2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugun sabah bır kalktım kanama neye ugradıgımı sasırdım apar topar gene hastaneye kostuk ıgne yaptılar cok sukur bebegım ıyı ıkı test yaptılar

canim hosgeldin sen bol bol dinlen mecbur olmadikca ayaga kalkma

Son düzenleme:

evet canim etliydi eyvahedigeldismile öylede güzel yapmislardiki dayanamadim ama bida yemicem dogumdan sonra acisini cikaracam kaydirigubbakcemile3

mız mız canıım çok şükür bir sıkıntı yok dikkat et bol bol dinlen aklına kötü şeyler getirme benim bir arkadaşım 4.ay bitene kadar kanamaları olmuştu eltimin 4,5 aylıkken olmuştu hep kanaması olup sağlıklı doğum yapanlarda var içine kötü şeyler getirme canım

Anladım canım,imtihan olmuşsunuz yani...
Rabbim bundan sonrası için mutlu huzurlu kılsın sizi....

Ohh ne güzel anlatıyorsun,uçarak gelicem resmen...kaydirigubbakcemile3
Ben 3 senedir antep aşkı ile yanıyorum nerden çıktıysakaydirigubbakcemile3
Hep o yemekleri büyüledi beni....sempatiksalakcinni
İnşallah nasip olur gelip görmek,lezzetleri tadmak...delikafadulden

slm kızlar bugun sabah bır kalktım kanama neye ugradıgımı sasırdım apar topar gene hastaneye kostuk ıgne yaptılar cok sukur bebegım ıyı ıkı test yaptılar
geçmiş olsun canım bazı gebelikte olabirmiş bu olay bizim gelin ikizlere hamileydi bir kan giderdi ki hepimiz hayret ederdik valla maşlalah bebişlere hiçbir zararı yoktu olmadıda sagsaglim dogdular bazı gebelikte olabiliyormuş endişelenme bebeişin iyidirr
evet canim etliydi eyvahedigeldismile öylede güzel yapmislardiki dayanamadim ama bida yemicem dogumdan sonra acisini cikaracam kaydirigubbakcemile3

gel kız ben yoguururm sanaaa bolcada limonnn allaaahhhhhhkaydirigubbakcemile5cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

icli köftemi dedin yarin sendeyim turkocum kaydirigubbakcemile3

inşalalhhh canım gelde bebege yarım 1 kilo aldır gitt :)))))):CüvCüv:cokacimcoook

gel kız ben yoguururm sanaaa bolcada limonnn allaaahhhhhhkaydirigubbakcemile5cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

turkocum tövbemi bozdurcan bida yicem öyle anlattinki limonlu filan kaydirigubbakcemile3 ben icli köfte icin gelicem sana canim :)

gel canım gell bende senin bahenene yapıp yemiş olurum birde içine cevizde koyuluyor yaa dahada güzel oluyor gelin davetimdesinizzzzcokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:

ah canim keske gelebilsem gelirdim inan cok uzagiz evet cevizliside cok güzel oluyor gidip komsulara icli köfte yaptirim,dün cigköfte bugün icli köfte bulgularla aldim kilolarda bana kalir

Bence alttan bakmazlar artık çünkü göbükten görünüyo bizim minnoşlar niye alttan baksınlar ki...

çok sevindim cnm. darısı benim başıma inş. peki cinsiyetini söylemedi mi dr.

Kız gibi duruyor ama bu haftalarda yanilabiliyoruz 1 ay sonra net birsey soyleyebilirim dedi doktorumuz. Esim de kız istiyor zaten.bayanssulusmile tabi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun herseyden önce.

iyi akşamlar mayıs anneleri
bugun güne kalp çarpıntısıyla başladım
ve direksiyon eğitimini başarısız geçirdim
birde ayakta kalınca eve geldim bel ağrısıyla devam ediyorum
arabayı kötü kullanınca hoca dinlen dedi yarım saat sonra...
sonrasında ii kullandım ama yarın böyle iki hakkım da olmayacak
bu kalp çarpıntısı neyse bi türlü anlamıyorum
ara ara beni yokluyor...kansızlıklı başladı tıne düşünmeye başladım
ama troid ten de olabilir
hatta gece kalp çarpıntımın sesiyle uyuyamıyorum

mızmız arkadaşım geçmş olsun
bende de kanama olmuştu bl bol dinlen

Kız gibi duruyor ama bu haftalarda yanilabiliyoruz 1 ay sonra net birsey soyleyebilirim dedi doktorumuz. Esim de kız istiyor zaten.bayanssulusmile tabi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun herseyden önce.

simdi 2011 mayis annelerinde 1 kiz 1 oglan basa bas gidiyoruz :)) bakalim bizler nezman ögrencegiz,hayirli olsun canim

cok gecmis olsun umarim bidaki iyi gecer,kalp carpintisi yüzünden doktora göründünmü ?

Ayy eminim süperdir yaaaeyvahedigeldismile

Bu arada mız mız geçmiş olsun canım,bebişini görmüşsün için rahat etmiştir,sıkma canını,inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ayy eminim süperdir yaaaeyvahedigeldismile

Bu arada mız mız geçmiş olsun canım,bebişini görmüşsün için rahat etmiştir,sıkma canını,inşallah güzel sonuçlar alırsın

aman canim nekadar süper olsada benim düstügüm hataya düsme dogumu bekle kaydirigubbakcemile3

ben cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin hoscakalin

inşalalhhh canım gelde bebege yarım 1 kilo aldır gitt :)))))):CüvCüv:cokacimcoook

oyy razıyım bir kilo almaya...kaydirigubbakcemile3
aman canim nekadar süper olsada benim düstügüm hataya düsme dogumu bekle kaydirigubbakcemile3

ben cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin hoscakalin

kendime güvenmiyorum...sempatiksalakcinni

Sende iyi bak kendine bebişine,görüşmek üzere...

Canım geçmiş olsun,rabianın dediği gibi doktora görünsen içinde rahat eder...
İnşallah uzun sürmez...

Canım geçmiş olsun,rabianın dediği gibi doktora görünsen içinde rahat eder...
İnşallah uzun sürmez...

tşk. arkadaşlar
troid ilacı kullanıorum sanıırm o yuzden
hamilelikte doz artırıldı
troid ilacını ömür boyu kullanacam ve yan etkileri var ne yazıkki
hatta bnmki çok erken başladı kemik erimesi başta olmak üzere
kalp ritm bozukluğu da yaptığını da duymuştum
bnde kansızlıkta var çok yorulnca da oluyor
bugun baya ayakta kaldım
yarında sınav var en az 3 saat ayakta kalacam
katlanacam artık ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…