cnm dun doktordaydım ben cok sukur bebegımı net goruyorum ama resmı gorenler sapma sapan ozellıkle kaynanam tarafı bugun gelmısler yok bebek degıl yok vazoya benzıyooooo sacma sapan seyler soyledıler delı ettıler
maşallahh sana da, bebişine de canım..ben de senin gibi dün geçtim bu aşamalardan..ikili testimiz de iyi çıkar inşallahhh
gözün aydıınn darısıda bize inşallahh ya maşalllahh topiğin erkegi çok olacak heralde gelen haberler hep erkek maşallahhh saglıklı olsunlardamerhaba anneler ben geldim.cumartesi doktordaydım.herşey yolunda çok şükür.ense kalınlıgı 1.3 ikili testi daha çıkmadı.boyu 6.32 cm minnoşumun.öyle uzun izledikki doya doya gördüm kuzumu.doktor çok kesin olmamakla birlikte erkek oldugunu söyledi.ayrıca sata göre 4 gün önde gösteriyo ultrason
merhaba anneler ben geldim.cumartesi doktordaydım.herşey yolunda çok şükür.ense kalınlıgı 1.3 ikili testi daha çıkmadı.boyu 6.32 cm minnoşumun.öyle uzun izledikki doya doya gördüm kuzumu.doktor çok kesin olmamakla birlikte erkek oldugunu söyledi.ayrıca sata göre 4 gün önde gösteriyo ultrason
Kızlarrr dün gece bebekle ilgili ilginç bi rüya gördüm.... Allah hayır etsin. Rüyamda doktora gidiyorum ultrasonu karnıma koyuyo bebişimi görüyorum uyuyo sonra doktor dürtüyo uyansın diye sonra benimki uyanıyo emekler gibi bi pozisyonda duruyo bana bakıyo gülüyo ... Çok tatlı ama suratı...sonra alıyorum bebişi ben evirip çeviriyorum cinsiyeti ne diye ucu kesik bi pipisi var doktora diyorum ki bu erkek doktor yok %90 kız seninki diyo.. Sonra bebişimin kilodunu çekiyorum geri koyuyorum karnıma uyuyo yeniden.... Bu kadar işte sonra uyandımmmm....
ne güzel rüya o öyle inşallah hangisini istiyosan o olur inşallahKızlarrr dün gece bebekle ilgili ilginç bi rüya gördüm.... Allah hayır etsin. Rüyamda doktora gidiyorum ultrasonu karnıma koyuyo bebişimi görüyorum uyuyo sonra doktor dürtüyo uyansın diye sonra benimki uyanıyo emekler gibi bi pozisyonda duruyo bana bakıyo gülüyo ... Çok tatlı ama suratı...sonra alıyorum bebişi ben evirip çeviriyorum cinsiyeti ne diye ucu kesik bi pipisi var doktora diyorum ki bu erkek doktor yok %90 kız seninki diyo.. Sonra bebişimin kilodunu çekiyorum geri koyuyorum karnıma uyuyo yeniden.... Bu kadar işte sonra uyandımmmm....
selammm çiçeği burnunda mayıs annelerimizzz cinsiyetler belli oldumuuu nasıl gidiyor hamileliğinizz:hulya:
merhaba anneler ben geldim.cumartesi doktordaydım.herşey yolunda çok şükür.ense kalınlıgı 1.3 ikili testi daha çıkmadı.boyu 6.32 cm minnoşumun.öyle uzun izledikki doya doya gördüm kuzumu.doktor çok kesin olmamakla birlikte erkek oldugunu söyledi.ayrıca sata göre 4 gün önde gösteriyo ultrason
yaaa bende sizi facede görmek istiyorum buradanmı yazdınız yazıyımmı adımı sorun olurmu:sinifsinif:
selammm çiçeği burnunda mayıs annelerimizzz cinsiyetler belli oldumuuu nasıl gidiyor hamileliğinizz:hulya:
Hayir olsun ruyan canim:)) cok ilgincmis walla, bu aralar cinsiyetle ilgili meraklarimiz varya, belki sende oun etkisinde kaldiysan bu tur ruya gormen cok normal:)) ama guzel bir ruyaymis
ne güzel rüya o öyle inşallah hangisini istiyosan o olur inşallah
selammm bize doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi.hamilelikte iyi gidiyor çok şükür
saol canım inşallah sende hayırlı haberleri alırsın.evet ya öğrenenler hep erkekgözün aydıınn darısıda bize inşallahh ya maşalllahh topiğin erkegi çok olacak heralde gelen haberler hep erkek maşallahhh saglıklı olsunlarda
Ececim, hadi gozun aydin canimm, hersey yolunda masallah. bebeginde muhtemelen erkekmis.
Mayis 2011 anneleri sanirim cogunlukla erkek bebis dogurucak:)))
Rabbim nazarlardan korusunnn
DUNCAN inşallah yakında zaten sende hissedceksin ve heyecanla bizlerle paylaşacaksın ozaman içinde bir canlının oldugunun daha çok farkında olacaksun ve daah bir bütün hissedeceksin bebeşinle kendini yatarken onun kıpırtılarını hissederek yatacaksın onun kıpırtılarıyla uynacaksın inşallahh ozaman görr biraz daha sabır az kaldııolumunekankayizsmile
cnmm hayırlı olsun umarım gönlünden geçen olurne güzel rüya o öyle inşallah hangisini istiyosan o olur inşallah
selammm bize doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi.hamilelikte iyi gidiyor çok şükür
Canım benim adım Gezgin .. sempatiksalakcinni 4 arkadaş ekledim şu zaman kadar,ikisini tanımıyorum öğrenirim bugün inşallah....
Gezgin .. desen çıkarım umarım
Hoşgeldin tecrubeli anne...:hulya:
Arkadaşlardan erkek olanlardan 3 kişi sanırım öğrendi cinsiyetleri,ben hayla beklemekteyim...boshayallersmile
Hamileliğimizde kimimizde bulantılar devam ediyor,kimimizde benim gibi iştah patlaması yaşanıyor...sempatiksalakcinni
Artık 4e giriyoruz,azalıcak inşallah herşey,sizlerin yaşadıgı rahatlıklara dogru yol alıcaz...kaydirigubbakcemile2
kızlar yazdıklarınızdan bişeyler okudum ve söyleme gereği hissettim
ben çiçeği burnunda bir anneyim 2010 mayıs annesiyim:)) hamileliğim boyunca maydonozda yedim(söktürücü derler doğrudur ama suyunu sıkıp içmediğiniz sürece sorun yok) nar dolu dolu yedim, doktoruma danıştığım sakıncası bulunmayan herşeyi yedim.. bizim hamile olduğumuz dönemde birde domuz gribi çıkmıştı( nar yemekten portakal sıkmaktan helak olmuştum:)) kızım çok sağlıklı doğdu çokda güzel bir hamilelik geçirdim. heyecanınızı ookadar iyi anlıyorumki siz siz olun keyfinizi kaçıracak sizi üzecek insanlardan uzak durun duramıyorsanızda he he diyin geçin.
ben kızımın cinsiyetini 12. haftalıkken öğrenmiştim ve hiç değişmedi:)) çoğunuz mayıs annesi olarak başladınız ama nisanda doğuracaksınız bizler gibi:)) hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
Ececim, hadi gozun aydin canimm, hersey yolunda masallah. bebeginde muhtemelen erkekmis.
Mayis 2011 anneleri sanirim cogunlukla erkek bebis dogurucak:)))
Rabbim nazarlardan korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?