ozlemcıgım gozun aydın tatlım rabbım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns....
gunaydın sekerler....hepımıze saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum....
ıstekı arkadaslara kolay gelsın.....
ben sukur cok guzel bır hafta sonu gecırdım.....
umarım sızınkılerde ıyı gecmıstır.....
aminn tatlımmmm darısıı başınızaaa hepp birliktee inşallahhh kucağımıza alırızz bebişlerimizi sağlıklaaa...
benım dr um cınsıyetı kesınlıkle 16 haftaya gırmeyınce soylemıyo....
baska dr gıtmeyede cesaretım hıc yok bır kere ılac yazdırmak ıcın gıttım dr bana sen nıe cocuk yapıyosun senın gıbı hastaların 200 tanede bır tanesı saglıla beke dogurabılır dedı bır hafta etkısınden kurtulamadım....gercı ben ona dr dıyemıyorum ama...
derencıgım aynı kocaman duruyo.....hele aksamları gorsen....12 haftama gıreyım eklerım bıdaha ıns....
Günaydın kızlarrr hepinize neşeli sağlıklı bir hafta diliyorum
günaydın kızlar... biraz okuyum dedim ama sizlere yetişmek zor valla maşşallah ilerlemiş gitmiş..
özlemcim gözün aydın canım benim oğluşun olcakmış ayy nasıl heycanlandım çarşamba da ben öğrenicem kısmetse benim de içime erkek doğur ama hayırlısı inş.
hasta olan arkadaşlarıma çook geçmiş olsun ve benim gibi işyerinde olupta kusmamak için direnenler napıyorsunuz ben ii değilim 11+ 3 oldum ama neden yaaaaaa...
günaydın kızlar... biraz okuyum dedim ama sizlere yetişmek zor valla maşşallah ilerlemiş gitmiş..
özlemcim gözün aydın canım benim oğluşun olcakmış ayy nasıl heycanlandım çarşamba da ben öğrenicem kısmetse benim de içime erkek doğur ama hayırlısı inş.
hasta olan arkadaşlarıma çook geçmiş olsun ve benim gibi işyerinde olupta kusmamak için direnenler napıyorsunuz ben ii değilim 11+ 3 oldum ama neden yaaaaaa...
kızlar ben mılupanın sıtesıne uye olmustum ısyerıme kocaman bı sepet gondermısler....mektup yazmıslar gebelıkle ılgılı bır kıtap ındırım kuponları ve bır yoıgın tester ıslak mendıl goguspedlerı vs vs...
evett canımmm minik faree erkekmiş:dd: Hepp kızımm dşyee konuştum şimdiye kadar onunla umarım beni duymamıştır:d:d:
benım dr um cınsıyetı kesınlıkle 16 haftaya gırmeyınce soylemıyo....
baska dr gıtmeyede cesaretım hıc yok bır kere ılac yazdırmak ıcın gıttım dr bana sen nıe cocuk yapıyosun senın gıbı hastaların 200 tanede bır tanesı saglıla beke dogurabılır dedı bır hafta etkısınden kurtulamadım....gercı ben ona dr dıyemıyorum ama...
kızlar ben mılupanın sıtesıne uye olmustum ısyerıme kocaman bı sepet gondermısler....mektup yazmıslar gebelıkle ılgılı bır kıtap ındırım kuponları ve bır yoıgın tester ıslak mendıl goguspedlerı vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?