2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çook geçmiş olsun,Rabbim şifa versin....
En kısa zamanda sağlıgına geri döner inşallah....

Bende yaşadım babamda geçen sene,yalnız babam 10 gün yatmıştı yoğun bakımda,o günleri hiç unutamıyorum...bilmiyorumkismile
İnşallah sende atlatırsın canım...
Dua et bol bol,kendini çok yıpratma...

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

myworld rabbım acıl sıfalar versın cok gecmıs olsun......dılıyorum en kısa surede saglıkla aranıza doner....

tşk. çılgıncım..bu sefer inş. olur
ben balıkyağı kullanmaktan vazgeçtim
biraz evevl araştırdım
kan inceltici kullananlar dikkat etsin yazıyordu
ben zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..9 ay boyunca
zaten dr. gerek yok yerine ceviz semizotu yersin demişti
aynı görevi yapıyormuş
belki ileri aylarda balık yiyebilrim
zaten omega 3 en çok hamileliğin son 3 ayında öneriliyor
hepimize sağlıcakla canım
yeni yaşın hayırlı ve güzel olsun..
seneye bebişinle kutlarsınız inş.

Son düzenleme:
ayy selam kızlar bu arada gunler sonra bugun gezmeye gıdıyorum bu aksam gıttıgım yerdede yatacagım ama olsun degısıklık ıyıdır deyıl mı?????

BENDE şiştim ama bende kabızlık başladı afedersınız 3-4 gunde bir gıdıorum tuvalete ve bence benı bu şişirio sende varmı kabızlık

kızlar marankinin bir yazısını buldum hamileerle ilgili
ilginç geldi bana bazı yazıları...sütle ilgili özelikle

hamilelerin yapması gerekenler, hamilelerin yapmaması gerekenler
• Her kadın evlenmeden ve hamile kalmadan önce Kozmik Beden temizliğini mutlaka yapmalıdır.
• Cep telefonu ve bilgisayarları mümkün olduğunca kullanmayın. Çalışmakta olan çamaşır makinesinin yanında durduğunuz takdirde oluşan manyetik alan doğmamış çocuğunuzun DNA’sını bozabileceği için sağlıksız, hastalıklı ve engelli doğmasına neden olabilir .
• Konsantre içecek, yiyecek, konserve ve cips gibi yiyecekleri tüketmeyiniz.
• Beslenmenize çok dikkat edin. Meyve, sebze ağırlıklı beslenin. Kırmızı etten ve beyaz ekmekten uzak durun. Bunların yerine ise balık, tavuk, esmer ekmek tüketiniz.
• Hamilelerin süt içmesini önermiyorum, süt yerine yerine kalsiyumu bol olan sebzelerden tüketiniz.
• Temiz hava hamileler için çok önemlidir. Kapalı bir yerde çalışıyor veya bulunuyor iseniz 2-3 saatte bir mutlaka temiz havaya çıkarak oksijen alınız. Mümkün ise hafta sonlarını şehir dışında, havası temiz bir yerde geçiriniz.
• Preparatlar ve destek ürünlerini kesinlikle kullanmanızı önermiyoruz.
• İstanbulda bulunan Çamlıca Tepesi gibi Radyo& Tv vericilerinin bulunduğu yerlere gitmeyiniz. Buradaki elektromanyetik dalgalar bebeğinizi olumsuz yönde etkileyebilmektedir.
• Her ay ultrasona girmeyiniz. Ultrasona girmek de çocuğunuzun gelişimini olumsuz yönde etkilemektedir.
• Bol bol ayva tüketin. Ayva yemek çocuğunuzun hem güzel hem de sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
• Bol bol iğde tüketiniz ve iğde ağacının etrafında dolaşınız.

bende şiştim ama bende kabızlık başladı afedersınız 3-4 gunde bir gıdıorum tuvalete ve bence benı bu şişirio sende varmı kabızlık

bende de var ama ben dıkkat edıyorum kabız yapmıcak şeyler yıyorum kepek ekmek 1 dilim yada 2 dılım sabahları uyanınca 1 bardak ılık su içiyorum yemege kesınlıkle su olmadan oturmuyorum yemek arasındada su içiyorum ve meyve kabız yapmayanlardan elma özellıkle çok ıyı gelıyo kavun üzüm olabılır bırde kabızlıgın nedenı kullanılan ilaçlardanda kaynaklanıyo bir tavsıyem daha bol hareket et yürü onunda çok faydası oluyo ... Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun çok kötü bi durum yaşadıgım için biliyorum

lalehancım doktor vermediyse zaten kullanmamakta haklısın canım..

kıslar ben çıkıyorum..şimdiden iyi akşamlar..umarım yarın güzel haberler getiririm sizee..

ya aslında bende cok dıkkat edıorum en 2 lt su kuru kayısı elma mandalına mutlaka yıyorum ben suan sadece folıkasıt ıcıorum başka ilacım yok ama yıne cekıorum hanı bazı aksamlar 5 aylık gıbı oluorumdur o şişkinlikten.hamıle oldugumdan berı hazır meyve suyu içmiş deılım çok dıkkat edıorum bunlara hergun kendıme m.suyu hazırlıorum ama yınede şişiorummmCADIARZUCADIARZU

ayy selam kızlar bu arada gunler sonra bugun gezmeye gıdıyorum bu aksam gıttıgım yerdede yatacagım ama olsun degısıklık ıyıdır deyıl mı?????

Hemde nasıl iyi gelir canım,sana iyi gezmeler...olumunekankayizsmile
Bende çıkıcam akşam,hava almak iyi diyor bak maranki...zemuszemus

Bu arada lalehancım,süt hakkında söylediği ilginç geldi bana...
Normalde her gün içmemiz öneriliyor...
Vardır bir bildiği tabi...
Maranki dikkate aldıgım bir insan...
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ccanım hani derler ya kalçası büyüyenin kızı olur diye kızınmı olacak ne ne güzel allah bagışlasın birde oglun var...benim arkadaş hamile cinsiyeti beli olmamıştı hepimiz takıldık senin klaçan çok büyüdü kızın olacak gör dedik valla doktora gitti kesin olarak kız dendi benimde kızımda kalçam buyumuştu valla
canım yaa üzülme bak normal odaya alınmış inşallah yakında igleşir ben babamla senelerdir görüşmüyorum konuşmuyorum ama okuyunca gözm doldu nedense geçmş olsun canım allah babana kısa zamanda şifa versin inşallahh dur daha torununu sevecek kokluyacak beebişin dedesiyle oyunlar oynayacak benim kızım hiç dedesini görmedi bak bende agladım şimdi:gitme:
bende koca bir bardak nar suyu sıktım içtim bilseydim içmezdim
bide çok duygusalım haberlere yada birşeye üzülüyorum hemen ağlıyorum
netten doğum videoları izliyorum ağlıyorum
sizde de oluyormu?
bende duygusalım zaten şimdi dahada beter oldum gözyaşlarımı tutamıyorum

lovercim bebiş nasıl tatlım hiç pas vermiyorsun bana aşk olsun

ben bu adama hiç inanmıyorum
zaten bi kere dediği bir şeyi denedim midem bulantı bayıldım sonra kustum düzeldim zehirleniyormuşum.

süt içilmez mi yaaa.ne saçma.
tatlım sakın üstüne alınma attığın yazı için teşekkürler.

Ahmet maranki senelerin adamı canım...
Birşey seni etkilediyse onca emeği hiçe sayamayız...
Ben takip ediyorum çevremde her dediğini yapan insanlarda var kesinlikle dogru çıkıyor,işede fazlasıyla yarıyor....
Ben emeğine saygı duyuyorum...

bana da ilginç geldi
bir program da dinlemiştim
süt ve et olarak inek değil keçi hayvanını önermişti
ben zaten süt içemiyorum
ama kalsiyum içeren bir sebze var ki sütten daha yoğun olduğunu duydum:MARUL
ve çok severim..dün akşam marul karışımlı havuç yedim
hem midemide bulandırmıyor
hamilelikten önce detoks uyguladım marankinin kiraz detoksunu baya faydasını gördüm ama...mayıs ayında uyulamıştım...

Son düzenleme:

SLM.marankinin bir çok uygulamasını denedim çok fayda gördüm...bilakis kronik kabızlığım vardı...yeşil elma+ havuç+beyaz lahana+kırmızı pancarın suyunu sıktım bağırsaklarım innaılmaz rahatladı+ yine kabızlık için akşam yatmadan bir bardak sıcak suya kuru incir+kuru gün kayısısı+mürdüm eriğini koyup bekletip soğuduktan sonra suyunu içtim + meyvelerinide yedim sonrası inanılmaz....afedersiniz 3 günde WC ye çıkan ben günde 2 kez wc ye çıkmaya başladım....kesinlikle bu adam güveniliralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…