2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım...
Bende haftaya gidicem büyük ihtimal,eşimin müsait gününü ayarlamaya çalışıyorum,bakalım bizim doktor bir bilgi verebilicek mi....:hulya:

o haftada erkekn diye çogu dr söylemiyor ben gittigimde 15 haftalık olacam söylerim demişti bakalım bende meraktayım senin içinden ne geçiyor

canım benim kalsiyum falan hepsi iyi ben zaten 1 senedir bu hastalıkla boğuşuyorum. Bendede aynı ama haşimato hiperede dönebiliyor yani benimki biraz sallantılı.. ialç dozu fazla kaçtımı çarpıntı yapıyor. anlıyorum hemen...

Benim 9+3 canım bende edokrinoloji dr. kontrolü altındayım 2 haftada bir kan alıp takip ediyor dr. inşallah bi problem çıkmaz senin rahatsızlıkların oluyormu?

Benim 9+3 canım bende edokrinoloji dr. kontrolü altındayım 2 haftada bir kan alıp takip ediyor dr. inşallah bi problem çıkmaz senin rahatsızlıkların oluyormu?
Canım hamileliğimin başından beri troidlerim hiç çektirmedi bana bir rahatsızlık vermedi inşallah seninde öyle olur.. ben her ay gidiyorum kontrole. İki hafta biraz sık değilmi ne zamandır haşimato hastasısın?

çok tşk. canım
evet zor ama ne yapayım..,ne kadar çok zahmet o kadar rahmet olur inş.
anne olmak kolay değil
dr. çok sık gitmk zorunda kalıyorum
tüm tahlillerim bir dosyada tutuyorum
hem endokrin hem kadın doğumcu takip ediyor
daha evvelde düşük yaşadığım için dr. da daha çok önm veriyor
ve ilaçlarım muhakkak hepisnn saati aynıdır
ileri yaşta olunca hamilelik daha zor sanırım
Rabbim hepimize kolaylık versin
dua ile

o haftada erkekn diye çogu dr söylemiyor ben gittigimde 15 haftalık olacam söylerim demişti bakalım bende meraktayım senin içinden ne geçiyor

Zaten söylesede ben pek ciddiye almam kesin,o kadar tırsıyorum....sempatiksalakcinni
Zaten burdaki doktorlarında bilgi verebileceğini sanmıyorum...
7 bucuk aylık hamile arkadaşıma bile yüzde 70 kız demişlerdi,düşün 7 aylık artık herşey ap açık ortada...Ama genede emin değillerdi...Onun için pek güvenemiyorum....

İçimden erkek geçiyor artık,kız olursa süpriz olucak gerçekten....:CüvCüv:

İkinci kez anne olucaklar,4. ayın ortalarındamı daha net oynamaya başladı bebişleriniz? Yoksa geciken oldumu?

slm kızlar bugun sabah bır kalktım kanama neye ugradıgımı sasırdım apar topar gene hastaneye kostuk ıgne yaptılar cok sukur bebegım ıyı ıkı test yaptılar
geçmiş olsun canımm dikkat et kendineee

kızlar bugün misafirlikte pasta börek tedim daha dün dr bunları yasakladı yaa :S:S bu arada dr meyvelerdede uyardı içindeki şekerden dolayı çok masum değiller porsiyon abartmamak lazım haberiniz olsuunn

Lalehan geçmiş olsun bebeğin kaç haftalık? bende troit ilacı kullanıyorum.

tşk. canım
11 haftalık oldu
bu sende mayıs ayında düşüğüm olmuştu
dr. bu sefer tahlil yaptı protein s düşük çıknca
hemen kan sulandırıcı iğne ye başladım
inş. bu sefer bişey olmaz
ama dr. çok önmli...normalde dr. lar 2 düşük ten sonra tahlil yapıyrlar
anlamadım bn bu sistemi...illaki düşük mü olması gerek..tahlil için
moralini yüksek tutmaya çalış ..biizm için en ii ilaç o
yoksa antikorlar yükseliyor
sağlıcakla

ya sizin kilolarla aranız nasıl kızlar .... Ben 67 kilo oldum en son....Canım çok geçmiş olsun düşüklerin ya. Allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Sen ikili testini yaptırdınmı canım. Sİmgesel için erken daha ama...

kızlar bende 54 kilo ile hamile kaldım. şuan 56,5 kilo falan oldum. şimdiden böyle giderse bilmiyorum nolcak :))

sempatiksalakcinni
Keşke ben o kilolarda olsaydım. Tospik anne olcam ben heraldeohaoldumsmile

bana okadar çok geliyo ki bu kilolar. 47 kilo ile evlendim (ki daha 15 aylık evliyim) bekarken 50 leri hayal bile edemezken şimdi 60 a doğru gidiyorum. eşim sen rahat bi 75-80 olcan diyo

maalesef kilo problemi oluyor
hamilelikte 4 kilo zayıflamışım ama:)
kan tahlilleri, genelde normal koşullarda ayda 1 yapılır
tsh durumuna göre ve ilaç dozuna göre
bnm diğer hamilelikte tsh yuksekti
o yuzden 2 hafta bir yapılıyordu
şimdilik ayda 1
inş. tsh öyle normal devam eder
ikili test yaptırmayı düşünmüyorum
ense kalınlığına bakılacak haftaya

kızlar 10+4 haftalığım.
55 kilo ile başladım hamileliğe 1 küsür kilo aldım ama görenler sanki 3-4 kilo almış gibi görünüyorsun diyor.pantolonlarım şimdiden olmuyor.ne olacak bu halim bilmem.
oğlumda da 55 ile hamile kalmıştım ama 4 ay hiç kilo almamıştım..inş. bir kızım olur da çektiğim sıkıntıları unutturur tabiki önce hayırlısı..

kızlar bişey soracam
çizelgede mesala 11 haftalık yazıyor
11 haftalığa girmiş mi bulunuyoruz yoksa 11 haftalık bitmiş mi oluyor
birde usg daha ilerde gösteriyor
hangisini hesaba katacaz
bn sat tarihine göre yapmıştım çizelgeyi

sat göre yaparsam benim yanlış oluyor. geç döllenme olduğu için bende. dr. usg yi dikkate al dedi. yeni bir adet tarihi belirledik onunla. onun üzerinden hesap yapıyorum bende cnm.

iyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....

maşallah
hadi gözün aydın
bakalım biz ne zaman öğrenecez
girdiğin ultrasonunuz 3 boyutlumuydu?
acaba usg makinanın yapısna göre değişiyormu erken öğrenmemizn
bir dr. söylemişti:
cinsiyet öğrenmede anne adayının cilt yapıs,ı kalınlığı, kilosu, yağ dokusu falan etki ediyormuş
erkek bebkte tabi daha erken öğreniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…