Turko ve deren ekledim sizi facede..
saol canım bende tşkr ediyorummcanımm çok teşekkürler yorumlarını gördüm hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorummmm
sende çok güzelsinn bitanemmmm olumunekankayizsmile
kolay gelsin turkocum
saolasın canım
kizlar bebislerinin cinsiyetlerini ögrenen varmi ?
Aynen öyle canım,önünü almak lazım...kaydirigubbakcemile5
Bu arada ben elhamd.iyiyim cnm sen nasılsın?...
Turko ve deren ekledim sizi facede..
iyiyim canim hamilelimde rahat cok sükür benimde ikili testim haftaya bakalim doktor ne dicek,senin ikilini testin nezman canim ?
turkocum kizin okadar tatliki MASALLAH boncuk gibi :)
okuyan olmadı galiba......kızlar merhaba hepinize
benim eşimin bi arkadaşı vardı .tüp bebek le hamile kalmıştı karısı amerikada doğum yapmıştı.neyse sonra eşime davetiye vermiş kartpostal gibi .bu davetiyeyi bilen varmı?araştırdım ama netten bulamadım bebeklerde doğum günü davetiyeleri olarak çıkıyor.
benim dediğim babasının elinin üzerinde bebeğin yeni doğmuş o tatlı kafasının hali var . ben çok uzun zamandan sonra doğdum adım can vs......gibi otarz birşeydi sonra ben onu kaybettim taşınırken.
hiç gören varmı böyle bir davetiye şeklinde yeni doğan bebeklere yapılan birşey.
mesela mevlutte şeker yerine bu davetiyeyi kartpostal gibi daha doğrusu çokkk güzel bir fikir
umarım anlatabilmişimdir.
yani bebeğin resmi kartposta gibi yapmışlar hoşgeldin bebeğim gibi........benim çok hoşuma gitmişti
elhamd benimde öyle rahat geçiyor,Rabbim sıkıntı vermesin....
Ben ikili testi yaptırmıyorum canım,doktorumda birşey demedi zaten...
3lü testler hakkındada konuşmadık...
Haftaya inşallah kontrolüm var o zaman sorucam hepsini...kaydirigubbakcemile5
saol canım birde beni eklede facede videosuna bak ordaki resimler daha güzel
Siteden de ilk uyarı/ikaz mesajımı almış bulunuyorum....kaydirigubbakcemile3
canim benim akrabalarda down sendromlu cocuklar oldu icin mecburum yaptirmaya bakalim cinsiyetinide sorcagim ama söleylemezler 16 haftadan önce biliyorum
okuyan olmadı galiba......
ne uyarisi aldin kiz ne yaramazlik yaptin bakim
anladım canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın....kaydirigubbakcemile5
Ya aslında cinsiyeti 16 da söylemeleri daha makbul,ne olur ne olmaz...
Bende meraktan çatlıyorum ama tanıdıklarımın hep değiştiği için hamilelikte cinsiyet öğrenimleri,sabretmek istiyorum...eyvahedigeldismile
Ah miniğimm.....Bir hissetsem seni...:asigim:
Zonnetje abla...
Göremiyorum seni kaç zamandır,hayırdır ya...?:CüvCüv:
Ya kürtaj olucak birinin msjı altında atıştıkda kızlarla...alsanaalsanasmile
İçimde çok söz vardı da seviyelerine inmemek için bıraktım....
Tabi almış oldum cezayı...
Ne garip bir insanlık içinde yaşıyoruz....
seninkini cinsiyeti sanki erkek gibi canim bende 16 haftaya kadar mecbur sabretcem artik catlaya catlaya kaydirigubbakcemile3 göbüsün ciktimi ?
Selam kizlar,
Epeyce bir gecmisi okudum, birkac gundur sohbetinize eslik edemedim ben. Burda acayip bir grip salgini var ortalikta, benide vurdu malesefmirmirmirmirhertarafim dokuluyor..
Fakat sizler neguzel seyler paylasmissiniz kac gundur, guzel haberlerle gelenler olmus, kutluyorum hepinizi, Rabbim hep guzellikler versin herdaim insallah, saglikla bebeklerimizi alalim kucaklarimiza.
Umarim bulantilari olan arkadaslarda yavas yavas bulantilara veda ediyordur insallah.
Bu arada istah patlamasi yasiyan arkadaslarimizda var sanirim, afiyet seker olsun..yarasin diyorum:))
Ben 2 gundur sadece corba ve meyve yedim...yakinda portakal/mandalina agacina donersem sasirmam..kilolarca yedim cunki:)))
Hepiniz iyi bakin kendinize, opuyorum sekerler mucckss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?