benimdeçok uyuyanın oğlu olurmuş. hamilelik hurafeleri ehehehe
canım güzel sonuçlarla gel emi. Nie bu kadar geç alıosun sonucu? normalde 1 2 günde veriyolar die biliyorum. ben de bu perşembe 2 li teste gidicem 12+2 de
benimde iştahım çok açık
yoğun kahvaltı yaptım
sonrada yoğurtlu ıspanak 2 tabak
arada gofret
benimde uykum geliyo gibi ama uyuyamıyorum.
akşamda 10 gibi en geç uyuyorum
bennn dee birr bilsemmm oğluşumlaa benii niye bu kadar bekletiyolarr
evet kızlar bende daha önce sormustum artık bızımde yaklasıo test zamanımız bu tes nasıl yapılıo kan testı gıbı mı yoksa usg ıle mı yapılıo yapan arkadaslar yorum lutfen:CüvCüv:
kı<lar benim göbek deliğimin çevresinde ağrı var. sizde de var mı?:1shok:
kızlar ben hiç kilo almadım biliosunuz. dün düğünde herkes çok zayıflamışsın neyin var die sordular(hamiş olduğumu bbilmeyenler) hamileyim dediğimde şok oldular. minicik bir göbek dışında hiç hamiş olduğum belli olmuyor. sadece akşamları şiş göbekle anlaşılıyorum. dün gittiğimiz yemekli düğündede 4 5 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran içtim. iştahım yok. sizinde öyle mi????
benimde karnım acayip kaşınıyor ya ve gerildiğini hissediyorum
nerdeee zonoxcum iştahım çok açık habire yiyiyorum. Böyle gidersem durumum fena benim. Şimdiden 3 kilo aldım bile. eyvahedigeldismile Hamile olduğumu saklamam imkansız herkes sorup duruyor hamile misin diye :CüvCüv:
betus, sen deki çatlama kaşıntısı olabilir. dr.una danış krem kullanamaya başla derim. ben bebe yağı kullanmaya başladım bile
kızlar gebelikte cinselliği araştırdımda ilk 3 ayda kimisi daha çok istek duyar kimisi isteksiz olurmuş ama 4. aydan itibaren istek artarmış ormale göre yaa bende hala tık yokk 4. aya girdim yok bacımm istemiyorum elimde degil
zonoxcum bazen benimd egöbegimde agrı oluyor ben göbegimden çok huylanan el vurduramayan biriyim doktor kızımda göbek cıvarında o makineyi gezdirdiğind eölüyorum resmen kızımda öyle olmuştum bunda dada ocıvara gelmedi yani agrı oluyor bazen göbegimden bişeyler çekiliyor sanki aayyy yüregim eriyorrkı<lar benim göbek deliğimin çevresinde ağrı var. sizde de var mı?:1shok:
nerdeee zonoxcum iştahım çok açık habire yiyiyorum. Böyle gidersem durumum fena benim. Şimdiden 3 kilo aldım bile. eyvahedigeldismile Hamile olduğumu saklamam imkansız herkes sorup duruyor hamile misin diye :CüvCüv:
betus, sen deki çatlama kaşıntısı olabilir. dr.una danış krem kullanamaya başla derim. ben bebe yağı kullanmaya başladım bile
al benden de o kadar :bbo:..ümidim 4.aydan sonra inş...yoksa eşim hasta olacak delikafadulden
al benden de o kadar :bbo:..ümidim 4.aydan sonra inş...yoksa eşim hasta olacak delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?