Gezgin canim...asagida okuyacagin gibi sekercim:))
hayir hayir..sadece grip fena yakaladi beni
link versene bana bi canim
kızlar merhaba hepinize
benim eşimin bi arkadaşı vardı .tüp bebek le hamile kalmıştı karısı amerikada doğum yapmıştı.neyse sonra eşime davetiye vermiş kartpostal gibi .bu davetiyeyi bilen varmı?araştırdım ama netten bulamadım bebeklerde doğum günü davetiyeleri olarak çıkıyor.
benim dediğim babasının elinin üzerinde bebeğin yeni doğmuş o tatlı kafasının hali var . ben çok uzun zamandan sonra doğdum adım can vs......gibi otarz birşeydi sonra ben onu kaybettim taşınırken.
hiç gören varmı böyle bir davetiye şeklinde yeni doğan bebeklere yapılan birşey.
mesela mevlutte şeker yerine bu davetiyeyi kartpostal gibi daha doğrusu çokkk güzel bir fikir
umarım anlatabilmişimdir.
yani bebeğin resmi kartposta gibi yapmışlar hoşgeldin bebeğim gibi........benim çok hoşuma gitmişti
aman canim sakin yarasin deme sonra kilo verme derdiyle ugrasmiyim kaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren zapt edicem kendimi :)) bu arada hosgeldin ve cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
Oy... Çok geçmiş olsun ablacım...Rabbim şifa versin...
Kimi duysam kapıyor gribi son günlerde,salgın çok yaa...
Dikkat etmek lazım...
İnşallah atlatırsın en kısa zamanda...
Saolasin sekercim, evet heryerde var salgin, nekadar dikkat etsekte gelip buluyor bizi iste. rabbim beterinden sakinsin, geciciek insallah kisa surede.
Canım başlığa girmiyecem dedim oraya,ondan linki açmıyorum,yalnız benim yazdıgım mesajlara girersen aşşağılarda çıkar konu...kaydirigubbakcemile5
Ya aslında ilk kız istiyordum,sonra fikirlerim değişti...
Erkek olsun kardeşlerine abi olsun diye düşündüm...sempatiksalakcinni
Hepsini idare etmesi gerekiyor,sayısını bile bilmiyorum düşünün...kaydirigubbakcemile3
Artık hayırlısı ama bende erkek hissediyorum...
Kız olursa süpriz olur tabi...hihoyyyt
Kendimi o derece erkek olduguna alıştırdım...sempatiksalakcinni
Göbişimde sabahları düzdü son günlerde hafif var gibi ama çok hafif,akşamlarıda babasına görünmek ister gibi çıkıyor meydana...sempatiksalakcinni
Kesin şişliktir tabi...
evet canım kesin yaptırıcam bende
sende yaptırdığın zaman görmek isterim sen benden daha önce doğuracaksın inşallah canım
Canım başlığa girmiyecem dedim oraya,ondan linki açmıyorum,yalnız benim yazdıgım mesajlara girersen aşşağılarda çıkar konu...kaydirigubbakcemile5
Ya aslında ilk kız istiyordum,sonra fikirlerim değişti...
Erkek olsun kardeşlerine abi olsun diye düşündüm...sempatiksalakcinni
Hepsini idare etmesi gerekiyor,sayısını bile bilmiyorum düşünün...kaydirigubbakcemile3
Artık hayırlısı ama bende erkek hissediyorum...
Kız olursa süpriz olur tabi...hihoyyyt
Kendimi o derece erkek olduguna alıştırdım...sempatiksalakcinni
Göbişimde sabahları düzdü son günlerde hafif var gibi ama çok hafif,akşamlarıda babasına görünmek ister gibi çıkıyor meydana...sempatiksalakcinni
Kesin şişliktir tabi...
baktim canim simdi ama tam okuyamadim 10 sayfa oldu icin seni iyi sinirlendirmisler gece gözden gecirim bakiyim tam olarak
canim sana göbisin ciktimi diye sormusdum
msjini yeni gördüm canim cvb yazmissin bendede ne göz var yarim saat sonra fark ediyom kaydirigubbakcemile3
hamilelin rahat geciyor ya ondan erkek gibi geldi bana peki bebisle ilgili rüyalar gördünmü ?
canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarım sizlerle..:Saruboceq:kızlar herkese selam ben çok kötüyümm senağlama dün akşam babamı kalp sıkışması ile hastaneye götürdük tahliller filmler derken babamı yoğun bakıma aldılar. senağlama ilk defa ailemden hatta çevremden birinin yoğum bakıma alınışını izledm ki bu benim canım babacığımdı. senağlama sabahı ağlayarak dualarla karşıladım çok şükür sabah 11 gibi odaya aldılar ama hala hastanedesenağlamaRabbim kimseye yaşatmasın. senağlama dün akşamdan beri tek lokma yiyemedim başım ağrıdan çatlıyorsenağlama az dinleneyim diye kendimi eve attım ve aklıma siz geldiniz kızlar okuyan herkesten ricam lütfen babacığım için küçün bi dua:Saruboceq:senağlama
kızlar marankinin bir yazısını buldum hamileerle ilgili
ilginç geldi bana bazı yazıları...sütle ilgili özelikle
hamilelerin yapması gerekenler, hamilelerin yapmaması gerekenler
• Her kadın evlenmeden ve hamile kalmadan önce Kozmik Beden temizliğini mutlaka yapmalıdır.
• Cep telefonu ve bilgisayarları mümkün olduğunca kullanmayın. Çalışmakta olan çamaşır makinesinin yanında durduğunuz takdirde oluşan manyetik alan doğmamış çocuğunuzun DNA’sını bozabileceği için sağlıksız, hastalıklı ve engelli doğmasına neden olabilir .
• Konsantre içecek, yiyecek, konserve ve cips gibi yiyecekleri tüketmeyiniz.
• Beslenmenize çok dikkat edin. Meyve, sebze ağırlıklı beslenin. Kırmızı etten ve beyaz ekmekten uzak durun. Bunların yerine ise balık, tavuk, esmer ekmek tüketiniz.
• Hamilelerin süt içmesini önermiyorum, süt yerine yerine kalsiyumu bol olan sebzelerden tüketiniz.
• Temiz hava hamileler için çok önemlidir. Kapalı bir yerde çalışıyor veya bulunuyor iseniz 2-3 saatte bir mutlaka temiz havaya çıkarak oksijen alınız. Mümkün ise hafta sonlarını şehir dışında, havası temiz bir yerde geçiriniz.
• Preparatlar ve destek ürünlerini kesinlikle kullanmanızı önermiyoruz.
• İstanbulda bulunan Çamlıca Tepesi gibi Radyo& Tv vericilerinin bulunduğu yerlere gitmeyiniz. Buradaki elektromanyetik dalgalar bebeğinizi olumsuz yönde etkileyebilmektedir.
• Her ay ultrasona girmeyiniz. Ultrasona girmek de çocuğunuzun gelişimini olumsuz yönde etkilemektedir.
• Bol bol ayva tüketin. Ayva yemek çocuğunuzun hem güzel hem de sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
• Bol bol iğde tüketiniz ve iğde ağacının etrafında dolaşınız.
canım hadi hayırlısı olsun ne güzel yapmışsın denk gelmişken o iş de bitmiş..kızlar doğum fotoğrafçımı ayarladım. Neden erken onuda söylim. doğum footğrafçım benim aynı zamanda dügün fotoğrafçım. Hal hatır sormaya aramıştı. aynı zamanda doğum içinde anlaştık. doğuma kadar çekicek tüm fotoları. bebeğimin fotolarınıda çekicek. doğuma giricek. (absürt olmamakla beraber) doğum anımı çekicek. bunların hepsini (kötü fotolar hariç. kanlı manlı) albüm yapıcak:lepi:
gözün aydın canım ne güzel duygular yaaa..Allah hepimize mutluluklar yaşatsın hep..:Saruboceq:canım bende hep yiyorum bir şey olmaz ya aşırı yemeyın hiç bir şey olmaz her şeyın fazlası zarar
canım çok geçmiş olsun
kızlar bu arada doktordan geliyorum çok mutluyum :sm_cool:ilk defa bebeğimi hareket ederken gördum kıpır kıpır ayaklarını havaya kaldırdı ellerini oynattı poz verdı bıze çok duygulandım darısı başınıza kızlar eşim de çok etkilendi sürekli sayıklıyoruz::)
canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.....Günaydın kızlaarr. hepinizee gitim subarucumm alışveriş gezdim falan yorgunluktan girip yazamadımm...
Bebeğimizi gördük eşimle beni acayip bi gülme tuttu gülünce karnımı kasıyorum ya görenler hep ağlardı ben güldümm mutluluktan çok güzel bi duyguyduu hareketliydii elini ayağını beynini kalbini ense kalınlığını herşeyini inceledi çok şükür bişey yokk..
2li teste çok sıcak bakmıyodu 3 lü yapalım dedi tamam dedim babamı erken yaşta şeker ve kalpten kaybettiğim için risk gurubundayım yaşım erken olmasına rağmen şeker yüklemesi yapılacak..
Bluesky için yolculuğu sordum 2-3 saatte bir dinlenerek olabilir zararı yok dedi..bu zamana kadar 1 kilo almışım un şeker yağ kızartma baharatlı hazır meyve sularından uzak dur dedii..
Hemoroidden ameliyat olduğumu söyledim kabızlığa dikkat et dedi bende haftada 2-3 tane probiyotik yoğurt yediğimi söyledim çok iyi dedi kabızlığa dikkat ediceksin dedi .Kronik kabızlığı yıllarca çekmeme rağmen çok şükür hamilelikte yokk yediklerime dikkat ediyorumm.
1 ay sonra gidicem 3 lü test falan olcak ozamanda..
ayy düşünemiyorum bile o heyecanı....ewet canım 2. hamileliğim çok farklı geçiyor kızımda çok farklıydı kızımı geç hissetimiştim hep soruyorlardı daha hissetmiyormusun diye yok diyordum kızımda maşallah bunu pek nadirde olsa hissettiğim oluyor 2sabahtır şaşırıyorum sanki ilk bebegim gibide heyecan yapıyorum babasına dedim bak göbegim oldugu yere dokun taş gibi oldu tabi eşim kıpırtıyı hissedemez ben azcık hissediyorum ama elleyince oradaki dolgunlıgu fark edebiliyoruz birde artık bebegim yukarıya dogru yerleşiyormuş
çok saol canım saglıkla hayırlısıyla inşallah hepimizinde gönlündeki olsun ama sizlerin ilki bende kızımda saglıklı olsunda fark etmez diyordum ama kızda istiyordum biraz inanın belki beni yanlış anlayanınız vardır ama asla kız erkek ayrımı degil kızımızı çok seviyorum çok kıymet veriyoruz ama 2 duyguyuda yaşamak istiyorsunuz kız duygusunu yaşadım erkek duygusunuda tatmak istiyorum inanın valllahii ilkime erkek olsaydı şimdi kızım olsun hayırlısıyla diye dua ederdim oduyguyuda tatmak kesinlikle ayrımdegil kız çocukları daah sevimli ve vafalılar şimdiden hasta oldugumda kızımı gelinde görün anne doktora gitsene falan agrıyan yerini öpüm diyor kızın hali başka rabbim iki duyguyuda hayırlısıyla saglıkla yaşatsın inşallah yine uzattım bugün çenek çok yine:sinifsinif:
tamam canım,yorma kendini..kaydirigubbakcemile5
Evet canım gördüm,bir kaç kez gördüm ama birinde cinsiyetinin net erkek oldugunu gördüm,doğum yapmıştım,bebeğimi sağ göğsümden emziriyordum...
Çok şeker bişeydi yaa...:asigim:
Adınada süleyman diyorlardısempatiksalakcinni
Oda ilginç...
Normalde hiç düşünmediğim bir isim.
tamam canımturkocum benim facim yok canim acmadim hic
geçmiş olsun bende yakalanmıştımagırına düşmeden kurtuldum buradaki arkadaşlardan birisi kırmızı biberin iyi gelecegini söylemşti kuru bibere köteyi batırdım batırdım yemiştim çok iyi gelmişti agırına düşmeden atlattımGezgin canim...asagida okuyacagin gibi sekercim:))
hayir hayir..sadece grip fena yakaladi beni
Turkoo anteplisin dimi aslen de???...
Senin yemeklerini düşünemiyorummmdelikafadulden
Pilanlarımızda antebe gelmekte var,nasip tabi...
Benden korkkklülülülülülü
hmm oglusun yolda yani :) benim ufakken sinifimda süleyman diye arkadas vardi herkes dalga gecerdi sülüklü sülo filan diye olamamasi gerekirdi iste cocukluk :)) kizlar size bisey itiraf etcem ama nolur bana kizmayin biliyom bogazima hakim olmaliydim ,dün komsular cigköfte yogurdu dayanamadim bende 7,8 tane lopur lopur attim mideye eyvahedigeldismile cok aci olmusdu ve ondan bugün fena karin agrisi cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?