herkese günaydın..sağlıklı,mutlu,huzurlu,bulantısız neşeli bol iştahlı bir hafta geçirmenizi diliyorum...saat 09:00 kahvaltılar yapıldımı annişlerrrrr ?
Günaydın anneler.....geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir...1 hafta evde nezleden yattıktan sonra bugün işe geldim ama hala tıkanık durumdayım..kulaklarım dahil....perşembe gelse de tatile başlasak..4 gün daha yatsak...bu arada 13.haftamızdayız ama hala bulantı ve ara ara kusmalar devam ediyor bende...benden başka böyle olan var mı?:sinifsinif:
günaydınnnn kızlarrrr öncelikleeee haftsonu çokkk yoğundum 1 kez girip gelişmeleri yazıpp çıkmıştımmm yeni okudummm güzelll dilekleriniziii hepinizee çok teşekkürlerrr darısı başınızaa inşallahh.. hepinizz görünn bebişlerinizii cinsiyetlerini dee öğrenin.... bennn kız hissediyorudumm heppp birrrsürüü toka almıştımm kardeşim dee tokaa almış birr sürüüü annemm deeee pembiş çorapp almışşş kızıı oolcak olann var mıı hediyee edeyimmm...:)))))
günaydın canım saat 09:00a kadar yapılmalı mı kahvaltı.ben hiç yapamadam yaa..
çok geçmiş olsun tatlım bendede hala bulantı devam ediyo canım ya özellikle sabahları ama cuma akşamı berbattım sabaha kadar çıkarttımkafamçokkarıştı
yapıldı şeker....herkese günaydın..sağlıklı,mutlu,huzurlu,bulantısız neşeli bol iştahlı bir hafta geçirmenizi diliyorum...saat 09:00 kahvaltılar yapıldımı annişlerrrrr ?
günaydın arkadaşlar. 4 günlük ağır soğuk algınlığından sonra hala traktör gibi öksürüyorum, bugün de sanırım 20 lik dişimin altı şişmeye başladı :))
bluesky sana da çok geçmiş olsun.
günaydınnnn kızlarrrr öncelikleeee haftsonu çokkk yoğundum 1 kez girip gelişmeleri yazıpp çıkmıştımmm yeni okudummm güzelll dilekleriniziii hepinizee çok teşekkürlerrr darısı başınızaa inşallahh.. hepinizz görünn bebişlerinizii cinsiyetlerini dee öğrenin.... bennn kız hissediyorudumm heppp birrrsürüü toka almıştımm kardeşim dee tokaa almış birr sürüüü annemm deeee pembiş çorapp almışşş kızıı oolcak olann var mıı hediyee edeyimmm...:)))))
günaydın- çok geçmiş olsun...ayy iyileşmeden işe gelmek ne zor şey çokk iyi bilirim..allah güç kuvvet verssin inş.canım benimde bulantıalrım aynen devam ediyor..kusmalrıma engel olabiliyorum çok şükür...valla bende anlamadım 12.haftada bulantılar bıçak gibi kesilir derlerdi bir garip olduk anlamadım..inş en kısa zamanda geçer bulantıalrımız
sağol canım...umutlanmıştım soğuk algınlığım geçene kadar geçer belki bulantılarım falan da diye ama...olmadı....oy oy...
yapıldı şeker....
canım sana da çok geçmiş olsun...aynısı başımdan geçtiğinden seni çok iyi anlıyorum...
oğlun mu olacak özlem????canım tebrikler....hayırlısıyla gelir inş...benim içime de hep kız doğuyor...demek ki anneler de yanlış hissedebiliyormuş...o zaman ben de erkek beklemeye başlayayım...boshayallersmile
Sağol canım..yaw bence bizi kandırıyorlar gibi geliyor bana...geçmeyecek hiç...hiç geçmeyecek...hatta sonsuza kadar böyle devam edecek.....:sinifsinif:
canımmm haydi gözün aydın.alkisalkisalkis.allah tamamına erdirsin..çokk sevindim...darısı benimde başıma inş...allah nazarlardan saklasın....hediyeler içinse kız isteyen anne adayalrımızın dikkatini çekecektir illaki
sağollll canımmm benimmmm inşallahhhh allahh sağlıkla elimize almayı da nasip eder...
sağol canım...umutlanmıştım soğuk algınlığım geçene kadar geçer belki bulantılarım falan da diye ama...olmadı....oy oy...
yapıldı şeker....
canım sana da çok geçmiş olsun...aynısı başımdan geçtiğinden seni çok iyi anlıyorum...
oğlun mu olacak özlem????canım tebrikler....hayırlısıyla gelir inş...benim içime de hep kız doğuyor...demek ki anneler de yanlış hissedebiliyormuş...o zaman ben de erkek beklemeye başlayayım...boshayallersmile
Sağol canım..yaw bence bizi kandırıyorlar gibi geliyor bana...geçmeyecek hiç...hiç geçmeyecek...hatta sonsuza kadar böyle devam edecek.....:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?