2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım yvonna'ya özel mesaj atarsan daha hızlı olur. sayfalara tek tek bakması zor olur

herkese slm kizlar nasilsiniz ? ben kisa süreline yoktum ufak bir tatil yapip geldim sizler neler yaptiniz ? bulantilarinizin hafifledimi ?
hoşgeldin canım. bulantım azaldı ama bu seferde açlık başladı. sürekli acıkıyorum ben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıyamam.

kaydirigubbakcemile3 onunda güzel yanları çok ama merak edip öğreniyoruz biz vala ben dayanamamki öğrenirim gösterirse tabi

Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı
Bebek: 3400 gram

Plasenta: 600 gram

Uterus (rahim) : 900 gram

Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)

Meme dokusu gelişimi: 400 gram

Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Artan yağ depoları: 3500 gram

alıntıdır.

Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alacam, gebelikte (hamilelikte) aldm kilolar nereye gidecek? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

kızlar merhaba
ben de bu topiği yeni keşfedenlerdenim.
nasip olursa 17 mayısta anne olacağım yeniden.şu anda 11+3 hamileyim.
kızlar ben hap kullanamıyorum.aldığım anda midem alt üst oluyor.folic asiti ne zaman bırakıyorduk normalde ,ben bırakalı 1 hafta oldu ne yapayım? bir de şu ağzımızdaki acı tatları gidermek için neler yapıyorsunuz?ne yersem yiyeyim ağzımda acı tat bırakıyor bunun bir çözümü yok mu?

kızlar hepinizii öpüyoruummm doktora gidiyorum.1 ay olduu çok heyecanlıyım eşimde ilk kez gelicek o ne tepki verecek çok merak ediyoruumm...gelince akşam yazarım dua edinn

sen kilo vermişsin ben aldım keşke bende verseydim şimdiden 2 kilo olursa sonum ne olur bilemiyorum

kızlar hepinizii öpüyoruummm doktora gidiyorum.1 ay olduu çok heyecanlıyım eşimde ilk kez gelicek o ne tepki verecek çok merak ediyoruumm...gelince akşam yazarım dua edinn

güle güle canımçok güzel duygular bunlar allahım herkese nasip etsin

hoşgeldin canım. bulantım azaldı ama bu seferde açlık başladı. sürekli acıkıyorum ben

.

hosbulduk canim azamalsina sevindim cünkü cok cektin bulatilardan acikmanin sebebi tahminim uzun zamandir bulantilardan istedin gibi yiyememen yemeklerden hevesini al acliginda gecer :)

aksama güzel habelerini bekliyoruz canim buraya ugra mutlaka merakda birakma bizi :)

kizlar göbis resimlerinizin linki nerde ? link sabitlense bizde aramak zorunda kalmasak

kızlar bu pazar direksiyon sınavım var
bugun çalışmam vardı..ii geçti ama
sınavda yapmıyorum..2 kez de kaldım
rapor aldım kabul olmamış 2. rapor olduğundan ...bu son hakkım
bana dua edermisinz..inş. emeklerim boşa gitmez
tşk..

hoşgeldin hayırlı olsunn. normalde 3 aya kadar kullanın diolar. ama ben dr.um ne zaman bırak derse o zaman bırakıcam. doğum reflüsü yaşıosun. yemekten sonra asla uzanma. görceksin azalıcak reflün.
canım hayır haberlerle gel inşallah. bebişine bizden selam söyle. teyzeleri onu yisinopuyorumnanaktan
sen kilo vermişsin ben aldım keşke bende verseydim şimdiden 2 kilo olursa sonum ne olur bilemiyorum
sıkma canını. çok kalorili şeyler yerine protein ağırlıklı yemekler tüket. telafi edersin
hosbulduk canim azamalsina sevindim cünkü cok cektin bulatilardan acikmanin sebebi tahminim uzun zamandir buam bir anlantilardan istedin gibi yiyememen yemeklerden hevesini al acliginda gecer :)
valla canım yemek istiyorum bu seferde mide gazımdan yiyemiorum. yazık benim yavruma:gitme: anası tam bir antikabilmiyorumkismile

çılgıncım hangi marka balıkyağı kullanıyorsun
bn hamilelik öncesi kullanıyorumdum
şimdi biraz korkuyorum açıkçası
dr. sordum tablet yerine doğal olanı kullan dedi
bn balık zaten yiyemiyorum
o zaman ceviz önerdi
zaten tablet te kullanabilir miyım bilmiyorum ama
çok faydası olduğunu biliorum
bende zaten d vitaminini sorunu var
bir de endokrin uzmanımla görüşecem
balıkyağı tabletinin kokusuna bile dayanamıyorum

rabiacım link mayıs anneleri nin altında yazıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-anneleri-gobuslerini-mutlulukla-sunar.html
lalehan canım bende temmuzda aldım ehliyeti sınavıda başarıyla geçtim
sakın heyecan yapma
kendine güvenli olduğunu göster
hayatımda hiç kullanmamış olmama rağmen bana hocalar daha önce kullanıyordunuz galiba dediler.bende güldüm sohpet ettik neler yapıyorsunuz falan diye hatta demiştim.bebek düşünüyorum alıyım ehliyeti:ecrin_bebek:
allahım dualarımı kabul etti ve ehliyet sınavından 15 gün sonra başladım tedaviye ve şimdi bebeşim benimle

inşallah kazanırsın. sınavda heyacan yapma. dünyanın sonu değil ya zemuszemus
ben ilk girişimde kazanmıştım ama heycanlı değildim. birazda o yardımcı oldu.
teşekkürler zonox.sen ne kadarlık hamilesin.?

11+3 hamileyim. haftaya perşembe 2li testim var. belki haftam değişebilir. usg cihazına göreopuyorumnanaktan

Turko, minnoşuna geçmiş olsun. yoksa sana naz mı yapıo kardeşi gelio die kaydirigubbakcemile3
saol canım kardeşin gelsinmi falan diyoruz bazen gelsin sevecem diyor ama dogunca kıskanacagından eminim asıl nazı ozaman çektirecek vallalmaz:-tatlicadiarzu-

benimki galiba 2hafta sonra belli olacak 2hafta sonra söyleyecekmiş inşallah hayırlısı artık
saol canım benim eşimde daha sabah hayırlısı olsun ben erkek kız demiyorum dedi ama bence içinden erkek istiyor bir kızımız var dediğin gibi saglıklı olsunda rabbim saglıklısını hayırlısını versin ama ilkimde kız istedim tabikide içimde budefa erkek geçiyor onuda tatmak isterim hayırlısıyla yokdsa ayrım yapmak degil asla kızımızı el bebek gül bebek büyütüyoruz ayrım olurmu hiç çok cahilce zaten rabbim tüm isteyenlerede verir inşallah
ewet canım kızımda bel agrılarım baya çoktu bunda o agrıları pek yaaşamadım şükür ama bu haftadan beri kasıgım agrıyor sag tafafım meger bebiş artık yukarıya dogru çıkıyormuş onu ögrendim baş agrılarım çogaldı oda kan akımı hızlanmış oymuş sebebi
herkese slm kizlar nasilsiniz ? ben kisa süreline yoktum ufak bir tatil yapip geldim sizler neler yaptiniz ? bulantilarinizin hafifledimi ?
hoşgeldin canım yoklugunu hissettik ohh keşke benimde tatil gibi bir sansım olsaydı durmaz kaçardım valla

benimki gibi uyumasında size el sallasın şöyle göbek atsın ayy çok heyecan verici şimdi eşinde sende aklınızdan ogörüntü çıkmaz gelir gelmez bize yaz canım güzel haberlerle gel inşallah

bende ehliyet almayı düşünüyorum inşallah darısıda bana en kısa zamanda 2 çocugu bırakıp gitmek sonra zor olur gamyoncuiremsu

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum 12+1 haftalık hamileyim. :CüvCüv: Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın doktor kontrolüm ikili test yapılacak çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…