2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlar sayfaları okumadım direk konuya dalıcam rüya gördüm bugün hemen kaljtım tabire baktım rüyamda altın bilezik takmıştım şimdi okudum erkek çocuk demekmş yaa valla doktor bana kız derse artık rüyalarada inanmayacam ben tedaviyle hamile kaldıgımdada altın yüzük takmıştım rüyamda tedavi aşamasındaydım kalkıp tabire bakmıştım yüzük takmak hamile kalmaya çocuga işaretmş ve birkaç gün sanrada hamile oldugumu ögrenmiştim yine bir altın gördüm bugün :))))) bu altınlar rüyada bile işe yarıyor şaka bir yanada sizler nasılsınız şimdi birde sayfalara göz atayım ne kaynattınız bakalımm

Benim bebeğim kız olan canim bayanssulusmile
canım hayırlı olsun.
canım hayırlı olsun.benimkinede erkek dedi.

kafayı yemiş o doktor ne insanlar var ya...

Canım kız oldugunu hangi haftanda söylemişlerdi??..
Normalde daha geç öğrenilir biliyordum

Ben cinsiyetini öğrenmeyi hiç beklemiyordum aslında 12. haftada ikili test için gittiğimde sormadan doktorum çok büyük ihtimalle kız ama 1 ay sonra kesinleşir dedi. Çok şaşırdım.

3 oğlan 1 kızımız mı oldu şimdi.. Ay duydukça herkesi dahada merak etmeye başlıyorum.. çok heyecanlıyım..
:1shok:süprizzzzzhihoyyyt:hooray:

CANIM benim DR.şöyle yaptı...son kontrolünde 11.haftamdayken bebişin ense kalınlığını,baş popo mesafesi ölçümünü yaptı..o ölçüleri kendi tahlil isteme kağıdına yazıp bana verdi...bende o kağıtla gidip hastaneye kan verecektim...ancaaaakkkk ben tahlillerre ücret vermemek için
ssk ya gidip orda yeniden muayene oldum onlarda kendi dr.umun yaptıkalrını yapıp beni kan vermeye gönderdiler...sonuçlarımı bu perşembe alıp kendi dr.uma göstericem innş...

Bu arada kızlar yvonna arkadaşımıza mesaj attım beni de listeye eklemesi için ama cevap alamadım forumda da görmedim hiç... bilginiz var mı? bilmiyorumkismile

kızlar ya benim kaçgündür hiçgeçmeyen başağrım var ağrıkesicide içmek istemiyorum minoset yada parol içilebiliyorya başı ağrıyan varmı başka

geçmiş olsun canım bende günlerdir baş agrısı çekiyorum parol kullanıyorum gözlerime kadar vuruyor agrısı dr söyledim başka bişey yazamam sana dedi acilde igne yaptır dedi bir igne yazdı sadece birde parol işte araştırdım bu haftalarda kan akımında hız artıyormuş baş agrısının sebebi buymuş bende baş agrısından dertliyim biraz bulantılarım hafifledi azda olsa bu seferde baş agrısı maffediyor

Bu arada kızlar yvonna arkadaşımıza mesaj attım beni de listeye eklemesi için ama cevap alamadım forumda da görmedim hiç... bilginiz var mı? bilmiyorumkismile

çok sık gelmiyor msjını alınca listeye ekler seni liste 1.sayfada canım

Cerenliyağmur cevabın için tşkler canım druna sordunmu neden böyle oluyor? Bende kabızlık yok ama diğer kısmı aynen seninki gibi benim drum yurtdışında 10 gün sonra gelcek

rica ederim canım,, doktorum verirken dediki dışkının rengi bayağı koyu olacak merak etme demir hapından kaynaklanıyor.. bende daha fazla sormadım.. yani korkulacak bi durum yok sanıyorum..

günaydın kızlarr hepinizee ben grip olmuşummm boğazım batıyoo ama hep kolay atlatırım şimdide öyle olur inşallah kimden geçti anlamadımm :s:s gece minoset içip yattım baş ağrısından rahatlattı 11 e kadar uyumuşum bugüünn

Banada milupadan paket geldi ama sepet değildii

Son düzenleme:

GÜNAYDIN..tünaydın....çok geçmiş olsun...çok dikkat et kendine....

cerenli yağmur tamam saol canım bende panik olmayayım drum gelince sorarım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞ. DEDİĞİN GİBİ KOLAY ATLATIRSIN.. ben çok ağır geçirdiğim için çok korkuyorum..((

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....bende üye oldum bakalım ne gelecek aşagıda şeçenekler var ben bebegimi beklerken olan yeri tıkladım bence seçtiğimiz yere göre geliyor olabilir sepetli veya sepetsiz

geçmiş olsun canım.. umarım bunuda çabuk atlatırsın o zaman.. :teselli:
bu sepet olayında da çifte standart uygulamışlar galiba .. :uhm: :umursamaz:

e gelenlerin içerikleri bebek bekleyenlere göre geliyor ama kimine sepetli geliyor kimine sepetsiz demek.. enteresan.. aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…