günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
MAŞALLAHHsaatlerce izlesen doymayacaksın degilmi ben gittiğimde ouzandıgım yerden usgenin altından kalkmayı hiç istemiyorum daha çok izletseniz diyesim geliyor doktora çok güzel bir duygu rabbim esirgesin minişlerimizi
Kızlar Sağlık Ocaklarına Kayıtlarınızı Yaptırdınızmı bilmiyorumkismile
Ben Daha Geçen Hafta Yaptırdım Önceleri Önemsemedim Ama Gerekliymiş
Mesela 5 Aydan Sonra Doktorların Yazdığı Vitaminleri Sağlık Ocakları Ücretsiz Veriyorlarmış Annelik Hakkıymış
Gittiğimde Bacaklarımın Şişliğine Kiloma Boyuma Tansiyonuma Bakıyor Birde Hastanede Çektirdğim Ultrason Sonuçlarını Ve Kan Sonuçlarını Toplayıp Senin Dosyana Koyarak Hamilelik Takibine Başlıyorlar :CüvCüv:
Birde 6 Aydan Sonra Aşılarımız Varmış Lütfen İhmal Etmeyin Sizlerde Kayıtlarınızı Yaptırın kaydirigubbakcemile5
Mesela 5 Aydan Sonra Doktorların Yazdığı Vitaminleri Sağlık Ocakları Ücretsiz Veriyorlarmış Annelik Hakkıymış
Gittiğimde Bacaklarımın Şişliğine Kiloma Boyuma Tansiyonuma Bakıyor Birde Hastanede Çektirdğim Ultrason Sonuçlarını Ve Kan Sonuçlarını Toplayıp Senin Dosyana Koyarak Hamilelik Takibine Başlıyorlar :CüvCüv:
Birde 6 Aydan Sonra Aşılarımız Varmış Lütfen İhmal Etmeyin Sizlerde Kayıtlarınızı Yaptırın kaydirigubbakcemile5
Çok Büyük Geçmiş Olsun Blue Neler Yaşadığını Az Çok Tahmin Edebiliyorum Hamileliğin Başında Bende Böyle Olmuştum Gerçekten Çok Zor Rabbim Tez Zamanda Şifa Versin İnşallah :Saruboceq:
çok geçmiş olsun benım en çok korktugum şey hasta olmak umarım hasta olmadan bu yolculugu tamamlenır.umarım en kısa zamanda iyileşir ve mutlu haberler verırsın bıze :)))
canım çok geçmiş olsun
en kısa zamanda atlatırsın inşallah baya üşütmüşsün. tabiki isteyerek hastalanmadın doktorda tam saçmalamış .sana moral vereceğine ne biçim doktorlar var ya.
canımm çok geçmiş olsun..üzme kendini yanlız değilsin hepimiz burda seninleyiz...sen ist nerde oturuyosun bana yakınsan ben geliyim sana bişeyler yaparım...yok yok bebişin üzülmemiştir merak etme..o şimdi bol bol takla atıp el kol sallıyodur sen merak etme
çok gecmıs olsun canım bende su an hastayım pzt dra gıtmıstım o zaman bırseyım yoktu doktora onumuz kız ılla kı hasta olucam sızı devamlı rahatsız etmek ıstemıyorum telefonla bastan bır ılac soylesenız hasta olunca alırım dedım ama ole olmaz hastalanınca ara sıkayetlerıne gore verırım ayrıca hamıle ılac alamaz dıye bırsey de yok hamılelıkte kullanılan antıbıyotıkler ve antıhıstamınık ılaclar var gerektıgınde kullanılır demıstı acaba bır eczaneye gıdıp sorsan mı ılacsız nezla surundurur cunku adamı
haydaaa o kbb ciyeklava:
öncelikle canım geçmiş olsun..ikincisi hamilelikte herkes hasta olabilir. bu senin elinde bişi değil. ne kadar dikkat etsen de olacağı varsa olur
benim 7. haftamda diş etim iltihaplandı. hem de düzenli dişlerime baktırım, dişlerimi temizletmiş, dolgularımı da kontrol ettirmiştim..gene de oldu.
doktorum dedi ki, niye üzülüyorsun, senin elinde olan birşey mi herseyin caresi var, zararsız bir antibiyotik kullandım.
bir arkadaşım da ikizlerine hamileliğinin basında acaip grip olmustu, deli gibi antibiyotik iğnesi yedi. olmasa güzel ama olunca da çaresi var güzelim..
üzme kendini böyle..hastalığın değil, üzüntün onu rahatsız eder asıl..o çok güzel korunuyor annesi.
zhr84 cvp için tşkler canım
rucan ilaçları benim kan testime göre verdi canım
bende et,tavuk, balık yemiyorum balığı 1 kez yiyebilmiştim tavuğuda 1 aydır yiymyorum etide 1 ayı geçti yiyemiyorum tiksintim devam ediyor hele balıkta aynen tiksintim sürüyor omega3ü ceviz ve bademden almamı söyledi bakalım
cerenliyağmur evden her sabah kendine güzel bir kahvaltı ktutusu hazırlamalısın bebişin için
ben diyette iken işe giderken kahvaltı araöğünlerimöğle salatam herşeyimi götürürdüm heleki şimdi bebiş var çok iyi beslenmen lazım
blue-sky çok geçmiş olsun canım ya birazda iş yorgunluğu etkiledi hastalaığını canım ya raporla izinle filan biraz evde klasan
canım geçmiş olsun bebegin sendeki vitaminleri somurup oturuyordur onu hiç merak etme maşallah onların yeri saglam geleni göürüyorlar kasa kasa portakalı mandalınayı götürüyordur orda minişintekrar geçmş olsun inşallah çabuk atlatırsın
amiinn inşallahh..saol canım şükür bugün daha iyi kuzum
Öncelikle Miniğine Geçmiş Olsun Turkocumm
Gerçekten Mükemmel Bir Duygu Elimde Olsada Camdan İçeri Elimi Sokup Alsam Koklayıp Geri Koysam Yerineeee opuyorumnanaktan Rabbim Hepimize Ellerimize Almayıda Nasip Etsin İnşallah :1hug:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN çok ihtiyacım var tatlım yaa sen hep gül kasalarıda götürmeye devam et yarasınnÇok tşk ederim arkadaşlarım...en zor kısmını atlattık sanırım...iyileşeceğiz artık Allah'ın izniyle...siz de dikkat edin lütfen...çok kalabalık ortamlardan filan uzak durun..eve gelir gelmez ellerinizi mutlaka yıkayın..gerçi ben çok dikkat ettim ama oldu..Allah'ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun...:Saruboceq:
Turkocum bu arada beni bu halimde güldürdün ya Allah'ım da seni güldürsün inş...kaydirigubbakcemile3
ben hiç kayıt fln yaptırmadım sağlık ocağına...bilmiyodum da
ben çalıştığım için hala gidemedim...
Kızlar Bağlı Olduğunuz Sağlık Ocağına Gidiyosunuz Oturduğunuz Mahallenin Doktorunu Ve Ebesini Buluyosunuz Gerisini Onlar Hallediyorlar 20 Dakika İçinde Cetvelinizi Oluşturuyorlar.
Subarucum Bende Çalışıyorum Canım Sanıldığı Gibi Uzun Bir İşlem Değilmiş
İşlemler Kısa Sürüyor Doktor İçin İzin Aldığın Birgün Onuda Halletmeni Öneririm kaydirigubbakcemile5
cnm geçmiş olsun. umarım geçici bişeydir. bu zamana kadar hiç bulantın olmuyormuyduki?
Çok zor yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gelelim inşallahhcanım senle aynıyız bende yarın gidicem doktora ama ben il dışına gittigim için pazartesi yazarım artık.benimde önceden çok bulantım yoktu aynı senin gibi 3 gündür geceleri çıkarıyorum.
kızlar bir sorum var?
Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar
gözün aydın canım.. hoşgeldin...selam kızlar beni de ekler misiniz listeye :)
yaş 24 hamile kaldığım kilo 49
sat 2 ağst tahmini doğum 9 mayıs :):)
subaru sessizliği bozayım ben geldim
bebişim maşallah kocaman olmuş uyuyordu dr şeker yedirdi bana biraz hareketlendi. arkasını filan döndü naz yapıyor :)) sonra ölçümü yapıldı 1.6 kan testimde haftaya çıkıcak inşallah iyi bir sonuç çıkar yaşımız gereği biraz risk taşıdığımızı söyledi bakalım hayırlısı
11+6 1 gün ileri gidiyormuş
cinsiyeti kasım muayenesine kaldı bekliycez sabırla
folbiol ile jeli bırakabilirsin dedi
elevit ve ferro-sanol duodanal ilacı verdi
kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bu ilaçları ?
ayy valla ne güzel olur ara ara sevip geri koysak?
Öncelikle Miniğine Geçmiş Olsun Turkocumm
Gerçekten Mükemmel Bir Duygu Elimde Olsada Camdan İçeri Elimi Sokup Alsam Koklayıp Geri Koysam Yerineeee opuyorumnanaktan Rabbim Hepimize Ellerimize Almayıda Nasip Etsin İnşallah :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?