benim var... Benim varrrrrr.... Çok heycanlıyım anam. hem ikili test sonucu hemide cinsiyet öğrenme şansı:)delikafadulden
Kızlar sizin şu milipa mesajlarını okudum bende hemen üye oldum:)))) Ama üyelikte ev adresi felan sormuyolar nerden bilcek bunlar da sepeti eve yollucaklar anlamadım gitti....
soruluyor canım adres telefon oraları doldurmadınmı
AAA ne güzellll ne zaman gideceksin dr.a
hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:bbo:
kızlarr valla saolun ben birdaha aç gitmeyecem doktora ozaman ZONOXCUM banada hep senin oglun olur diyorlar belkide dediğin gibi sallıyorlar hayırlııs olsun artık :)))
CAnım benim eşim bugün hastaneden sonuçları alcak konuşcm doktorumla heralde en geç çarşambaya gitmiş olurum....zemuszemus
kız sallıolar bence =) inşallah oğlun olur yazemuszemus
duncan inşallah güzel haberlerle geleceksinn cinsiyetide söyler belki ne güzel olur demi cinsiyetten sonra alışverişler başlar artık ben şimdi aldıgım renklerde hep erkeginde kızında giyecegi şekilde alıyorum civciv sarıları ye fıstık yeşili zaten civciv sarısı elbisele bayılırım kızımda dogduki pamuk gibi sarışın birde civciv sarısı giydirirdim karyola takımınıda sarı almıştım tam civcic gibi yatardıı papatyammm
CAnım ya valla inşallah cinsiyetinide öğrenirim çok merak ediyorum... Daha bişi almadım bende bi tek beyaz renk bi çift patik var:))) Ama ilk emzik alcam valla cinsiyetini öğreniyimSenin kızın Maşşalah zaten papatya gibin valla Rabbim nazarlardan korusun....
bende hiçbişey almadım...teyzesi fıstık yeşili bi bady almıştı..bende teee hamile kalmadan önce mart falandı galiba pembe bi bady görmüştüm bayılmıştım ona hemen aldım..ortada daha çocuk yokken birine hediye ederim demiştim ama kimseyede veremedim...birde o var..bakalım bu hafta cinsiyetimiz belli olsun...bende başlarım artık yawaş yawaş
bende haftaya gidicem doktora kısmetse cinsiyeti iyice belli olsun diye geciktirmeye çalışıyorum yoksa bir ay sonra gel diycek ben de uzunnn bie beklemeye daha giricem :) tabii öncelikle sağlıklı olsun inşallah hayırlısıyla :) :)
CAnım ya valla inşallah cinsiyetinide öğrenirim çok merak ediyorum... Daha bişi almadım bende bi tek beyaz renk bi çift patik var:))) Ama ilk emzik alcam valla cinsiyetini öğreniyimSenin kızın Maşşalah zaten papatya gibin valla Rabbim nazarlardan korusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?