günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
zhr84 cvp için tşkler canım
rucan ilaçları benim kan testime göre verdi canım
bende et,tavuk, balık yemiyorum balığı 1 kez yiyebilmiştim tavuğuda 1 aydır yiymyorum etide 1 ayı geçti yiyemiyorum tiksintim devam ediyor hele balıkta aynen tiksintim sürüyor omega3ü ceviz ve bademden almamı söyledi bakalım
cerenliyağmur evden her sabah kendine güzel bir kahvaltı ktutusu hazırlamalısın bebişin için
ben diyette iken işe giderken kahvaltı araöğünlerimöğle salatam herşeyimi götürürdüm heleki şimdi bebiş var çok iyi beslenmen lazım
blue-sky çok geçmiş olsun canım ya birazda iş yorgunluğu etkiledi hastalaığını canım ya raporla izinle filan biraz evde klasan
en kısa zamanda halletmeye çalışıcam...
DEREN bende kaydımı yaptırmadım ne aşısı flan vurcaklarmış ki
kızlar bir sorum var?
Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar
Evet Canım Kesinlikle Birde Sen Artık Bizim Hamilemizsin Filan Deyince İnsan Kendini Daha Bir Güvende Hissediyor :lepi:Derencim ben öğrendiğim an kayıt yaptırdım gerekli olduğunu biliyodum hem ne güzel 2 kere kontrol ediliyo tahliller usgler dimii[/COLOR]
bende yaptırmadım canım bir araştırayım bakayım haber verdiğin için sağol...
vereliniortak
Canım Valla Söylemedi Ne Aşısı Olduğunu 20 Gün Sonra Doktora Gittiğimde Orayada Uğrayacam Sorarım O Zaman sositososito
Bana Sadece 6 Ayda Aşılarımız Var O Zamana Kadar Telefon Adres Dğişikliği Vs Olursa Mutlaka Bildir Dedi Bende Tmm Dedim bilmiyorumkismile
yanlış bilmiyorsam tetanoz asısı canım
kızlar bir sorum var?
Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar
zonoxcum catlak kremi için belli bir marka var mı?
günaydın canlarımmmmmm
blue_sky çok geçmiş olsun canım. bol bol c vitamini al ve araıda bir kuşburnu çayı iç. eğer balgamın ve boğaz acın varsa ıhlamuru kaynat içine az karabiber dök ve yarım limon ve 1 tatlı kaşığı bal ekle biraz ılıdıktan sonra iç. bak nasıl sökülcek balgam ve öksürük.
LOVER, sanırım normal doğumla ilgilenen tek kişi benim ehehehe alıcam o jelden araştırcam eczaneleri çok sevindim bu habere.
Turko, minnoşuna geçmiş olsun. yoksa sana naz mı yapıo kardeşi gelio die kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada benim dr.um artık çatlak kremine başlayabilirsin demişti. 3. ayı bitirdiğinde. ben badem yağı ve kakao yaşı kullanıcam yarından tezi yok başlicam
kıslar size ne soracağım,
günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca
günaydın canlarımmmmmm
canım ben dr.a çok gitmek istiyom da dr. ne zaman gel derse ona uyuyom çağırsa her hafta gidecem :kedi:Nevra saol canım evet 1 ay sonra gitmiştim çok sık gitmiyorum dra.
dün bebişim biraz tenbeldi uyandırmak için ultrason aletiyle kalp dinletisi yaptırdı dr maşallah güzel atıyorduve uyandı ve hareketlendi demekki bu alet bebişimi rahatsız ediyor diye düşünüyorum
demir ihtiyacın yok demekki ne güzel canım önümüzdeki ay bebişlerimizi görücez cinsiyetlerinide inşallah :)
hmm bu karışım güzele benziyor bir kenara not edelim, sağolasın...a.s.yok canım normal badem yağı ve bulabildiğin iyi bir markadan kakao yağı. ve en önemlisi bol su içmekmiş. benim dr.um günde 2 ila 3 litre su içmezsen ne sürersen sür çatlarsın dedi. ve doğruda de karışımdi.
benim 3 hamiş arkadaşım şu karışımı kullandılar gram çatlak yok. hergün sabah akşam sürmüşler.
badem yağı
susam yağı
kayısı yağı
kakao yağı
gliserin. bunların hepsi karıştırılacak hepsi aynı oranda. göğüsten popoya kadar sürülecek. arkadaşımın dr.dan aldığı karışım. dr.kendiside kullanmış aynısınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslar size ne soracağım,
günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca
canım 3. aydan sonra çarpıntı yapması dışında bir zararı yoktur bence. dr.um düşük tehlikesini tetikliyor diye yasaklamıştı bana çayı. şimdi çok abartmadan içiyorum.
bu arada maden sodasının çooooooooooook faydası var. o içindeki mineraller bebeğin dostu =)
derencim saol canım benim nasılsın bugün
SUBARU, o jelden alıcam ben valla canım. eğer normal doğuma karar verirse dr.um
nevra, benim arkadaşlarım kullandı çatlakları yokopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?