teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kızlarr..
Mayıs 2010 annesi nardan maydanozdan korkmayın demişya bende hasta olduğum için dün 1 bardak adaçayı içtim ama boğazım yumuşasın diye abartmadan içince zararı olmaz inşallahh..Bide bazen internet hurafelerimi diyorumm dr giderken çikolata yedim hareketli olsun diye dr söyleyince güldü ne alaka bu neler çıkıyo dedii ...
Fdilek canım geçen haftaki dr kontrolümde bebişin hareketlenmesi için uğraştı kalp dinleme sinyali gönderdi sonra baktı ölçüm yapamıyor dr hemşireden şeker istedi ve şekeri yerken hareketlenmeye başladı. Alakası var bence alakası olmasa niye yapsınlarki
Fdilek canım geçen haftaki dr kontrolümde bebişin hareketlenmesi için uğraştı kalp dinleme sinyali gönderdi sonra baktı ölçüm yapamıyor dr hemşireden şeker istedi ve şekeri yerken hareketlenmeye başladı. Alakası var bence alakası olmasa niye yapsınlarki
günaydın kızlarr hepinizee ben grip olmuşummm boğazım batıyoo ama hep kolay atlatırım şimdide öyle olur inşallah kimden geçti anlamadımm :s:s gece minoset içip yattım baş ağrısından rahatlattı 11 e kadar uyumuşum bugüünn
Banada milupadan paket geldi ama sepet değildii
kızlar benimde geçen haftaki 2 kontolümdede bebeğimin atlayıp zıplamasından taklalarından ölçüm yapamadılar...ben 2.kontolümdede bilmeden yolda bulantım artmasın diye kırmızı tatlı elma yemiştim çocuğum bi rahat durmadı.. bencede tatlı gıdaların bu konuyla ilgisi var :dance:
kızlar paketlerınız kaç günde ulaştı elınıze
aa birde tecrübeli anneler derki..bebeğiniz usg de çok hareketli ise kız olurmuş muş:CüvCüv:
ewet bende merak etim bunun cavabını lover nasılsın canım hiç slm vermiyorsun nasıl gidiyor benim tam olarak bulantılar geçmedi baş agrıları başlasdı çok şiddetli oluyor birde bu haftalarda sag kasıkta agrılar oluyor
kızlar paketlerınız kaç günde ulaştı elınıze
turko evet canım dr bana kontrole gelirken karnın aç olmasın dedi.
subaru cinsiyeti ne merak ediyorum dr kız olduğuna dair az bir sinyal verdi ama yani hareketli değilse erkek yorumunuda burda çürütücez eğer kız olursa benimki seninkinede maşallah canım bende gidrken tatlı elma yiyip gdeyim bakalım :)
turkocum gecmıse göz atıodum maşallah sayfalar su gıbı akıp gıdıoo senın msjını okudum yıne altın görmüşsün çok güldümmm ilk gördüğünde dileğin kabul olmustu ve hamıleydın inş bu 2. de erkek çocuga işarettir.benımde bulantılar bıraz daha azaldı ama gecmedı ara ara kasık ağrısı cekıorum yarında muayenem var bakalım nolcak:ecrin_bebek:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cuma günü enfeksyon kaptığımı sölemiştimya dr a gittim ilaç verdi onu kullanıyorum umarım geçer bian önce
CAnım çok geçmiş olsun 3 hafta öncede benim 20 ik diş şişmişti geçti sonra...günaydın arkadaşlar. 4 günlük ağır soğuk algınlığından sonra hala traktör gibi öksürüyorum, bugün de sanırım 20 lik dişimin altı şişmeye başladı :))
bluesky sana da çok geçmiş olsun.
evett canımmm doktoruma göree %90 oğluşum olucakk... eğerr bebişleriniz erkek isee çokk erken gösteriyormuş cinsiyetiniii hiç çekinmeden doktorunuza sorunn... bu aradaaa eşimm hiç kendini belli etmiyordu ama doktorr erkek deyincee gözlerii parladııı ağlıycaktı resmennn.... nedirr bu babaların erkek bebek merakı anlamadım gitti...
günaydın kızlarr hepinizee ben grip olmuşummm boğazım batıyoo ama hep kolay atlatırım şimdide öyle olur inşallah kimden geçti anlamadımm :s:s gece minoset içip yattım baş ağrısından rahatlattı 11 e kadar uyumuşum bugüünn
Banada milupadan paket geldi ama sepet değildii
kızlarrr bu hafta kimlerin dr.kontrolü var...bu hafta cinsiyet öğrenecek kaç kişi var ..ben yine meraklandım başladım sormaya...ben perşembe 2.li test sonuçlarımı dr.ma götürücem..cinsiyetine geçen hafta bakmıştı benim zıpçıktım bi rahat durmadığı için göremedi haftaya bakarız biraz daha büyür demişti..ölecem meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?