muhakkak sorr doktoraaaa onlarrr hertürlü anlıyolarmış çünküü ben sordum cinsiyet diyee o bilmem dedii gülerekk baştann önümüzdeki ay hatırlat dedi ben dee laf alabilmek için zaten kızz hissediyorum dedim o zmn güldüüü yokk dediii çıkıntılar var orda dedi erkek dediibaştan söylemek istemedi. amaa kemik yapısından falan daa ortaya çıkıyormuşş.... eşim deee ısrar etti yüzdee kaç doktor hanımm falan diyee valla kesin diyebilirm amaa önümüzdeki ay gene hatırlatın dedii..
ayyy canım canım sagolsun n demek gondereyım yıne oyle gelırse....
daha geçen hafta sordum kız kaç kere sormam mı:) dr. asistanı 12. haftada söylüyor dedi zaten ama o yüzden heyecanlıyım :) ben gereken baskıyı kuracağım zaten yinede şakkıdımuhakkak sorr doktoraaaa onlarrr hertürlü anlıyolarmış çünküü ben sordum cinsiyet diyee o bilmem dedii gülerekk baştann önümüzdeki ay hatırlat dedi ben dee laf alabilmek için zaten kızz hissediyorum dedim o zmn güldüüü yokk dediii çıkıntılar var orda dedi erkek dediibaştan söylemek istemedi. amaa kemik yapısından falan daa ortaya çıkıyormuşş.... eşim deee ısrar etti yüzdee kaç doktor hanımm falan diyee valla kesin diyebilirm amaa önümüzdeki ay gene hatırlatın dedii..
bencede arayalım ya bize neden sepet yokklava:
muhakkak sorr doktoraaaa onlarrr hertürlü anlıyolarmış çünküü ben sordum cinsiyet diyee o bilmem dedii gülerekk baştann önümüzdeki ay hatırlat dedi ben dee laf alabilmek için zaten kızz hissediyorum dedim o zmn güldüüü yokk dediii çıkıntılar var orda dedi erkek dediibaştan söylemek istemedi. amaa kemik yapısından falan daa ortaya çıkıyormuşş.... eşim deee ısrar etti yüzdee kaç doktor hanımm falan diyee valla kesin diyebilirm amaa önümüzdeki ay gene hatırlatın dedii..
çok teşekkür ederiz teyzesikaydirigubbakcemile2 laf olsun diye dedim alırız bizde sepet kendimize napalım
daha geçen hafta sordum kız kaç kere sormam mı:) dr. asistanı 12. haftada söylüyor dedi zaten ama o yüzden heyecanlıyım :) ben gereken baskıyı kuracağım zaten yinede şakkıdı
sepetten başka DVD de gelmedi bana.. :dilcikar:
aaa süper fikir bende doktora blöf yapıyım bılıorum kız dımı fln dıe onu tongaya düşürüym belkı evet yada hayır der:lepi:sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
ben kışlık bir hamile taytı almayı istiyorum ama bulamyorum internettekinede güvenemiyorum olur mu olmaz mı.denemek lazım.
aslında ben minyatür bir bayanım small giyerim.sizce hamilelikte de small mı almalıyım.
çünkü tayt bu alt tarafı geniş olduktan sonra bişeye yaramaz.sizce nerden bulabilirim.
yaa kızlar bişi dicemmm benn bugün öğle aramda gidip 2 li testimi yaptırcam dr.bana sadece kan verceksin dedii sonuçların çıkınca getirirsin bakarız dedi maa burda bazı arkadaşlar usg falan da biyolar bana öle bişi demedii nasıll yapıcaklar bu testii yaa herkes farklı mı yapıyo anlamadım...
yaa kızlar bişi dicemmm benn bugün öğle aramda gidip 2 li testimi yaptırcam dr.bana sadece kan verceksin dedii sonuçların çıkınca getirirsin bakarız dedi maa burda bazı arkadaşlar usg falan da biyolar bana öle bişi demedii nasıll yapıcaklar bu testii yaa herkes farklı mı yapıyo anlamadım...
ozlemcıgım ıkılı testde sadece kan verıyosun...
benım kasımın ıkısınde ıkılı testım muayene olup kan verecegım...eger muayene gununse usg de yapar dr zaten..
ozlemcıgım ıkılı testde sadece kan verıyosun...
benım kasımın ıkısınde ıkılı testım muayene olup kan verecegım...eger muayene gununse usg de yapar dr zaten..
ayyy canım canım sagolsun n demek gondereyım yıne oyle gelırse....
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.nasılsınız umarım herkes iyidir .9+5 oldum ben bulantılarım tavan yaptı napıcağımı bilemiyorum ağlama krizlerine giriyorum kaç gündür.
derencıgım sanırım ben uye olalı ıkı hafta falan oldu merak etme sen ısten ayrılmadan gelır tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?