2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çok teşekkürler yorumlarını gördüm hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorummmm
sende çok güzelsinn bitanemmmm olumunekankayizsmile
saol canım bende tşkr ediyorumm
kolay gelsin turkocum
saolasın canım
kizlar bebislerinin cinsiyetlerini ögrenen varmi ?

Aynen öyle canım,önünü almak lazım...kaydirigubbakcemile5

Bu arada ben elhamd.iyiyim cnm sen nasılsın?...

Turko ve deren ekledim sizi facede..

tamam canım

iyiyim canim hamilelimde rahat cok sükür benimde ikili testim haftaya bakalim doktor ne dicek,senin ikilini testin nezman canim ?

elhamd benimde öyle rahat geçiyor,Rabbim sıkıntı vermesin....

Ben ikili testi yaptırmıyorum canım,doktorumda birşey demedi zaten...
3lü testler hakkındada konuşmadık...
Haftaya inşallah kontrolüm var o zaman sorucam hepsini...kaydirigubbakcemile5

okuyan olmadı galiba......

canim benim akrabalarda down sendromlu cocuklar oldu icin mecburum yaptirmaya bakalim cinsiyetinide sorcagim ama söleylemezler 16 haftadan önce biliyorum

canim benim akrabalarda down sendromlu cocuklar oldu icin mecburum yaptirmaya bakalim cinsiyetinide sorcagim ama söleylemezler 16 haftadan önce biliyorum

anladım canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın....kaydirigubbakcemile5

Ya aslında cinsiyeti 16 da söylemeleri daha makbul,ne olur ne olmaz...
Bende meraktan çatlıyorum ama tanıdıklarımın hep değiştiği için hamilelikte cinsiyet öğrenimleri,sabretmek istiyorum...eyvahedigeldismile

Ah miniğimm.....Bir hissetsem seni...:asigim:

ne uyarisi aldin kiz ne yaramazlik yaptin bakim

Ya kürtaj olucak birinin msjı altında atıştıkda kızlarla...alsanaalsanasmile
İçimde çok söz vardı da seviyelerine inmemek için bıraktım....
Tabi almış oldum cezayı...
Ne garip bir insanlık içinde yaşıyoruz....

seninkini cinsiyeti sanki erkek gibi canim bende 16 haftaya kadar mecbur sabretcem artik catlaya catlaya kaydirigubbakcemile3 göbüsün ciktimi ?

Selam kizlar,

Epeyce bir gecmisi okudum, birkac gundur sohbetinize eslik edemedim ben. Burda acayip bir grip salgini var ortalikta, benide vurdu malesefmirmirmirmirhertarafim dokuluyor..

Fakat sizler neguzel seyler paylasmissiniz kac gundur, guzel haberlerle gelenler olmus, kutluyorum hepinizi, Rabbim hep guzellikler versin herdaim insallah, saglikla bebeklerimizi alalim kucaklarimiza.

Umarim bulantilari olan arkadaslarda yavas yavas bulantilara veda ediyordur insallah.
Bu arada istah patlamasi yasiyan arkadaslarimizda var sanirim, afiyet seker olsun..yarasin diyorum:))
Ben 2 gundur sadece corba ve meyve yedim...yakinda portakal/mandalina agacina donersem sasirmam..kilolarca yedim cunki:)))

Hepiniz iyi bakin kendinize, opuyorum sekerler mucckss

link versene bana bi canim

seninkini cinsiyeti sanki erkek gibi canim bende 16 haftaya kadar mecbur sabretcem artik catlaya catlaya kaydirigubbakcemile3 göbüsün ciktimi ?

Ya aslında ilk kız istiyordum,sonra fikirlerim değişti...
Erkek olsun kardeşlerine abi olsun diye düşündüm...sempatiksalakcinni
Hepsini idare etmesi gerekiyor,sayısını bile bilmiyorum düşünün...kaydirigubbakcemile3
Artık hayırlısı ama bende erkek hissediyorum...
Kız olursa süpriz olur tabi...hihoyyyt
Kendimi o derece erkek olduguna alıştırdım...sempatiksalakcinni

Göbişimde sabahları düzdü son günlerde hafif var gibi ama çok hafif,akşamlarıda babasına görünmek ister gibi çıkıyor meydana...sempatiksalakcinni
Kesin şişliktir tabi...

aman canim sakin yarasin deme sonra kilo verme derdiyle ugrasmiyim kaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren zapt edicem kendimi :)) bu arada hosgeldin ve cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…