2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa hemşehrim gelmişşş... ben hiç farketmemiştim senin bursalı olduğunu yeni üyesin galibaa... hoşgeldin kaç haftalıksınn çizelgenn yokk...

yine nasıl uykum geliyor zilli kızım uyusa bende atacam kendimi yatagada yatmıcam diyor bana zilli oyatmazsa beni yatırmaz şimdi anne kalk anne şöyle böyle diyee

ehehhe. canım ben fenayım ya iştah 0. keşke yesem, kilo almam umrumda değil ya. çünkü bebek artık bizden besleniyor çok üzülüyorum. bebeğim diodur ki " Ne biçim anneye düştüm ben, ne yiyor ne içiyor. Açlıktan ölcem" diodurkaydirigubbakcemile3
bende başladım bebe yağına birde kakao yağı alcam
canım ben bi karışım tarifi verdim onu kullancam. dr.uma danışim. kakao yağı ve badem işe yarımuş

bende de durum aynı yaaaa 2. tremeser mi nedir, o dönemde istek başlıcakmış:sinifsinif:

kalmaz canım kalmaz 4.aydan itibaren cinsel istekte yükselme oluyormuşş bende daha tık yoktur şimdilik ama böyle kalmaz kızımda 4,5, aylıkken faaln hatırlıyorum istekliydim baya ayy yakında birde adamları bıktırmalı degilmiyizz kaydirigubbakcemile3Şenizbizimki çocuk var diye bir temkinli benden çok sakınırdı kızı kaydirigubbakcemile3

yine nasıl uykum geliyor zilli kızım uyusa bende atacam kendimi yatagada yatmıcam diyor bana zilli oyatmazsa beni yatırmaz şimdi anne kalk anne şöyle böyle diyee

turko senin kız kaç yaşında? ben de senin kızın kadar olunca Allah kısmet ederse 2.yapmak istiyorum. Tabi 1. atlatalımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla bulantılarım geçsin pasta kek tatlı yapıp yiycem yapmayıda yemeyide özledim gerçi tuzlu yada ekşi yiyorum daha çok tatlı olarak sadece kek yiyebiliyorum

canım sadece kakao yağı ve badem yağımı dediğin karışım

canım sadece kakao yağı ve badem yağımı dediğin karışım

susam yağı
kakao yağı
badem yağı
kayısı yağı
gliserin yağı

hepsi eşit ölçüde karıştırılıp karışım yapılıcak. bunu kullancam canım
Ben dr.uma danışcam. Bu karışımı kullanmadan önce dr.unuza danışın belki herhangi bir yağa karşı alerjiniz olabilir.

benim hamile arkadaşlarım kullandılar minicik çatlakları yok.guclubacismile

turko senin kız kaç yaşında? ben de senin kızın kadar olunca Allah kısmet ederse 2.yapmak istiyorum. Tabi 1. atlatalımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım 2 buçuk yaşında bebek dogdugunda yani 19 mayısta kızım 3 yaşı bitirecek bebişte işallah 23 nisanda dunyaya gelecek ben isteyerek yaptım tedavi gördüm kızım çok sıkılıyor tam bir bebek delisi bir bebek görsün sanki kendi çok büyük gider sarılır öper hiç incitmez ama kardeşine kıskançlıktan nasıl muamele eder onu bilemem kıymetli babasını paylaşamaz bencee :mymeka:klava:boshayallersmile

teşekkürederim canım

valla bulantılarım geçsin pasta kek tatlı yapıp yiycem yapmayıda yemeyide özledim gerçi tuzlu yada ekşi yiyorum daha çok tatlı olarak sadece kek yiyebiliyorum

bende öyleyim müzeyik pastasını güzel yaparım sık sık yapardım bu süreçte tatlılar midemi daha kötü ediyordu tatlılardan çok uzak kaldım bende bunun acısını çıkaracam şu bulntulardan bir kurtulayımda hayırlısıyla seni anlıyorum-tatlicadiarzu-olumunekankayizsmile

bence kıskanır kıskanmayan çocuk yok sevgiyi paylaşmak istemiyorlar

Hepinize hayırlı ve huzurlu günler kızlar....

Bugünde maşallahınız var...alkisalkisalkis

Ben iyiyim çok şükür,yalnız üşüyorum ya grip dedinizde bende tekrar geçirmem inşallah...bilmiyorumkismile
Rabbim şifa versin hasta olanlara...
Bu arada bugün rüyamda hastanedeydim,doktor içeri girdi tam bana dogru geliyordu cinsiyete bakıp artık söyleyecekmişşşş eşimin saati çaldııı...alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
Bu rüyayıda tamamlayamadan bitirdim...sempatiksalakcinni

Hayır olsun

Son düzenleme:
selam kızlar, şu an okuyamadım geçmişi ama doktordan geldim. bebişimi gördüm maşallah kıpır kıpır oynuyorduu. sata göre iki gün öndeymişim ama doktor satı baz alıyoruz dedi. ultrasonda birkaç gün oynayabiliyor dedi. iki hafta sonra ikili testini yaptıracağız. çok güzel bir duygu onu kıpır kıpır görmek. ama çok rahatladım açıkcası.

evet ya çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin

MAŞALLAH.ya yarın da ben gitcem inşllh bende görürüm kıpırdarken cok heycanlıyım bu muayene için

selam..gözün aydın...maşallah allah bütün güzelliklerini görmeyi nasip etsin inş...

çok saol tabıkı yardımcı oluosunz sizler benım gıbı yaptırmıyanları bılgılendırıosunuz valla doktorun karsısına tam donanımlı cıkıorum

maşllahhh çok güzel bir duygu içinizde bir benimki oynamıyordu açlıktanmış meger aç gimştimm
MAŞALLAH.ya yarın da ben gitcem inşllh bende görürüm kıpırdarken cok heycanlıyım bu muayene için

canım tok git giderkende arkadaşların dediği gibi çikolata falan ye yoksa benimki gibi uyur oynadıgını göremezsin tatlıları aşır öyle git inşallah sende yarın gel bize yaz şöyle oynuyor böyle oynuyordu inşallah:teytey:

merhaba arkadaşlar bende bugün yaptırdım nt: 1,0 bdp:20.0 çıktı kan sonucu haftaya alıcam bu bdp normalmi bdp ne demek ya orda bir hasta bdp 20 sınır falan dedi moralim bozuldu ben çapada yaptırdım ama doktor karnıma çok bastırdı sarstı şimdi tedirgin oldum çocuğun kalbi falan durur diye hala karnım acıyor sizdede böyle karnınıza bastırıp sarstılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…