2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa.. benimde c.tesi kapıya asmışlar, her tarafı kapalı bir milupa poşetinin içerisinde, sür arttırıcı çay, göğüs pedi, emzirirken yaralara karşı krem, ıslak mendil, kitap falan var amaa malesef sepetimi koymamışlar.. Tüh ya keşke sepette gelseydi..

bende şimdi oldum kızlar uye bakalım banada gönderceklermıkaydirigubbakcemile3

ben en cok kıtabıyla ındırım kuponlarını begendım 6 tane ındırım kuponu var nıvea nın son kulllanma tarıhı mayıs....tansas ve mıgrosda gecerlıymıs...

amannn ya ben artık 11 haftalık olmusum allahım az kaldı bende 1 aya kalmaz inşallah bebişin cinsiyetini öğrenırım şuan 2 erkek bebeğimiz mi var topiğimizde:ecrin_bebek:

Bakalım size sepet gelecekmi, SUBARU senin bugün gelecekmiş, yazarsın dimi sepet varmı?? yanlız mamaların indirim kuponları 31 aralıkta doluyor, onları arkadaşa vereceğim ben, benim bebek doğupta mamaya geçene kadar mamalar eskir, ama diğerlerini kullanıcam tabiki

ayyy herkescıkler cınsıyetlerını ogrenecek en son ben ogrenecegım heralde 16. haftaya bırbucuk ay var...neyse saglıkla ıns...

benimde sapette gelmedi dediğin şekilde geldibilmiyorumkismile

bebekler dogunca 5. ayda bır sepet daha 8. ayda bıtane daha gelecekmıs...hanı banyoya koyulan kucuk sabun sepetlerı varya oyle bısey...

ayyy herkescıkler cınsıyetlerını ogrenecek en son ben ogrenecegım heralde 16. haftaya bırbucuk ay var...neyse saglıkla ıns...

benimde 3 hafta var dr sölemedi 4. ayda söylüyormuş belki tahmini bişey söyler umuduyla gitmiştim

tabiikide yazarım..şimdi daha çok merak ettim 4 gözle bekliyorum..delikafadulden

eveett 2 tane oğluşumuz geliyooo.. 11. haftaysa aslında haftaya belli olabilir seninkide, çok heyecanlıyım bende umarım öğrenirim 12. haftada..

ben de üye oldummmdd bana da göndersinlerrr şuu annn bebişee dairr herşeyyy benii acayipp mutlu ediyoo....

benimde sapette gelmedi dediğin şekilde geldibilmiyorumkismile

arasakmı ki bizim sepetler nerde diye :) -tatlicadiarzu-

bebekler dogunca 5. ayda bır sepet daha 8. ayda bıtane daha gelecekmıs...hanı banyoya koyulan kucuk sabun sepetlerı varya oyle bısey...

Özlem sana her defada bi sepet gelirse çok olur o sepetler artık aramızda kurayla dağıtırsın sepeti olmayanlara bayanssulusmile :teytey:

eveett 2 tane oğluşumuz geliyooo.. 11. haftaysa aslında haftaya belli olabilir seninkide, çok heyecanlıyım bende umarım öğrenirim 12. haftada..

muhakkak sorr doktoraaaa onlarrr hertürlü anlıyolarmış çünküü ben sordum cinsiyet diyee o bilmem dedii gülerekk baştann önümüzdeki ay hatırlat dedi ben dee laf alabilmek için zaten kızz hissediyorum dedim o zmn güldüüü yokk dediii çıkıntılar var orda dedi erkek dedii baştan söylemek istemedi. amaa kemik yapısından falan daa ortaya çıkıyormuşş.... eşim deee ısrar etti yüzdee kaç doktor hanımm falan diyee valla kesin diyebilirm amaa önümüzdeki ay gene hatırlatın dedii..

arasakmı ki bizim sepetler nerde diye :) -tatlicadiarzu-

Özlem sana her defada bi sepet gelirse çok olur o sepetler artık aramızda kurayla dağıtırsın sepeti olmayanlara bayanssulusmile :teytey:

bencede arayalım ya bize neden sepet yokklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…