Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum 12+1 haftalık hamileyim. :CüvCüv: Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın doktor kontrolüm ikili test yapılacak çok heyecanlıyım.
Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum 12+1 haftalık hamileyim. :CüvCüv: Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın doktor kontrolüm ikili test yapılacak çok heyecanlıyım.
kızlar merhaba
ben de bu topiği yeni keşfedenlerdenim.
nasip olursa 17 mayısta anne olacağım yeniden.şu anda 11+3 hamileyim.
kızlar ben hap kullanamıyorum.aldığım anda midem alt üst oluyor.folic asiti ne zaman bırakıyorduk normalde ,ben bırakalı 1 hafta oldu ne yapayım? bir de şu ağzımızdaki acı tatları gidermek için neler yapıyorsunuz?ne yersem yiyeyim ağzımda acı tat bırakıyor bunun bir çözümü yok mu?
yok canım normal badem yağı ve bulabildiğin iyi bir markadan kakao yağı. ve en önemlisi bol su içmekmiş. benim dr.um günde 2 ila 3 litre su içmezsen ne sürersen sür çatlarsın dedi. ve doğruda de karışımdi.
benim 3 hamiş arkadaşım şu karışımı kullandılar gram çatlak yok. hergün sabah akşam sürmüşler.
badem yağı
susam yağı
kayısı yağı
kakao yağı
gliserin. bunların hepsi karıştırılacak hepsi aynı oranda. göğüsten popoya kadar sürülecek. arkadaşımın dr.dan aldığı karışım. dr.kendiside kullanmış aynısınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla Bende İçiyorum Çok Acık Çayı Sodada İçiyorum Herhangi Birşey Söylemedi Doktor Bana İç Veya İçme Diye bilmiyorumkismile
canım 3. aydan sonra çarpıntı yapması dışında bir zararı yoktur bence. dr.um düşük tehlikesini tetikliyor diye yasaklamıştı bana çayı. şimdi çok abartmadan içiyorum.
bu arada maden sodasının çooooooooooook faydası var. o içindeki mineraller bebeğin dostu =)
derencim saol canım benim nasılsın bugün
SUBARU, o jelden alıcam ben valla canım. eğer normal doğuma karar verirse dr.um
nevra, benim arkadaşlarım kullandı çatlakları yokopuyorumnanaktan
kızlar artık çoğumuzun 3. ayı bitmek üzere ve su içmek çok önemlii benim dr bol su iç dede 1 ay öncesinden..Nisan annelerinde okudum yeterince su içmemek zararlı aklınızda bulunsuunn
canım sıvı şeylerı çok yeme bulantıyı arttırıyo ben su bile içemiyoum
canım hayırlı olsun çok sevıındım ben de bugun gıdıcem bakalım heyacanlıyım dr ne dıyecek 15 gundür gıtmıyordum 2 li ye gerek var mı dıye bakacak bugun
canım hangı marka balık yağı aldın? ben dr a sormadım ama hamıle arkadaşlarım efa balık yağı dedıler ondan aldım ama içmedim çok kokuyo ya bulantımı arttırır dıye korkuyorum
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen dinlenmek en ii illaç
canım benım evıme geldıler sağlık ocağınan 5. ayda bızım tetanoz olmamız gerkıyormuş doğumda enfeksıyon kapmamak için
canım ben de çayı çok severım ama bulantıdan dolayı 1 bardak içiyorum akşamları da yemekten sonra soda içiyorum bulantımı azaltıyo bence içebilirsin
canım benım butun akraba ve arkadaşlarım lierac kullanıyo biraz pahalı ama herkes çok memnun bende ondan alıcam sanırım dr önerıyormuş
kızlar ben 3 ayda 2 kilo almışım ama nasıl aldım anlamıyorum bulantım çoktu galiba bulantıyı bastırıyım diye kraker ve leblebi çok yedim ondan yoksa aşırı iştahım yok sizler kaç kilo aldınız canlarım
dualarım seninle lalehanım..stres yapma, yalnız kullanıyormussun gibi düşün ve dikkatli ol..bu sefer olacak bu iş..kızlar bu pazar direksiyon sınavım var
bugun çalışmam vardı..ii geçti ama
sınavda yapmıyorum..2 kez de kaldım
rapor aldım kabul olmamış 2. rapor olduğundan ...bu son hakkım
bana dua edermisinz..inş. emeklerim boşa gitmez
tşk..
çılgıncım hangi marka balıkyağı kullanıyorsun
bn hamilelik öncesi kullanıyorumdum
şimdi biraz korkuyorum açıkçası
dr. sordum tablet yerine doğal olanı kullan dedi
bn balık zaten yiyemiyorum
o zaman ceviz önerdi
zaten tablet te kullanabilir miyım bilmiyorum ama
çok faydası olduğunu biliorum
bende zaten d vitaminini sorunu var
bir de endokrin uzmanımla görüşecem
balıkyağı tabletinin kokusuna bile dayanamıyorum
ben haftalarır sayısız nar yedim:icecream:
Sagolasın canımmmmm...canım tebrikler darısı başımıza
günaydın kızlar...salı gününden beri yatıyorum...soğuk algınlığı perişan etti beni..salı günü akşam hastaneye gittik yine serum takıldı.ertesi gün kbb uzmanına görünmen gerek dedi doktorum..ona gittik..o da bana kızdı..hamilenin hasta olmaya hakkı yok,yazık bu günahsıza falan...:1shok: sanki ben isteyerek hasta oldum...her tarafım tıkanık hala..kulaklarım,burnum,genzim...kızlar lütfen dikkat edin kendinize...salgın varmış...ve yatırıyor insanı..ilaç da kullanamayınca iyice uzun sürüyor....pazartesiden beri devam ettiğinden sanırım..dün asabım çok bozuldu..başladım ağlamaya...yarım saat falan ağladım...bir de yalnız olmak daha kötü tabi...eşim geç geldiğindenneredeyse 24 saat yalnızım...bugün sabah hafif gözüm açılır gibi oldu...inş iyileşme sürecine girmişimdir...boğazım hala yanıyor gerçi...bol bol c vitamini falan da fayda etmiyor...kasa kasa portakla mandalina yedim içtim...yetmedi cacium-sandoz c vitamini aldım..neyse 5 günün özeti böyle işte...bugün 13.haftamıza da girdik.miniğim iyidir inş ....ara ara onunla da konuştum ama kendi derdime öyle düşmüştüm ki...onu da üzdüm mü acaba?eyvahedigeldismile
Kızlar merhaba hepinize..Dün yine bo kusmalı ve bulantılı bi gun ve gece yasadık..Ama cok sukur artık kussam bile, yemek yiyebiliyorum hemen arkasından..Dün gece cok tuhaf bişey oldu...Haftalardır iştahı olmadan sürekli kilo veren ben, gecenin 3 ünde cok acıktım diye kalktım..Az daha az daha derken tam yarım ekmek yemişim içine peynir koyarak..O nasıl bir açlık hissiydi anlatamam size...EŞim gözlerini patlaşmıs bana bakıyo..delikafaduldenHaftalardır yemedigim için adam sasırdı tabii böyle görünce beni..
Çok sevindim kendim yemişim gibi yiyelim gari bundan sonra kızlarrrrr.....
Bu arada hasta olan herkese rabbim acil şifalar versin...Bebişlerimizi korusun
dilelkcim saol cnm
kızlar aranızda folik asit kullanmaya devam eden varmı. yada bıraktıysanız ne zaman bıraktınız.
kızlar ben 3 ayda 2 kilo almışım ama nasıl aldım anlamıyorum bulantım çoktu galiba bulantıyı bastırıyım diye kraker ve leblebi çok yedim ondan yoksa aşırı iştahım yok sizler kaç kilo aldınız canlarım
kızlar bu pazar direksiyon sınavım var
bugun çalışmam vardı..ii geçti ama
sınavda yapmıyorum..2 kez de kaldım
rapor aldım kabul olmamış 2. rapor olduğundan ...bu son hakkım
bana dua edermisinz..inş. emeklerim boşa gitmez
tşk..
pardon kızlar 10+3 haftalığım yanlış yazmışım.kilo almamama rağmen kalçalarım ve göbeğim şişti.4 aylık hamile gibiyim.oğlumda hiç böyle olmamıştı.bu bir rahatsızlık belirtisi mi ?bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim..
kızlar herkese selam ben çok kötüyümm senağlama dün akşam babamı kalp sıkışması ile hastaneye götürdük tahliller filmler derken babamı yoğun bakıma aldılar. senağlama ilk defa ailemden hatta çevremden birinin yoğum bakıma alınışını izledm ki bu benim canım babacığımdı. senağlama sabahı ağlayarak dualarla karşıladım çok şükür sabah 11 gibi odaya aldılar ama hala hastanedesenağlamaRabbim kimseye yaşatmasın. senağlama dün akşamdan beri tek lokma yiyemedim başım ağrıdan çatlıyorsenağlama az dinleneyim diye kendimi eve attım ve aklıma siz geldiniz kızlar okuyan herkesten ricam lütfen babacığım için küçün bi dua:Saruboceq:senağlama
kızlar herkese selam ben çok kötüyümm senağlama dün akşam babamı kalp sıkışması ile hastaneye götürdük tahliller filmler derken babamı yoğun bakıma aldılar. senağlama ilk defa ailemden hatta çevremden birinin yoğum bakıma alınışını izledm ki bu benim canım babacığımdı. senağlama sabahı ağlayarak dualarla karşıladım çok şükür sabah 11 gibi odaya aldılar ama hala hastanedesenağlamaRabbim kimseye yaşatmasın. senağlama dün akşamdan beri tek lokma yiyemedim başım ağrıdan çatlıyorsenağlama az dinleneyim diye kendimi eve attım ve aklıma siz geldiniz kızlar okuyan herkesten ricam lütfen babacığım için küçün bi dua:Saruboceq:senağlama
bende koca bir bardak nar suyu sıktım içtim bilseydim içmezdim
bide çok duygusalım haberlere yada birşeye üzülüyorum hemen ağlıyorum
netten doğum videoları izliyorum ağlıyorum
sizde de oluyormu?
canım ya bende çok nar yedim hemde nasıl nar kanamaya neden oluyormuş ablamda dinlemiş hemen beni aradı.. ama daha dün akşam yedim çok şükür çok iyiyim hiçbieşyde olmadı..
bende koca bir bardak nar suyu sıktım içtim bilseydim içmezdim
bide çok duygusalım haberlere yada birşeye üzülüyorum hemen ağlıyorum
netten doğum videoları izliyorum ağlıyorum
sizde de oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?