2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

deneybiliriz bence de hep doğal malzemeler...

kızlar artık çoğumuzun 3. ayı bitmek üzere ve su içmek çok önemlii benim dr bol su iç dede 1 ay öncesinden..Nisan annelerinde okudum yeterince su içmemek zararlı aklınızda bulunsuunn

süper oldu bu haber ben çok severim ama yoğurla yapıyorum sütle değil kıtırlığınıda kaybetmiyor hem sositososito

tamam ama ne jeli o ne işe yarıyor

canımnormal doğumda vajina yırtıklarını ve bebeğin çıkarken yarattığı acıyı engelliyormuş. eczanelerde satılcakmış. istersen alıp dr.a verirsin doğumunda kullanır. kesin alırım valla:lepi:

arkadaşlar şu jelin adını tekrar yazarmısınız ben kaçırmışım patladım meraktan bende alıyım

canım sıvı şeylerı çok yeme bulantıyı arttırıyo ben su bile içemiyoum
canım hayırlı olsun çok sevıındım ben de bugun gıdıcem bakalım heyacanlıyım dr ne dıyecek 15 gundür gıtmıyordum 2 li ye gerek var mı dıye bakacak bugun
canım hangı marka balık yağı aldın? ben dr a sormadım ama hamıle arkadaşlarım efa balık yağı dedıler ondan aldım ama içmedim çok kokuyo ya bulantımı arttırır dıye korkuyorum
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmek en ii illaç
DEREN bende kaydımı yaptırmadım ne aşısı flan vurcaklarmış ki
canım benım evıme geldıler sağlık ocağınan 5. ayda bızım tetanoz olmamız gerkıyormuş doğumda enfeksıyon kapmamak için
kıslar size ne soracağım,

günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca
canım ben de çayı çok severım ama bulantıdan dolayı 1 bardak içiyorum akşamları da yemekten sonra soda içiyorum bulantımı azaltıyo bence içebilirsin
zonoxcum catlak kremi için belli bir marka var mı?

canım benım butun akraba ve arkadaşlarım lierac kullanıyo biraz pahalı ama herkes çok memnun bende ondan alıcam sanırım dr önerıyormuş

aa iy çok iyi normal doğum isteyenler için çok güzel haber bu...
ben çok korkuyorum doğumdan yasakkelime

kızlar ben il dışına çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle

canım hayırlı olsun çok sevıındım ben de bugun gıdıcem bakalım heyacanlıyım dr ne dıyecek 15 gundür gıtmıyordum 2 li ye gerek var mı dıye bakacak bugun

Sağol Canım Sende Hayırlı Güzel Haberlerle Gel İnşallah a.s.

deneybiliriz bence de hep doğal malzemeler...

yinede tüm malzemleri dr.una sor canım. belki birine alerjin fln vardır. ben sorucam sonra aktarda yaptırcam AMA şahitim çatlağa iyi geldiğine

tabi tabi sormadan hiçbirşey kullanmam merak etme...

Sağol Tatlım İyiyim Çok Şükür Azcık Uykuş Var Onun Dışında Yok Bi Yaramazlık
Sen Nasılsın olumunekankayizsmile
valla dün çok kötüydüm bulantılardan. birde artık çok acıkıyorum. yemeyi yiyorum yarım saat içinde midem geçio. bugün nasıl olcam bakalım. artık bebişler için mecbur yyicez
kızlar ben il dışına çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle

hoşçakal canım. inşallah hayır haberlerle gelirsin

valla dün çok kötüydüm bulantılardan. birde artık çok acıkıyorum. yemeyi yiyorum yarım saat içinde midem geçio. bugün nasıl olcam bakalım. artık bebişler için mecbur yyicez

Az Kaldı Yakında Kökten Kurtulursun Bu Bulantılardan İnşallah
Benim Durumumda Senden Farksız Canım Bende Sürekli Acıkıyorum Hep Bi Tıkınma İsteği
Elimde Meyva İle Geziyorum Çoğu Zaman cokacimcoook

alalhım o günler gelicekmiohaoldumsmile...ben zaten adak diledim ...bulantım geçsin sadaka vericem diye....

YA İNŞALLAH NORMAL DOGUM ŞANSIMIZ OLUR BENDE DOKTORA SORUCAM MUTLAKA Bİ FİKİRLERI VARDIR YURTDISINDA 20 BİN KİŞİ BU ŞEKILDE YAPMIS DIO AMA ULKEMIZE DAHA YENI GELMIS EEE BIZIM ACELEMIZ YOK MATISA KADAR VAKIT VARsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

alalhım o günler gelicekmiohaoldumsmile...ben zaten adak diledim ...bulantım geçsin sadaka vericem diye....

İnşallah Kurtulacaksınız Canım Yakında Sizlerde Hamileliğinizin Tadını Çıkara Çıkara Herşeyi Yiyeceksiniz cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…