2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar ben hala 34 beden kıyafetlerimin bir çokunu kullanıyorum kimse hamile olduğumuda anlamıyor normalmi sizce fotoları gördüm bayaa belli olmuş göbüşler benim akşam öyle oluyor ama 27 beden kot pantolon oluyor hala ben belli olsun istiyorum:sinifsinif: buarada 13+1 oldum bugün

Son düzenleme:
ben sadece çok tıkındığımda pantolonumun düğmesini açıyorum o kadar benim de hiç belli değil daha göbişim olsun istiyorum artık ben de :)

Canım ne kadar geç çıksa iyidir aslında...kaydirigubbakcemile5

Benimde kıyafetlerim çok çok rahat olmasada oluyor çok şükür,ekstra kıyafet almadım daha...Göbiş belli olunca atarım kendimi mağazalara...kaydirigubbakcemile2
Şimdi sadece akşamları bebişimi rahatça sevebiliyorum senin dediğin gibi...kaydirigubbakcemile3
Sabahları kayboluyor miniğim...sempatiksalakcinni
Zaten az kaldı göbişlerin çıkmasına inşallah...

Son düzenleme:

Seyduna canim, bazi haninlarda 5 aya kadar bile karin buyumeyebiliyormus, yani cok belli etmezmis, bugun okudum hatta, ama uzme kendini lutfen, senin karnin eminim birden buyucektir, 5 ci ayida beklemicen canim surda 1 ay icinde masallah cikar gobusun meydana:)

inşallah beni anlıyosunuzdur herşey dert midem bulanmıyo acaba bişeymi ver diye endişhe ediyorum karnım çıkmıyo bi anormallikmi var diyorum ilk hamilelik bu yönden çok zor gerçekten herşeye pimpirikleniyorum:2:

Canım seni çok iyi anlıyorum,ben bunlarda şüphe hiç duymadım ama oynamadan bende inanmıyacam bir çok şeye....Benim içinde sınır o...sempatiksalakcinni

tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz bende de ne bulantı ne de göbiş Allaha şükür sorunsuz geçiriyoruz hiç korkma şükrett ama aklına takılan herşeyi de sor doktoruna aklında şüphe kalmasın

ayyyy sormayın bide relax bir doktorum var ne yiyim diyorum herşey serbest diyor şunun zararı var falan hiç demiyor nerdeyse ultrason cihazını kapıp merak ettiğim yerlerime kendim bakıcam şuram ağrıo diyorum hiç yorum yapmıyo iyi gayet iyisin tek cevap hele 2li test sonucum ona labaratuar tarafından gönderilmiş ben şehir dışındayım diye telefonda sekreteri sonuç iyiymiş dedi bukadar .inanabiliyomusunuz kendime güvensem arabaya atlayıp gitcektim okadar fena oldum çatlıycaktım ikiye vallahi

Canım doktorunu değiştir o zaman,başka tavsiye edilen yerler aramaya çalış...
Daha ilk ayların,senin için daha iyi olur,madem ilgilenmiyor...

Günaydın

Zonnetje iyi dileklrin için saol canım.

Mızmız moralini bozma vazoya benzetmeleri garip olmuş ama takma karnındaki mucize için şükret canım. Ultrason farkı olabilir 16.hafatay filan ayrıtnılı ultrason yaptırırsın herşeyini görürsün canım

durubaby Sağlıkla büyüt kızını İnşallah bizde o günlere geliriz tavsiyelerin için tşkler sizin topikte tüp bebekle hamiş kalıp yaşı ileri olup normal doğum yapan varmı?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cuma günü enfeksyon kaptığımı sölemiştimya dr a gittim ilaç verdi onu kullanıyorum umarım geçer bian önce

Kızlar demir hapı ferro dual kullanıpta dışkısı koyu olan varmı aranızda?

Günaydın anneler.....geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir...1 hafta evde nezleden yattıktan sonra bugün işe geldim ama hala tıkanık durumdayım..kulaklarım dahil....perşembe gelse de tatile başlasak..4 gün daha yatsak...bu arada 13.haftamızdayız ama hala bulantı ve ara ara kusmalar devam ediyor bende...benden başka böyle olan var mı?:sinifsinif:

çok geçmiş olsun tatlım bendede hala bulantı devam ediyo canım ya özellikle sabahları ama cuma akşamı berbattım sabaha kadar çıkarttımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…