valla öyle oldu saol canım inşallah sizlerde göreceksiniz ogünleri
Canım benim gece gece öle oldu valla... Az kalmış senin bulantılarda geçer yakında... Bu arada ben yatıyorum kızlar öptüm hepinizi iyigeceler sizlere ve bebişlerinize...
iyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....
canım gözün aydın...bi oğlan daha geliyor ha topiğeiyiii akşamlarr kızlarrrr.... biz bugün doktora gittik bebişimizi gördükk.... veee doktor %90 erkek dediii... ben kız hissediyordum hepp ama önümüzdeki ayy netleşir dedi... önemli olan sağlığıydıı vee sağlığı gayet ii dedii... ohhh üzerimden bir yük kalktı... darısı başınızaaa....
günaydın güzel anneler nasılsınız? benim midem hala kötü akşam yine çıkardımsabah yine bulanıtyla uyandım dayanamadım bulantı hapı içtim çünkü sinirim bozuluyo artık 2 aydır bulantı çekiyorum neredeyse dra sordum ne zaman geçecek bulantılarım diye çok zor soru hiç belli olmaz dedi
bu arada rüyalarım çok ilginç kızlar sürekli hamur işi görüyorum yakaydirigubbakcemile3 zaten 2 kilo aldım bile:CüvCüv: sürekli hamur işi çekiyo canım yesem bir dert yemesem içime sinmiyo ne olcak bilmiyorum:)
ayrıca ç.ok halsizim epilasyon bile yapamadım:çok üzgünüm: ev aldı başını gidiyo bir tembellik var kı üstümde sormayın sürekli yatmak istiyorum-tatlicadiarzu- sizler nasılsınız?
günaydın güzel anneler nasılsınız? benim midem hala kötü akşam yine çıkardımsabah yine bulanıtyla uyandım dayanamadım bulantı hapı içtim çünkü sinirim bozuluyo artık 2 aydır bulantı çekiyorum neredeyse dra sordum ne zaman geçecek bulantılarım diye çok zor soru hiç belli olmaz dedi
bu arada rüyalarım çok ilginç kızlar sürekli hamur işi görüyorum yakaydirigubbakcemile3 zaten 2 kilo aldım bile:CüvCüv: sürekli hamur işi çekiyo canım yesem bir dert yemesem içime sinmiyo ne olcak bilmiyorum:)
ayrıca ç.ok halsizim epilasyon bile yapamadım:çok üzgünüm: ev aldı başını gidiyo bir tembellik var kı üstümde sormayın sürekli yatmak istiyorum-tatlicadiarzu- sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?