2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ciesra ve baharnazcım tebrik ederim güzel haberlerle gelmişsiniz bende yarın gitcem inşallah iyi geçer..

Kızlar 4. ayıma girdim ve bulantı başladı normalmii ?? bugün akşama kadar açtım cacık yiyeyim dedim öyle bi kustum anlatamam içim dışıma çıktıı ( hem ağladım hem kustumm çook zor yaaa

slmm kızlar yaa bugün çok heveslendim bebegi görecektim yaa oynadıgını görmek istiyordum belki cinsiyet hakkında bişeyler ögrenebilirim diy ordum ama olmadı kızım hastalandı ben gitmedim kızımı götürdüm bana çok ihtiyacı vardı bırakıpta asla gitmem hasta hasta doktorumu aradım kasık agrılarımı söyledim normal dedi baş agrısınada dikloron iğne yaptıra bilirsin çok şiddetliyse dedi 2 hafta sonra gel 3 testinide yaparız dedi yani 2 hafta sonraya kaldı hevesimde içimde kaldı neyse kızımın canı saolsunda melegimin bana ihtiyacı var şimdi uyutum ancak yazacak fırsat buldum

cnm geçmiş olsun. umarım geçici bişeydir. bu zamana kadar hiç bulantın olmuyormuyduki?

canım benim yaa ne güzel aman maşallahhhçok sevindim ben gidemedim ama sizler maşşallah güzel haber getirdiniz bu arada baharnazda gidecekti ne oldu acaba geçmişi okuyacak pek vaktim yoktur yarın göz atarım artık

ayy canım yaa valla zor allah kolay geçirsin bendede hala bulantılar devam ediyor 12+6 olmama ragmen birde baş ve kasık agrılarım şiddetlendi bazen zorlanıyorum canım bebişleri kucagımıza aldıgımızda hepsini unutacaz beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır klasik ama aklıma geldi yazdımsempatiksalakcinni ama dogru melegine dokundugunda dünyalar senin olacak hepsi geçecek zor günlarin canım

[canım yaa bana kısmet olmadı 2hafta sonraya kaldı giden a rkadaşlar güzel haberlerle gelmş sevindim rabbim cümlemizin bebeişeriide korusun isteyen herkesede versin inşallah eline geçmeyen okadar çok kişi varki halime çok şükür ediyorum bebeksiz kalmak çok kötü rabbim cüml e isteyenlerede verir inşallah

evet cnm haklısın. allah kimseyi bebekle sınamasın. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
cnm kızına çok geçmiş olsun.

slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber?? bulantılarım eskisi kadar şiddetli olmasada devam ediyor özellikle sabahları ve bazı kokularda

günaydın kızlar

duncan, ciesra, merzeh, FDilek teşekkürler kızlar. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
FDilek bulantın olmuş canım üzüldüm çok zor bilirim benimkide hala oluyor eskisi kadar sık değil ama olunca şiddeti aynı böğürtüler filan. Şimdi kullanmaya başlayacağım ilaçlarda bulantıyı artırıyormuş bakalım hayırlısı

Ece bana jeli bırakabilirsin dedi ama 4. ayın sonuna kadar kullananlar olduğunu biliyorum bakalım drun sana ne diycek.

Turko kızına geçmiş olsun canım

subaru benimde drum bu ilaçların bulantıyı artırabilceğini söyledi eleviti folbiol gibi akşamları alırım fakat demir ilacının meyve suuyla filan alınması gerekiyor dediler sen bu şekilde almıyormusun?

Bu 2 ilacı senden başka kullanan yok sanırım sadece sen cevap yazdığına göre

baharcım günaydın..nasılsın ?
bahsettiğim ilaçları 8.haftamda başka bir dr vermişti..11.haftamda kendi dr.um bu ilaçları hemen kesti...
kan testlerime baktı hiç bunları kullanmana gerek yok boşuna vermiş dr dedi...ayrıca 3.ayın sonunda bulantıalrın geçince gerekli vitamini gıdalardan alıcaksın ilaçlara gerek yok dedi bana...malum ilk 3 ayda onca bulantıya rağmen ben kilo alınca dr.um sonrasında benim herşeyi yiyebileceğim kanatine vardı herhal delikafadulden
bende zaten ilaçları bulantımı artırıyor diye 3.günde 1 kullanıyordum..hatta son 1 hafta hiç kullanmamıştım ....kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ben 2 gündür yoktum hepinizi çok özledim internetimde sorun vardı neyseki şuan bi sorun yok.geçmişi okuyamadım fazla güzel haberler alanların gözü aydın hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun zor bi dönem dikkat çok istiyor... buğün 11 haftalık oldum. bulantım biğün var biğün yok ilginç değilmi? bu sabah yine kötüyüm bi koku var onu hissedince çok kötü oluyorum. benimde önümüzdeki hafta çarşamba günü 2 li testim var ve galiba cinsiyetinide söylecek öyle demişti çünkü .. kızlar bende demir hapı kullanıyorum gynofer yanlış yazdım biliyorum ama şuan evde aklımda öyle bişey kaldı.. gece yatmadan alıyorum ama meyve suyuyla değil öylemi almak lazım.. elevit henüz içmiyorum 3. aydan sonra vericek, çalıştığım için her sabah yumurta yiyemiyorum ona çok üzülüyorum artık bizdenmi besleniyor bebekler biliyormusunuz.. ama her akşam 1 kase yoğurt yiyorum... sizler nasılsınız..

Günaydın Kızlarrrr :1hug:

Hastaneden Gelen Arkadaşlar Hayırlı Haberlerle Dönmüşler Maşallah Hepinize

Bizde Dün Hastanedeydik 4,5 cm Olmuş Miniğim Eller Kollar Yine Havadaydı Fındığımın
Ense Kalınlığı İyi Dedi Doktorumuz 2'Lİ Teste Gerek Görmedi 3'lü Test Yapılacak Ayrıca 2 Gün Önden Gidiyormuş Bitanem Maşallah
Cinsiyetini Sordum Israrla Bakalım Görebilirmiyiz Dedi Ama Göremedi ohaoldumsmile
İnşallah 3 Hafta Sonra Cinsiyetinide Öğrenirim :ecrin_bebek:

GÜNAYDIN...bulantı konusunda 1 var 1 yok şanslısın
ilacın gyno ferro sanol sanırım..bende gece yatmadan su ile alıyordum...benim dr.um benim kan testlerime bakarak o ilacı kesti ihtiyacım yokmuş...bebekler ilk 3 ay annelerin depolarından besleniyor..dr.larda devamlı söyler ilk 3 ay bulantılarınızdan dolayı yemek yiyemiyorum,kilo veriyorum diye üzülmeyin bu aylarda bebekelr sizden beslenmiyor..3.aydan sonra bizden beslenmeye başlarmış... a.s

canım senle aynıyız bende yarın gidicem doktora ama ben il dışına gittigim için pazartesi yazarım artık.benimde önceden çok bulantım yoktu aynı senin gibi 3 gündür geceleri çıkarıyorum.

canım kızına geçmiş olsun.

canım yarın bakalım ne diyecek.ben eleviti başından beri kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum.

teşekkür ederim subaru , demir hapını kan değerlerim düşük çıkınca verdi, günde 1 tane yok zayıflamadım aksine akşamları maşallahım var yani acıkıyorum:))) o zaman ben 1 hafta sonra yememe içmeme dikkat edeyim...

subaru benim kan testim sınırda olduğu için (Biraz düşük sanırım birde şikayetlerimi dinledi o yüzden verdi normalde pek ilaç yanlısı değil bulantılarıma yine birşey vermedi bende istemedim çekerim çünkü ilaca bende karşıyım

ama c vitamini ile alınması gerekiyor sizler direk suylamı içiyorsunuz

DEREN bebişine maşalah canım bende sanırım 3 hafta sonra cinsiyetini öğrencem

CErenliyağmur ben her sabah yumurtamı yiyorum Benimde bulantılarım bir var bir yok ama olunca böğürtülerimin şiddeti aynı kötü oluyorum şu ilaçları içince nolcak Allahım bulantılarımı çok artırmaz inşallah

gunaydın kızlar hepınıze hayırlı cumalar dılıyorum...
derencıgın n guzel ıns hep boyle hayırlarla donersın ıns....benım daha 10 gunum dr cok var cok....

CANIM ben sadece suyla içiyodum..zaten benim sıvılaları şu aralar bulantılardan dolayı alamıyorum....benim duyduğum demir ilacını portakal suyuyla içmek iyiymiş...elevitide kahvaltıdan yarım saat sonra almak iyiymiş...

baharnazcım ben elevit kullanıyorum.Dr sabahları tok karnına almamı söyledi.bende kahvaltıdan sonra içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…