2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldın
hayırlı olsun bebişin umarım herşey yolunda gider :)

aramıza hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alacaksın kalbini ferah tut

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım hepimiz hayırlı haberler alırız hep bebişlerimizle ilgili. İlk defa bir foruma üye oluyorum çok iyi bilmiyorum henüz forumu kullanmayı öğrenicem inşallah :kedi:

kızlar bugün doktordan dinledim kesinlikle hamileligin ilk 3 ayında nar ve nar suyu İÇMEMEK gerekiyomus düşüge sebep oluyomus bilginiz olsun bu arada 35+5 olduk az kaldı :)

bir siteden alıntıdır.

pardon kızlar 10+3 haftalığım yanlış yazmışım.kilo almamama rağmen kalçalarım ve göbeğim şişti.4 aylık hamile gibiyim.oğlumda hiç böyle olmamıştı.bu bir rahatsızlık belirtisi mi ?bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim..

hımm sağol canım paylasım için..yazdım hemen..ben badem yağlı krem suruyordum niveanın..bir de bebe yağı banyodan sonra..

Valla Bende İçiyorum Çok Acık Çayı Sodada İçiyorum Herhangi Birşey Söylemedi Doktor Bana İç Veya İçme Diye bilmiyorumkismile

bana da demedi valla..bu kadarcıkdan bişi olmuyordur heralde

evet ben de oyle biliyorum..ama gazlı seyler gaz yapar filan da diyenler oldu..

kızlar artık çoğumuzun 3. ayı bitmek üzere ve su içmek çok önemlii benim dr bol su iç dede 1 ay öncesinden..Nisan annelerinde okudum yeterince su içmemek zararlı aklınızda bulunsuunn

yaa ben cok su içerdim ama içemiyorum ki..midem bulanıyor

doktor bana seven seas verdi kızlar..hiç kokmuyor. ben de korkuyordum ..hemen ağzıma atıyorum gerçi..

liearacı duymustum ben de bak..
çay ve soda benim de mideme iyi geliyor aslında biraz ondan içiyorum arada.

canım aslında ilk 3 ayda 1-1,5 kilo arası normal..üzme kendini..ben de 1,5 kilo aldım..ama sanırım bu bir iki gündür gene bir artıs var..üstelik ben de mide yüzünden dogru durust beslenemiyorum.
oyle 5-6 kilo alırsan fazla oluyormus..herkesin vucut yapısı farklı.

dualarım seninle lalehanım..stres yapma, yalnız kullanıyormussun gibi düşün ve dikkatli ol..bu sefer olacak bu iş..

seven seas verdi canım doktor bana..kokmuyor ya da ben koklamadım hiç onda..o kadar bulantıya bir rahatsızlık vermedi

bu arada yeni gelen arkadaşlarımız var galiba..hoşgeldiniz kıslarrr

canım tebrikler darısı başımıza
Sagolasın canımmmmm...

Kızlar 4. ayıma girdim ve bulantı başladı normalmii ?? bugün akşama kadar açtım cacık yiyeyim dedim öyle bi kustum anlatamam içim dışıma çıktıı ( hem ağladım hem kustumm çook zor yaaa[/COLOR][/B][/QUOTE]

Hayda bende dörde kusarak girdim. Ama mide bulantılarım şu anda gayet iyi dert etme bak pat diye geçicek canım....Hayırlı olsun ikinci terimesterin bu arada....

Canım benim çokkkkkk geçmiş olsun dikkat et kendine şu doktorun yaptığı beni sinir etti ama takma kafana... inşallah hemen iyileşirsin canım benim...

Çok sevindim kendim yemişim gibi yiyelim gari bundan sonra kızlarrrrr.....
dilelkcim saol cnm

kızlar aranızda folik asit kullanmaya devam eden varmı. yada bıraktıysanız ne zaman bıraktınız.

ben hala kullanıyorum...

Ben 3,5 kilo verdim ama alıcam inşallah bundan sonra yemeye başladım tam gaz...

İnşallah kazanırsın canım.. Hadi şans seninle olsun...

Hoşgeldin aramıza...

Bence rahatsızlık değil o canım gazzzzzz... hepimzde oldu sanırım sonra söönüyosun yada sönmüyosun...

kızlar herkese selam ben çok kötüyümm senağlama dün akşam babamı kalp sıkışması ile hastaneye götürdük tahliller filmler derken babamı yoğun bakıma aldılar. senağlama ilk defa ailemden hatta çevremden birinin yoğum bakıma alınışını izledm ki bu benim canım babacığımdı. senağlama sabahı ağlayarak dualarla karşıladım çok şükür sabah 11 gibi odaya aldılar ama hala hastanedesenağlamaRabbim kimseye yaşatmasın. senağlama dün akşamdan beri tek lokma yiyemedim başım ağrıdan çatlıyorsenağlama az dinleneyim diye kendimi eve attım ve aklıma siz geldiniz kızlar okuyan herkesten ricam lütfen babacığım için küçün bi dua:Saruboceq:senağlama

bende koca bir bardak nar suyu sıktım içtim bilseydim içmezdim
bide çok duygusalım haberlere yada birşeye üzülüyorum hemen ağlıyorum
netten doğum videoları izliyorum ağlıyorum
sizde de oluyormu?

CAnım benim çook geçmiş olsun. üzüldüm ama Rabbim büyük hepimiz dua ederiz burdan baban için inşallah iyileşir sağlığına kavuşur canım sakın bırakma kendini tamam mı...Zaten normal odayada almışlar inşallah sapasağlam çıkıcak hastaneden...

ayy canım benim, çok geçmiş olsun..babacığın biran once sağlığına kavussun inşallahh..dualarımız seninlee

sizde de oluyormu?

bende çok sulugözüm valla ota b.....a derler ya her şeye ağlayabilirim şu anda özelliklede anneli bebekli şeylere nedense...

canım ya bende çok nar yedim hemde nasıl nar kanamaya neden oluyormuş ablamda dinlemiş hemen beni aradı.. ama daha dün akşam yedim çok şükür çok iyiyim hiçbieşyde olmadı..

allah korudu. ben hergün yedim narları. bişi olmadı ama yemem bir daha.
:1shok:

myworld, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin babana.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin dualarımız senınle iyi bak kendıne

canım çook geçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun.. iyi düşün, güzel düşün güzel olsun sakın ona belli etmeyin ama üzüntünüzü hatta yanına gidince çok ii görünüyosun die tesellide bulunun,, umarım önemli bişey değildir canım,, benimde annem kalp ameliyatı oldu ve 10 gün kaldı yoğun bakımda ne kadar zor bi durum çok ii biliyorum.. dualarım seninle canım allahım bian önce sağlığına kavuştursun..

Son düzenleme:
sizde de oluyormu?

NOLDU KIZLAR NAR YEMICEZMI HAMILELIKTE BEN BİŞİ Mİ KAÇIRDIM:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…