valla facede en az resim bende bizim kızlar maşşalh çok güzel albümler koymuşlar br ara bende koyarım inşallahh
valla facede en az resim bende bizim kızlar maşşalh çok güzel albümler koymuşlar br ara bende koyarım inşallahh
yaaa face de nerdesiniz anneyiz biz denilen gruptamı buluştunuz yoksa kadınlar kulübü mü var facede??
seyduna, herhangi bi sayfada bulusmadik canim face de, ozel kendi face lerimizi verdik, arkadas olduk yani
Canlarım selammmmmmmmm
kimse özlemedi mi benibugünnn:a015:
Selam canim hosgeldinnnn,
yoktun bugun evett...insallah iyisindir, yoklugun hemen belli oluyor canimmm
saol canımm :) İyiyim gezmeye gitmiştim. bugün kuyruk sokumumda inanılmaz bi ağrı ile uyandım. Sende de var mı?:2:
saol canımm :) İyiyim gezmeye gitmiştim. bugün kuyruk sokumumda inanılmaz bi ağrı ile uyandım. Sende de var mı?:2:
kimse kalmamış heralde
Kuyruk sokumunda neden agrisinki..olurmuymus hamileyken?
Benim kuyruk sokumum agriyor evet ama nedeni var. 3 bucuk ay evvel merdivenlerden dustum evde:))) oyle bi sert dustumki kuyruk sokumumun uzerine anlatamam! Surda 3 hafta oncesine kadar simitte oturdum walla acidan:))) baya bi azladi agrim..normal oturabiliyorum cok sukur ama sert yerler iyi gelmiyor tabii, hassas daha.
bende varim turkocum ama laptop esimle benim aramda gidip gidip geliyor, elimizde kalicak bu gidisle:))
yaaa face de nerdesiniz anneyiz biz denilen gruptamı buluştunuz yoksa kadınlar kulübü mü var facede??
iyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....[/QU
Kaç haftalık hamilesin canım çok sevindim senin adına önemli olan cinsiyeti değil tabiki sağlıklı olması herşeyden önemlisi Allah sağlıkla hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah
CAnım gözün aydın.. Hadi bakalım topiğin ikinci delikanlısıda geldi bu arada.... darısı başımıza....
Merhaba Kızlar....
Öncelikle guzel haberler aldım sizlerden mutlu oldum valla...Zor bi gece ve gun gecirdigim için gecmişin hepsini okuyamadım..
Fdilek48, tebrik ederim canım..Dun akşam aklımdaydın..ama kusmaktan fırsat bulupta giremedim nete.
ozlemayd; cok sevindim canım bebeginin iyi olmasına..Hep böyle devam eder inşallah...
Turko; kızının maasallahı var..aynı deren'in facebook undaki profil resmindeki kıza benziyor...Allah nazarlardan korusun..Bebişi hissetmişsin valla cok heyecanlandım..Ben nasıl hissetcem acaba??
Bu arada dün 4 kez kustum, en son herhalde ölüyorum dedim...Gecede rahat uyuyamadım..Sabahın 6 sında kalktım ve gözümü acar acmaz yine kustum..Tam iyi olacam derken bu sefer 8 de yine kustum..Doktoru aradık artık dayancak gucum kalmamıstı..Gelmemizi istedi..Gittik hemen idrar tahlili istedi benden..Sonuc; idrar yolu enfeksiyonu varmıs bende...Antibiyotik yazdı..Bir de sundan bahsetti:
Cok kusan bir insanın idrarında Keton denilen madde tavan yaparmıs..eger o cıkarsa sonucta, vucudun yıkıma gecmiş hemen hastaneye yatman gerek dedi..Tabi aldı beni bi telaş, ama cok sukur bişey cıkmadı..bu arada ben enfeksiyon oldugumu hiç anlamadım..Ne yanma ne baska bişey..Ama cıkıverdi işte..Duam bir an önce gecmesi...Allah kimseyi saglıgından etmesin gercekten cok zorlanyorum kızlar yaa...16 Kasım' da 3 ay doluyor ve ben resmen gun sayıyorum..İnşallah istisna olmam ve 3 ay doldugu gun bende yeniden dogmus gibi saglıklı olurum...
Çok geçmiş olsun canım 3 ay bitince rahatlarsın inşallah.Gerçi azalıyor bulantılar sık dişini az kalmış...
Turko kızın çok tatlı maşşallahhhh. darısı bizim başımıza ya bizde görcezmi bu günleri böle ne güzel bi tanesini büyütmüşün sen...
valla eşim gelirse bana bırakmaz gene sizde gidip geliyormuş :))alsanaalsanasmile
ooo kızlar maşallah döktürmüşsünüz gece gece. normalde bu saatte kimse olmazdı burda ama bu gece bereketli baksanıza :teytey: benide uyku tutmadı bu gece.
turko cnm maşallah kızın çok tatlı gerçekten. gönderdiğin bi linkten baktım bende. allah nazarlardan korusun meleğini.
bu arada midem çok bulanıyor kızlar eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?