2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm dun doktordaydım ben cok sukur bebegımı net goruyorum ama resmı gorenler sapma sapan ozellıkle kaynanam tarafı bugun gelmısler yok bebek degıl yok vazoya benzıyooooo sacma sapan seyler soyledıler delı ettıler

Mizmiz cim. bakma sen onlara..onlar kendi zamanlarinda ultrasonmu gormuslerki oyle sallama yorumlar yapiyorlar sana,. Sen hic moralini bozma lutfen, bebegine konsantre ol canim! Oyle herkezin her dedigine taksak, kulak versek ne sinir kalir bizde ne psikoloji! Sen keyfine bak, gelicek guzel gunlerin hayalini kur, gerisi bos gulum:)

Kızlarrr dün gece bebekle ilgili ilginç bi rüya gördüm.... Allah hayır etsin. Rüyamda doktora gidiyorum ultrasonu karnıma koyuyo bebişimi görüyorum uyuyo sonra doktor dürtüyo uyansın diye sonra benimki uyanıyo emekler gibi bi pozisyonda duruyo bana bakıyo gülüyo ... Çok tatlı ama suratı...sonra alıyorum bebişi ben evirip çeviriyorum cinsiyeti ne diye ucu kesik bi pipisi var doktora diyorum ki bu erkek doktor yok %90 kız seninki diyo.. Sonra bebişimin kilodunu çekiyorum geri koyuyorum karnıma uyuyo yeniden.... Bu kadar işte sonra uyandımmmm....

gözün aydıınn darısıda bize inşallahh ya maşalllahh topiğin erkegi çok olacak heralde gelen haberler hep erkek maşallahhh saglıklı olsunlarda

Ececim, hadi gozun aydin canimm, hersey yolunda masallah. bebeginde muhtemelen erkekmis.

Mayis 2011 anneleri sanirim cogunlukla erkek bebis dogurucak:)))
Rabbim nazarlardan korusunnn

Hayir olsun ruyan canim:)) cok ilgincmis walla, bu aralar cinsiyetle ilgili meraklarimiz varya, belki sende oun etkisinde kaldiysan bu tur ruya gormen cok normal:)) ama guzel bir ruyaymis

ne güzel rüya o öyle inşallah hangisini istiyosan o olur inşallah
selammm çiçeği burnunda mayıs annelerimizzz cinsiyetler belli oldumuuu nasıl gidiyor hamileliğinizz:hulya:

selammm bize doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi.hamilelikte iyi gidiyor çok şükür

Gözün aydın canım... Bu dördüncü öğrendiğimiz oldu heralde....:::))

yaaa bende sizi facede görmek istiyorum buradanmı yazdınız yazıyımmı adımı sorun olurmu:sinifsinif:

Canım benim adım Gezgin .. sempatiksalakcinni 4 arkadaş ekledim şu zaman kadar,ikisini tanımıyorum öğrenirim bugün inşallah....
Gezgin .. desen çıkarım umarım

selammm çiçeği burnunda mayıs annelerimizzz cinsiyetler belli oldumuuu nasıl gidiyor hamileliğinizz:hulya:

Hoşgeldin tecrubeli anne...:hulya:
Arkadaşlardan erkek olanlardan 3 kişi sanırım öğrendi cinsiyetleri,ben hayla beklemekteyim...boshayallersmile
Hamileliğimizde kimimizde bulantılar devam ediyor,kimimizde benim gibi iştah patlaması yaşanıyor...sempatiksalakcinni
Artık 4e giriyoruz,azalıcak inşallah herşey,sizlerin yaşadıgı rahatlıklara dogru yol alıcaz...kaydirigubbakcemile2

DUNCAN inşallah yakında zaten sende hissedceksin ve heyecanla bizlerle paylaşacaksın ozaman içinde bir canlının oldugunun daha çok farkında olacaksun ve daah bir bütün hissedeceksin bebeşinle kendini yatarken onun kıpırtılarını hissederek yatacaksın onun kıpırtılarıyla uynacaksın inşallahh ozaman görr biraz daha sabır az kaldıı olumunekankayizsmile

kızlar yazdıklarınızdan bişeyler okudum ve söyleme gereği hissettim

ben çiçeği burnunda bir anneyim 2010 mayıs annesiyim:)) hamileliğim boyunca maydonozda yedim(söktürücü derler doğrudur ama suyunu sıkıp içmediğiniz sürece sorun yok) nar dolu dolu yedim, doktoruma danıştığım sakıncası bulunmayan herşeyi yedim.. bizim hamile olduğumuz dönemde birde domuz gribi çıkmıştı( nar yemekten portakal sıkmaktan helak olmuştum:)) kızım çok sağlıklı doğdu çokda güzel bir hamilelik geçirdim. heyecanınızı ookadar iyi anlıyorumki siz siz olun keyfinizi kaçıracak sizi üzecek insanlardan uzak durun duramıyorsanızda he he diyin geçin.

ben kızımın cinsiyetini 12. haftalıkken öğrenmiştim ve hiç değişmedi:)) çoğunuz mayıs annesi olarak başladınız ama nisanda doğuracaksınız bizler gibi:)) hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum

selammm bize doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi.hamilelikte iyi gidiyor çok şükür

Amin canım.. .Benim için farketmez valla.... Eli kolu düzgün kızz erkek ikiside olur....

gözün aydıınn darısıda bize inşallahh ya maşalllahh topiğin erkegi çok olacak heralde gelen haberler hep erkek maşallahhh saglıklı olsunlarda
saol canım inşallah sende hayırlı haberleri alırsın.evet ya öğrenenler hep erkek
Ececim, hadi gozun aydin canimm, hersey yolunda masallah. bebeginde muhtemelen erkekmis.

teşekkürler canım.başından beri kız istememe ragmen hep erkek hissediyorum ilginç degil mi

CAnım benim inşallah bi o günler gelse insana zman geçmek bilmiyor sanki bazen banada oynuyo gibi geliyo sonra gaz olduğunu anlıyorum oynayanın:))

cnmm hayırlı olsun umarım gönlünden geçen olur

hoşbulduk cnmm ahh sende benim gibisin demekki benimde hiç bulanmamıştı bence çok güzel birşey

Amin canım güzel dileklerin için. Ben zaten nisan annesiyim normalde..:))))

anaaaaaaa benimki muhtemelen 23 nisanda alınacak sezeryan oldugu için doktorumla öyle konuştuk kız bende saglıklı bir erkek istiyorumm nisan topiğinemi göz atsamm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…