2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim gece gece öle oldu valla... Az kalmış senin bulantılarda geçer yakında... Bu arada ben yatıyorum kızlar öptüm hepinizi iyigeceler sizlere ve bebişlerinize...

Iyi geceler Duncan, Allah rahatlik versin sanada, tatli ruyalar bebisinle:)

Maşallah canım bebişine gözün aydın.

Herkese günaydıııın. Hafta içinden kalma alışkanlıkla sabah 07:00 de kalktım yine pazar pazar. mafoldumben

günaydın kıslar,
bugün iyidir inşallah herkes...
ben bugün yine saat 7 gibi korkunç bir açlıkla uyandım...

canım gözün aydın...bi oğlan daha geliyor ha topiğe

merhaba canlarrr, dün giremedim herkes iyi mi??
dün ikili test günümüzdü..detaylı ultrason bakıldı..ense kalınlığı olculdu cok sükür her sey yolunda.kan tahlilimiz de bu hafta içi çıkacak.inşallah o da iyi çıkarsa rahatlayacağım
midem hala kötü ama..geçse de artık düzgün beslensem diye bekliyorumm
sizler nasılsınız??

günaydın güzel anneler nasılsınız? benim midem hala kötü akşam yine çıkardım sabah yine bulanıtyla uyandım dayanamadım bulantı hapı içtim çünkü sinirim bozuluyo artık 2 aydır bulantı çekiyorum neredeyse dra sordum ne zaman geçecek bulantılarım diye çok zor soru hiç belli olmaz dedi

bu arada rüyalarım çok ilginç kızlar sürekli hamur işi görüyorum yakaydirigubbakcemile3 zaten 2 kilo aldım bile:CüvCüv: sürekli hamur işi çekiyo canım yesem bir dert yemesem içime sinmiyo ne olcak bilmiyorum:)

ayrıca ç.ok halsizim epilasyon bile yapamadım:çok üzgünüm: ev aldı başını gidiyo bir tembellik var kı üstümde sormayın sürekli yatmak istiyorum-tatlicadiarzu- sizler nasılsınız?

aynı beni anlatıyorsun gibi:)) kaydirigubbakcemile3

bende öyleyim canım hiç yerimden kalkmak istemiyorum halsizim

günaydın kızlar
bir selam vereyim dedim

artık çok üzülmeye başladım ben.hala mide bulantısı yaşıyorum çıkarıyorum sadece hamur işi olursa duruyor oda kuru bişey olacak..düzenli ve sağlıklı beslenemiyorum..nara takmıştım bu aralar çok nar yedim ibrahim saraçoğlu hamileler yemesin düşüğe sebep olur dedi ((

selam kızlar
bir rivayete göre oğlan çocuğu anneyi çok uyuturmuş.özellikle uykusu çok gelen anne adaylarına bu haberim.aslında bir yönden doğru.ben oğluma hamileyken sürekli uyurdum bunda ise günde 7 saat.gün içinde de uykum gelmiyor nedense.
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…