2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben ıgne yaptırdım geldım yanıyo kalcam valla uf ya uc gunde bır yaptırıyorum bır sagıma bır soluma ama tas gıbı bısey gunlerce erımıyo sagıma soluma donunce tas var gıbı kalcalarımın altında....

öğle yemeği yedinizmi kızlar.. Canım hiç bişey yemek istemiyor şuan çubuk kraker atıştırıyorum.. bi öğüncük atlasak bişey olmaz heralde.. miğdem başka bişey istemiyo..

kızlar ben dolaşmak üzere evden çıkıyorum öptüm sizleri akşama görüşürüzzzzz.....

ohh iyi gezmeler benim markete gitmem lazım kızıma alacaklarım varr bir üşeniyorum kii hiçte halim yok ama mecburum bende markete kadar gideyim kızımıda doyurup gelecem görüşürz kızlarr

öğle yemeği yedinizmi kızlar.. Canım hiç bişey yemek istemiyor şuan çubuk kraker atıştırıyorum.. bi öğüncük atlasak bişey olmaz heralde.. miğdem başka bişey istemiyo..

canım şimmmmdii cacık siaprişi verdim pilav+cacık yiyicem inşş....allahımmmmmm nollluuurrrrr bulantım olmasınnn

ne iğnesi bu özlem

ben daha yeni kahvaltı yaptım =) ben epey geriden geliorum galibakaydirigubbakcemile3

sizde görünn kızlarr :)) subaru her hapşurduğumda tutuyorum karnımıı miniğim sarsıntı geçiriyodur her seferinde yaaa (
Ciesra linke baktım zararlı şeyler çok az hiçbiride bende yok :)))

Ya bu hafta kış temizliği yapcaktım ağır ağırr hastalık çıktıı ama içim rahat etmez plan yaptımyaa yastıklarımı söktüm hepp duramadımm laelaelaelaelae

Son düzenleme:
kızlarrr ben deee ikili test için kan verdim geldimm... taaa 1 hafta sonra sonuçlarıı benn çatlarım 1 haftadaa yaaa:S:S:

kızlar ben hiç kilo almadım biliosunuz. dün düğünde herkes çok zayıflamışsın neyin var die sordular(hamiş olduğumu bbilmeyenler) hamileyim dediğimde şok oldular. minicik bir göbek dışında hiç hamiş olduğum belli olmuyor. sadece akşamları şiş göbekle anlaşılıyorum. dün gittiğimiz yemekli düğündede 4 5 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran içtim. iştahım yok. sizinde öyle mi????

cok uykum var ama uymak ıstemıyorum gece uyuyamıyorum bu sefer.....
benimde çok uyuyanın oğlu olurmuş. hamilelik hurafeleri ehehehe
kızlarrr ben deee ikili test için kan verdim geldimm... taaa 1 hafta sonra sonuçlarıı benn çatlarım 1 haftadaa yaaa:S:S:

canım güzel sonuçlarla gel emi. Nie bu kadar geç alıosun sonucu? normalde 1 2 günde veriyolar die biliyorum. ben de bu perşembe 2 li teste gidicem 12+2 de

benimde iştahım çok açık
yoğun kahvaltı yaptım
sonrada yoğurtlu ıspanak 2 tabak
arada gofret
benimde uykum geliyo gibi ama uyuyamıyorum.
akşamda 10 gibi en geç uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…