doktorlar da ,bir de her birinin de bir tarzı oluyor..önemli olan güvenmek.
derencim inşallahh tatlım çok sağol..evet biraz bana çekmiş galiba bu:))

Çok Büyük Geçmiş Olsun Blue Neler Yaşadığını Az Çok Tahmin Edebiliyorum Hamileliğin Başında Bende Böyle Olmuştum Gerçekten Çok Zor Rabbim Tez Zamanda Şifa Versin İnşallah :Saruboceq:

kişiye göre karar veriyor doktorlar da ,bir de her birinin de bir tarzı oluyor..önemli olan güvenmek.
derencim inşallahh tatlım çok sağol..evet biraz bana çekmiş galiba bu:))

Evet Çok Haklısın Herkezin Ayrı Bir Tarzı Var olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun benım en çok korktugum şey hasta olmak umarım hasta olmadan bu yolculugu tamamlenır.umarım en kısa zamanda iyileşir ve mutlu haberler verırsın bıze :)))

canım çok geçmiş olsun
en kısa zamanda atlatırsın inşallah baya üşütmüşsün. tabiki isteyerek hastalanmadın doktorda tam saçmalamış .sana moral vereceğine ne biçim doktorlar var ya.

kızlar az önce bı haber okudum dogumu kolaylastıran bır jel isviçrede üretılmıs ve turkıyede bı kadın doğum yapmıs bu sekılde onun röportajı var durun yayınlıım yazıyı oldugu gıbı...

günaydın kıslar hayırlı cumalar

herkes iyidir inşallah
bi geçmişi okuyup geleyim

evet cnm haklısın. allah kimseyi bebekle sınamasın. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
cnm kızına çok geçmiş olsun.

Bu jel anne adaylarını sevindirecek
Doğumu kolaylaştırıyor, acıları azaltıyor!
22 Ekim 2010 Cuma, 1004

İsviçre'de geliştirilen bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Mucize jelin mucidi Happy Child Birth Holding'in sahibi Prof. Dr. Andreas Schaub, Türkiye'de bu yöntemle dünyaya gelen ilk bebeği evinde ziyaret etti.

İstinye Koru Mahallesi Bostan Koru Sokak No: 62'de oturan aile, beklemedikleri bu ziyaret karşısında şaşkına döndü. Doğum öncesi bu jeli tercih eden ilk Türk ailesi olması nedeniyle ziyarete geldiklerini ifade eden Schaub ve Türk şirketi yöneticileri, bir haftalık Arda Emin Aslan bebeğe İsviçre altını takarak tebrik ettiler.

Prof. Dr. Andreas Schaub, "Bu ürünle Avrupa'da 20 bin tane doğum gerçekleşti. Bu jel, normal doğumu kolaylaştırmak için geliştirildi. Bebek ile anne yani doğum kanalı arasındaki sürtünmeleri azaltıyor. Bu teknik zamanında Soros Of Ephesus tarafından Anadolu'da ve Ege'de yıllar önce bulunmuş. Ve bu tekniğin İsviçre teknolojisi ile bu topraklara gelmesinden son derece mutluyum. Bugün de bu teknikle dünyaya gelen Türkiye'deki bebeği ziyarete geldik" dedi.

Kolay bir doğum olduğunu ifade eden anne Tülay Aslan, "Gerçekten doğum çok kolay gerçekleşti. Bir önceki doğumda zorlanmıştım ama bu doğum jel sayesinde çok kolay gerçekleşti. Herkese tavsiye ederim" diye konuştu.

Baba Melih Cevdet Aslan ise, "Aslında bir tesadüf eseri oldu. Biz başka bir hastaneye gittik. Doktorumuz bu jeli tavsiye etti ve çok kolay bir doğum gerçekleşti" şeklinde konuştu.

Firmanın ürün yöneticisi Murat İşel ise, "Bu teknikle dünyaya gelen her bininci çocuğa bir çeyrek altın, 5 bininci doğuma yarım, 10 bininci doğuma tam altın, 1 milyoncu doğuma da Rolex saat vereceğiz. Normal doğumu tercih eden annelerdeki yırtık oranını azaltan bir jel. Anne ile bebek arasındaki sürtünmeleri azalttığı için normal doğumu hem daha çok hızlandırıyor, hem de daha çok kolaylaştırıyor. Türkiye'de her noktaya ulaştırmak istiyoruz ama satışı genelde eczanelerde olacak" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten oldukça memnun olan aile bireyleri tüm anne adaylarına bu jeli tavsiye ettiklerini belirttikten sonra konuklarını uğurladı.

İHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…