2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar çiğ köfte yasaklar arasında ama etsiz mi yiyorsunuz..
zonnetjecim bir ara gördüm buradaydı da çıkmış heralde:)
kıslar hafif yürüyüş yaparken gözlerim karardı..meyve suyu içince düzeldi hemen ama korktum..gerçi normalmiş sanıırm

selam inşallah herkes iyidir

Nazlı Edirne canım Allah kolaylık versin benim bulantılarım hala devam ediyor 2 gündür çıkarmıyordum bugün yine çıkardım vücudumun yemek istemediği besinleri her yemeyi denediğimde oluyor (

uykunun cinsiyetle ilgisi varsa benim kzım olucak o zaman çünkü hiç uyumuyorum

ben bu akşam yedim 4 tane filan isteğimi bastırdım etsiz az acılı

Ben etsiz yiyorum canım,onsuz yapamam heralde...:ecrin_bebek:

kızlar slm bırsey soracam sız utrason aletlerınızden mennunmusuz ben pek mennun degılım cunku esım kuzenı hamıleydı onun utrasn kagıtlarına bakıyoruz benımle aynı donemdekı resmen bebek bellı herseyı ama bızımkınde sadece ben cozuyorum bakanlar hanı nerde nasıl bu ne gıbı seyler soyluyor yaaa morelım bozuluyo acıkcası

Zonnetje fildir fildir geziyor caim o site senin bu site benim:))
Ayrica basdonmeleri bendede oluyor ara ara, normalmis evet.

Selam canim, hosgeldin.
Istemeyerek yedigin seyler muhtemelen bulantilarini arttirir Baharcim, Rabbim yardimcin olsun, umarim te zamanda hepten kesilir gider bulantilarin canim, biraz daha sabir.

ben bu akşam yedim 4 tane filan isteğimi bastırdım etsiz az acılı

Afiyet seker olsun:)

Ben etsiz yiyorum canım,onsuz yapamam heralde...:ecrin_bebek:

Sanada afiyet seker olsun canim:)

Bu arada facede beni ekliyenler olmuş,kim kimdir çıkaramadım,nicklerini hatırlatırlarsa çook memnun olucam...sempatiksalakcinni

Sende face den ozelden bir mesaj atsaydinya canim kimsin diye:))):icecream:

Miz miz canim, bende top topu 1 kez ultrasona girdim, ilkinde 7+2 haftaliktim, bende net goremedim yani resimde bisiyler ama o haftaliga gore normaldir belki gorememem.
Simdi 12 haftaligiz, haftaya yine gidicez ve daha bi net goruruz herhalde bundan sonra herbirseyi. Doktoruna sorabilirsin canim sebebini, kullandiklari alettende olabilir...
Moral bozucu bulmanida gayet iyi anliyorum canim..bi arastiriver istersen

etsiz yiyorsanız sorun yok affiyet olsun, yarasın
ben artık düzgün yemek yemek istiyorum..ağzım acıı sürekli..13. haftaya geldik artık yaw..

yaaa bende sizi facede görmek istiyorum buradanmı yazdınız yazıyımmı adımı sorun olurmu:sinifsinif:

cnm dun doktordaydım ben cok sukur bebegımı net goruyorum ama resmı gorenler sapma sapan ozellıkle kaynanam tarafı bugun gelmısler yok bebek degıl yok vazoya benzıyooooo sacma sapan seyler soyledıler delı ettıler

doktorda bızım makınamz cok ıyı gıbı seyler soyledı ben daha sormadan dun ona gore super alet

cnm dun doktordaydım ben cok sukur bebegımı net goruyorum ama resmı gorenler sapma sapan ozellıkle kaynanam tarafı bugun gelmısler yok bebek degıl yok vazoya benzıyooooo sacma sapan seyler soyledıler delı ettıler

affedersin ama onlar gözlerine gözlük taksınlar..lmaz: bir bebeği vazoya benzetmeyi nasıl becermişler acabaa??

affedersin ama onlar gözlerine gözlük taksınlar..lmaz: bir bebeği vazoya benzetmeyi nasıl becermişler acabaa??

ya dengesızlık onlarda dız boyu cnm sacma sapan konusmak onlarda resmen mezıyet olmus bırde ılk torun olacak sapma sapan seyler ıste yaa gelde sınırlenme delı ettıler resmen benı
canım boşver takma bunları, sen bebişine bak..sağlığı yerinde mi şükürr..nasılsa büyüdükçe netleşecek herşey

ya cnm bılerek yapılması cok sınır bozucu ondan sınırlerım bozuluyor ıster ıstemez bogmak gelıyo resmen ıcımden onları

merhaba anneler ben geldim.cumartesi doktordaydım.herşey yolunda çok şükür.ense kalınlıgı 1.3 ikili testi daha çıkmadı.boyu 6.32 cm minnoşumun.öyle uzun izledikki doya doya gördüm kuzumu.doktor çok kesin olmamakla birlikte erkek oldugunu söyledi.ayrıca sata göre 4 gün önde gösteriyo ultrason

Hayırlısı olsun canım... Rabbimin izniyle iyi çıkar sonuçlarında benimde artık önümüzdeki hafta belli olcak...

Canım üzülme hemen hemen hepimiz yavaş yavaş bişeyler yemeye başladık inan Geçicek bulantıların azala azala....

Desene benim oğlum olcak o zman ben çok uyudum çünkü....

Ya bende hissetmek istiyorum artıkkkkkkk... ama bize daha çok var... 5-6 hafta daha beklicez dimi...Maşşallah senin bebişe ne güzel turko yaa...

Canım ya şimdi troitler 1,50 nin altına düşünce düşük riskimi oluyomuş eee benim son testimde 1,24 e düştü tsh.... Ya bu doktor hala bana 100 lük ilaç iç diyo kafayı yicem şimdi....

Ben memnunum çünkü başka bir hastanede (devlet) 2 li test yaptırdım hiç gözükmüyo görüntüsü. Sanırım Benim gittiğim yerdeki iyi o yüzden....

yaaa bende sizi facede görmek istiyorum buradanmı yazdınız yazıyımmı adımı sorun olurmu:sinifsinif:

Canım yazsana senide ekliyim ben....

haklısın gerçekten sinir bozucu. ama sadece sen ve bebişin rahatsız olur bu durumdan. sen duymazlıktan gel onları.gözlük veriim mi de bakalım onlar çıldırsın

maşallahh sana da, bebişine de canım..ben de senin gibi dün geçtim bu aşamalardan..ikili testimiz de iyi çıkar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…