2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim SAT ımızda aynı +2 gün ileri olmamızda.. 13 Ağustosda bişey var galiba :)sositososito

kızlarr yvonna arkadaşımız geldi galiba cinsiyeti belli olanları ekler belikide özelden msj atın cinsiyeti belli olanları listemizde görelim demi

slm kızlar
haftasonu hiç giremedim sayfalar almış başını gitmiş valla.hepsini okuyamadım cinsiyet öğrenen arkadaşlar var sanırım Allah en kısa zamanda bize de nasip eder inş.öğrenmeyi :Saruboceq:Cumartesi bende dr.a gittim gördüm bebişi her gördüğümde içim biraz daha rahatlıyor ben kendi kendime nazar değdirdim sanırım hiç mide bulantım yok diyordum bugün sabahtan beri hiç geçmeyen bir mide bulantısı var ve ilk defa sabah çıkardım öğürmekten içim dışıma çıktı senağlama bu sıkıntıyı uzun zamandır yaşayan arkadaşlar vardı hep okuyordum burdan Allah yardımcıları olsun valla.İnşallah benim de bi daha olmaz gözüm korktu bugün.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam kıslar nasılsınız?
ben nezle oldum..:gitme:
dr.a da gidemedim bol limon mandalina idare ediyorum işte,
herkes iyidir umarım geçmişe bi bakıp geleyim...

merhaba arkadaşlar bende bugün zeka testi yaptırdım nt: 1,0 bdp:20.0 çıktı kan sonucu haftaya alıcam bu bdp normalmi bdp ne demek ya orda bir hasta bdp 20 sınır falan dedi moralim bozuldu ben çapada yaptırdım ama doktor karnıma çok bastırdı sarstı şimdi tedirgin oldum çocuğun kalbi falan durur diye hala karnım acıyor sizdede böyle karnınıza bastırıp sarstılarmı

sen kacıncı haftadasın valla ben bılmıodum bıle zeka testı yaptırcamızı

turko senin kız kaç yaşında? ben de senin kızın kadar olunca Allah kısmet ederse 2.yapmak istiyorum. Tabi 1. atlatalımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende ikinciyi istiyorum. hatta eşime diyorum ki 6-7 tane yapalım bu hamilelik güzel şeymiş. hatta hamileliğin 9 aydan 15 aya çıkmasını istiyorum. mide bulantısı gibi kötü yanları da var ama hazır yemek önüne geliyor, herkes ilgileniyor, binada ne pişirseler bana geliyor, canım bir şey istese herkes seferber oluyor, eşim çok iyi davranıyor, yemek yapıyor, ev işi yapıyor. tartışma anında bile kendi kendime tartışıyorum asla sesini yükseltmiyor. hamilelik bitince bunların hepside bitecek :dilcikar:

slm tatlı anneler nasılsınız

dun duygu karmasası yasadım bır agladım delı gıbı bır guldum esım cok korktu yazık kıyamam ben ona

kızlar ben galıba hemoroıt oldum yaaaaaaaaaaaaaaa ne yapacam

kızlar karışmak gibi olmasın ama badem yağı çok kıllanma yapıyormuş. hatta kuaförlerde saçı dökülenlere vs. tavsiye ettiklerini duydum hem güçlendirip hemde yenilerini çıkartıyormuş ama doğruluğunu bilmem. Şahsen ben badem yapı kullanmayacağım.

aaaa hemşehrim gelmişşş... ben hiç farketmemiştim senin bursalı olduğunu yeni üyesin galibaa... hoşgeldin kaç haftalıksınn çizelgenn yokk...

Evet canım hemşehriymişiz farketmemiştim hihoyyyt Ben yeni üye oldum 12 + 4 haftalık hamileyim.

Bende daha yaptırmadım 2'li testi. nasıl yaptıklarını bilmiyorum. bu hafta perşembe gideceğim. Senin hissettiğin şeyler geliyor aklıma sürekli. Acaba bir sorun var mıdır. Allah korusun kötü, yolunda gitmeyen şeyler var mıdır felan diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum. Aslında böyle düşünmemiz iyi değil. hem kendimizi hem bebeği yıpratıyoruz.

Canım o bölgeye ekstra besleyici bakım yapıyoruz ister istemez tüyler artacak.Ama bide şunu düşün kılların çaresi var ama çatlağın hiiçç yok lazerde dahill ..

slm tatlı anneler nasılsınız
dun duygu karmasası yasadım bır agladım delı gıbı bır guldum esım cok korktu yazık kıyamam ben ona
kızlar ben galıba hemoroıt oldum yaaaaaaaaaaaaaaa ne yapacam
geçmiş olsun canıımmm..
aktivya ye aç karna sabah ılık su kayısı incir falan ye bol salata tüket ekmekten ağır besinlerden uzak durr.

teşekkürler arkadaşlar, inşallah hepimiz sağ salimkucağımıza alırız.
TURKO aç gitmeklealakası sanırım yok. ben sadece bir poğaça yemiştim bir bardakda vişne suyu. ama kıpır kıpırdı. benimkinin durumu şimdiden belli . bizeçektireceği var.:)) eee kapalı tüplerden geçiş yolu bulup buraya geldikten sonra haliyle kıpır kıpır olur:))

LOVER1984 seninle hemen hemen aynıyız. sende görürsün kıpırdanmalarını yarın inşallah

CİESRA senle aynıyız canım. bakalım hangimizin ki çabuk davranacak?:)) 13 ağustos haliyle mübarek aydı. ramazandaydık yani. kesinlikle bence de var birşey..

ACARASYE iyi düşün iyi olsun canım, bir sorun yoktur inşallah. kallbini temiz tut.

:2: saol cnm habıre bırsey cıkıyo ya bende neyse bebegım saglıklı olsunda gerısı bos

Evet canım hemşehriymişiz farketmemiştim hihoyyyt Ben yeni üye oldum 12 + 4 haftalık hamileyim.

vayyy hem hemşehriyiz hem dee bebişler dee birliktee ilerliyorlarr ben de 12+4 üm... çok sevindim canımm... burda bir tane daha bursalı vardıı daha yeni üyeydik o zmn düşük yaptı çok üzüldüm.sen hangi hastaneye gidiyosunn neler yapıyosun anlatsana biraz...

kızlarrr ben deee ikili test için kan verdim geldimm... taaa 1 hafta sonra sonuçlarıı benn çatlarım 1 haftadaa yaaa:S:S:

Benim sonuçlar geldi az sora açıklıycam arkidişler. İnşallah seninki de iyi çıkar canım...

Hehe.. Bendede aynı durum var. Adam 5 hafta yanıma gelmese neden gelmedin diye sormam valla...Bende ikinci trimesterdeyim ama bendede tık yokkaydirigubbakcemile3

Valla Turkocum inşallah dediğin gibin bişi olmaz ya acıklı bi durum olur her iki taraf içindekaydirigubbakcemile3

Valla tamda yerinde bitmiş rüya be... Aaaa merak ederim ben şimdi bu akşam bi rüya daha gör sen.:))

selam kıslar nasılsınız?
ben nezle oldum..:gitme:
dr.a da gidemedim bol limon mandalina idare ediyorum işte,
herkes iyidir umarım geçmişe bi bakıp geleyim...

Canım geçmiş olsun...

Hadi bakalım geçmiş olsun acılıyı az ye bide sütü az tüket bu hastalıkla ilgili bildiklerim bundan ibaret valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…