2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

boyu 5.20 cnm kızlar zıplıyordu babası gordu ama bu kanamalar neyın nesı anlamıyorum yormadımda kendımı

Canım çok geçmiş olsun...
Ama sorun yokmuş sen de elinden geldiği kadar canını sıkmamaya gayret et.
Bak arkadaşlarımız normal olduğunu birçok gebelikte karşılaşıldığını ama bebeklerin gayet sağlıklı olduğunu belirtmişler.Demek ki bunlar aslında çok sıkıntılı şeyler değil canım.Ama sen temkinlilik yapıp hastaneye gitmişsin içinde rahat etmiştir hem.Bak bebişinde kıpır kıpırmış maşallah ne mutlu size

Lalehan geçmiş olsun bebeğin kaç haftalık? bende troit ilacı kullanıyorum.

Turko, bu arada unutmadan..Allah kizini nazarlardan korusun
Cok tatli masallah! O ne pozlar oyle:))
Sevimliligiyle zaten butun kabahatlerini affettirir sizlere:)))

Canim cok gecmis olsun,
eminim hic kolay degildir bu rahatsizlikla basedebilmek,'
senin SIKI kontrol altinda olman lazim,
degerlerine SIK SIK bakilmali,
ona gorede ilac yarlamasi yapilmali.
Doktor kontrolu altinda oldugunu saniyorum senin,
ama bu tur sikayetlerindem doktorunun da haberdar olmasini sagla
belki ilaclarinda herhangi bi degisiklik yapabilir

Aman dikkat et cnm kendine,
umarim yarinki sinavini basariyla tamamlarsin.
Erteleme gbi bir sansin yokmu acaba??

duncan ben seni bulamadım yahu
sen aşşağıdaki linkten ekleyebilirmisin beni

Canım ekledim bilem ben seni......

boyu 5.20 cnm kızlar zıplıyordu babası gordu ama bu kanamalar neyın nesı anlamıyorum yormadımda kendımı

Canım çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine....

Lalehan canım sana ne zamandır sorucam unutuyorum troid yetmezliğimi seninki bende de haşimato troidi hastalığı var benimde dozum gebelikte artırıldı canım.. Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bu durumda... Bende ölene kadar ilaçlara devam.... Tabi zorlukları oluyor şimdi troidlerin nasıl. Birbirimizle haberleşelim bol bol... Benim 1,24 oldu şu sıralar 100 lük kullandırıyor doktorlar bana...

kızlar kaynanam turşu bastı ayy suyu bir güzel koktu burnuma bardaga doldurdum içiyorum ama bir yandanda midem yanmaya başladı su içiyorum ama yinede turşu suyunu bırakamıyorum elimden ye eşkiyi dogur ayşeyi ye tatlıyı dogur atlıyı mı derlerdi kızmı doguracam ne hep eşki istiyor canımbilmiyorumkismile

Eminim tadı doyulmazdır...zemuszemus
Bende ilk zamanlar turşuya,tuzluya dalmıştım ama şu sıra şekerlide çekiyor beni...
Turşu çok aramıyorum,duramıyordum oysaki...
Şu cinsiyetler belli olsada yorumları rahat yapabilsek...sempatiksalakcinni

duncan bendede haşimato var sen hangi ilacı kullanıyorsun bebeğin kaç haftalık?

Canım benim ben eutrox kullanıyorum 100 lük... 13+2 yim ben canım ama her ay sürekli endokronoloji doktorunada gidiyorum. Bİliyosundur bizim hamilelikte iki kat daha önemli troidler bebişlerimiz içinde senin kaç haftalık canım. Çizelgeni göremedim...

canım sen deyince baktım,normalde göbeğim çok belli değil ama resmen hafif çizgi var aşşağıya doğru...bilmiyorumkismile
Erkenden belirirmiymiş ki bu?
Sendede var mı ?

evet cnm bende de var herkeste olmazmış. annemle ablamda bu kadar erken belirmemiş. bende nedense belli. hafif ama bariz belli yani :teytey::dance:
şunu belirteyim annemin 3 kızı ablamında 1 kızı var erkek yok. acaba bununla alakalı olabilirmi herşeyde bi cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum bende :dance:

Turko, bu arada unutmadan..Allah kizini nazarlardan korusun
Cok tatli masallah! O ne pozlar oyle:))
Sevimliligiyle zaten butun kabahatlerini affettirir sizlere:)))

saol canım valla öyle kızamıyoruz zaten şımarık çocuk degil öyle çok dilli maşallah

Aynen bendekide çok hafif var...

Şimdi dogum yapan annelerin göbişlerinde çizgi olup olmadıgını sorar dururuz...sempatiksalakcinni
Kapalı kutuyuz... Bir umut işte...:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

benimki doktorun dediğine göre 2 hafta sonra gitiğimde belli olurmuş çok heyecanla bekliyorum çok meraklıyım yaaa

Lalehan ve Simgesel sanırım bizler bu topiğin troit hastalılkı anneleri olcaz he....olumunekankayizsmile

benimki doktorun dediğine göre 2 hafta sonra gitiğimde belli olurmuş çok heyecanla bekliyorum çok meraklıyım yaaa

İnşallah canım...
Bende haftaya gidicem büyük ihtimal,eşimin müsait gününü ayarlamaya çalışıyorum,bakalım bizim doktor bir bilgi verebilicek mi....:hulya:

haşimato hipotroidi
evet gebelikte artırılıyor
en son tsh iyidi..1.5
şauan kaç bilmiyorum ama 10 gün sonra kontrolum
ayrıca troid ilacı dozu önmli bnm diğer hamilelikte doz artırlımıştı
ve bende d vitamni kalsiyum eksikliği çıktı
dikkat et sende ölçtr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…