2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çok geçmiş olsun ben biraz geriden takip ediyorum malum yoğunum.. bende zaten çok hasta olan yani çabuk hasta olan bi bünyeye sahibim. 5 ve 6 haftamda bi hasta oldum ayy anlatamam doktora gittik sadece vitamin serumu takıldı hiçbir ilaç vermediler ben ateşimin çıktığını hissediyor konuşamıyor uyuyamıyor nefes alamıyordum,,ıhlamur içtim bi kalp çarpıntısı ölüyordum meğerse zaten düşük yapıyormuş tabi bilmiyorduk, tavuk suyuna çorba ve bol bol senin gibi c vitamini aldım ama çok zordu canım .. neyse atlatmışsın..tekrar geçmiş olsun canım..

evet canım haklısın ben kendime beslenme çantası hazırlamaya başlamalıyım:))) kendim için değil gerçekten bebişimin sağlığı için dikkat etmek zorundayım..

en kısa zamanda halletmeye çalışıcam...

vereliniortak

DEREN bende kaydımı yaptırmadım ne aşısı flan vurcaklarmış ki

Canım Valla Söylemedi Ne Aşısı Olduğunu 20 Gün Sonra Doktora Gittiğimde Orayada Uğrayacam Sorarım O Zaman sositososito
Bana Sadece 6 Ayda Aşılarımız Var O Zamana Kadar Telefon Adres Dğişikliği Vs Olursa Mutlaka Bildir Dedi Bende Tmm Dedim bilmiyorumkismile

kızlar bir sorum var?

Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar

Valla Bizimkinin Hepsi Buzdolabının Üzerinde Sırasıyla Yapıştırılı Duruyor Hala
Albümde Toplamayı Düşünüyorum Ben kaydirigubbakcemile5

Derencim ben öğrendiğim an kayıt yaptırdım gerekli olduğunu biliyodum hem ne güzel 2 kere kontrol ediliyo tahliller usgler dimii[/COLOR]
Evet Canım Kesinlikle Birde Sen Artık Bizim Hamilemizsin Filan Deyince İnsan Kendini Daha Bir Güvende Hissediyor :lepi:

sağlık ocağı kaydı ha? ben de yaptırayım..sağol canım
ultrason kağıtları bir müddet sonra ucuayormus arkadaslar..
scan edip bilgisayarda saklayabilirsiniz.

Nevra saol canım evet 1 ay sonra gitmiştim çok sık gitmiyorum dra.
dün bebişim biraz tenbeldi uyandırmak için ultrason aletiyle kalp dinletisi yaptırdı dr maşallah güzel atıyordu ve uyandı ve hareketlendi demekki bu alet bebişimi rahatsız ediyor diye düşünüyorum
demir ihtiyacın yok demekki ne güzel canım önümüzdeki ay bebişlerimizi görücez cinsiyetlerinide inşallah :)

çılgınkız subaru deren bilgiler için tşkler

evet en mantıklısı scan ettirmek elimizdekileride şeffaf poşetli albümlerde saklamak bugün bu işi çözeyim

günaydın canlarımmmmmm

blue_sky çok geçmiş olsun canım. bol bol c vitamini al ve araıda bir kuşburnu çayı iç. eğer balgamın ve boğaz acın varsa ıhlamuru kaynat içine az karabiber dök ve yarım limon ve 1 tatlı kaşığı bal ekle biraz ılıdıktan sonra iç. bak nasıl sökülcek balgam ve öksürük.

LOVER
, sanırım normal doğumla ilgilenen tek kişi benim ehehehe alıcam o jelden araştırcam eczaneleri çok sevindim bu habere.

Turko, minnoşuna geçmiş olsun. yoksa sana naz mı yapıo kardeşi gelio die kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada benim dr.um artık çatlak kremine başlayabilirsin demişti. 3. ayı bitirdiğinde. ben badem yağı ve kakao yaşı kullanıcam yarından tezi yok başlicam

kıslar size ne soracağım,

günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca

zonoxcum catlak kremi için belli bir marka var mı?

yok canım normal badem yağı ve bulabildiğin iyi bir markadan kakao yağı. ve en önemlisi bol su içmekmiş. benim dr.um günde 2 ila 3 litre su içmezsen ne sürersen sür çatlarsın dedi. ve doğruda de karışımdi.

benim 3 hamiş arkadaşım şu karışımı kullandılar gram çatlak yok. hergün sabah akşam sürmüşler.

badem yağı
susam yağı
kayısı yağı
kakao yağı
gliserin. bunların hepsi karıştırılacak hepsi aynı oranda. göğüsten popoya kadar sürülecek. arkadaşımın dr.dan aldığı karışım. dr.kendiside kullanmış aynısınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne jeli bu ben kaçırdım herhalde

günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca

Valla Bende İçiyorum Çok Acık Çayı Sodada İçiyorum Herhangi Birşey Söylemedi Doktor Bana İç Veya İçme Diye bilmiyorumkismile

canım ben dr.a çok gitmek istiyom da dr. ne zaman gel derse ona uyuyom çağırsa her hafta gidecem :kedi:
ayy canım maşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için ..
demir vermedi canım elevitin içinde de biraz demir var zaten ambalaj üstünde yazıyodu belki onu m yeterli gördü bilmiyorum...

hmm bu karışım güzele benziyor bir kenara not edelim, sağolasın...a.s.

canım 3. aydan sonra çarpıntı yapması dışında bir zararı yoktur bence. dr.um düşük tehlikesini tetikliyor diye yasaklamıştı bana çayı. şimdi çok abartmadan içiyorum.

bu arada maden sodasının çooooooooooook faydası var. o içindeki mineraller bebeğin dostu =)
derencim saol canım benim nasılsın bugün
SUBARU, o jelden alıcam ben valla canım. eğer normal doğuma karar verirse dr.um
nevra, benim arkadaşlarım kullandı çatlakları yokopuyorumnanaktan

tamam ama ne jeli o ne işe yarıyor

kızlar bu arada sabahları cornflakes + sütle yiyebiliomuşuz. sütü sade içemeyenler için dr. önerisi. ben nestle nesfit yicem kahvaltıda artık. bol sütle.

bilmiyorum biliomusunuzz. artık bebekler bizden besleniyor. ilk çişini yaparak amino sıvısını oluşturmaya başladı bile:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…