2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın..sağlıklı,mutlu,huzurlu,bulantısız neşeli bol iştahlı bir hafta geçirmenizi diliyorum...saat 09:00 kahvaltılar yapıldımı annişlerrrrr ?

günaydın kızlar
ben kışlık bir hamile taytı almayı istiyorum ama bulamyorum internettekinede güvenemiyorum olur mu olmaz mı.denemek lazım.
aslında ben minyatür bir bayanım small giyerim.sizce hamilelikte de small mı almalıyım.
çünkü tayt bu alt tarafı geniş olduktan sonra bişeye yaramaz.sizce nerden bulabilirim.

günaydın arkadaşlar. 4 günlük ağır soğuk algınlığından sonra hala traktör gibi öksürüyorum, bugün de sanırım 20 lik dişimin altı şişmeye başladı :))

bluesky sana da çok geçmiş olsun.

günaydınnnn kızlarrrr öncelikleeee haftsonu çokkk yoğundum 1 kez girip gelişmeleri yazıpp çıkmıştımmm yeni okudummm güzelll dilekleriniziii hepinizee çok teşekkürlerrr darısı başınızaa inşallahh.. hepinizz görünn bebişlerinizii cinsiyetlerini dee öğrenin.... bennn kız hissediyorudumm heppp birrrsürüü toka almıştımm kardeşim dee tokaa almış birr sürüüü annemm deeee pembiş çorapp almışşş kızıı oolcak olann var mıı hediyee edeyimmm...:)))))

günaydın- çok geçmiş olsun...ayy iyileşmeden işe gelmek ne zor şey çokk iyi bilirim..allah güç kuvvet verssin inş.canım benimde bulantıalrım aynen devam ediyor..kusmalrıma engel olabiliyorum çok şükür...valla bende anlamadım 12.haftada bulantılar bıçak gibi kesilir derlerdi bir garip olduk anlamadım..inş en kısa zamanda geçer bulantıalrımız

canımmm haydi gözün aydın.alkisalkisalkis.allah tamamına erdirsin..çokk sevindim...darısı benimde başıma inş...allah nazarlardan saklasın....hediyeler içinse kız isteyen anne adayalrımızın dikkatini çekecektir illaki

günaydın canım saat 09:00a kadar yapılmalı mı kahvaltı.ben hiç yapamadam yaa..

günaydın...tabiiki erken kalkıyosak erken kahvaltımızı yapmalıyız...herlşey sağlık için ve bebişlerimiz için ...ben çalışan anneyim her sabah 06:00 da uyanıyorum bebeğim acıktım diyo sanırım:ecrin_bebek:

BU arada pazar günü ilk defa çaylı ballı reçelli bildiğimiz bir KAHVALTI yaptım..inanılmaz mutlu oldum...2.aydır yapamıyodum..allahıma sonsuz şükürler olsun..sonra midem bulandı yine ama olsun..sevdiğim birşeyi yemenin mutluluğu bana yetti...

çok geçmiş olsun tatlım bendede hala bulantı devam ediyo canım ya özellikle sabahları ama cuma akşamı berbattım sabaha kadar çıkarttımkafamçokkarıştı

sağol canım...umutlanmıştım soğuk algınlığım geçene kadar geçer belki bulantılarım falan da diye ama...olmadı....oy oy...

herkese günaydın..sağlıklı,mutlu,huzurlu,bulantısız neşeli bol iştahlı bir hafta geçirmenizi diliyorum...saat 09:00 kahvaltılar yapıldımı annişlerrrrr ?
yapıldı şeker....

canım sana da çok geçmiş olsun...aynısı başımdan geçtiğinden seni çok iyi anlıyorum...

oğlun mu olacak özlem????canım tebrikler....hayırlısıyla gelir inş...benim içime de hep kız doğuyor...demek ki anneler de yanlış hissedebiliyormuş...o zaman ben de erkek beklemeye başlayayım...boshayallersmile

Sağol canım..yaw bence bizi kandırıyorlar gibi geliyor bana...geçmeyecek hiç...hiç geçmeyecek...hatta sonsuza kadar böyle devam edecek.....:sinifsinif:

Sağol canım..yaw bence bizi kandırıyorlar gibi geliyor bana...geçmeyecek hiç...hiç geçmeyecek...hatta sonsuza kadar böyle devam edecek.....:sinifsinif:[/QUOTE]

öyle deme yawwwyasakkelime:1no2:

gunaydın sekerler....hepımıze saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....
ıstekı arkadaslara kolay gelsın.....
ben sukur cok guzel bır hafta sonu gecırdım.....
umarım sızınkılerde ıyı gecmıstır.....

canım bende geçecek diye dört gözle bekliyorum ama nafile ama bebiş için katlanıyoruz işte napalım

gecmıs olsun kızlar....havalar bır ıyı bır kotu dıkkat edın kendınıze bu hafta yıne sogyacakmıs havalar....

ozlemcıgım gozun aydın tatlım rabbım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns....

sağollll canımmm benimmmm inşallahhhh allahh sağlıkla elimize almayı da nasip eder...

evett canımmm doktoruma göree %90 oğluşum olucakk... eğerr bebişleriniz erkek isee çokk erken gösteriyormuş cinsiyetiniii hiç çekinmeden doktorunuza sorunn... bu aradaaa eşimm hiç kendini belli etmiyordu ama doktorr erkek deyincee gözlerii parladııı ağlıycaktı resmennn.... nedirr bu babaların erkek bebek merakı anlamadım gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…