Bende Üye Oldum Şimdiii kaydirigubbakcemile2
Gözün aydın Özlem.. Hayırlısıyla kucağına alırsın oğluşunu inşallah :) ya ne güzel şimdi oğlum diye hitap ediyosun, ben nasıl seveceğimi bilemiyorum, annecim, kuzucum diyorum, kızım yada oğlum diyemiyorum :) haftaya randevum var yine bakalım bende öğrenebilecekmiyim boshayallersmile
bende üye oldum milupaya, bana sepet göndermediler amaaa:sinifsinif: bi çantanın içerisinde gönderdiler hediyelerini, bende sepet istiyorum kötükedihüso
hadi yaa.. benimde c.tesi kapıya asmışlar, her tarafı kapalı bir milupa poşetinin içerisinde, sür arttırıcı çay, göğüs pedi, emzirirken yaralara karşı krem, ıslak mendil, kitap falan var amaa malesef sepetimi koymamışlar.. Tüh ya keşke sepette gelseydi..
ayyy herkescıkler cınsıyetlerını ogrenecek en son ben ogrenecegım heralde 16. haftaya bırbucuk ay var...neyse saglıkla ıns...
Bakalım size sepet gelecekmi, SUBARU senin bugün gelecekmiş, yazarsın dimi sepet varmı?? yanlız mamaların indirim kuponları 31 aralıkta doluyor, onları arkadaşa vereceğim ben, benim bebek doğupta mamaya geçene kadar mamalar eskir, ama diğerlerini kullanıcam tabiki
benimde sapette gelmedi dediğin şekilde geldibilmiyorumkismile
bebekler dogunca 5. ayda bır sepet daha 8. ayda bıtane daha gelecekmıs...hanı banyoya koyulan kucuk sabun sepetlerı varya oyle bısey...
nısan annelerının erkekı cok bızımde mı? oyle olacak acaba?????
eveett 2 tane oğluşumuz geliyooo.. 11. haftaysa aslında haftaya belli olabilir seninkide, çok heyecanlıyım bende umarım öğrenirim 12. haftada..
arasakmı ki bizim sepetler nerde diye :) -tatlicadiarzu-
Özlem sana her defada bi sepet gelirse çok olur o sepetler artık aramızda kurayla dağıtırsın sepeti olmayanlara bayanssulusmile :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?