canım hayırlı olsun.Benim bebeğim kız olan canim bayanssulusmile
canım hayırlı olsun.benimkinede erkek dedi.evett canımmm doktoruma göree %90 oğluşum olucakk... eğerr bebişleriniz erkek isee çokk erken gösteriyormuş cinsiyetiniii hiç çekinmeden doktorunuza sorunn... bu aradaaa eşimm hiç kendini belli etmiyordu ama doktorr erkek deyincee gözlerii parladııı ağlıycaktı resmennn.... nedirr bu babaların erkek bebek merakı anlamadım gitti...
benım dr um cınsıyetı kesınlıkle 16 haftaya gırmeyınce soylemıyo....
baska dr gıtmeyede cesaretım hıc yok bır kere ılac yazdırmak ıcın gıttım dr bana sen nıe cocuk yapıyosun senın gıbı hastaların 200 tanede bır tanesı saglıla beke dogurabılır dedı bır hafta etkısınden kurtulamadım....gercı ben ona dr dıyemıyorum ama...
Canım kız oldugunu hangi haftanda söylemişlerdi??..
Normalde daha geç öğrenilir biliyordum
3 oğlan 1 kızımız mı oldu şimdi.. Ay duydukça herkesi dahada merak etmeye başlıyorum.. çok heyecanlıyım..
:1shok:süprizzzzzhihoyyyt:hooray:
yaa kızlar bişi dicemmm benn bugün öğle aramda gidip 2 li testimi yaptırcam dr.bana sadece kan verceksin dedii sonuçların çıkınca getirirsin bakarız dedi maa burda bazı arkadaşlar usg falan da biyolar bana öle bişi demedii nasıll yapıcaklar bu testii yaa herkes farklı mı yapıyo anlamadım...
kızlar ya benim kaçgündür hiçgeçmeyen başağrım var ağrıkesicide içmek istemiyorum minoset yada parol içilebiliyorya başı ağrıyan varmı başka
Bu arada kızlar yvonna arkadaşımıza mesaj attım beni de listeye eklemesi için ama cevap alamadım forumda da görmedim hiç... bilginiz var mı? bilmiyorumkismile
Cerenliyağmur cevabın için tşkler canım druna sordunmu neden böyle oluyor? Bende kabızlık yok ama diğer kısmı aynen seninki gibi benim drum yurtdışında 10 gün sonra gelcek
çok sık gelmiyor msjını alınca listeye ekler seni liste 1.sayfada canım
günaydın kızlarr hepinizee ben grip olmuşummm boğazım batıyoo ama hep kolay atlatırım şimdide öyle olur inşallah kimden geçti anlamadımm :s:s gece minoset içip yattım baş ağrısından rahatlattı 11 e kadar uyumuşum bugüünn
Banada milupadan paket geldi ama sepet değildii
günaydın kızlarr hepinizee ben grip olmuşummm boğazım batıyoo ama hep kolay atlatırım şimdide öyle olur inşallah kimden geçti anlamadımm :s:s gece minoset içip yattım baş ağrısından rahatlattı 11 e kadar uyumuşum bugüünn
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....bende üye oldum bakalım ne gelecek aşagıda şeçenekler var ben bebegimi beklerken olan yeri tıkladım bence seçtiğimiz yere göre geliyor olabilir sepetli veya sepetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?