hanımlar ben hala 34 beden kıyafetlerimin bir çokunu kullanıyorum kimse hamile olduğumuda anlamıyor normalmi sizce fotoları gördüm bayaa belli olmuş göbüşler benim akşam öyle oluyor ama 27 beden kot pantolon oluyor hala ben belli olsun istiyorum:sinifsinif: buarada 13+1 oldum bugün
hanımlar ben hala 34 beden kıyafetlerimin bir çokunu kullanıyorum kimse hamile olduğumuda anlamıyor normalmi sizce fotoları gördüm bayaa belli olmuş göbüşler benim akşam öyle oluyor ama 27 beden kot pantolon oluyor hala ben belli olsun istiyorum:sinifsinif: buarada 13+1 oldum bugün
inşallah beni anlıyosunuzdur herşey dert midem bulanmıyo acaba bişeymi ver diye endişhe ediyorum karnım çıkmıyo bi anormallikmi var diyorum ilk hamilelik bu yönden çok zor gerçekten herşeye pimpirikleniyorum:2:
ayyyy sormayın bide relax bir doktorum var ne yiyim diyorum herşey serbest diyor şunun zararı var falan hiç demiyor nerdeyse ultrason cihazını kapıp merak ettiğim yerlerime kendim bakıcam şuram ağrıo diyorum hiç yorum yapmıyo iyi gayet iyisin tek cevap hele 2li test sonucum ona labaratuar tarafından gönderilmiş ben şehir dışındayım diye telefonda sekreteri sonuç iyiymiş dedi bukadar .inanabiliyomusunuz kendime güvensem arabaya atlayıp gitcektim okadar fena oldum çatlıycaktım ikiye vallahi
geçmiş olsun betüş
Kızlar demir hapı ferro dual kullanıpta dışkısı koyu olan varmı aranızda?
Günaydın anneler.....geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir...1 hafta evde nezleden yattıktan sonra bugün işe geldim ama hala tıkanık durumdayım..kulaklarım dahil....perşembe gelse de tatile başlasak..4 gün daha yatsak...bu arada 13.haftamızdayız ama hala bulantı ve ara ara kusmalar devam ediyor bende...benden başka böyle olan var mı?:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?