nerdeee zonoxcum iştahım çok açık habire yiyiyorum. Böyle gidersem durumum fena benim. Şimdiden 3 kilo aldım bile. eyvahedigeldismile Hamile olduğumu saklamam imkansız herkes sorup duruyor hamile misin diye :CüvCüv:
ehehhe. canım ben fenayım ya iştah 0. keşke yesem, kilo almam umrumda değil ya. çünkü bebek artık bizden besleniyor çok üzülüyorum. bebeğim diodur ki " Ne biçim anneye düştüm ben, ne yiyor ne içiyor. Açlıktan ölcem" diodurkaydirigubbakcemile3nerdeee zonoxcum iştahım çok açık habire yiyiyorum. Böyle gidersem durumum fena benim. Şimdiden 3 kilo aldım bile. eyvahedigeldismile Hamile olduğumu saklamam imkansız herkes sorup duruyor hamile misin diye :CüvCüv:
canım ben bi karışım tarifi verdim onu kullancam. dr.uma danışim. kakao yağı ve badem işe yarımuşbende başladım bebe yağına birde kakao yağı alcam
kızlar gebelikte cinselliği araştırdımda ilk 3 ayda kimisi daha çok istek duyar kimisi isteksiz olurmuş ama 4. aydan itibaren istek artarmış ormale göre yaa bende hala tık yokk 4. aya girdim yok bacımm istemiyorum elimde degil
ya ben ya benn, bide yeni evliyim sözde.. kendimi zorluyorum hep.. geri çevirmiyorum, numaradan istiyomuş gibi yapıyorum,belli etmiyorum hiçumarım düzelir, hep böyle kalacağım diye ödüm patlıyor, bu yaşta iktidarsızlaşmak ne fenaymış..
yine nasıl uykum geliyor zilli kızım uyusa bende atacam kendimi yatagada yatmıcam diyor bana zilli oyatmazsa beni yatırmaz şimdi anne kalk anne şöyle böyle diyee
ehehhe. canım ben fenayım ya iştah 0. keşke yesem, kilo almam umrumda değil ya. çünkü bebek artık bizden besleniyor çok üzülüyorum. bebeğim diodur ki " Ne biçim anneye düştüm ben, ne yiyor ne içiyor. Açlıktan ölcem" diodurkaydirigubbakcemile3
canım ben bi karışım tarifi verdim onu kullancam. dr.uma danışim. kakao yağı ve badem işe yarımuş
bende de durum aynı yaaaa2. tremeser mi nedir, o dönemde istek başlıcakmış:sinifsinif:
canım sadece kakao yağı ve badem yağımı dediğin karışım
turko senin kız kaç yaşında? ben de senin kızın kadar olunca Allah kısmet ederse 2.yapmak istiyorum. Tabi 1. atlatalımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
susam yağı
kakao yağı
badem yağı
kayısı yağı
gliserin yağı
hepsi eşit ölçüde karıştırılıp karışım yapılıcak. bunu kullancam canım
Ben dr.uma danışcam. Bu karışımı kullanmadan önce dr.unuza danışın belki herhangi bir yağa karşı alerjiniz olabilir.
benim hamile arkadaşlarım kullandılar minicik çatlakları yok.guclubacismile
valla bulantılarım geçsin pasta kek tatlı yapıp yiycem yapmayıda yemeyide özledim gerçi tuzlu yada ekşi yiyorum daha çok tatlı olarak sadece kek yiyebiliyorum
canım 2 buçuk yaşında bebek dogdugunda yani 19 mayısta kızım 3 yaşı bitirecek bebişte işallah 23 nisanda dunyaya gelecek ben isteyerek yaptım tedavi gördüm kızım çok sıkılıyor tam bir bebek delisi bir bebek görsün sanki kendi çok büyük gider sarılır öper hiç incitmez ama kardeşine kıskançlıktan nasıl muamele eder onu bilemem kıymetli babasını paylaşamaz bencee :mymeka:klava:boshayallersmile
selam kızlar, şu an okuyamadım geçmişi ama doktordan geldim. bebişimi gördüm maşallah kıpır kıpır oynuyorduu. sata göre iki gün öndeymişim ama doktor satı baz alıyoruz dedi. ultrasonda birkaç gün oynayabiliyor dedi. iki hafta sonra ikili testini yaptıracağız. çok güzel bir duygu onu kıpır kıpır görmek. ama çok rahatladım açıkcası.
selam kızlar, şu an okuyamadım geçmişi ama doktordan geldim. bebişimi gördüm maşallah kıpır kıpır oynuyorduu. sata göre iki gün öndeymişim ama doktor satı baz alıyoruz dedi. ultrasonda birkaç gün oynayabiliyor dedi. iki hafta sonra ikili testini yaptıracağız. çok güzel bir duygu onu kıpır kıpır görmek. ama çok rahatladım açıkcası.
Hayatım ben c.tesi yaptırdım. önce karından bakılıyor ense kalınlığı ölçümü yapılıyor. Baş ve karın bütünlüğüne, el ve ayaklarına, kalp ritmine bakılıyor. Doktor sana birtakım sorular sorup bir form dolduruyor. Yaş, boy, kilo, sigara kullanımı, ailende anomali doğum vakası var mı falan gibi şeyler. Sonra o formu kan vereceğin laboratuara veriyorsun. Kan veriyorsun bitiyor. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyormuş ben de daha almadım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
maşllahhhselam kızlar, şu an okuyamadım geçmişi ama doktordan geldim. bebişimi gördüm maşallah kıpır kıpır oynuyorduu. sata göre iki gün öndeymişim ama doktor satı baz alıyoruz dedi. ultrasonda birkaç gün oynayabiliyor dedi. iki hafta sonra ikili testini yaptıracağız. çok güzel bir duygu onu kıpır kıpır görmek. ama çok rahatladım açıkcası.
MAŞALLAH.ya yarın da ben gitcem inşllh bende görürüm kıpırdarken cok heycanlıyım bu muayene için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?