2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kızlarr..
Mayıs 2010 annesi nardan maydanozdan korkmayın demişya bende hasta olduğum için dün 1 bardak adaçayı içtim ama boğazım yumuşasın diye abartmadan içince zararı olmaz inşallahh..Bide bazen internet hurafelerimi diyorumm dr giderken çikolata yedim hareketli olsun diye dr söyleyince güldü ne alaka bu neler çıkıyo dedii ...

Valla bu dönemde çikolatanın etkisi olurmu olmazmı bilmiyorum ama nst lerimiz başlayınca bebekten kalp atışını alamayınca (derinden alınca) bebek hareketlensin diye hemşireler kendileri veriyorlar çikolata, küp şeker.. Alakası olmasa vermezlerdi bence.. Herkes değişik bişey söylüyo, ben çikolatamı yer giderim valla dr. bayılsın gülmekten isterse :sm_cool: kaydirigubbakcemile5

Fdilek canım geçen haftaki dr kontrolümde bebişin hareketlenmesi için uğraştı kalp dinleme sinyali gönderdi sonra baktı ölçüm yapamıyor dr hemşireden şeker istedi ve şekeri yerken hareketlenmeye başladı. Alakası var bence alakası olmasa niye yapsınlarki

kızlar benimde geçen haftaki 2 kontolümdede bebeğimin atlayıp zıplamasından taklalarından ölçüm yapamadılar...ben 2.kontolümdede bilmeden yolda bulantım artmasın diye kırmızı tatlı elma yemiştim çocuğum bi rahat durmadı.. bencede tatlı gıdaların bu konuyla ilgisi var :dance:

aa birde tecrübeli anneler derki..bebeğiniz usg de çok hareketli ise kız olurmuş muş:CüvCüv:

kızlar paketlerınız kaç günde ulaştı elınıze

maşallahh yaa ne güzell ben 12.haftamda gitmiştim uykucu uyuyordu hiç hareket görememiştim bunları duymam iyi oldu çikolatayıda çok severim valla bol yer giderim bu defa oynadıgını göremedim gitti ama hissetmeey başladım dün ayakta dururken elim karnımda elimin altında kıpırdama hissettim çok güzeldi ya birde ulturasonda görürsem inşallah 2 hafta sonra gidecem kısmetse cinsiyetinide söyleyecek ben en son gittigimde açtım ondanmı oynamıyordu çocuk acaba

kızlar paketlerınız kaç günde ulaştı elınıze

ewet bende merak etim bunun cavabını lover nasılsın canım hiç slm vermiyorsun nasıl gidiyor benim tam olarak bulantılar geçmedi baş agrıları başlasdı çok şiddetli oluyor birde bu haftalarda sag kasıkta agrılar oluyor

aa birde tecrübeli anneler derki..bebeğiniz usg de çok hareketli ise kız olurmuş muş:CüvCüv:

aaa ilk defa duydum valla benimki paşalar gibi uyuyordu gelişimide gayet iyi maşallah dedi doktorum ama ben halsizlikten bitkin düşüyorum kerata somuruyor kanımı vitaminimi :)))) helal olsun yarasın kuzuma

turkocum gecmıse göz atıodum maşallah sayfalar su gıbı akıp gıdıoo senın msjını okudum yıne altın görmüşsün çok güldümmm ilk gördüğünde dileğin kabul olmustu ve hamıleydın inş bu 2. de erkek çocuga işarettir.benımde bulantılar bıraz daha azaldı ama gecmedı ara ara kasık ağrısı cekıorum yarında muayenem var bakalım nolcak:ecrin_bebek:

Benim dr daha gelenekçi hesap yaparkende anladım ay üzerinden hesap yapıyo çünkü:))
Ben milupaya hamile olduğumu öğrenince üye oldum kızlar..

turko evet canım dr bana kontrole gelirken karnın aç olmasın dedi.

subaru cinsiyeti ne merak ediyorum dr kız olduğuna dair az bir sinyal verdi ama yani hareketli değilse erkek yorumunuda burda çürütücez eğer kız olursa benimki seninkinede maşallah canım bende gidrken tatlı elma yiyip gdeyim bakalım :)

kızlarrr bu hafta kimlerin dr.kontrolü var...bu hafta cinsiyet öğrenecek kaç kişi var ..ben yine meraklandım başladım sormaya...ben perşembe 2.li test sonuçlarımı dr.ma götürücem..cinsiyetine geçen hafta bakmıştı benim zıpçıktım bi rahat durmadığı için göremedi haftaya bakarız biraz daha büyür demişti..ölecem meraktan

canlarım günaydınnnnnnn

fdilek, canım çok geçmiş olsun ıhlamur bal karabiber karışımınıda içeilirsin iyi gelir.
blue_sky, inşallah düzelmişsindir canım

kızlar dün düğündeydim. Valla halay çektim mastika oynadım =) Annemler oyna bişi olmaz dediler. benimde canıma minnet eheheh. bu arada su içmeme rağmen göbeğimden gup gup su sesi gelio çok enteresan =) düğünde beni gören herkes senin ki kesin kız dediler. artık bilemiyorum içlerinemi doğuyor yoksa sallıolar mıkaydirigubbakcemile3 eşim duymasın eheheeh

evet yawwwhayırlısı inş.ben sinyal kısa uzun hiçbisinyal alamadımdelikafadulden

ewet canım diyorum yaa bu altınlar benim rüyamdada çok işime yarıyorrrrkaydirigubbakcemile3

kızlarr valla saolun ben birdaha aç gitmeyecem doktora ozaman ZONOXCUM banada hep senin oglun olur diyorlar belkide dediğin gibi sallıyorlar hayırlııs olsun artık :)))

subaru sinyali verdi ama önümüzdeki ay sanırım ancak birşeyler söyler galiba bu haftalarda hızlı büyücekleri için :)))

Kızlar selamlarrrrr demeyi unutup editledim mesajı:)))))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cuma günü enfeksyon kaptığımı sölemiştimya dr a gittim ilaç verdi onu kullanıyorum umarım geçer bian önce

Geçmiş olsun canım benimmmm.....
CAnım çok geçmiş olsun 3 hafta öncede benim 20 ik diş şişmişti geçti sonra...

Ohhh hadi hayırlısı bi erkek dha gelio desene...

CAnım benim geçmiş olsun....

benim var... Benim varrrrrr.... Çok heycanlıyım anam. hem ikili test sonucu hemide cinsiyet öğrenme şansı:)delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…