ciesra ve baharnazcım tebrik ederim güzel haberlerle gelmişsiniz bende yarın gitcem inşallah iyi geçer..
Kızlar 4. ayıma girdim ve bulantı başladı normalmii ?? bugün akşama kadar açtım cacık yiyeyim dedim öyle bi kustum anlatamam içim dışıma çıktıı( hem ağladım hem kustumm çook zor yaaa
canım benim yaa ne güzel aman maşallahhhBen fındığımı gördüm geldim arkadaşlar.. Aynen söylediğin gibi oldu turkocum.. Huzur kapladı içimi.. El salladı resmen bize, bacak bacak üstüne atmış pozisyonda yatıyodu :) bide kocaman bi burnu vardı kızlar, benim o inanamıyorum :) Ense kalınlığı normal dedi dr. ikili taramaya gerek görmedi 3'lü yada 4'lü yaparız dedi, kalbi ciğerleri herşeyiyle çok sağlıklı görünüyor dedi :):):) Çok şükür Allahıma boyuda 3,5 cm olmuş annesinin kuzusunun.. Kalbi dk.da 167 kez atıyor sıpamın :lepi:
Sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar.. İki hafta sonra bidaha gidicem bakalım, muhtemelen cinsiyetini göreceğim bu defa :sm_cool:
ciesra ve baharnazcım tebrik ederim güzel haberlerle gelmişsiniz bende yarın gitcem inşallah iyi geçer..
Kızlar 4. ayıma girdim ve bulantı başladı normalmii ?? bugün akşama kadar açtım cacık yiyeyim dedim öyle bi kustum anlatamam içim dışıma çıktıı( hem ağladım hem kustumm çook zor yaaa
ciesra arkadaşimizinda gözü aydın ne güzel bebişkosunu görmüşş oda bu gün yaderen ve turkookızlar baktım ama sizden haberler gelmemiş daha herkese iyi geceler kızlar sabah alırız sizlerinde güzel haberlerini inşalllah:a015:
[canım yaa bana kısmet olmadı 2hafta sonraya kaldı giden a rkadaşlar güzel haberlerle gelmş sevindim rabbim cümlemizin bebeişeriide korusun isteyen herkesede versin inşallah eline geçmeyen okadar çok kişi varki halime çok şükür ediyorum bebeksiz kalmak çok kötü rabbim cüml e isteyenlerede verir inşallah
günaydın kızlar
duncan, ciesra, merzeh, FDilek teşekkürler kızlar. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
FDilek bulantın olmuş canım üzüldüm çok zor bilirim benimkide hala oluyor eskisi kadar sık değil ama olunca şiddeti aynı böğürtüler filan. Şimdi kullanmaya başlayacağım ilaçlarda bulantıyı artırıyormuş bakalım hayırlısı
Ece bana jeli bırakabilirsin dedi ama 4. ayın sonuna kadar kullananlar olduğunu biliyorum bakalım drun sana ne diycek.
Turko kızına geçmiş olsun canım
subaru benimde drum bu ilaçların bulantıyı artırabilceğini söyledi eleviti folbiol gibi akşamları alırım fakat demir ilacının meyve suuyla filan alınması gerekiyor dediler sen bu şekilde almıyormusun?
Bu 2 ilacı senden başka kullanan yok sanırım sadece sen cevap yazdığına göre
günaydın kızlar ben 2 gündür yoktum hepinizi çok özledim internetimde sorun vardı neyseki şuan bi sorun yok.geçmişi okuyamadım fazla güzel haberler alanların gözü aydın hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun zor bi dönem dikkat çok istiyor... buğün 11 haftalık oldum. bulantım biğün var biğün yok ilginç değilmi? bu sabah yine kötüyüm bi koku var onu hissedince çok kötü oluyorum. benimde önümüzdeki hafta çarşamba günü 2 li testim var ve galiba cinsiyetinide söylecek öyle demişti çünkü .. kızlar bende demir hapı kullanıyorum gynofer yanlış yazdım biliyorum ama şuan evde aklımda öyle bişey kaldı.. gece yatmadan alıyorum ama meyve suyuyla değil öylemi almak lazım.. elevit henüz içmiyorum 3. aydan sonra vericek, çalıştığım için her sabah yumurta yiyemiyorum ona çok üzülüyorum artık bizdenmi besleniyor bebekler biliyormusunuz.. ama her akşam 1 kase yoğurt yiyorum... sizler nasılsınız..
canım senle aynıyız bende yarın gidicem doktora ama ben il dışına gittigim için pazartesi yazarım artık.benimde önceden çok bulantım yoktu aynı senin gibi 3 gündür geceleri çıkarıyorum.ciesra ve baharnazcım tebrik ederim güzel haberlerle gelmişsiniz bende yarın gitcem inşallah iyi geçer..
canım kızına geçmiş olsun.slmm kızlar yaa bugün çok heveslendim bebegi görecektim yaa oynadıgını görmek istiyordum belki cinsiyet hakkında bişeyler ögrenebilirim diy ordum ama olmadı kızım hastalandı ben gitmedim kızımı götürdüm bana çok ihtiyacı vardı bırakıpta asla gitmem hasta hasta doktorumu aradım kasık agrılarımı söyledim normal dedi baş agrısınada dikloron iğne yaptıra bilirsin çok şiddetliyse dedi 2 hafta sonra gel 3 testinide yaparız dedi yani 2 hafta sonraya kaldı hevesimde içimde kaldı neyse kızımın canı saolsunda melegimin bana ihtiyacı var şimdi uyutum ancak yazacak fırsat buldum
günaydın kızlar
duncan, ciesra, merzeh, FDilek teşekkürler kızlar. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
FDilek bulantın olmuş canım üzüldüm çok zor bilirim benimkide hala oluyor eskisi kadar sık değil ama olunca şiddeti aynı böğürtüler filan. Şimdi kullanmaya başlayacağım ilaçlarda bulantıyı artırıyormuş bakalım hayırlısı
Ece bana jeli bırakabilirsin dedi ama 4. ayın sonuna kadar kullananlar olduğunu biliyorum bakalım drun sana ne diycek.
Turko kızına geçmiş olsun canım
subaru benimde drum bu ilaçların bulantıyı artırabilceğini söyledi eleviti folbiol gibi akşamları alırım fakat demir ilacının meyve suuyla filan alınması gerekiyor dediler sen bu şekilde almıyormusun?
Bu 2 ilacı senden başka kullanan yok sanırım sadece sen cevap yazdığına göre
subaru benim kan testim sınırda olduğu için (Biraz düşük sanırım birde şikayetlerimi dinledi o yüzden verdi normalde pek ilaç yanlısı değil bulantılarıma yine birşey vermedi bende istemedim çekerim çünkü ilaca bende karşıyım
ama c vitamini ile alınması gerekiyor sizler direk suylamı içiyorsunuz
teşekkür ederim subaru , demir hapını kan değerlerim düşük çıkınca verdi, günde 1 tane yok zayıflamadım aksine akşamları maşallahım var yani acıkıyorum:))) o zaman ben 1 hafta sonra yememe içmeme dikkat edeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?