ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
tetanoz aşısı 20. haftada vurulacak.
ve bebeğin tüm aşıları orda yapılacak çok sağlıklı çünkü herzaman taze aşılar
kimse tereddüt etmesin.
bende sabahlar cornflex sütle yiyorum 8 30 gibi
sonra 10 30 da bi açıkıyo karnım yumurta peynir kızarmış ekmek yiyorum yine açıktım mesela
ofya durduramıyorum kendimi benim gibi olan varmı??????
arkadaşlar ....genel olarak topicteki hamilelerimizin bir kısmında aşırı bulantı...bir kısmında 0 bulantı...bir kısmında aşırı uyku isteği...bir kısmında hem bulantı hem aşırı yemek yeme isteği var....ben şimdi merak ediyorum...bu durumda kimlerin bebekleri kız kimlerinki erkek olacak..haydi bakalım ilerleyen günlerde anlıycaz sanırım....ilk bebeğimiz geçen hafta belli oldu erkekti..bu hafta hiç cinsiyet öğrenemedik...
slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber?? bulantılarım eskisi kadar şiddetli olmasada devam ediyor özellikle sabahları ve bazı kokularda
öğrenenler var ama 16. hafta bekleniyomuş geneldeeekızlar cinsiyet hangi ayda belli oluyo
kızlar merhaba, bende listeye eklenmek istiyorum. 1 haftadır aranızdayım. kim ekliyo listeye bilgisi olan varmı?
merhaba canımm tahlillerin temiz çıkar umarımm..Bizlerde genel olarak iyiyiz(4. ayıma girdim kusmalar başladı bunu saymazsak :S) cinsiyeti öğrenen arkadaş var ilk bebeğimiz erkek :)) 2 li test yaptıranlar var kötü haberimiz yok çok şüküürrr sende fırsat buldukca gir canım bizi merakta bırakma öpüyorum bendeee
dilelkcim saol cnm
kızlar aranızda folik asit kullanmaya devam eden varmı. yada bıraktıysanız ne zaman bıraktınız.
ben hala kullanıyorum. haftaya dr.um bırak derse bırakıcam. folik plus aldım yeni.
betüş19 hoşgeldin, yeni gelen herkes hoşgeldiii
internet herzaman olmuyo o yüzden giremiyorum ama fırsat buldukça giriyorum tatlım keşke hergün girebilsem
bebişlerimiz sağlıklı olsunda cinsiyet çokda önemli değil sadece insan merak ediyo eskiden nasıl dayanırlarmış 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?