2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çok geçmiş olsun..üzme kendini yanlız değilsin hepimiz burda seninleyiz...sen ist nerde oturuyosun bana yakınsan ben geliyim sana bişeyler yaparım...yok yok bebişin üzülmemiştir merak etme..o şimdi bol bol takla atıp el kol sallıyodur sen merak etme

çok gecmıs olsun canım bende su an hastayım pzt dra gıtmıstım o zaman bırseyım yoktu doktora onumuz kız ılla kı hasta olucam sızı devamlı rahatsız etmek ıstemıyorum telefonla bastan bır ılac soylesenız hasta olunca alırım dedım ama ole olmaz hastalanınca ara sıkayetlerıne gore verırım ayrıca hamıle ılac alamaz dıye bırsey de yok hamılelıkte kullanılan antıbıyotıkler ve antıhıstamınık ılaclar var gerektıgınde kullanılır demıstı acaba bır eczaneye gıdıp sorsan mı ılacsız nezla surundurur cunku adamı

haydaaa o kbb ciye klava:
öncelikle canım geçmiş olsun..ikincisi hamilelikte herkes hasta olabilir. bu senin elinde bişi değil. ne kadar dikkat etsen de olacağı varsa olur
benim 7. haftamda diş etim iltihaplandı. hem de düzenli dişlerime baktırım, dişlerimi temizletmiş, dolgularımı da kontrol ettirmiştim..gene de oldu.
doktorum dedi ki, niye üzülüyorsun, senin elinde olan birşey mi herseyin caresi var, zararsız bir antibiyotik kullandım.

bir arkadaşım da ikizlerine hamileliğinin basında acaip grip olmustu, deli gibi antibiyotik iğnesi yedi. olmasa güzel ama olunca da çaresi var güzelim..

üzme kendini böyle..hastalığın değil, üzüntün onu rahatsız eder asıl..o çok güzel korunuyor annesi.

zhr84 cvp için tşkler canım

rucan ilaçları benim kan testime göre verdi canım

bende et,tavuk, balık yemiyorum balığı 1 kez yiyebilmiştim tavuğuda 1 aydır yiymyorum etide 1 ayı geçti yiyemiyorum tiksintim devam ediyor hele balıkta aynen tiksintim sürüyor omega3ü ceviz ve bademden almamı söyledi bakalım

cerenliyağmur evden her sabah kendine güzel bir kahvaltı ktutusu hazırlamalısın bebişin için
ben diyette iken işe giderken kahvaltı araöğünlerimöğle salatam herşeyimi götürürdüm heleki şimdi bebiş var çok iyi beslenmen lazım

blue-sky çok geçmiş olsun canım ya birazda iş yorgunluğu etkiledi hastalaığını canım ya raporla izinle filan biraz evde klasan

canım geçmiş olsun bebegin sendeki vitaminleri somurup oturuyordur onu hiç merak etme maşallah onların yeri saglam geleni göürüyorlar kasa kasa portakalı mandalınayı götürüyordur orda minişin tekrar geçmş olsun inşallah çabuk atlatırsın

Öncelikle Miniğine Geçmiş Olsun Turkocumm
Gerçekten Mükemmel Bir Duygu Elimde Olsada Camdan İçeri Elimi Sokup Alsam Koklayıp Geri Koysam Yerineeee opuyorumnanaktan Rabbim Hepimize Ellerimize Almayıda Nasip Etsin İnşallah :1hug:

selam kızlar hoşbulduk :)

ben de kısmetse haftaya gidicem bebeğimi görmeye en son 3 hafta önce gitmiştim
ben de gyno ferro kullanıyorum sabahları aç karnına içiyorum ben ilk zamanlar problem yoktu ama şimdi bulantı yapmaya başladı artık gidince doktoruma sorucam sanırım 3 aydan sonra değişiyor ilaçlar
cinsiyeti için de bu haftalarda söylenenler değişebiliyormuş sanırım ben daha söylesin istemiyorum bir arkadaşım 6 aya kadar erkek bekledi herşeyi erkek bebeğe göre aldı ve 6. ayda kız olduğunu öğrendilerr böyle sürprizlerle karşılaşmamak için ne kadar geç o kadar iyi :)

Kızlar Sağlık Ocaklarına Kayıtlarınızı Yaptırdınızmı bilmiyorumkismile

Ben Daha Geçen Hafta Yaptırdım Önceleri Önemsemedim Ama Gerekliymiş
Mesela 5 Aydan Sonra Doktorların Yazdığı Vitaminleri Sağlık Ocakları Ücretsiz Veriyorlarmış Annelik Hakkıymış

Gittiğimde Bacaklarımın Şişliğine Kiloma Boyuma Tansiyonuma Bakıyor Birde Hastanede Çektirdğim Ultrason Sonuçlarını Ve Kan Sonuçlarını Toplayıp Senin Dosyana Koyarak Hamilelik Takibine Başlıyorlar :CüvCüv:

Birde 6 Aydan Sonra Aşılarımız Varmış Lütfen İhmal Etmeyin Sizlerde Kayıtlarınızı Yaptırın kaydirigubbakcemile5

blue_sky cnm çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Moralinide sakın bozma cnm ne kadar kendimize dikkat etsekte hasta olabiliriz bu çok doğal.moralini yüksek tut bebişinde üzülmesin sonra vereliniortak

ben hiç kayıt fln yaptırmadım sağlık ocağına...bilmiyodum da

ben çalıştığım için hala gidemedim...

Çok Büyük Geçmiş Olsun Blue Neler Yaşadığını Az Çok Tahmin Edebiliyorum Hamileliğin Başında Bende Böyle Olmuştum Gerçekten Çok Zor Rabbim Tez Zamanda Şifa Versin İnşallah :Saruboceq:

çok geçmiş olsun benım en çok korktugum şey hasta olmak umarım hasta olmadan bu yolculugu tamamlenır.umarım en kısa zamanda iyileşir ve mutlu haberler verırsın bıze :)))

canım çok geçmiş olsun
en kısa zamanda atlatırsın inşallah baya üşütmüşsün. tabiki isteyerek hastalanmadın doktorda tam saçmalamış .sana moral vereceğine ne biçim doktorlar var ya.

Çok tşk ederim arkadaşlarım...en zor kısmını atlattık sanırım...iyileşeceğiz artık Allah'ın izniyle...siz de dikkat edin lütfen...çok kalabalık ortamlardan filan uzak durun..eve gelir gelmez ellerinizi mutlaka yıkayın..gerçi ben çok dikkat ettim ama oldu..Allah'ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun...:Saruboceq:

Turkocum bu arada beni bu halimde güldürdün ya Allah'ım da seni güldürsün inş...kaydirigubbakcemile3

amiinn inşallahh..saol canım şükür bugün daha iyi kuzum
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN çok ihtiyacım var tatlım yaa sen hep gül kasalarıda götürmeye devam et yarasınn

ben hiç kayıt fln yaptırmadım sağlık ocağına...bilmiyodum da

ben çalıştığım için hala gidemedim...

Kızlar Bağlı Olduğunuz Sağlık Ocağına Gidiyosunuz Oturduğunuz Mahallenin Doktorunu Ve Ebesini Buluyosunuz Gerisini Onlar Hallediyorlar 20 Dakika İçinde Cetvelinizi Oluşturuyorlar.
Subarucum Bende Çalışıyorum Canım Sanıldığı Gibi Uzun Bir İşlem Değilmiş
İşlemler Kısa Sürüyor Doktor İçin İzin Aldığın Birgün Onuda Halletmeni Öneririm kaydirigubbakcemile5

en kısa zamanda halletmeye çalışıcam...

kızlar bir sorum var?

Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar

cnm geçmiş olsun. umarım geçici bişeydir. bu zamana kadar hiç bulantın olmuyormuyduki?

hiç olmadı diyebilirim herkesin en yoğun zamanı rahattım ama şimdi çok kötüyüm canım umarım kısa sürer (

canım senle aynıyız bende yarın gidicem doktora ama ben il dışına gittigim için pazartesi yazarım artık.benimde önceden çok bulantım yoktu aynı senin gibi 3 gündür geceleri çıkarıyorum.
Çok zor yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gelelim inşallahh

Bluesky arkadaşım geçmiş olsun bence bizi bekleyen en büyük tehlike kış olduğu için soğukalgınlığı ve grip inşallah kısa zamanda geçerr..
Derencim ben öğrendiğim an kayıt yaptırdım gerekli olduğunu biliyodum hem ne güzel 2 kere kontrol ediliyo tahliller usgler dimii

selam kızlar beni de ekler misiniz listeye :)
yaş 24 hamile kaldığım kilo 49
sat 2 ağst tahmini doğum 9 mayıs :):)
gözün aydın canım.. hoşgeldin...

baharnaz hadi gözün aydın sende bir ay sonra görmüştün dimi bebeğini? dr. bana da önümüzdeki aya randevu verdi.. ne kadar değişik bir duygudur kimbilir ? hayırlısı ile testlerin de iyi çıkacak inşallah canım..
ben elevit kullanıyorum canım sadece sabahları kahvaltı ile 1 tane...

çok geçmiş olsun canım..ne dr.lar var ya Allah allahhh
boşver canım sn,moralini bozma minişin kendini koruyodur annesi sen üzme kendini...

ayy valla ne güzel olur ara ara sevip geri koysak?

bende yaptırmadım canım bir araştırayım bakayım haber verdiğin için sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…