Amin canım güzel dileklerin için. Ben zaten nisan annesiyim normalde..:))))
evet hepside erkek sanırımGözün aydın canım... Bu dördüncü öğrendiğimiz oldu heralde....:::))
saol canım amin hepimize inşallah.Ececim gözün aydın,Rabbim hep güzel günler göstersin...opuyorumnanaktan
kızlar yazdıklarınızdan bişeyler okudum ve söyleme gereği hissettim
ben çiçeği burnunda bir anneyim 2010 mayıs annesiyim:)) hamileliğim boyunca maydonozda yedim(söktürücü derler doğrudur ama suyunu sıkıp içmediğiniz sürece sorun yok) nar dolu dolu yedim, doktoruma danıştığım sakıncası bulunmayan herşeyi yedim.. bizim hamile olduğumuz dönemde birde domuz gribi çıkmıştı( nar yemekten portakal sıkmaktan helak olmuştum:)) kızım çok sağlıklı doğdu çokda güzel bir hamilelik geçirdim. heyecanınızı ookadar iyi anlıyorumki siz siz olun keyfinizi kaçıracak sizi üzecek insanlardan uzak durun duramıyorsanızda he he diyin geçin.
ben kızımın cinsiyetini 12. haftalıkken öğrenmiştim ve hiç değişmedi:)) çoğunuz mayıs annesi olarak başladınız ama nisanda doğuracaksınız bizler gibi:)) hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
canım seninkide 23 nisana gelebilir ozaman aramıda bişey yok 1 gün :))
evet hepside erkek sanırım
saol canım amin hepimize inşallah.
ne iyi oldu söyledigin maydonoz yerken aklım çıkıyo.bebişine allahım saglık sıhat ve mutluluk versin ömür boyu inşallah
hoşbulduk cnmm ahh sende benim gibisin demekki benimde hiç bulanmamıştıbence çok güzel birşey
anaaaaaaa benimki muhtemelen 23 nisanda alınacak sezeryan oldugu için doktorumla öyle konuştuk kız bende saglıklı bir erkek istiyorumm nisan topiğinemi göz atsamm :)))))
evet canım bende öle istiyorum valla... belki aynı gün anne oluruz ama ben normal doğum istiom tabi hiç belli olmaz sezeryana dönerse kesin 23 nisanda yapıcam çocuu.... kaydirigubbakcemile5
Canım 3 erkek 1 kız var bildiğim kadarıyla...
Elhamd. başta 3 kez yokladı,sonra yaşamadım çok şükür..
Rabbim sıkıntı vermesin bundan sonrası içinde...opuyorumnanaktan
Canım sen hamileliğinde çatlakların için ne kullandın ve ne zaman başladın kullanmaya?
evet hepside erkek sanırım
saol canım amin hepimize inşallah.
ne iyi oldu söyledigin maydonoz yerken aklım çıkıyo.bebişine allahım saglık sıhat ve mutluluk versin ömür boyu inşallah
cnm benim hiççatlağım olmadıaklinialirimsmile inşallah sizinde olmaz. bu çatlak işini bizde çok konuşmuştuk. eğer çatlayacağınız varsa hiçbir krem fayda etmiyor kızlar malesef. ben banyodan sonra göbeğime bebe yağı sürüyordum okadar başka hiçbirşey yapmadım. hiçbir erimde çatlak olmadı:hulya:
Hooppppp..portakal orda kal":)) yok sana nisan annelerine gitmek:))) dettklava:
kaydirigubbakcemile3şaka şaka buradaki arkadaşlara iyce alıştım sizlere bırakmam zaten kaydirigubbakcemile5:1hug:
cnm benim hiççatlağım olmadıaklinialirimsmile inşallah sizinde olmaz. bu çatlak işini bizde çok konuşmuştuk. eğer çatlayacağınız varsa hiçbir krem fayda etmiyor kızlar malesef. ben banyodan sonra göbeğime bebe yağı sürüyordum okadar başka hiçbirşey yapmadım. hiçbir erimde çatlak olmadı:hulya:
Masalah canim sanada, hem rahat gecmis hamileligin, hemde catlaklar olmamis, sansli bir anneymissin:))
Neguzel, duru bebek 6 aylik olmus, bizde gorecekmiyiz o guzel gunleri, zaman bazen hic gecmek bilmiyor,..bi bakiyorsun bazede 1 hafta ucup gecmis,..
Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin, sabirli olmaliyiz her halukarda
şöyle söyliyim zaman sizin için durdu gibi geliyor 2. trimestra geldiğinizde hızlanacak :)) sonra son zamanlar gene geçmek bilmeyecek:sinifsinif: ben ilk tekmemi arife günü yemiştim hiç unutmuyorumkaydirigubbakcemile bu günlerin gerçekten kıymetini bilin doğdukları zaman öyle bir geçiyorki şuanda nasıl 6 aylık oldu bilemiyorum :kedi: ahh yaşayacağınız okadar güzel şeyler varki önünüzde hele bi anne ben burdayım desin tekmeleriyle yediklerinize tepki göstersin ayyy inanılmaz birşey yaa yaşayın kızlar doya doya
Maşallah canım sana...kaydirigubbakcemile2
Darısı bize tabi...sempatiksalakcinni
Bebe yağını burda kullananlar var,ben daha başlamadım...
Badem yağı sürüyorum arada....
Artık zamanla görücez son durumu...:hulya:
size birkaç tüyo vereyim bunları unutmayın
1) seçeceğiniz doktor çok çok önemli kızlar
2) hamileliğiniz ilerledikçe sütyen takmak istemiceksiniz daralıcaksınız sakın bırakmayın sıkı askılı sütyenlere devammmaklinialirimsmile
3)haftada 2 gün mutlaka balık yiyin yiyemiyorsanız omega 3 destekli hap alın mutlaka
4) mide yanmalarınız başladığında 1 bardak soğuk süt çok iyi gelecek:))
5)bol bol suuu kesnlikle
6) doğum çantası hazırlarken kilotlarınızı bir beden büyük alın
7)vitaminlerinizi hiç unutmayın
size birkaç tüyo vereyim bunları unutmayın
1) seçeceğiniz doktor çok çok önemli kızlar
2) hamileliğiniz ilerledikçe sütyen takmak istemiceksiniz daralıcaksınız sakın bırakmayın sıkı askılı sütyenlere devammmaklinialirimsmile
3)haftada 2 gün mutlaka balık yiyin yiyemiyorsanız omega 3 destekli hap alın mutlaka
4) mide yanmalarınız başladığında 1 bardak soğuk süt çok iyi gelecek:))
5)bol bol suuu kesnlikle
6) doğum çantası hazırlarken kilotlarınızı bir beden büyük alın
7)vitaminlerinizi hiç unutmayın
Hooppppp..portakal orda kal":)) yok sana nisan annelerine gitmek:))) dettklava:
benim bildigim kadariylada 3 erek bir kiz oldu..ama kiz kiminkiydi walla simdi karistirdim..acaba Balcininmiydi????
Benim bebeğim kız olan canim bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?