2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende 12. haftada gittim sorduk ama sölemedi

kızlar ya benim kaçgündür hiçgeçmeyen başağrım var ağrıkesicide içmek istemiyorum minoset yada parol içilebiliyorya başı ağrıyan varmı başka

ayyy canım canım sagolsun n demek gondereyım yıne oyle gelırse....

çok teşekkür ederiz teyzesikaydirigubbakcemile2 laf olsun diye dedim alırız bizde sepet kendimize napalım

daha geçen hafta sordum kız kaç kere sormam mı:) dr. asistanı 12. haftada söylüyor dedi zaten ama o yüzden heyecanlıyım :) ben gereken baskıyı kuracağım zaten yinede şakkıdı

bencede arayalım ya bize neden sepet yokklava:

sepetten başka DVD de gelmedi bana.. :dilcikar:

aaa süper fikir bende doktora blöf yapıyım bılıorum kız dımı fln dıe onu tongaya düşürüym belkı evet yada hayır der:lepi:sempatiksalakcinni

banada dvd gelmedi gelenler kitep indirim kuponu göğüs pedi tanıtım çayı krem ıslak mendil bukadar

yaa kızlar bişi dicemmm benn bugün öğle aramda gidip 2 li testimi yaptırcam dr.bana sadece kan verceksin dedii sonuçların çıkınca getirirsin bakarız dedi maa burda bazı arkadaşlar usg falan da biyolar bana öle bişi demedii nasıll yapıcaklar bu testii yaa herkes farklı mı yapıyo anlamadım...

C&A mağazsından buldum hamile taytı (karın göbek kısmı geniş bacak kısmı dar) çok memnunum 1 tane daha alıcam fırsatını bulduğum an sıcacık tutuyor

ben geçen hafta verdim kan aldılar sadece sonucu bu hafta çıkacakmış umarım bu testide hayırlısıyla atlatırız

ozlemcıgım ıkılı testde sadece kan verıyosun...
benım kasımın ıkısınde ıkılı testım muayene olup kan verecegım...eger muayene gununse usg de yapar dr zaten..

evet kızlar bende daha önce sormustum artık bızımde yaklasıo test zamanımız bu tes nasıl yapılıo kan testı gıbı mı yoksa usg ıle mı yapılıo yapan arkadaslar yorum lutfen:CüvCüv:

benım kasımın ıkısınde ıkılı testım muayene olup kan verecegım...eger muayene gununse usg de yapar dr zaten..

hımmm anladımmm kızlarrrr gidip kan veriyim o zmn öğle aramdaaa...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.nasılsınız umarım herkes iyidir .9+5 oldum ben bulantılarım tavan yaptı napıcağımı bilemiyorum ağlama krizlerine giriyorum kaç gündür.

benim muayene günümdü ben muayenehanesine gidiyorum orda ultrasonla baktı ertesi gün hastanede kan verdim

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.nasılsınız umarım herkes iyidir .9+5 oldum ben bulantılarım tavan yaptı napıcağımı bilemiyorum ağlama krizlerine giriyorum kaç gündür.

canım yapacak bişey yok 13 hafta oldu ama hala devam ediyo benim eskisi kadar kötü değil gerçi günü gününe değişiyo ve bende kaçgündür hiç geçmeyen bi başağrısı var

derencıgım sanırım ben uye olalı ıkı hafta falan oldu merak etme sen ısten ayrılmadan gelır tatlım....

Cerenliyağmur cevabın için tşkler canım druna sordunmu neden böyle oluyor? Bende kabızlık yok ama diğer kısmı aynen seninki gibi benim drum yurtdışında 10 gün sonra gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…