2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize merhaba;
Zor gecen cuma ve ctesi gununden
sonra dün harika bir gun gecirdik eşimle ve arkadaslarla...
İzmir' de pırıl pırıl bi hava vardı hala da öyle, yazdan
kalma gibi :)) Dün hiç midem bulanmadı,bugunde cok sukur iyiyim..
Bakalım bu saltanatım kaç gun daha surecek..Belim cok agrıyor..
O yuzden azcık yatayım..Size mrb demeden içim rahat etmedi..
Kendinize iyi bakın..Öpüldünüz

bennn dee birr bilsemmm oğluşumlaa benii niye bu kadar bekletiyolarr

benimde iştahım çok açık
yoğun kahvaltı yaptım
sonrada yoğurtlu ıspanak 2 tabak
arada gofret
benimde uykum geliyo gibi ama uyuyamıyorum.
akşamda 10 gibi en geç uyuyorum

OHHH afiyet balll şeker olsun yarasın sana ve bebişine..ben yiyemiyorum benim içinde ye afiyet olsun...:icecream:
ben sabat 06:00 da uyanıyorum...
akşam eve gidiyorum yemekten sonra bulantım olmazsa eğer 8 de başlıyo uykum gelmeye en geç 10-11 gibi bende yatıyorum...mirmirmirmir

hosgeldın gule gule dıyelım esracıgım....ruzgar gıbı gectın....
canım otururken mutlaka belını destekle kucuk bır yastıkla....cok faydası oluyo....

bennn dee birr bilsemmm oğluşumlaa benii niye bu kadar bekletiyolarr

yok hayatım dediğin doğruymuş. Anında söylenen tek şey ense kalınlığıymış. testin sonucu 1 haftada veriliyormuş:kedi:

sedasem, afiyet bal şeker olsun. ya ben napıcam bilemiyorum. 4. ayıma ramak kaldı hala iştah yok. sanırım bir açılıcak pir açılıcak. kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar
umarım sizin iştahınızda en kısa zamanda açılır.
valla üzülüyorum yiyemiyoruz diyince.......

kı<lar benim göbek deliğimin çevresinde ağrı var. sizde de var mı?:1shok:

evet kızlar bende daha önce sormustum artık bızımde yaklasıo test zamanımız bu tes nasıl yapılıo kan testı gıbı mı yoksa usg ıle mı yapılıo yapan arkadaslar yorum lutfen:CüvCüv:

Hayatım ben c.tesi yaptırdım. önce karından bakılıyor ense kalınlığı ölçümü yapılıyor. Baş ve karın bütünlüğüne, el ve ayaklarına, kalp ritmine bakılıyor. Doktor sana birtakım sorular sorup bir form dolduruyor. Yaş, boy, kilo, sigara kullanımı, ailende anomali doğum vakası var mı falan gibi şeyler. Sonra o formu kan vereceğin laboratuara veriyorsun. Kan veriyorsun bitiyor. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyormuş ben de daha almadım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kızlar bişiy sorucam
şimdi ben istanbul dışındayım ikili test için 12. haftada gelirsin demişti doktor.ama ultrason cihazları 3 yada 4 boyutlu yok burda cinsiyetini 18.haftada söyleyebilirimdedi doktor.
bayramdan önce cumartesi istanbuldayım acaba orda yaptırsam annemlere yakın hastane var orda 4 buyutluyla muayene ediyolar.hemde ikili testte 75 tl miş.
bizim burda 100 tl.+muayene 15 tl
ama ozaman 13+3 oluyorum
aradım sordum o hastaneyi olurmu dedim olur 14.haftaya kadar oluyo dedi.
sizce napıyım acab burda ikli testi yaptırayım
sonra istanbuldada muayene amaçlımı gideyim kontrol gibi cinsiyetide öğreniliyomuş bu haftada

nerdeee zonoxcum iştahım çok açık habire yiyiyorum. Böyle gidersem durumum fena benim. Şimdiden 3 kilo aldım bile. eyvahedigeldismile Hamile olduğumu saklamam imkansız herkes sorup duruyor hamile misin diye :CüvCüv:

kızlar gebelikte cinselliği araştırdımda ilk 3 ayda kimisi daha çok istek duyar kimisi isteksiz olurmuş ama 4. aydan itibaren istek artarmış ormale göre yaa bende hala tık yokk 4. aya girdim yok bacımm istemiyorum elimde degil

nekadarlık hamileydin canım sen

al benden de o kadar :bbo:..ümidim 4.aydan sonra inş...yoksa eşim hasta olacak delikafadulden

kı<lar benim göbek deliğimin çevresinde ağrı var. sizde de var mı?:1shok:
zonoxcum bazen benimd egöbegimde agrı oluyor ben göbegimden çok huylanan el vurduramayan biriyim doktor kızımda göbek cıvarında o makineyi gezdirdiğind eölüyorum resmen kızımda öyle olmuştum bunda dada ocıvara gelmedi yani agrı oluyor bazen göbegimden bişeyler çekiliyor sanki aayyy yüregim eriyorr

benide gören hamilemisin diyor benim tek karnım belirdi kalça falan aynı karnıma dokunup yolda gelenmi var diyorlar bende ewet adresi verdim 6aya kadar anca gelecek diyorum :))))

al benden de o kadar :bbo:..ümidim 4.aydan sonra inş...yoksa eşim hasta olacak delikafadulden

baksaa canım 13+3 oldum hala tık yokk birde şu tüylenmelerde beni sogutuyorr azda olsa eşim fark etmesin diye adama yakın olmuyorm pek kızz allahtan dogumdan sonra geçiyor kalmıyor kızımdada başıma geldi

ya ben ya benn, bide yeni evliyim sözde.. kendimi zorluyorum hep.. geri çevirmiyorum, numaradan istiyomuş gibi yapıyorum,belli etmiyorum hiç umarım düzelir, hep böyle kalacağım diye ödüm patlıyor, bu yaşta iktidarsızlaşmak ne fenaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…