yok canım normal badem yağı ve bulabildiğin iyi bir markadan kakao yağı. ve en önemlisi bol su içmekmiş. benim dr.um günde 2 ila 3 litre su içmezsen ne sürersen sür çatlarsın dedi. ve doğruda de karışımdi.
benim 3 hamiş arkadaşım şu karışımı kullandılar gram çatlak yok. hergün sabah akşam sürmüşler.
badem yağı
susam yağı
kayısı yağı
kakao yağı
gliserin. bunların hepsi karıştırılacak hepsi aynı oranda. göğüsten popoya kadar sürülecek. arkadaşımın dr.dan aldığı karışım. dr.kendiside kullanmış aynısınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kullanmak isteyenler danışmadan kullanmazlar inş...
arkadaşlar ....genel olarak topicteki hamilelerimizin bir kısmında aşırı bulantı...bir kısmında 0 bulantı...bir kısmında aşırı uyku isteği...bir kısmında hem bulantı hem aşırı yemek yeme isteği var....ben şimdi merak ediyorum...bu durumda kimlerin bebekleri kız kimlerinki erkek olacak..haydi bakalım ilerleyen günlerde anlıycaz sanırım....ilk bebeğimiz geçen hafta belli oldu erkekti..bu hafta hiç cinsiyet öğrenemedik...
ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
tetanoz aşısı 20. haftada vurulacak.
ve bebeğin tüm aşıları orda yapılacak çok sağlıklı çünkü herzaman taze aşılar
kimse tereddüt etmesin.
bende sabahlar cornflex sütle yiyorum 8 30 gibi
sonra 10 30 da bi açıkıyo karnım yumurta peynir kızarmış ekmek yiyorum yine açıktım mesela
ofya durduramıyorum kendimi benim gibi olan varmı??????
LOVER, valla yayınladığın haber beni çok mutlu etti. inşallah doğrudur ya :) ben de yağı yapyırcam krem belki almam:icecream:
SUBARU, İnşallah haftaya gittiğimd öğrenirim. bebişin cinsiyetini
ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
kimse tereddüt etmesin.
sonra 10 30 da bi açıkıyo karnım yumurta peynir kızarmış ekmek yiyorum yine açıktım mesela
evet ben cok bulantı yasayan kısımdandım...ama ilk defa bgn kusmadım mıdem bulanmadı allahım inşallh bıtmıstır yarabbım
[canım yaa bana kısmet olmadı 2hafta sonraya kaldı giden a rkadaşlar güzel haberlerle gelmş sevindim rabbim cümlemizin bebeişeriide korusun isteyen herkesede versin inşallah eline geçmeyen okadar çok kişi varki halime çok şükür ediyorum bebeksiz kalmak çok kötü rabbim cüml e isteyenlerede verir inşallah
bende sürekli acıkıyorum az az sürekli bişi yiyorum...ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
kimse tereddüt etmesin.
inş. kurtulmuşsundur canım...:Saruboceq:evet ben cok bulantı yasayan kısımdandım...ama ilk defa bgn kusmadım mıdem bulanmadı allahım inşallh bıtmıstır yarabbım
evet subarucum inan bende çok merak ediyorum genelde erkeklerde mide bulantısı az olur diyolar ama dün bi arkadaşla konuştuk kızı var ve hiç bulantısı olmamış.. çok değişken demekki ama benim içime hala erkek diye doğuyo bakalım hakkımıza hayırlısı sağlıklı olsunda .. bende şu aşırı bulantısı olanlar ve çıkaranların neyi olacak benim gibi bulantı olup çıkarmayanların neyi olacak merek ediyorum..
aynı bende bu karısımı yaptım bi de ek olarak budağ yağı kattım e vitamını kaynağı dıe ben krem yerıne yağlarla idare etmeye calısıcam bakalım ınsallah işe yarar
kızlar bir sorum var?
Bebişlerinizin ultrason resimlerini nasıl hangi yöntemle saklıyorsunuz çünkü bunlar narin kağıtlar
kıslar size ne soracağım,
günde bir tane açık çay içiyorum..normal değil mi izin var..bir de soda içiyorum arada midem bazen cok sıkıntı yapınca
kızlar bu arada sabahları cornflakes + sütle yiyebiliomuşuz. sütü sade içemeyenler için dr. önerisi. ben nestle nesfit yicem kahvaltıda artık. bol sütle.
bilmiyorum biliomusunuzz. artık bebekler bizden besleniyor. ilk çişini yaparak amino sıvısını oluşturmaya başladı bile:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?