2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bana da biraz sık geliyor ama dr. öyle istiyor benim anlamadığım bu troitl değerleri ne kadar sürede değişiyor. Şimdilik benimde troitle ilgili bi problemim yok canım benim 3 düşükten sonra ortaya çıktı haşimato olduğum yaklaşık 1 sene önceydi senin ne zaman oldu? Allah şifamızı verir inşallah

Gozun aydin ozlemcimm...bebisinin saglikli oldugunuda gordunuz..ehh birde erkekmis:)) artik bundan sonrasi saglicakla kucagina alman canim. Rabbim sizi korusun. Darisida basimiza olsun canimm

Maşallah bebişine canım...Seninde gözün aydın...
Bundan sonrası için herşey huzurla ilerler inşallah...
Darısı bizlere tabiki...kaydirigubbakcemile2

Merhaba Kızlar....
Öncelikle guzel haberler aldım sizlerden mutlu oldum valla...Zor bi gece ve gun gecirdigim için gecmişin hepsini okuyamadım..
Fdilek48, tebrik ederim canım..Dun akşam aklımdaydın..ama kusmaktan fırsat bulupta giremedim nete.
ozlemayd; cok sevindim canım bebeginin iyi olmasına..Hep böyle devam eder inşallah...
Turko; kızının maasallahı var..aynı deren'in facebook undaki profil resmindeki kıza benziyor...Allah nazarlardan korusun..Bebişi hissetmişsin valla cok heyecanlandım..Ben nasıl hissetcem acaba??

Bu arada dün 4 kez kustum, en son herhalde ölüyorum dedim...Gecede rahat uyuyamadım..Sabahın 6 sında kalktım ve gözümü acar acmaz yine kustum..Tam iyi olacam derken bu sefer 8 de yine kustum..Doktoru aradık artık dayancak gucum kalmamıstı..Gelmemizi istedi..Gittik hemen idrar tahlili istedi benden..Sonuc; idrar yolu enfeksiyonu varmıs bende...Antibiyotik yazdı..Bir de sundan bahsetti:
Cok kusan bir insanın idrarında Keton denilen madde tavan yaparmıs..eger o cıkarsa sonucta, vucudun yıkıma gecmiş hemen hastaneye yatman gerek dedi..Tabi aldı beni bi telaş, ama cok sukur bişey cıkmadı..bu arada ben enfeksiyon oldugumu hiç anlamadım..Ne yanma ne baska bişey..Ama cıkıverdi işte..Duam bir an önce gecmesi...Allah kimseyi saglıgından etmesin gercekten cok zorlanyorum kızlar yaa...16 Kasım' da 3 ay doluyor ve ben resmen gun sayıyorum..İnşallah istisna olmam ve 3 ay doldugu gun bende yeniden dogmus gibi saglıklı olurum...

canım yaa a gözün aydın ne güzel erkenden ögrendinn topiğimizin 2. bebegide erkek oldu geçenlerdede bir arkadaşada erkeke demişti dr saglıkla hayırlısıyla darısıda başımaaa

çok saol canım sanada geçmişş olsunn bu arada eee bende varyaa 1 saattir baş agrısından fenayımm bu aralar baş agrısık sık olurmuş hapta fayda etmiyor gözlerime vuruyor agrısı eee minişler bize çektirmeden gelmiyorlar keratalarr

okuyan olmadı galiba......

Canımm benim kuzenin oglunu Amerika da dogurdu..Orada adetmiş..Dogum için hayırlı olsuna gelenlere teşekkür etmek adına üzerinde bebişin resminin oldugu cicili bicili kartlar yollanırmıs hatıra kalsın diye...Guzel bir adet bence..Kuzenimde yaptırmıs cok sırın olmus..Kart ta bebegin boyu posu kilosu falan öyle seyler yazıyodu...

Ahh hemde nasıl cektiriyorlar..Amann onlar iyi olsun da napalım katlancaz..Allah yardım eder bize...Dun gece ve bugun ruh gibiydim ama cok sukur gözüm acıldı hatta elma bile yiyorum böyle en ekşisinden kaydirigubbakcemile3
Eşimde dalga geciyo yuzumu burusturdugum için..Napayım bayılıyorum ekşiye..Verseler limonu bile gık demeden yerim...
Bu arada başın için eşin hafif bi masaj yapsın ama şakaklarına bastırmadan...Soguk suda iyi gelir..İnşallah gecer tez zamanda canımm:Saruboceq:

kızlar yaa bizim resmleri buraaya avatar yapınca berbat gösteriyor şu suratımıza bak berbat gözüküyor haa

kızlar yaa bizim resmleri buraaya avatar yapınca berbat gösteriyor şu suratımıza bak berbat gözüküyor haa

Resmin gercek boyutunu koyamadigimizdan her resim oldugu gibi gorunmuyor canom avatar yapinca.
Sizin resim iyiydi esasen, birakabilirdin yani

Kızlar ben cıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...Yarın hava cok guzel olcakmıs...
İnşallah iyi olurum da yarın arkadaslarla gidecegimiz kahvaltı partisi guzel gecer..:Saruboceq:
O kadar özledim ki arkadaslarımızla bişeyler yapmayı

iyi geceler görüşürzcanım

Sanada iyi aksamlar canim, yarin insallah hersey gonlunce olur..arkadas toplumuna girince havan degisir ama yinede...olumlu dusun olumlu gecsin yarin gunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…