2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

seyduna, herhangi bi sayfada bulusmadik canim face de, ozel kendi face lerimizi verdik, arkadas olduk yani

anladım yaa bişey diycem bütün arkadaşlara tabii soyadımızı zaten kullanmıyoruz ama en azından isimlerimizi söylemek daha mantıklı geliyor çünkü biçok nick in söylenmeside yazılmasıda zor oluyorlmaz:

Canlarım selammmmmmmmm

kimse özlemedi mi beni bugünnn:a015:

Selam canim hosgeldinnnn,

yoktun bugun evett...insallah iyisindir, yoklugun hemen belli oluyor canimmm

saol canımm :) İyiyim gezmeye gitmiştim. bugün kuyruk sokumumda inanılmaz bi ağrı ile uyandım. Sende de var mı?:2:

saol canımm :) İyiyim gezmeye gitmiştim. bugün kuyruk sokumumda inanılmaz bi ağrı ile uyandım. Sende de var mı?:2:

geçmiş olsun canım hamilelik işte her yerinde agrırya biliyor hiç şaşırmaaa nazlı geliyorlar k,i kıymetimizi bilsinler diyee fırlamalarr

Kuyruk sokumunda neden agrisinki..olurmuymus hamileyken?
Benim kuyruk sokumum agriyor evet ama nedeni var. 3 bucuk ay evvel merdivenlerden dustum evde:))) oyle bi sert dustumki kuyruk sokumumun uzerine anlatamam! Surda 3 hafta oncesine kadar simitte oturdum walla acidan:))) baya bi azladi agrim..normal oturabiliyorum cok sukur ama sert yerler iyi gelmiyor tabii, hassas daha.

kimse kalmamış heralde

bende varim turkocum ama laptop esimle benim aramda gidip gidip geliyor, elimizde kalicak bu gidisle:))

valla eşim gelirse bana bırakmaz gene sizde gidip geliyormuş :))alsanaalsanasmile

Turko kızın çok tatlı maşşallahhhh. darısı bizim başımıza ya bizde görcezmi bu günleri böle ne güzel bi tanesini büyütmüşün sen...

ooo kızlar maşallah döktürmüşsünüz gece gece. normalde bu saatte kimse olmazdı burda ama bu gece bereketli baksanıza :teytey: benide uyku tutmadı bu gece.

turko cnm maşallah kızın çok tatlı gerçekten. gönderdiğin bi linkten baktım bende. allah nazarlardan korusun meleğini.

bu arada midem çok bulanıyor kızlar eyvahedigeldismile

valla eşim gelirse bana bırakmaz gene sizde gidip geliyormuş :))alsanaalsanasmile

Yok walla saolsun kisa sure alir benden isini halleder geri verir. Esasinda kendisininde vardi ama birkac ay evvel bozuldu, yenisinide almadi benden idare ediyor)) gecinip gidiyoruz iste:jeyyar:

Canım benim gece gece öle oldu valla... Az kalmış senin bulantılarda geçer yakında... Bu arada ben yatıyorum kızlar öptüm hepinizi iyigeceler sizlere ve bebişlerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…