yvonna merhaba cnm
bende yeni katıldım topiğe ama yeni üye olduğum için sana özelden msj atamıyorum. rica etsem beni de listeye eklermisin.
sat: 9 ağustos
tahmini doğum: 16 mayıs 2011
hamile kaldığı kilo: 54
eklersen sevinirim cnm.
hoşgeldin canım. bulantım azaldı ama bu seferde açlık başladı. sürekli acıkıyorum benherkese slm kizlar nasilsiniz ? ben kisa süreline yoktum ufak bir tatil yapip geldim sizler neler yaptiniz ? bulantilarinizin hafifledimi ?
doğarkenki heyecanı düşünsene o acıyı unutup cinsiyeti nee diye kafa kaldırıyosunn :))) ben doğduğumda rahmetli babam yurtdışındaymış yanlış haber gitmiş erkek diye bebeklik fotolarımda okadar çok mavi kıyafetim varki :))
doğarkenki heyecanı düşünsene o acıyı unutup cinsiyeti nee diye kafa kaldırıyosunn :))) ben doğduğumda rahmetli babam yurtdışındaymış yanlış haber gitmiş erkek diye bebeklik fotolarımda okadar çok mavi kıyafetim varki :))
betüş, ben kilo almadım ama tuhaf bişey var ben 1 hafta önce 50,500- 51 kilo iken şimdi 52 oldum. normalde 53 kilo ile hamiş kaldım ve 3 kilo verdim ama şimdi 1 kilo vermiş gibi görünüyorum. hiç bişi yiyip içememem rağmen. sanırım kese büyüyo ve bebek artık çişini yapıp amino sıvısı oluşturduğu için kilom değişiyor. dr.um demişti 12. hafta ile istemedende olsa gram gram alırsın kilo. ama çok hamur işi yiyip kendine kilo almamaya çalış demişti.
kızlar hepinizii öpüyoruummm doktora gidiyorum.1 ay olduu çok heyecanlıyım eşimde ilk kez gelicek o ne tepki verecek çok merak ediyoruumm...gelince akşam yazarım dua edinn
hoşgeldin canım. bulantım azaldı ama bu seferde açlık başladı. sürekli acıkıyorum ben
.
kızlar hepinizii öpüyoruummm doktora gidiyorum.1 ay olduu çok heyecanlıyım eşimde ilk kez gelicek o ne tepki verecek çok merak ediyoruumm...gelince akşam yazarım dua edinn
canım yvonna'ya özel mesaj atarsan daha hızlı olur. sayfalara tek tek bakması zor olur
evet cnm özelden yazmaya çalıştm ama göndermedi. yeni üye olduğum için msj sayısı eksikmiş. belki bi şans görür diye yazdım. oda çevrimiçi gözüküyor da.
hoşgeldin hayırlı olsunn. normalde 3 aya kadar kullanın diolar. ama ben dr.um ne zaman bırak derse o zaman bırakıcam. doğum reflüsü yaşıosun. yemekten sonra asla uzanma. görceksin azalıcak reflün.kızlar merhaba
ben de bu topiği yeni keşfedenlerdenim.
nasip olursa 17 mayısta anne olacağım yeniden.şu anda 11+3 hamileyim.
kızlar ben hap kullanamıyorum.aldığım anda midem alt üst oluyor.folic asiti ne zaman bırakıyorduk normalde ,ben bırakalı 1 hafta oldu ne yapayım? bir de şu ağzımızdaki acı tatları gidermek için neler yapıyorsunuz?ne yersem yiyeyim ağzımda acı tat bırakıyor bunun bir çözümü yok mu?
canım hayır haberlerle gel inşallah. bebişine bizden selam söyle. teyzeleri onu yisinopuyorumnanaktankızlar hepinizii öpüyoruummm doktora gidiyorum.1 ay olduu çok heyecanlıyım eşimde ilk kez gelicek o ne tepki verecek çok merak ediyoruumm...gelince akşam yazarım dua edinn
sıkma canını. çok kalorili şeyler yerine protein ağırlıklı yemekler tüket. telafi edersinsen kilo vermişsin ben aldım keşke bende verseydim şimdiden 2 kilo olursa sonum ne olur bilemiyorum
valla canım yemek istiyorum bu seferde mide gazımdan yiyemiorum. yazık benim yavruma:gitme: anası tam bir antikabilmiyorumkismilehosbulduk canim azamalsina sevindim cünkü cok cektin bulatilardan acikmanin sebebi tahminim uzun zamandir buam bir anlantilardan istedin gibi yiyememen yemeklerden hevesini al acliginda gecer :)
çılgıncım hangi marka balıkyağı kullanıyorsungünaydın kıslarrr,
kaç gündür giremedim, özledm sizleri, merak da ediyorum..
nasılsınız_ güzel haber alan arkadaşlar varsa gözleriniz aydın..
derencim maşallahh yavruna da.
kıslar ben geçen cumartesi gitmiştim doktora gördük miniği kıpırdak tabii gene dediğiniz gibi,
ama ense kalınlığına ve ikili teste bu hafta bakılacak..başka bir doktor bakacakmıs..
güzel haberi alsam da rahatlasam .
midem hala kötü..az da olsa çıkartıyorum arada..onun dısında çıkartmama savası veriyorum resmen.
balık yagı basladı doktor bana..omega3 eksiğim olmasın diye.
bende haberler boyle..
hepinizi öpüyorum kıslar
hoşgeldin hayırlı olsunn. normalde 3 aya kadar kullanın diolar. ama ben dr.um ne zaman bırak derse o zaman bırakıcam. doğum reflüsü yaşıosun. yemekten sonra asla uzanma. görceksin azalıcak reflün.
inşallah kazanırsın. sınavda heyacan yapma. dünyanın sonu değil ya zemuszemuskızlar bu pazar direksiyon sınavım var
bugun çalışmam vardı..ii geçti ama
sınavda yapmıyorum..2 kez de kaldım
rapor aldım kabul olmamış 2. rapor olduğundan ...bu son hakkım
bana dua edermisinz..inş. emeklerim boşa gitmez
tşk..
teşekkürler zonox.sen ne kadarlık hamilesin.?
benimki galiba 2hafta sonra belli olacak 2hafta sonra söyleyecekmiş inşallah hayırlısı artıkarkadaşlar ....genel olarak topicteki hamilelerimizin bir kısmında aşırı bulantı...bir kısmında 0 bulantı...bir kısmında aşırı uyku isteği...bir kısmında hem bulantı hem aşırı yemek yeme isteği var....ben şimdi merak ediyorum...bu durumda kimlerin bebekleri kız kimlerinki erkek olacak..haydi bakalım ilerleyen günlerde anlıycaz sanırım....ilk bebeğimiz geçen hafta belli oldu erkekti..bu hafta hiç cinsiyet öğrenemedik...
saol canım benim eşimde daha sabah hayırlısı olsun ben erkek kız demiyorum dedi ama bence içinden erkek istiyor bir kızımız var dediğin gibi saglıklı olsunda rabbim saglıklısını hayırlısını versin ama ilkimde kız istedim tabikide içimde budefa erkek geçiyor onuda tatmak isterim hayırlısıyla yokdsa ayrım yapmak degil asla kızımızı el bebek gül bebek büyütüyoruz ayrım olurmu hiç çok cahilce zaten rabbim tüm isteyenlerede verir inşallahamin canım inşallah bu arada geçmiş olsun minnoşuna iyi inşallah bi sorun yok tabiki hayırlısı olsun sonra görürrsün bebişini minnoşun iyi olsunda annesi evet haklısın arkadaşım valla bende bazen düşünmüyo değilim yani okadar çevremde tanıdığım arkadaşlarım yakınlarım varki bununla sınanan anlatamam rabbim de veriyo işte bazılarına bu seferde verdikleri beğenmio allahım nasıl iştir tabiki herkes ister bi oğlu varsa bide kızı olsun yada tam tersi ama rabbim ne layık görürrse onu verio hayırlısını versinde önemli olan o aslında verdiği herşey büyük bi hediye aslında bizlere ama yazıkki kıymet bilmio bazı insanlar kıymet bilmek lazım valla benim iki minnoşum var allah bağişlasın tabikide üçüncümü erkek isterim bende onuda tatmak ama olmassada çokta üzülmem aslında anne baba üzülmez bence insanların saçma sapan konuşmaları insanı etkiler diye düşünüyorum biliçsiz laflarla benide sinir eden çooook bu konuda ay inşallah erkek olur ikinci kızımı duyduklarında falan aaa budamı kızz falan sanki olağandışı bi durum zaten söyleyenlerin çoğuda kadın malesef yahuu sizde doğum yapmış bunun dünyadaki en özel ve bana göre en zor şey olduğunu bilen insanlarsaınız sen kadın olarak erkek kız ayrımı yaparsan tabi erkekler oğlan oğlan diye tutturur kıymet bilmioz işte yanıp tutuşanı unutuyolar allah korusun hastalığı sakatlığı unutuolar allah bağışlasın sağlık sıhhatle kucağına al diycekleri yerde bu da erkek olsun belki erkektir ya size ne olsa sana faydası ne olmasa zararın ne size nee allahıma şükrediyorum bu konuda çook bilinçli bi kocam var kızlar allah yukarda ağzından bu dahil hiç duymadım şu olsun bu olsun sağlıklı olsunda dedi hep bu güne kadar haa tabiki istiodur istemezmi ama onun istemesinin hiç birşeyi değiştirmeyecegının farkında şükür yada beni böyle şeyler düşünüp sıkıntı yapmamam için yorum yapmıo olsun bunu düşünmeside beni çok mutlu edio inanın şanslıyım kocamdan yana şükürrabbim kimseyi dalsız kolsuz hayırlı evlatsız bırakmasın inşallah ne vermişse muhakkak en güzeli vermiştir en hayırlısı vermiştir diyorum bana şu olsun bu olsun diyenlerede en güzel cevabı vermiş oluyorum tek kelimeyle susuyolar ve valla haklısın doğru doğru üstünede amin diyolaralkisalkisalkis "allah büyük herkesin gönlüne göre versin arkadaşalr ne olursa olsun önce biz kıymet verip ne özel ne kutsal bişiy oldunu bilmeyenlere anlatalımki başkalarına yapamasınlar ya ben ne uzatmışım tabi bu konuda dertli olunca ayyy kusuruma bakmayın kızlar yaa:kedi::kedi:mafoldumbenmafoldumben
ewet canım kızımda bel agrılarım baya çoktu bunda o agrıları pek yaaşamadım şükür ama bu haftadan beri kasıgım agrıyor sag tafafım meger bebiş artık yukarıya dogru çıkıyormuş onu ögrendim baş agrılarım çogaldı oda kan akımı hızlanmış oymuş sebebicanım benım ılk 3 ay bulantım oldu hatta ılk başlarda hamıle oldugumu bılmıyordum acıllık oldum serum vs sonrasında teste negetıf çıktı bulantı hapıyla baş dönme hapını hamıle oldugum ana kadar kullandım.ama şuana kadar kaç kışı görduysem 10 undan 9 u erkek dıor bende öle hıssedıyorum bence bulantıya falan bağlı değil.biriside şey dedı bel ağrısı erken başlarsa erkek dedı ama sordum kız annelerındede erken bel ağrısı görülmüş :)
bence bıze hayırlı evlat versın hiç farketmez ama tabı merak etmedende olmuyor :)))9
hoşgeldin canım yoklugunu hissettik ohh keşke benimde tatil gibi bir sansım olsaydı durmaz kaçardım vallaherkese slm kizlar nasilsiniz ? ben kisa süreline yoktum ufak bir tatil yapip geldim sizler neler yaptiniz ? bulantilarinizin hafifledimi ?
rabiacım link mayıs anneleri nin altında yazıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-anneleri-gobuslerini-mutlulukla-sunar.html
lalehan canım bende temmuzda aldım ehliyeti sınavıda başarıyla geçtim
sakın heyecan yapma
kendine güvenli olduğunu göster
hayatımda hiç kullanmamış olmama rağmen bana hocalar daha önce kullanıyordunuz galiba dediler.bende güldüm sohpet ettik neler yapıyorsunuz falan diye hatta demiştim.bebek düşünüyorum alıyım ehliyeti:ecrin_bebek:
allahım dualarımı kabul etti ve ehliyet sınavından 15 gün sonra başladım tedaviye ve şimdi bebeşim benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?