- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
canım 3. aydan sonra çarpıntı yapması dışında bir zararı yoktur bence. dr.um düşük tehlikesini tetikliyor diye yasaklamıştı bana çayı. şimdi çok abartmadan içiyorum.
bu arada maden sodasının çooooooooooook faydası var. o içindeki mineraller bebeğin dostu =)
derencim saol canım benim nasılsın bugün
SUBARU, o jelden alıcam ben valla canım. eğer normal doğuma karar verirse dr.um
nevra, benim arkadaşlarım kullandı çatlakları yokopuyorumnanaktan
tamam ama ne jeli o ne işe yarıyor
canım sıvı şeylerı çok yeme bulantıyı arttırıyo ben su bile içemiyoumciesra ve baharnazcım tebrik ederim güzel haberlerle gelmişsiniz bende yarın gitcem inşallah iyi geçer..
Kızlar 4. ayıma girdim ve bulantı başladı normalmii ?? bugün akşama kadar açtım cacık yiyeyim dedim öyle bi kustum anlatamam içim dışıma çıktıı( hem ağladım hem kustumm çook zor yaaa
canım hayırlı olsun çok sevıındım ben de bugun gıdıcem bakalım heyacanlıyım dr ne dıyecek 15 gundür gıtmıyordum 2 li ye gerek var mı dıye bakacak bugunGünaydın Kızlarrrr :1hug:
Hastaneden Gelen Arkadaşlar Hayırlı Haberlerle Dönmüşler Maşallah Hepinize
Bizde Dün Hastanedeydik 4,5 cm Olmuş Miniğim Eller Kollar Yine Havadaydı Fındığımın
Ense Kalınlığı İyi Dedi Doktorumuz 2'Lİ Teste Gerek Görmedi 3'lü Test Yapılacak Ayrıca 2 Gün Önden Gidiyormuş Bitanem Maşallah
Cinsiyetini Sordum Israrla Bakalım Görebilirmiyiz Dedi Ama Göremedi ohaoldumsmile
İnşallah 3 Hafta Sonra Cinsiyetinide Öğrenirim :ecrin_bebek:
canım hangı marka balık yağı aldın? ben dr a sormadım ama hamıle arkadaşlarım efa balık yağı dedıler ondan aldım ama içmedim çok kokuyo ya bulantımı arttırır dıye korkuyorumgünaydın kıslarrr,
kaç gündür giremedim, özledm sizleri, merak da ediyorum..
nasılsınız_ güzel haber alan arkadaşlar varsa gözleriniz aydın..
derencim maşallahh yavruna da.
kıslar ben geçen cumartesi gitmiştim doktora gördük miniği kıpırdak tabii gene dediğiniz gibi,
ama ense kalınlığına ve ikili teste bu hafta bakılacak..başka bir doktor bakacakmıs..
güzel haberi alsam da rahatlasam .
midem hala kötü..az da olsa çıkartıyorum arada..onun dısında çıkartmama savası veriyorum resmen.
balık yagı basladı doktor bana..omega3 eksiğim olmasın diye.
bende haberler boyle..
hepinizi öpüyorum kıslar
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmek en ii illaçgünaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
canım benım evıme geldıler sağlık ocağınan 5. ayda bızım tetanoz olmamız gerkıyormuş doğumda enfeksıyon kapmamak içinDEREN bende kaydımı yaptırmadım ne aşısı flan vurcaklarmış ki
canım ben de çayı çok severım ama bulantıdan dolayı 1 bardak içiyorum akşamları da yemekten sonra soda içiyorum bulantımı azaltıyo bence içebilirsinkıslar size ne soracağım,
günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca
zonoxcum catlak kremi için belli bir marka var mı?
canımnormal doğumda vajina yırtıklarını ve bebeğin çıkarken yarattığı acıyı engelliyormuş. eczanelerde satılcakmış. istersen alıp dr.a verirsin doğumunda kullanır. kesin alırım valla:lepi:
derencim saol canım benim nasılsın bugün
canım hayırlı olsun çok sevıındım ben de bugun gıdıcem bakalım heyacanlıyım dr ne dıyecek 15 gundür gıtmıyordum 2 li ye gerek var mı dıye bakacak bugun
deneybiliriz bence de hep doğal malzemeler...
arkadaşlar şu jelin adını tekrar yazarmısınız ben kaçırmışım patladım meraktan bende alıyım[/QUOTE
haberi LOVER arkadaşımız yayınladı. orjinali aşağıda :)
Bu jel anne adaylarını sevindirecek
Doğumu kolaylaştırıyor, acıları azaltıyor!
22 Ekim 2010 Cuma, 1004
İsviçre'de geliştirilen bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Mucize jelin mucidi Happy Child Birth Holding'in sahibi Prof. Dr. Andreas Schaub, Türkiye'de bu yöntemle dünyaya gelen ilk bebeği evinde ziyaret etti.
İstinye Koru Mahallesi Bostan Koru Sokak No: 62'de oturan aile, beklemedikleri bu ziyaret karşısında şaşkına döndü. Doğum öncesi bu jeli tercih eden ilk Türk ailesi olması nedeniyle ziyarete geldiklerini ifade eden Schaub ve Türk şirketi yöneticileri, bir haftalık Arda Emin Aslan bebeğe İsviçre altını takarak tebrik ettiler.
Prof. Dr. Andreas Schaub, "Bu ürünle Avrupa'da 20 bin tane doğum gerçekleşti. Bu jel, normal doğumu kolaylaştırmak için geliştirildi. Bebek ile anne yani doğum kanalı arasındaki sürtünmeleri azaltıyor. Bu teknik zamanında Soros Of Ephesus tarafından Anadolu'da ve Ege'de yıllar önce bulunmuş. Ve bu tekniğin İsviçre teknolojisi ile bu topraklara gelmesinden son derece mutluyum. Bugün de bu teknikle dünyaya gelen Türkiye'deki bebeği ziyarete geldik" dedi.
Kolay bir doğum olduğunu ifade eden anne Tülay Aslan, "Gerçekten doğum çok kolay gerçekleşti. Bir önceki doğumda zorlanmıştım ama bu doğum jel sayesinde çok kolay gerçekleşti. Herkese tavsiye ederim" diye konuştu.
Baba Melih Cevdet Aslan ise, "Aslında bir tesadüf eseri oldu. Biz başka bir hastaneye gittik. Doktorumuz bu jeli tavsiye etti ve çok kolay bir doğum gerçekleşti" şeklinde konuştu.
Firmanın ürün yöneticisi Murat İşel ise, "Bu teknikle dünyaya gelen her bininci çocuğa bir çeyrek altın, 5 bininci doğuma yarım, 10 bininci doğuma tam altın, 1 milyoncu doğuma da Rolex saat vereceğiz. Normal doğumu tercih eden annelerdeki yırtık oranını azaltan bir jel. Anne ile bebek arasındaki sürtünmeleri azalttığı için normal doğumu hem daha çok hızlandırıyor, hem de daha çok kolaylaştırıyor. Türkiye'de her noktaya ulaştırmak istiyoruz ama satışı genelde eczanelerde olacak" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten oldukça memnun olan aile bireyleri tüm anne adaylarına bu jeli tavsiye ettiklerini belirttikten sonra konuklarını uğurladı.
İHA
valla dün çok kötüydüm bulantılardan. birde artık çok acıkıyorum. yemeyi yiyorum yarım saat içinde midem geçio. bugün nasıl olcam bakalım. artık bebişler için mecbur yyicezSağol Tatlım İyiyim Çok Şükür Azcık Uykuş Var Onun Dışında Yok Bi Yaramazlık
Sen Nasılsın olumunekankayizsmile
kızlar ben il dışına çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle
valla dün çok kötüydüm bulantılardan. birde artık çok acıkıyorum. yemeyi yiyorum yarım saat içinde midem geçio. bugün nasıl olcam bakalım. artık bebişler için mecbur yyicez
Az Kaldı Yakında Kökten Kurtulursun Bu Bulantılardan İnşallah
Benim Durumumda Senden Farksız Canım Bende Sürekli Acıkıyorum Hep Bi Tıkınma İsteği
Elimde Meyva İle Geziyorum Çoğu Zaman cokacimcoook
peki o jelin bebeğe zararı yokmudur ?
günaydın canlarımmmmmm
blue_sky çok geçmiş olsun canım. bol bol c vitamini al ve araıda bir kuşburnu çayı iç. eğer balgamın ve boğaz acın varsa ıhlamuru kaynat içine az karabiber dök ve yarım limon ve 1 tatlı kaşığı bal ekle biraz ılıdıktan sonra iç. bak nasıl sökülcek balgam ve öksürük.
LOVER, sanırım normal doğumla ilgilenen tek kişi benim ehehehe alıcam o jelden araştırcam eczaneleri çok sevindim bu habere.
Turko, minnoşuna geçmiş olsun. yoksa sana naz mı yapıo kardeşi gelio die kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada benim dr.um artık çatlak kremine başlayabilirsin demişti. 3. ayı bitirdiğinde. ben badem yağı ve kakao yaşı kullanıcam yarından tezi yok başlicam
alalhım o günler gelicekmiohaoldumsmile...ben zaten adak diledim ...bulantım geçsin sadaka vericem diye....
hiç bilmiyorum dr.a danışmak gerekbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?