DEREN bebişine maşalah canım bende sanırım 3 hafta sonra cinsiyetini öğrencem
CErenliyağmur ben her sabah yumurtamı yiyorum Benimde bulantılarım bir var bir yok ama olunca böğürtülerimin şiddeti aynı kötü oluyorum şu ilaçları içince nolcak Allahım bulantılarımı çok artırmaz inşallah
Herkese selam Arkadaşlar bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyor öncelikle Allah sağlıkla versinde ilk bebek olunca merak ediyor insan
günaydın kıslarrr,
kaç gündür giremedim, özledm sizleri, merak da ediyorum..
nasılsınız_ güzel haber alan arkadaşlar varsa gözleriniz aydın..
derencim maşallahh yavruna da.
kıslar ben geçen cumartesi gitmiştim doktora gördük miniği kıpırdak tabii gene dediğiniz gibi,
ama ense kalınlığına ve ikili teste bu hafta bakılacak..başka bir doktor bakacakmıs..
güzel haberi alsam da rahatlasam .
midem hala kötü..az da olsa çıkartıyorum arada..onun dısında çıkartmama savası veriyorum resmen.
balık yagı basladı doktor bana..omega3 eksiğim olmasın diye.
bende haberler boyle..
hepinizi öpüyorum kıslar
ya ben şaşırıp kaldım kımıne demir kapı kımıne balık yağı verıyorlar kımıne vıtamın benımkısı sadece bı vıtamın hapı verdı o kadar hangısı doğru yaa((( gerçi ben yınede haftada 1 balık yıyorum ama
DEREN bebişine maşalah canım bende sanırım 3 hafta sonra cinsiyetini öğrencem
Günaydın Topiğin En Şirin Göbüşlü Annesiiii Az Kalmış Canım 10 Gün Dediğin Nekigunaydın kızlar hepınıze hayırlı cumalar dılıyorum...
derencıgın n guzel ıns hep boyle hayırlarla donersın ıns....benım daha 10 gunum dr cok var cok....
günaydın kıslarrr,
kaç gündür giremedim, özledm sizleri, merak da ediyorum..
nasılsınız_ güzel haber alan arkadaşlar varsa gözleriniz aydın..
derencim maşallahh yavruna da.
kıslar ben geçen cumartesi gitmiştim doktora gördük miniği kıpırdak tabii gene dediğiniz gibi,
ama ense kalınlığına ve ikili teste bu hafta bakılacak..başka bir doktor bakacakmıs..
güzel haberi alsam da rahatlasam .
midem hala kötü..az da olsa çıkartıyorum arada..onun dısında çıkartmama savası veriyorum resmen.
balık yagı basladı doktor bana..omega3 eksiğim olmasın diye.
bende haberler boyle..
hepinizi öpüyorum kıslar
ya ben şaşırıp kaldım kımıne demir kapı kımıne balık yağı verıyorlar kımıne vıtamın benımkısı sadece bı vıtamın hapı verdı o kadar hangısı doğru yaa((( gerçi ben yınede haftada 1 balık yıyorum ama
günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
kişiye göre karar veriyor doktorlar da ,bir de her birinin de bir tarzı oluyor..önemli olan güvenmek.
derencim inşallahh tatlım çok sağol..evet biraz bana çekmiş galiba bu:))
günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
evet cnm haklısın. allah kimseyi bebekle sınamasın. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
cnm kızına çok geçmiş olsun.
günaydın kızlar
Turko kızına geçmiş olsun canım
ÇOK SAOLUN ARKDAŞLARR GÜZEL ANNE ADAYLARII şükür papatyam bugün daha iyi allaha şükürler olsun
MAŞALLAHHGünaydın Kızlarrrr :1hug:
Hastaneden Gelen Arkadaşlar Hayırlı Haberlerle Dönmüşler Maşallah Hepinize
Bizde Dün Hastanedeydik 4,5 cm Olmuş Miniğim Eller Kollar Yine Havadaydı Fındığımın
Ense Kalınlığı İyi Dedi Doktorumuz 2'Lİ Teste Gerek Görmedi 3'lü Test Yapılacak Ayrıca 2 Gün Önden Gidiyormuş Bitanem Maşallah
Cinsiyetini Sordum Israrla Bakalım Görebilirmiyiz Dedi Ama Göremedi ohaoldumsmile
İnşallah 3 Hafta Sonra Cinsiyetinide Öğrenirim :ecrin_bebek:saatlerce izlesen doymayacaksın degilmi ben gittiğimde ouzandıgım yerden usgenin altından kalkmayı hiç istemiyorum daha çok izletseniz diyesim geliyor doktora çok güzel bir duygu rabbim esirgesin minişlerimizi
canım kızına geçmiş olsun.
çok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?