slm kızlar bugun sabah bır kalktım kanama neye ugradıgımı sasırdım apar topar gene hastaneye kostuk ıgne yaptılar cok sukur bebegım ıyı ıkı test yaptılar
Ah hayırlısı olur inşallaahh....kaydirigubbakcemile5
Bu arada etlimiydi çigköfte???
Ya bende devamlı yapıp yiyorum ama etsiz,napim fena canım çekiyor...eyvahedigeldismile
Acıdan bir zarar geleceğini sanmıyorum....
Etsizde olunca sorun yoktur umarım....
Gene canım çekti baak...lülülülülülü
canım anneannemler antepteydi annem istanbula gelin gitmiş ve biz 3 kardeş dogma büyüme istanbuldaydık takiii anne ve baba boşanıp ayrılana kadarrr şimdi babam istanbulda biz burada evlendik çocuklarımız oldu burda kaldık işte babamı görmüyorum konuşmuyorummm olay bundan ibaret malesefff yemeklere gelince valla mutevazı olamıcam yemeklerim güzel olur antep yemekleri zaten meşurdur içli köte yuvarlama falan bunları kolaylıkla yapıyorum yemeklerimiz zahmetli ama yemeside bir okadar güzeldir gel canım misafirim olll :1hug:
geçmiş olsun canım bazı gebelikte olabirmiş bu olay bizim gelin ikizlere hamileydi bir kan giderdi ki hepimiz hayret ederdik valla maşlalah bebişlere hiçbir zararı yoktu olmadıda sagsaglim dogdular bazı gebelikte olabiliyormuş endişelenme bebeişin iyidirrslm kızlar bugun sabah bır kalktım kanama neye ugradıgımı sasırdım apar topar gene hastaneye kostuk ıgne yaptılar cok sukur bebegım ıyı ıkı test yaptılar
evet canim etliydi eyvahedigeldismile öylede güzel yapmislardiki dayanamadim ama bida yemicem dogumdan sonra acisini cikaracam kaydirigubbakcemile3
tamam canım
geçmiş olsun bende yakalanmıştımagırına düşmeden kurtuldum buradaki arkadaşlardan birisi kırmızı biberin iyi gelecegini söylemşti kuru bibere köteyi batırdım batırdım yemiştim çok iyi gelmişti agırına düşmeden atlattım
canım anneannemler antepteydi annem istanbula gelin gitmiş ve biz 3 kardeş dogma büyüme istanbuldaydık takiii anne ve baba boşanıp ayrılana kadarrr şimdi babam istanbulda biz burada evlendik çocuklarımız oldu burda kaldık işte babamı görmüyorum konuşmuyorummm olay bundan ibaret malesefff yemeklere gelince valla mutevazı olamıcam yemeklerim güzel olur antep yemekleri zaten meşurdur içli köte yuvarlama falan bunları kolaylıkla yapıyorum yemeklerimiz zahmetli ama yemeside bir okadar güzeldir gel canım misafirim olll :1hug:
Anladım canım,imtihan olmuşsunuz yani...
Rabbim bundan sonrası için mutlu huzurlu kılsın sizi....
Ohh ne güzel anlatıyorsun,uçarak gelicem resmen...kaydirigubbakcemile3
Ben 3 senedir antep aşkı ile yanıyorum nerden çıktıysakaydirigubbakcemile3
Hep o yemekleri büyüledi beni....sempatiksalakcinni
İnşallah nasip olur gelip görmek,lezzetleri tadmak...delikafadulden
gel kız ben yoguururm sanaaa bolcada limonnn allaaahhhhhhkaydirigubbakcemile5cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
icli köftemi dedin yarin sendeyim turkocum kaydirigubbakcemile3
gel canım gell bende senin bahenene yapıp yemiş olurum birde içine cevizde koyuluyor yaa dahada güzel oluyor gelin davetimdesinizzzzcokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:
Bence alttan bakmazlar artık çünkü göbükten görünüyo bizim minnoşlar niye alttan baksınlar ki...
çok sevindim cnm. darısı benim başıma inş. peki cinsiyetini söylemedi mi dr.
Kız gibi duruyor ama bu haftalarda yanilabiliyoruz 1 ay sonra net birsey soyleyebilirim dedi doktorumuz. Esim de kız istiyor zaten.bayanssulusmile tabi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun herseyden önce.
iyi akşamlar mayıs anneleri
bugun güne kalp çarpıntısıyla başladım
ve direksiyon eğitimini başarısız geçirdim
birde ayakta kalınca eve geldim bel ağrısıyla devam ediyorum
arabayı kötü kullanınca hoca dinlen dedi yarım saat sonra...
sonrasında ii kullandım ama yarın böyle iki hakkım da olmayacak
bu kalp çarpıntısı neyse bi türlü anlamıyorum
ara ara beni yokluyor...kansızlıklı başladı tıne düşünmeye başladım
ama troid ten de olabilir
hatta gece kalp çarpıntımın sesiyle uyuyamıyorum
mızmız arkadaşım geçmş olsun
bende de kanama olmuştu bl bol dinlen
evet canim etliydi eyvahedigeldismile öylede güzel yapmislardiki dayanamadim ama bida yemicem dogumdan sonra acisini cikaracam kaydirigubbakcemile3
Ayy eminim süperdir yaaaeyvahedigeldismile
Bu arada mız mız geçmiş olsun canım,bebişini görmüşsün için rahat etmiştir,sıkma canını,inşallah güzel sonuçlar alırsın
inşalalhhh canım gelde bebege yarım 1 kilo aldır gitt :)))))):CüvCüv:cokacimcoook
aman canim nekadar süper olsada benim düstügüm hataya düsme dogumu bekle kaydirigubbakcemile3
ben cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin hoscakalin
iyi akşamlar mayıs anneleri
bugun güne kalp çarpıntısıyla başladım
ve direksiyon eğitimini başarısız geçirdim
birde ayakta kalınca eve geldim bel ağrısıyla devam ediyorum
arabayı kötü kullanınca hoca dinlen dedi yarım saat sonra...
sonrasında ii kullandım ama yarın böyle iki hakkım da olmayacak
bu kalp çarpıntısı neyse bi türlü anlamıyorum
ara ara beni yokluyor...kansızlıklı başladı tıne düşünmeye başladım
ama troid ten de olabilir
hatta gece kalp çarpıntımın sesiyle uyuyamıyorum
mızmız arkadaşım geçmş olsun
bende de kanama olmuştu bl bol dinlen
Canım geçmiş olsun,rabianın dediği gibi doktora görünsen içinde rahat eder...
İnşallah uzun sürmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?