merhaba arkadalsar.ben baska baslıktaydım.mayıs annelerıne gıreyım dedımm.7+4 gunluk gebeyımm.6 haftaya kadar sorunsuz gebelıgım vardı.7 ye gırdıgımden berı kusma işkencesı basladı.limonla kendımı azcık durdurabılıyorum sankı ölecek gıbıyım yaa.ıyıde beslenemıyorum.meyve salata baska canım bıse ıstemıyoo.mutfagada eşim gırıyoo.yemek yapamaıyorumm kokuya dayanamıyorum cunku...
herkesi öpüyorumm
kızlar inanın biraz önce bebegimin oynadıgını hissettim ayakta duruyordum eşortmanın çeplerine ellerimi soktum ama elim içinde karnımı tutuyordum elimin altında oynadıgını hissettim resme yaa kızlar valla 2 dedikleri gibi 2. hamilelikte erken karın çıkıyor ve erken hissediyorsun oynadıgını maşşalah darısıda sizlereee
kızlar inanın biraz önce bebegimin oynadıgını hissettim ayakta duruyordum eşortmanın çeplerine ellerimi soktum ama elim içinde karnımı tutuyordum elimin altında oynadıgını hissettim resme yaa kızlar valla 2 dedikleri gibi 2. hamilelikte erken karın çıkıyor ve erken hissediyorsun oynadıgını maşşalah darısıda sizlereee
kizlarrrrrrrrrr nerdesiniz cabuk gelin buraya yalniz kaldim
Burdayim canim yanliz degilsinn:))
Nasilsin Rabia, nasil geciyor hamilelik??
yedin tabii cig kofteleri keyfin yerindedir:))
benimde bugun birden mercimek koftesi cekti canim, sooyle bol eksili, marula sarip sarip yicennn. Ama havami aldim tabiii, canimin cekmesiyle kaldim:))) Yapmaya gucum yoktu malesef...kac gundur gripten mahfoldummm. Hapsurmaktan icim disima cikti nerdeyseee
kızlar ben bu arada 3 ayı bitirdim 4 e girdim..ve bir kaç kere içimde kıpırtısını hissettim..bunda daha erken oldu ilkinde 17 haftalık hissetmiştim zaten 2.ler erken olurmuş..düzenli ve sürekli hissetme olmuyor ama anlıyorum onun kıpırtısı farklı
kızlar ben bu arada 3 ayı bitirdim 4 e girdim..ve bir kaç kere içimde kıpırtısını hissettim..bunda daha erken oldu ilkinde 17 haftalık hissetmiştim zaten 2.ler erken olurmuş..düzenli ve sürekli hissetme olmuyor ama anlıyorum onun kıpırtısı farklı
lalehann nasılsın? sınav bugun değil miydi? ne oldu?
aman canim sen sen ol cigköfte yeme sonra benim gibi 1 gün boyunca karin agrisindan kivranirsin kaydirigubbakcemile3 iyi geciyor canim hamilemiyim degilmiyim bilmiyom :)) biseyde asermiyom kaydirigubbakcemile3 senin hamislik nasil geciyor canim doktorda randevun nezman ? ve cok gecmis olsun umarim kisa zamanda atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?