Canım hamileliğimin başından beri troidlerim hiç çektirmedi bana bir rahatsızlık vermedi inşallah seninde öyle olur.. ben her ay gidiyorum kontrole. İki hafta biraz sık değilmi ne zamandır haşimato hastasısın?
iyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....
iyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....[/QU
Kaç haftalık hamilesin canım çok sevindim senin adına önemli olan cinsiyeti değil tabiki sağlıklı olması herşeyden önemlisi Allah sağlıkla hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah
iyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....
canım yaa a gözün aydın ne güzel erkenden ögrendinn topiğimizin 2. bebegide erkek oldu geçenlerdede bir arkadaşada erkeke demişti dr saglıkla hayırlısıyla darısıda başımaaaiyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....
Merhaba Kızlar....
Öncelikle guzel haberler aldım sizlerden mutlu oldum valla...Zor bi gece ve gun gecirdigim için gecmişin hepsini okuyamadım..
Fdilek48, tebrik ederim canım..Dun akşam aklımdaydın..ama kusmaktan fırsat bulupta giremedim nete.
ozlemayd; cok sevindim canım bebeginin iyi olmasına..Hep böyle devam eder inşallah...
Turko; kızının maasallahı var..aynı deren'in facebook undaki profil resmindeki kıza benziyor...Allah nazarlardan korusun..Bebişi hissetmişsin valla cok heyecanlandım..Ben nasıl hissetcem acaba??
Bu arada dün 4 kez kustum, en son herhalde ölüyorum dedim...Gecede rahat uyuyamadım..Sabahın 6 sında kalktım ve gözümü acar acmaz yine kustum..Tam iyi olacam derken bu sefer 8 de yine kustum..Doktoru aradık artık dayancak gucum kalmamıstı..Gelmemizi istedi..Gittik hemen idrar tahlili istedi benden..Sonuc; idrar yolu enfeksiyonu varmıs bende...Antibiyotik yazdı..Bir de sundan bahsetti:
Cok kusan bir insanın idrarında Keton denilen madde tavan yaparmıs..eger o cıkarsa sonucta, vucudun yıkıma gecmiş hemen hastaneye yatman gerek dedi..Tabi aldı beni bi telaş, ama cok sukur bişey cıkmadı..bu arada ben enfeksiyon oldugumu hiç anlamadım..Ne yanma ne baska bişey..Ama cıkıverdi işte..Duam bir an önce gecmesi...Allah kimseyi saglıgından etmesin gercekten cok zorlanyorum kızlar yaa...16 Kasım' da 3 ay doluyor ve ben resmen gun sayıyorum..İnşallah istisna olmam ve 3 ay doldugu gun bende yeniden dogmus gibi saglıklı olurum...
okuyan olmadı galiba......
canım yaa a gözün aydın ne güzel erkenden ögrendinn topiğimizin 2. bebegide erkek oldu geçenlerdede bir arkadaşada erkeke demişti dr saglıkla hayırlısıyla darısıda başımaaa
çok saol canım sanada geçmişş olsunn bu arada eee bende varyaa 1 saattir baş agrısından fenayımm bu aralar baş agrısık sık olurmuş hapta fayda etmiyor gözlerime vuruyor agrısı eee minişler bize çektirmeden gelmiyorlar keratalarr
kızlar yaa bizim resmleri buraaya avatar yapınca berbat gösteriyor şu suratımıza bak berbat gözüküyor haa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar yaa bizim resmleri buraaya avatar yapınca berbat gösteriyor şu suratımıza bak berbat gözüküyor haa
valla seninki daha güzel gözüküyor benim resim fena duruyordu kaldırdım kızımın resmini koydumm geri
Bende degiştirdim begenmedim cunku agzımız burnumuz bi yerdesempatiksalakcinni
Resmin gercek boyutunu koyamadigimizdan her resim oldugu gibi gorunmuyor canom avatar yapinca.
Sizin resim iyiydi esasen, birakabilirdin yani
Kızlar ben cıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...Yarın hava cok guzel olcakmıs...
İnşallah iyi olurum da yarın arkadaslarla gidecegimiz kahvaltı partisi guzel gecer..:Saruboceq:
O kadar özledim ki arkadaslarımızla bişeyler yapmayı
Kızlar ben cıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...Yarın hava cok guzel olcakmıs...
İnşallah iyi olurum da yarın arkadaslarla gidecegimiz kahvaltı partisi guzel gecer..:Saruboceq:
O kadar özledim ki arkadaslarımızla bişeyler yapmayı
kırk akıl kırk fikirimm yaa :))) kırk çeşit resim koydum :))))
Resimler cok olunca:))) secmekte zor oluyorrr..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?