2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gezgin canim...asagida okuyacagin gibi sekercim:))

hayir hayir..sadece grip fena yakaladi beni

Oy... Çok geçmiş olsun ablacım...Rabbim şifa versin...
Kimi duysam kapıyor gribi son günlerde,salgın çok yaa...
Dikkat etmek lazım...
İnşallah atlatırsın en kısa zamanda...

link versene bana bi canim

Canım başlığa girmiyecem dedim oraya,ondan linki açmıyorum,yalnız benim yazdıgım mesajlara girersen aşşağılarda çıkar konu...kaydirigubbakcemile5

selam

Sedasem ben öyle bir kart hiç görmedim canım

Melekk ve su Perisi ben 11+5 te muayene gittiğimde ayrıca 2li test günümüdü drum hem alttan hem üstten muayene etti bilginize

Sedasem, bizim urdada herkez o tur kartlar bastiriyor, cok guzel oluyor. Bende dusunuyorum, dogumdan evvel kartini secip belirliyorsun, icinde yer alicak tekstide hazirliyorsun, bebegin dogum gunu, saati boyu kilosu vs hersey yaziyor, birde ziyaret edebilecekleri saatler felan bildiriliyor, orjinal yani cok.

Sende istiyorsan oyle birsey turkiyedede yaptirabilirsin. Belkide bir ilk olur orda ha ne dersin!

Turkoo anteplisin dimi aslen de???...
Senin yemeklerini düşünemiyorummmdelikafadulden
Pilanlarımızda antebe gelmekte var,nasip tabi...
Benden korkkklülülülülülü

evet canım kesin yaptırıcam bende
sende yaptırdığın zaman görmek isterim sen benden daha önce doğuracaksın inşallah canım

aman canim sakin yarasin deme sonra kilo verme derdiyle ugrasmiyim kaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren zapt edicem kendimi :)) bu arada hosgeldin ve cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Hosbuldum canimm, ayrica sen baya zayifsin, korkma lutfen alicagin kilolardan, verirsin hemencecik Allahin izniyle.

Benim kafamdan kiz yada erkek diye hicbirsey gecmiyor...kendimi yokluyorumda bazen, aslinda hernekadar kiz cocuklarina bayilsamda, icimden insallah erkek bebek olur diye geciyor..tuhaf dimi:)))

Kismetimizde ne varsa o olsun,..her ikiside sevindirir beni!

evet canım kesin yaptırıcam bende
sende yaptırdığın zaman görmek isterim sen benden daha önce doğuracaksın inşallah canım

Canim, Rabbim kismet ederde dogurursam yaptiricam evet. Bende bir ornegini burada gosteririm insallah.

Mesela bizim gelin 2 sene evvel dogum yapti kizina, o kartpostal yerine, minicik thisortler bastirdi pembe pembe bir gorsen:)) uzerinde ismi soyadi vs hersey yaziyor ve bu thisortleri yakinlarina postaladi. bence cok daha orjinal geldi bana.
Bende o thisortu bir ayiciga giydirdim, vitrinimde duruyor hala:))

subaru geçmiş olsun o dediğin sırt ağrısını bilirim canım genelde sırt kasları pek hareket etmediğinde birazda sandalyede uzun süreli sabit oturduğunda oluyor canım ufak ufak masaj yaptır eşine belki rahatlatır krem kullanmadan önce druna sor.

Canım başlığa girmiyecem dedim oraya,ondan linki açmıyorum,yalnız benim yazdıgım mesajlara girersen aşşağılarda çıkar konu...kaydirigubbakcemile5

baktim canim simdi ama tam okuyamadim 10 sayfa oldu icin seni iyi sinirlendirmisler gece gözden gecirim bakiyim tam olarak

canim sana göbisin ciktimi diye sormusdum

msjini yeni gördüm canim cvb yazmissin bendede ne göz var yarim saat sonra fark ediyom kaydirigubbakcemile3

hamilelin rahat geciyor ya ondan erkek gibi geldi bana peki bebisle ilgili rüyalar gördünmü ?

baktim canim simdi ama tam okuyamadim 10 sayfa oldu icin seni iyi sinirlendirmisler gece gözden gecirim bakiyim tam olarak

canim sana göbisin ciktimi diye sormusdum

tamam canım,yorma kendini..kaydirigubbakcemile5
msjini yeni gördüm canim cvb yazmissin bendede ne göz var yarim saat sonra fark ediyom kaydirigubbakcemile3

hamilelin rahat geciyor ya ondan erkek gibi geldi bana peki bebisle ilgili rüyalar gördünmü ?

Evet canım gördüm,bir kaç kez gördüm ama birinde cinsiyetinin net erkek oldugunu gördüm,doğum yapmıştım,bebeğimi sağ göğsümden emziriyordum...
Çok şeker bişeydi yaa...:asigim:
Adınada süleyman diyorlardısempatiksalakcinni
Oda ilginç...
Normalde hiç düşünmediğim bir isim.

selam kızlar
maşallah topik coşmuş yine oku oku bitiremedim. Benim bugün biraz sırt ağrım var onun dışında iyiyim...

canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarım sizlerle..:Saruboceq:

canım paylaşım için tşk. bazı fikirlerine çok katılıyorum marankini dikkate değer...

canım hadi hayırlısı olsun ne güzel yapmışsın denk gelmişken o iş de bitmiş..

gözün aydın canım ne güzel duygular yaaa..Allah hepimize mutluluklar yaşatsın hep..:Saruboceq:

canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.....

ayy düşünemiyorum bile o heyecanı....
ne güzel dimi canım..maşallah...

hmm oglusun yolda yani :) benim ufakken sinifimda süleyman diye arkadas vardi herkes dalga gecerdi sülüklü sülo filan diye olamamasi gerekirdi iste cocukluk :)) kizlar size bisey itiraf etcem ama nolur bana kizmayin biliyom bogazima hakim olmaliydim ,dün komsular cigköfte yogurdu dayanamadim bende 7,8 tane lopur lopur attim mideye eyvahedigeldismile cok aci olmusdu ve ondan bugün fena karin agrisi cekiyorum

slm kızlar bugun sabah bır kalktım kanama neye ugradıgımı sasırdım apar topar gene hastaneye kostuk ıgne yaptılar cok sukur bebegım ıyı ıkı test yaptılar

boyu 5.20 cnm kızlar zıplıyordu babası gordu ama bu kanamalar neyın nesı anlamıyorum yormadımda kendımı

turkocum benim facim yok canim acmadim hic
tamam canım
Gezgin canim...asagida okuyacagin gibi sekercim:))

hayir hayir..sadece grip fena yakaladi beni
geçmiş olsun bende yakalanmıştımagırına düşmeden kurtuldum buradaki arkadaşlardan birisi kırmızı biberin iyi gelecegini söylemşti kuru bibere köteyi batırdım batırdım yemiştim çok iyi gelmişti agırına düşmeden atlattım
Turkoo anteplisin dimi aslen de???...
Senin yemeklerini düşünemiyorummmdelikafadulden
Pilanlarımızda antebe gelmekte var,nasip tabi...
Benden korkkklülülülülülü

canım anneannemler antepteydi annem istanbula gelin gitmiş ve biz 3 kardeş dogma büyüme istanbuldaydık takiii anne ve baba boşanıp ayrılana kadarrr şimdi babam istanbulda biz burada evlendik çocuklarımız oldu burda kaldık işte babamı görmüyorum konuşmuyorummm olay bundan ibaret malesefff yemeklere gelince valla mutevazı olamıcam yemeklerim güzel olur antep yemekleri zaten meşurdur içli köte yuvarlama falan bunları kolaylıkla yapıyorum yemeklerimiz zahmetli ama yemeside bir okadar güzeldir gel canım misafirim olll :1hug:

Son düzenleme:

Ah hayırlısı olur inşallaahh....kaydirigubbakcemile5

Bu arada etlimiydi çigköfte???
Ya bende devamlı yapıp yiyorum ama etsiz,napim fena canım çekiyor...eyvahedigeldismile
Acıdan bir zarar geleceğini sanmıyorum....
Etsizde olunca sorun yoktur umarım....
Gene canım çekti baak...lülülülülülü

gezgincimm beni korkutamazsın asıl sen kork oraya gidersem kiloları alıp gelecem yemeklerine dayanamıyacam hebire yicem diyee ehehehehkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…