2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günayddıınn kızlaarrrrr hepinizee...
özlemayd hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin senle aynıydı günümüz ama ben öğrenemedim bi dahaki aya kaldıııı çook merak ediyoruummm

özlemayd hayırlı olsun ama bence yinede alıştırma kendini..ebnim 12. haftada %90 erkek dedi 16. haftada kız çıktı..bu haftalarda çok yanlışlık oluyor

bunda dr um söylemedi gördüysede..16. haftada bir daha bakarız kesinleşir şimdi ne desem yanlış çıkma ihtimali var bu dönemde organlar çok benziyor birbirine dedi.

merhaba arkadalsar.ben baska baslıktaydım.mayıs annelerıne gıreyım dedımm.7+4 gunluk gebeyımm.6 haftaya kadar sorunsuz gebelıgım vardı.7 ye gırdıgımden berı kusma işkencesı basladı.limonla kendımı azcık durdurabılıyorum sankı ölecek gıbıyım yaa.ıyıde beslenemıyorum.meyve salata baska canım bıse ıstemıyoo.mutfagada eşim gırıyoo.yemek yapamaıyorumm kokuya dayanamıyorum cunku...
herkesi öpüyorumm

canlarım selammmmmmmm. kocişle dışarı çıkmadan önce bi merhaba dimmm ddim =))

bulantım az az devam ediyor. masamın ucunda 1 bardak süt içmemi bekliyor =)

kendimi dinliyor gibiyim.ben de 10+5 günlüğüm ve aynen 7 haftalıkta başladı bulantı işkencem hatta bu günlerde daha çok artmaya başladı.su bile içemiyorum

kızlar inanın biraz önce bebegimin oynadıgını hissettim ayakta duruyordum eşortmanın çeplerine ellerimi soktum ama elim içinde karnımı tutuyordum elimin altında oynadıgını hissettim resme yaa kızlar valla 2 dedikleri gibi 2. hamilelikte erken karın çıkıyor ve erken hissediyorsun oynadıgını maşşalah darısıda sizlereee

ayy canim darisi bizim basimiza insallah :) senin bebis yaramaz olcak gibi kaydirigubbakcemile3

herkese güzel pazarlar kizlar bu pazar günlerini hic sevmiyom cok SIKICI geciyor heryer kapali boshayallersmile

Aaaa Turko deme yaaa, super bir duygu olmali, nazar degmesin bebise erkenden hissettirdi kendisini.
Bende yokluyorum arada kendimi, damar atmasi gbi bisiler hissediyorum elimi karnima koyunca ama bebis diildir herhalde hissettigim..cok erken cunki dimi simdiden hissedemem herhalde:)

Rabbim bizede tez elden nasip etsin bebislerimizi hissetmeyi

kizlarrrrrrrrrr nerdesiniz cabuk gelin buraya yalniz kaldim

Burdayim canim yanliz degilsinn:))
Nasilsin Rabia, nasil geciyor hamilelik??
yedin tabii cig kofteleri keyfin yerindedir:))
benimde bugun birden mercimek koftesi cekti canim, sooyle bol eksili, marula sarip sarip yicennn. Ama havami aldim tabiii, canimin cekmesiyle kaldim:))) Yapmaya gucum yoktu malesef...kac gundur gripten mahfoldummm. Hapsurmaktan icim disima cikti nerdeyseee

aman canim sen sen ol cigköfte yeme sonra benim gibi 1 gün boyunca karin agrisindan kivranirsin kaydirigubbakcemile3 iyi geciyor canim hamilemiyim degilmiyim bilmiyom :)) biseyde asermiyom kaydirigubbakcemile3 senin hamislik nasil geciyor canim doktorda randevun nezman ? ve cok gecmis olsun umarim kisa zamanda atlatirsin

slm kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım teker teker

kanamam suan yok sadece koyu kahve bazen akıntım oluyor

dunden berı yatakdayım dınlenıyorum doktor bır ıgne yapıyor cok ıyı gelıyor hemen kanama kesılıyor

10 gun ıdare edıyormus ve baya etkılıymıs dusuklerde bu ılac galıba gebelıgım sonunda kadar bu ıgneden olacam

kızlar benımde trıot hastalıgım nerdeyse ıkı senedır tedavı oluyor bazen yukselıyor bazen dusuyor

ama hamılelıkde cok onemlı hep 2 bucuk sevıyelerınde olması lazım gecenlerde dusmus 1.44 doktor ıyı dedı ama ılk gıttıgım endokrıncı cok duserse mesela bır bucuk altına dusuk rıskı olur demıstı bu doktor yok dedı kanamam oluncada kafam karıstı resmen

kızlar ozel hastaneye gıden arkadaslarımıza bırsey demek ıstıyorum utrson kagıtlarınıızı cd kaydettrıp ısteyın bana dun verdı cd kaydedıp ılerde bebegıme gosterırsın dıye hep ızlıyoruz

aklınızda bulunsun ısteyın verırler

bugun kaynanamlar geldı ızlıyorlar ay sınır ettıler ne kadar cahııller yaaaaa sevıneceklerıne sacma sapan ıgrenc espırıler yapıyorlar o bebek degıl senı kandırmıslar yok vazoya benzıo yok burnu resmen evden koyasım geldı cocugum cok sansız bu kadar ılgısız cahıl babaanne ve dedesı olacagı ıcın

kızlar ben bu arada 3 ayı bitirdim 4 e girdim..ve bir kaç kere içimde kıpırtısını hissettim..bunda daha erken oldu ilkinde 17 haftalık hissetmiştim zaten 2.ler erken olurmuş..düzenli ve sürekli hissetme olmuyor ama anlıyorum onun kıpırtısı farklı

ooo cnm hayırlı olsun saglıklı devam etsın ınsallah

kac haftalıksınkı sen

Seninde hayirli olsun canimm, daha evvelden anne olmanin avantajlarini yasiyorsunuz turkoyla:))) neguzell, nazar degmesin bebisine canim, masallah diyelim

lalehann nasılsın? sınav bugun değil miydi? ne oldu?

Evet cilginkiz, lalehanin sinavi bugundu, henuz ugramadi kendisi buraya bugun, insallah hersey diledigi gibi gecmistir.

ben cig kofte zaten sevmem canim hic:))) yapilisini gordumya, icine cig cig etleri nasilda koyup yoguruyorlar, o andan itibaren kestim yemeyi, resmen tiksinti geldi bana, bu dedigim olayda 3-4 yil once oldu:)) odur budur esim bana yediremez!

Bende hicbirseye asermiyorum Rabia, tuhaf ama hakikaten boyle. Belki aserme zamanlari daha gelir ha ne dersin?:))) Boylede hamileligimiz cok sakin geciyor yaw, ne bulanti, ne kusma ne aserme:))) AMANNN TAHTAYA VURALIMM:))
bende bol bol basagrisi var..bu 1 haftadir daha bi yogunlasti, uzerine birde grip olunca devirdi beni resmen. Yarin ise gidicem bakalim dayanabilicekmniyim, olmadi yarim gun calisir gelirim eve, dahada olmadi hasta kalirim:)

iyi akşamlar kızlar
birşey önericem sizlere belgesel az önce izledim okadar muhteşemki.hem güldüm hemde aradaki yaşam şartları beni çok şaşırttı.4 ayrı ırktan bebeği konu alan bir film.ben aşağıdaki siteden izledim.iyi seyirler.

Babies Bebekler film izle | Film izle

Hayırlı akşamlar canlar...
Nasılsınız bugün???....
Ben arkadaşıma davetliydim,güzel geçti çok şükür...
Giremedim siteye....
Şimdide yorgun hissettim kendimi,konuşmak insanı bu kadar yoruyormuydu yaa...sempatiksalakcinni

Topik fazla ilerlememiş,korktum başta oku oku bitmez diye,ama çok şükür yetiştim...:ecrin_bebek:

Bebiişlerinin oynadıgını hissedenler,inanın tüm gün düşündüğüm tek şey bu,herşeyden önce oynamasını hissetmek bana daha çok heyecan vericek eminim....
Sabırsızlıkla bekliyorum...
inşallah uzun sürmez...
Sizlerinde gözleri aydın....

Bu arada facede beni ekliyenler olmuş,kim kimdir çıkaramadım,nicklerini hatırlatırlarsa çook memnun olucam...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…