2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hım bende var aynı sorun ama ben ana ögün hariç böle yemıyorum ara öğünlerde meyve ayran yada sütle yada zaten çerez yemen gerekıyo badem fındık onlardan az bı mıktar yıyorum birazda kendımı frenlıyorum yoksa psıkolojım alt üst olacak.hele yağlı bişey hiç yemıyorum yumurtayı bıle süreklı haşlama yıyorum çok nadır yagda yapıyorum peynır yemen çok güzel ben herşeyı bi standarda uydurdum uymaya çalışıyorum zor olsada :))) daha iştahlı gunler bizi beklıyor çünkü şimdiden alınan kıloların çogu bizde kalıyo sanırım bebekte beslenıyo ama yınede bızde depolanıyo işte bırazda bünye meselesi tabı kı..

bende senın gıbı sabah 8-15 gıbı kahvaltı yapıyorum ( 1 yumurta 3-4 dılım peynır - 4 zeytın - 3 ceviz - 1 domatez - bı tutam maydanoz bazende portakal suyu) sonasında başlıyorum su içmeye 10-30 gıbı açıkıyorum 1 mandalıan yıyorum 11 gıbı biraz üzüm sona yıne suya dayanıyorum 12-30 1 gıbı öğle yemeği yiyorum - 3 gıbı 1 elma 4 -5 gıbı çerez yiyorum sona akşam yemegı ) akşam yemegındede bol su içmeye çalışıyorum yıne çok yemıyım dıe düşün böyleyken ben 3.5 ayda 4 kılo aldım :) bırde dıkkat etmesem ne olacak acaba

bende Allaha şükür bulantı yok ama aşırı uyku var uyumaktan sabahları yüzüm şişmiş şekilde uyanıyorum :roflol: o kadar uyumama rağmen işyerinde bilgisayarın başında sanırım ekrana çok bakmaktan uyuklamaya başlıyorum.Başımı koyuyorum masama 5 10 dk.şekerleme yapıyorum bir gün yakalanıcam ama bakalım ne zaman -tatlicadiarzu-

slm kızlar ben pek muhabbetlere katılmıyorum ama bunu yazmak istedim,ben aktardan talya adlı markanın hamileler için karışık yağı var onu aldım..içindeki yağları yazıyorum: avakado,badem,buğday,calendula,ceviz,çilek,evening primrose yağı,gliserin,ısırgan tohumu yağı,jojoba yağı,kakao yağı,kayısı çekirdeği yağı,nar çekirdeği yağı,papatya yağı,susam yağı,zeytin yağı......karıştırmak bana zor geldiği için ben bunu aldım,ayrıca doğum yapan bir arkadaşım bunu kullanmış ve çatlağı olmadı hiç,bana o söyledi.::CüvCüv:

slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber?? bulantılarım eskisi kadar şiddetli olmasada devam ediyor özellikle sabahları ve bazı kokularda

kızlar merhaba, bende listeye eklenmek istiyorum. 1 haftadır aranızdayım. kim ekliyo listeye bilgisi olan varmı?

merhaba canımm tahlillerin temiz çıkar umarımm..Bizlerde genel olarak iyiyiz(4. ayıma girdim kusmalar başladı bunu saymazsak :S) cinsiyeti öğrenen arkadaş var ilk bebeğimiz erkek :)) 2 li test yaptıranlar var kötü haberimiz yok çok şüküürrr sende fırsat buldukca gir canım bizi merakta bırakma öpüyorum bendeee

internet herzaman olmuyo o yüzden giremiyorum ama fırsat buldukça giriyorum tatlım keşke hergün girebilsem
bebişlerimiz sağlıklı olsunda cinsiyet çokda önemli değil sadece insan merak ediyo eskiden nasıl dayanırlarmış 9 ay

dilelkcim saol cnm

kızlar aranızda folik asit kullanmaya devam eden varmı. yada bıraktıysanız ne zaman bıraktınız.

kızlar ben 3 ayda 2 kilo almışım ama nasıl aldım anlamıyorum bulantım çoktu galiba bulantıyı bastırıyım diye kraker ve leblebi çok yedim ondan yoksa aşırı iştahım yok sizler kaç kilo aldınız canlarım

yvonna merhaba cnm

bende yeni katıldım topiğe ama yeni üye olduğum için sana özelden msj atamıyorum. rica etsem beni de listeye eklermisin.

sat: 9 ağustos
tahmini doğum: 16 mayıs 2011
hamile kaldığı kilo: 54

eklersen sevinirim cnm.

herkese slm kizlar nasilsiniz ? ben kisa süreline yoktum ufak bir tatil yapip geldim sizler neler yaptiniz ? bulantilarinizin hafifledimi ?

betüş, ben kilo almadım ama tuhaf bişey var ben 1 hafta önce 50,500- 51 kilo iken şimdi 52 oldum. normalde 53 kilo ile hamiş kaldım ve 3 kilo verdim ama şimdi 1 kilo vermiş gibi görünüyorum. hiç bişi yiyip içememem rağmen. sanırım kese büyüyo ve bebek artık çişini yapıp amino sıvısı oluşturduğu için kilom değişiyor. dr.um demişti 12. hafta ile istemedende olsa gram gram alırsın kilo. ama çok hamur işi yiyip kendine kilo almamaya çalış demişti.

doğarkenki heyecanı düşünsene o acıyı unutup cinsiyeti nee diye kafa kaldırıyosunn :))) ben doğduğumda rahmetli babam yurtdışındaymış yanlış haber gitmiş erkek diye bebeklik fotolarımda okadar çok mavi kıyafetim varki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…