2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ozlemcıgım gozun aydın tatlım rabbım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns....

aminn tatlımmmm darısıı başınızaaa hepp birliktee inşallahhh kucağımıza alırızz bebişlerimizi sağlıklaaa...

amın adasım ıns...saglıkla....
bızdede erkekecı benım esım kız cok ıstıyo mesala tabıkı hayırlısı ama herpımızın gonlunden gecıyo ıste...

Günaydın Özlemcimm Göbüşün Nasıl Oldu Çok Merak Ediyorummm kaydirigubbakcemile3

aminn tatlımmmm darısıı başınızaaa hepp birliktee inşallahhh kucağımıza alırızz bebişlerimizi sağlıklaaa...

Özlemcim Hayırlı Olsun Bebişinin Cinsiyetini Öğrenmişsin
Darısı Bizlerin Başına Tatlım

benım dr um cınsıyetı kesınlıkle 16 haftaya gırmeyınce soylemıyo....
baska dr gıtmeyede cesaretım hıc yok bır kere ılac yazdırmak ıcın gıttım dr bana sen nıe cocuk yapıyosun senın gıbı hastaların 200 tanede bır tanesı saglıla beke dogurabılır dedı bır hafta etkısınden kurtulamadım....gercı ben ona dr dıyemıyorum ama...

günaydın kızlar... biraz okuyum dedim ama sizlere yetişmek zor valla maşşallah ilerlemiş gitmiş..
özlemcim gözün aydın canım benim oğluşun olcakmış ayy nasıl heycanlandım çarşamba da ben öğrenicem kısmetse benim de içime erkek doğur ama hayırlısı inş.
hasta olan arkadaşlarıma çook geçmiş olsun ve benim gibi işyerinde olupta kusmamak için direnenler napıyorsunuz ben ii değilim 11+ 3 oldum ama neden yaaaaaa...

derencıgım aynı kocaman duruyo.....hele aksamları gorsen....12 haftama gıreyım eklerım bıdaha ıns....

Halt Etmiş O Doktor Sağlığı Verende Hastalığı Verende Yüce Allahtır
Ne Hakla Böyle Birşey Söyleyip Moralini Bozabilirki Senin
Dengesiz alsanaalsanasmile

derencıgım aynı kocaman duruyo.....hele aksamları gorsen....12 haftama gıreyım eklerım bıdaha ıns....

Maşallah SübhanAllah Çok Tatlı Bir Göbüşün Var Resmen Yuvarlak Duruyo :lepi:
Benimki Tam Olarak Öyle Değil
Merakla Bekliyorum Yeni Halini kaydirigubbakcemile5

kızlar ben mılupanın sıtesıne uye olmustum ısyerıme kocaman bı sepet gondermısler....mektup yazmıslar gebelıkle ılgılı bır kıtap ındırım kuponları ve bır yoıgın tester ıslak mendıl goguspedlerı vs vs...

MERHABA...bende çalışıyorum her çeşit kokuya aşırı hassasım ve bulantı yapıyor...benim çözümüm kesinlikle boğazlı bir badi giyip badinin boğaz kısmını burnuma kadar çekiyorum ağzımı gözümü kapatıp dolaşıyorum ortalıkta..ayrıca biz 30 kişilik ekibiz..şirkette envai çeşit kimyasal kokular + elemanların kolonya parfüm losyon kokuları var ve ben hiçbirisine tahammül edemiyorum en son bu yolu seçtim...daha az kokularını alıyorum..tabii bu bir çözüm değil ama bu kadar tedbir alabiiyorum..elimden başka bişey gelmiyor :sinifsinif:

evett canımmm minik faree erkekmişD: hepp kızımm dşyee konuştum şimdiye kadar onunla umarım beni duymamıştır:

Bende Üye Oldum Şimdiii kaydirigubbakcemile2

neden böyle birşey söyledi sana özlem...?ben birşey anlayamadım...

canım ben de 12+3 üm ama hala devam ediyor...bilmiyorumkismile

banada geldi canım ondan bende üye olmuştum

Gözün aydın Özlem .. Hayırlısıyla kucağına alırsın oğluşunu inşallah :) ya ne güzel şimdi oğlum diye hitap ediyosun, ben nasıl seveceğimi bilemiyorum, annecim, kuzucum diyorum, kızım yada oğlum diyemiyorum :) haftaya randevum var yine bakalım bende öğrenebilecekmiyim boshayallersmile

bende üye oldum milupaya, bana sepet göndermediler amaaa:sinifsinif: bi çantanın içerisinde gönderdiler hediyelerini, bende sepet istiyorum kötükedihüso

canım benım dogusdan kaynaklanan servıkal yetmezlıgım var...bebek sahıbı olmam gercekden cok zor daha once bu hastalık yuzunden 3 bebegımı kaybettım...bu 4. bebegım
cok zor cok uzuluyorum yasadıgım hıcbısey kolaydeyıl ama ben anne olmak ıstıyorum kendı dr umda benımle 5 yıldır ugrasıyo tabıkı hersey nasıp benı aılem rabbımden hıcbırzaman umudumı kesmememı ogreterek yetıstırdı ve ben rabbımden umudımı hıc kesmıyorum kesememde zaten ıns benımde hepımızınde kucagına saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…