kıslar çiğ köfte yasaklar arasında ama etsiz mi yiyorsunuz..
zonnetjecim bir ara gördüm buradaydı da çıkmış heralde:)
kıslar hafif yürüyüş yaparken gözlerim karardı..meyve suyu içince düzeldi hemen ama korktum..gerçi normalmiş sanıırm
kıslar hafif yürüyüş yaparken gözlerim karardı..meyve suyu içince düzeldi hemen ama korktum..gerçi normalmiş sanıırm
selam inşallah herkes iyidir
Nazlı Edirne canım Allah kolaylık versin benim bulantılarım hala devam ediyor 2 gündür çıkarmıyordum bugün yine çıkardım vücudumun yemek istemediği besinleri her yemeyi denediğimde oluyor(
uykunun cinsiyetle ilgisi varsa benim kzım olucak o zaman çünkü hiç uyumuyorum
ben bu akşam yedim 4 tane filan isteğimi bastırdım etsiz az acılı
Ben etsiz yiyorum canım,onsuz yapamam heralde...:ecrin_bebek:
Bu arada facede beni ekliyenler olmuş,kim kimdir çıkaramadım,nicklerini hatırlatırlarsa çook memnun olucam...sempatiksalakcinni
kızlar slm bırsey soracam sız utrason aletlerınızden mennunmusuz ben pek mennun degılım cunku esım kuzenı hamıleydı onun utrasn kagıtlarına bakıyoruz benımle aynı donemdekı resmen bebek bellı herseyı ama bızımkınde sadece ben cozuyorum bakanlar hanı nerde nasıl bu ne gıbı seyler soyluyor yaaa morelım bozuluyo acıkcası
Miz miz canim, bende top topu 1 kez ultrasona girdim, ilkinde 7+2 haftaliktim, bende net goremedim yani resimde bisiyler ama o haftaliga gore normaldir belki gorememem.
Simdi 12 haftaligiz, haftaya yine gidicez ve daha bi net goruruz herhalde bundan sonra herbirseyi. Doktoruna sorabilirsin canim sebebini, kullandiklari alettende olabilir...
Moral bozucu bulmanida gayet iyi anliyorum canim..bi arastiriver istersen
cnm dun doktordaydım ben cok sukur bebegımı net goruyorum ama resmı gorenler sapma sapan ozellıkle kaynanam tarafı bugun gelmısler yok bebek degıl yok vazoya benzıyooooo sacma sapan seyler soyledıler delı ettıler
doktorda bızım makınamz cok ıyı gıbı seyler soyledı ben daha sormadan dun ona gore super alet
affedersin ama onlar gözlerine gözlük taksınlar..lmaz: bir bebeği vazoya benzetmeyi nasıl becermişler acabaa??
canım boşver takma bunları, sen bebişine bak..sağlığı yerinde mi şükürr..nasılsa büyüdükçe netleşecek herşey
merhaba canlarrr, dün giremedim herkes iyi mi??
dün ikili test günümüzdü..detaylı ultrason bakıldı..ense kalınlığı olculdu cok sükür her sey yolunda.kan tahlilimiz de bu hafta içi çıkacak.inşallah o da iyi çıkarsa rahatlayacağım
midem hala kötü ama..geçse de artık düzgün beslensem diye bekliyorumm
sizler nasılsınız??
günaydın kızlar
bir selam vereyim dedim
artık çok üzülmeye başladım ben.hala mide bulantısı yaşıyorum çıkarıyorum sadece hamur işi olursa duruyor oda kuru bişey olacak..düzenli ve sağlıklı beslenemiyorum..nara takmıştım bu aralar çok nar yedim ibrahim saraçoğlu hamileler yemesin düşüğe sebep olur dedi((
selam kızlar
bir rivayete göre oğlan çocuğu anneyi çok uyuturmuş.özellikle uykusu çok gelen anne adaylarına bu haberim.aslında bir yönden doğru.ben oğluma hamileyken sürekli uyurdum bunda ise günde 7 saat.gün içinde de uykum gelmiyor nedense.
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin...
kızlar inanın biraz önce bebegimin oynadıgını hissettim ayakta duruyordum eşortmanın çeplerine ellerimi soktum ama elim içinde karnımı tutuyordum elimin altında oynadıgını hissettim resme yaa kızlar valla 2 dedikleri gibi 2. hamilelikte erken karın çıkıyor ve erken hissediyorsun oynadıgını maşşalah darısıda sizlereee
slm kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım teker teker
kanamam suan yok sadece koyu kahve bazen akıntım oluyor
dunden berı yatakdayım dınlenıyorum doktor bır ıgne yapıyor cok ıyı gelıyor hemen kanama kesılıyor
10 gun ıdare edıyormus ve baya etkılıymıs dusuklerde bu ılac galıba gebelıgım sonunda kadar bu ıgneden olacam
kızlar benımde trıot hastalıgım nerdeyse ıkı senedır tedavı oluyor bazen yukselıyor bazen dusuyor
ama hamılelıkde cok onemlı hep 2 bucuk sevıyelerınde olması lazım gecenlerde dusmus 1.44 doktor ıyı dedı ama ılk gıttıgım endokrıncı cok duserse mesela bır bucuk altına dusuk rıskı olur demıstı bu doktor yok dedı kanamam oluncada kafam karıstı resmen
kızlar ozel hastaneye gıden arkadaslarımıza bırsey demek ıstıyorum utrson kagıtlarınıızı cd kaydettrıp ısteyın bana dun verdı cd kaydedıp ılerde bebegıme gosterırsın dıye hep ızlıyoruz
aklınızda bulunsun ısteyın verırler
bugun kaynanamlar geldı ızlıyorlar ay sınır ettıler ne kadar cahııller yaaaaa sevıneceklerıne sacma sapan ıgrenc espırıler yapıyorlar o bebek degıl senı kandırmıslar yok vazoya benzıo yok burnu resmen evden koyasım geldı cocugum cok sansız bu kadar ılgısız cahıl babaanne ve dedesı olacagı ıcın
kızlar slm bırsey soracam sız utrason aletlerınızden mennunmusuz ben pek mennun degılım cunku esım kuzenı hamıleydı onun utrasn kagıtlarına bakıyoruz benımle aynı donemdekı resmen bebek bellı herseyı ama bızımkınde sadece ben cozuyorum bakanlar hanı nerde nasıl bu ne gıbı seyler soyluyor yaaa morelım bozuluyo acıkcası
yaaa bende sizi facede görmek istiyorum buradanmı yazdınız yazıyımmı adımı sorun olurmu:sinifsinif:
ya dengesızlık onlarda dız boyu cnm sacma sapan konusmak onlarda resmen mezıyet olmus bırde ılk torun olacak sapma sapan seyler ıste yaa gelde sınırlenme delı ettıler resmen benı
ya cnm bılerek yapılması cok sınır bozucu ondan sınırlerım bozuluyor ıster ıstemez bogmak gelıyo resmen ıcımden onları
ayy canim darisi bizim basimiza insallah :) senin bebis yaramaz olcak gibi kaydirigubbakcemile3
ewet darısı sizlere inşallahh valla kızım akıllı da bun bilmiyorum belkide yaramazdır görmeye gittigimde yine uyumasında :))
Aaaa Turko deme yaaa, super bir duygu olmali, nazar degmesin bebise erkenden hissettirdi kendisini.
Bende yokluyorum arada kendimi, damar atmasi gbi bisiler hissediyorum elimi karnima koyunca ama bebis diildir herhalde hissettigim..cok erken cunki dimi simdiden hissedemem herhalde:)
belkide hissettiğin bebegindir bende ilk zaman öyle hissederdim ama bugünkü daha farklıydı çok garip oldum ama kızımdan tecrübeli oldugum için daamrdı falan demicem o bebişin oynayışıydı iyi biliyorum ve resmen elimin altında hisettim işte 2. gebelikte kas gevşek oluyormuş daha erkekn hissedilebiliyormuş bebiş
benimde kızım geç oynamıştı ben çok geç hissetmiştim ama bunu maşallah bende azda olsa hisetmeye başladım 2. gebeliğin avantajıymış canım doktordan dinledimmkızlar ben bu arada 3 ayı bitirdim 4 e girdim..ve bir kaç kere içimde kıpırtısını hissettim..bunda daha erken oldu ilkinde 17 haftalık hissetmiştim zaten 2.ler erken olurmuş..düzenli ve sürekli hissetme olmuyor ama anlıyorum onun kıpırtısı farklı
yaaa bende sizi facede görmek istiyorum buradanmı yazdınız yazıyımmı adımı sorun olurmu:sinifsinif:
cnım facedeki adın ne benimki türkan
iyi akşamlar kızlar
birşey önericem sizlere belgesel az önce izledim okadar muhteşemki.hem güldüm hemde aradaki yaşam şartları beni çok şaşırttı.4 ayrı ırktan bebeği konu alan bir film.ben aşağıdaki siteden izledim.iyi seyirler.
Babies Bebekler film izle | Film izle
merhaba anneler ben geldim.cumartesi doktordaydım.herşey yolunda çok şükür.ense kalınlıgı 1.3 ikili testi daha çıkmadı.boyu 6.32 cm minnoşumun.öyle uzun izledikki doya doya gördüm kuzumu.doktor çok kesin olmamakla birlikte erkek oldugunu söyledi.ayrıca sata göre 4 gün önde gösteriyo ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?