2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynı bende bu karısımı yaptım bi de ek olarak budağ yağı kattım e vitamını kaynağı dıe ben krem yerıne yağlarla idare etmeye calısıcam bakalım ınsallah işe yarar

arkadaşlar ....genel olarak topicteki hamilelerimizin bir kısmında aşırı bulantı...bir kısmında 0 bulantı...bir kısmında aşırı uyku isteği...bir kısmında hem bulantı hem aşırı yemek yeme isteği var....ben şimdi merak ediyorum...bu durumda kimlerin bebekleri kız kimlerinki erkek olacak..haydi bakalım ilerleyen günlerde anlıycaz sanırım....ilk bebeğimiz geçen hafta belli oldu erkekti..bu hafta hiç cinsiyet öğrenemedik...

kullanmak isteyenler danışmadan kullanmazlar inş...

zaten alıp şimdiden kullanacağımız bişi diil sanırım dogum anında kullanıosun ve ben ek bılgı olsun dıe yayınladım tabıkı doktora sormadan kımse hareket etmez biz bilinçli anne adaylarıyız aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
tetanoz aşısı 20. haftada vurulacak.
ve bebeğin tüm aşıları orda yapılacak çok sağlıklı çünkü herzaman taze aşılar
kimse tereddüt etmesin.
bende sabahlar cornflex sütle yiyorum 8 30 gibi
sonra 10 30 da bi açıkıyo karnım yumurta peynir kızarmış ekmek yiyorum yine açıktım mesela
ofya durduramıyorum kendimi benim gibi olan varmı??????

evet ben cok bulantı yasayan kısımdandım...ama ilk defa bgn kusmadım mıdem bulanmadı allahım inşallh bıtmıstır yarabbım

bende 2 saate bır mutlaka bişiler yıyorum eğerkı cok ac kalırsam hemen mıdem bulanıo en ıyısını yapıosun sık sık ye

LOVER, valla yayınladığın haber beni çok mutlu etti. inşallah doğrudur ya :) ben de yağı yapyırcam krem belki almam:icecream:
SUBARU, İnşallah haftaya gittiğimd öğrenirim. bebişin cinsiyetini

LOVER, valla yayınladığın haber beni çok mutlu etti. inşallah doğrudur ya :) ben de yağı yapyırcam krem belki almam:icecream:
SUBARU, İnşallah haftaya gittiğimd öğrenirim. bebişin cinsiyetini

bgn gazete okudum haber turk un sıtesıne gırın kızlar daha bgn yayınlanmış hbr....bunun en ıyı cevabını doktorlarımız verır.aslında benım içimden hep normal dogum gecıo arada bı epudıralli araştırıorum o şekılde dogum yapan arkadaslarım cok memnunlar iğne ile doğumdan ama bi kısımda karsı tabı ben sımdıden doktora sorsam cevaplamıca cok erken dıcek...

sedasem ye afiyet bal şeker olsunn..bebeğine yarasın sana kilo yapmasın inş.....bırak koyver gitsin...burda hepimiz start çizgisini bekliyoruz bulantımız geçsin mutfağa doğru depar atıcaz..ay sonundada kilolarımızı konuşuruz inş...

amin canım inşallah bu arada geçmiş olsun minnoşuna iyi inşallah bi sorun yok tabiki hayırlısı olsun sonra görürrsün bebişini minnoşun iyi olsunda annesi evet haklısın arkadaşım valla bende bazen düşünmüyo değilim yani okadar çevremde tanıdığım arkadaşlarım yakınlarım varki bununla sınanan anlatamam rabbim de veriyo işte bazılarına bu seferde verdikleri beğenmio allahım nasıl iştir tabiki herkes ister bi oğlu varsa bide kızı olsun yada tam tersi ama rabbim ne layık görürrse onu verio hayırlısını versinde önemli olan o aslında verdiği herşey büyük bi hediye aslında bizlere ama yazıkki kıymet bilmio bazı insanlar kıymet bilmek lazım valla benim iki minnoşum var allah bağişlasın tabikide üçüncümü erkek isterim bende onuda tatmak ama olmassada çokta üzülmem aslında anne baba üzülmez bence insanların saçma sapan konuşmaları insanı etkiler diye düşünüyorum biliçsiz laflarla benide sinir eden çooook bu konuda ay inşallah erkek olur ikinci kızımı duyduklarında falan aaa budamı kızz falan sanki olağandışı bi durum zaten söyleyenlerin çoğuda kadın malesef yahuu sizde doğum yapmış bunun dünyadaki en özel ve bana göre en zor şey olduğunu bilen insanlarsaınız sen kadın olarak erkek kız ayrımı yaparsan tabi erkekler oğlan oğlan diye tutturur kıymet bilmioz işte yanıp tutuşanı unutuyolar allah korusun hastalığı sakatlığı unutuolar allah bağışlasın sağlık sıhhatle kucağına al diycekleri yerde bu da erkek olsun belki erkektir ya size ne olsa sana faydası ne olmasa zararın ne size nee allahıma şükrediyorum bu konuda çook bilinçli bi kocam var kızlar allah yukarda ağzından bu dahil hiç duymadım şu olsun bu olsun sağlıklı olsunda dedi hep bu güne kadar haa tabiki istiodur istemezmi ama onun istemesinin hiç birşeyi değiştirmeyecegının farkında şükür yada beni böyle şeyler düşünüp sıkıntı yapmamam için yorum yapmıo olsun bunu düşünmeside beni çok mutlu edio inanın şanslıyım kocamdan yana şükür rabbim kimseyi dalsız kolsuz hayırlı evlatsız bırakmasın inşallah ne vermişse muhakkak en güzeli vermiştir en hayırlısı vermiştir diyorum bana şu olsun bu olsun diyenlerede en güzel cevabı vermiş oluyorum tek kelimeyle susuyolar ve valla haklısın doğru doğru üstünede amin diyolaralkisalkisalkis"allah büyük herkesin gönlüne göre versin arkadaşalr ne olursa olsun önce biz kıymet verip ne özel ne kutsal bişiy oldunu bilmeyenlere anlatalımki başkalarına yapamasınlar ya ben ne uzatmışım tabi bu konuda dertli olunca ayyy kusuruma bakmayın kızlar yaa:kedi::kedi:mafoldumbenmafoldumben

bende sürekli acıkıyorum az az sürekli bişi yiyorum...

evet ben cok bulantı yasayan kısımdandım...ama ilk defa bgn kusmadım mıdem bulanmadı allahım inşallh bıtmıstır yarabbım
inş. kurtulmuşsundur canım...:Saruboceq:

evet subarucum inan bende çok merak ediyorum genelde erkeklerde mide bulantısı az olur diyolar ama dün bi arkadaşla konuştuk kızı var ve hiç bulantısı olmamış.. çok değişken demekki ama benim içime hala erkek diye doğuyo bakalım hakkımıza hayırlısı sağlıklı olsunda .. bende şu aşırı bulantısı olanlar ve çıkaranların neyi olacak benim gibi bulantı olup çıkarmayanların neyi olacak merek ediyorum..

blue_sky çoooook geçmiş olsun canım valla ne doktormuş insan moralen daha da hastalanır hiççç bişy olmaz inşallah bebişe merak etme sen canım derencim ne güzel sende minnoşu görüp geldin bakalım haftaya kimlerden güzel haberler alcaz ilk gün ben vercem inşallah pazartesi gidicem bende öptüm kızlar ben kaçar sarma sarcam by by herkese kızlar

canım benım ılk 3 ay bulantım oldu hatta ılk başlarda hamıle oldugumu bılmıyordum acıllık oldum serum vs sonrasında teste negetıf çıktı bulantı hapıyla baş dönme hapını hamıle oldugum ana kadar kullandım.ama şuana kadar kaç kışı görduysem 10 undan 9 u erkek dıor bende öle hıssedıyorum bence bulantıya falan bağlı değil.biriside şey dedı bel ağrısı erken başlarsa erkek dedı ama sordum kız annelerındede erken bel ağrısı görülmüş :)
bence bıze hayırlı evlat versın hiç farketmez ama tabı merak etmedende olmuyor :)))9

aynı bende bu karısımı yaptım bi de ek olarak budağ yağı kattım e vitamını kaynağı dıe ben krem yerıne yağlarla idare etmeye calısıcam bakalım ınsallah işe yarar

bende 2-3 hafta önce bu karışımdan yaptım ben bıde susam yağı ekledım yogun yağlı daha nemlı tutsun dıe bıde ayrıca bebk yağı aldım akşam yatmadan önce ve duştan sona bebe yağı kullanıyorum her yerıme onun dışında bu karışımı kullanıyorum çünkü kokusu gün boyu gıtmıyo yatmadan sürmeme sebebimde kokusu rahatsız edıyo gündüz bi rahatsızlık vermıyo ama eşime soruyorum bazen akşamları iş dönüşü kokuyomuyum dıe evet gelıyo kokusu dıo :) kako ve kayısı koku yapıyo ama çok kötü bi koku değil güzel bi koku tavsıye ederım

Kızlar merhaba hepinize..Dün yine bo kusmalı ve bulantılı bi gun ve gece yasadık..Ama cok sukur artık kussam bile, yemek yiyebiliyorum hemen arkasından..Dün gece cok tuhaf bişey oldu...Haftalardır iştahı olmadan sürekli kilo veren ben, gecenin 3 ünde cok acıktım diye kalktım..Az daha az daha derken tam yarım ekmek yemişim içine peynir koyarak..O nasıl bir açlık hissiydi anlatamam size...EŞim gözlerini patlaşmıs bana bakıyo..delikafaduldenHaftalardır yemedigim için adam sasırdı tabii böyle görünce beni..

Bu arada hasta olan herkese rabbim acil şifalar versin...Bebişlerimizi
korusun

Selam kızlar bende geldim...
kızlar bir sorum var?

Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar

Canım ben ilk resimlerden almamıştım,elimde bir tane var onuda duvara astım,yatarken uzun uzun bakıp öyle uykuya dalıyorum...sempatiksalakcinni
Ama bundan sonrası için bebeğim için hazırlayacağım defrerin içinde saklıyacam,tabi direk koysam gene uçar belki resim halledicem bişeylerle...

kıslar size ne soracağım,

günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca

Canım ben tek içmessem çayı baya içiyorum,acık içiyorum.....
Günde bir bardak bana hiiiçç yetmez...sempatiksalakcinni

Bende devamlı tüketiyorum sütlü neftislerden...
Miğdemi tok tutuyor iyi oluyor...

Bu arada zonoxcum verdiğin karışımı bende kullanıcam inşallah,şuan badem yağı sürüyorum ama susam yağım vardı onu bilmiyordum onu da katarım...
İnşallah faydalı olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…