selam kızlar, şu an okuyamadım geçmişi ama doktordan geldim. bebişimi gördüm maşallah kıpır kıpır oynuyorduu. sata göre iki gün öndeymişim ama doktor satı baz alıyoruz dedi. ultrasonda birkaç gün oynayabiliyor dedi. iki hafta sonra ikili testini yaptıracağız. çok güzel bir duygu onu kıpır kıpır görmek. ama çok rahatladım açıkcası.
kızlarr yvonna arkadaşımız geldi galiba cinsiyeti belli olanları ekler belikide özelden msj atın cinsiyeti belli olanları listemizde görelim demi
merhaba arkadaşlar bende bugün zeka testi yaptırdım nt: 1,0 bdp:20.0 çıktı kan sonucu haftaya alıcam bu bdp normalmi bdp ne demek ya orda bir hasta bdp 20 sınır falan dedi moralim bozuldu ben çapada yaptırdım ama doktor karnıma çok bastırdı sarstı şimdi tedirgin oldum çocuğun kalbi falan durur diye hala karnım acıyor sizdede böyle karnınıza bastırıp sarstılarmı
turko senin kız kaç yaşında? ben de senin kızın kadar olunca Allah kısmet ederse 2.yapmak istiyorum. Tabi 1. atlatalımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
susam yağı
kakao yağı
badem yağı
kayısı yağı
gliserin yağı
hepsi eşit ölçüde karıştırılıp karışım yapılıcak. bunu kullancam canım
Ben dr.uma danışcam. Bu karışımı kullanmadan önce dr.unuza danışın belki herhangi bir yağa karşı alerjiniz olabilir.
benim hamile arkadaşlarım kullandılar minicik çatlakları yok.guclubacismile
nekadarlık hamileydin canım sen
aaaa hemşehrim gelmişşş... ben hiç farketmemiştim senin bursalı olduğunu yeni üyesin galibaa... hoşgeldin kaç haftalıksınn çizelgenn yokk...
merhaba arkadaşlar bende bugün zeka testi yaptırdım nt: 1,0 bdp:20.0 çıktı kan sonucu haftaya alıcam bu bdp normalmi bdp ne demek ya orda bir hasta bdp 20 sınır falan dedi moralim bozuldu ben çapada yaptırdım ama doktor karnıma çok bastırdı sarstı şimdi tedirgin oldum çocuğun kalbi falan durur diye hala karnım acıyor sizdede böyle karnınıza bastırıp sarstılarmı
Canım o bölgeye ekstra besleyici bakım yapıyoruz ister istemez tüyler artacak.Ama bide şunu düşün kılların çaresi var ama çatlağın hiiçç yok lazerde dahill ..kızlar karışmak gibi olmasın ama badem yağı çok kıllanma yapıyormuş. hatta kuaförlerde saçı dökülenlere vs. tavsiye ettiklerini duydum hem güçlendirip hemde yenilerini çıkartıyormuş ama doğruluğunu bilmem. Şahsen ben badem yapı kullanmayacağım.
geçmiş olsun canıımmm..slm tatlı anneler nasılsınız
dun duygu karmasası yasadım bır agladım delı gıbı bır guldum esım cok korktu yazık kıyamam ben ona
kızlar ben galıba hemoroıt oldum yaaaaaaaaaaaaaaa ne yapacam
Canım o bölgeye ekstra besleyici bakım yapıyoruz ister istemez tüyler artacak.Ama bide şunu düşün kılların çaresi var ama çatlağın hiiçç yok lazerde dahill ..
geçmiş olsun canıımmm..
aktivya ye aç karna sabah ılık su kayısı incir falan ye bol salata tüket ekmekten ağır besinlerden uzak durr.
Evet canım hemşehriymişiz farketmemiştim hihoyyyt Ben yeni üye oldum 12 + 4 haftalık hamileyim.
kızlarrr ben deee ikili test için kan verdim geldimm... taaa 1 hafta sonra sonuçlarıı benn çatlarım 1 haftadaa yaaa:S:S:
kızlar gebelikte cinselliği araştırdımda ilk 3 ayda kimisi daha çok istek duyar kimisi isteksiz olurmuş ama 4. aydan itibaren istek artarmış ormale göre yaa bende hala tık yokk 4. aya girdim yok bacımm istemiyorum elimde degil
kalmaz canım kalmaz 4.aydan itibaren cinsel istekte yükselme oluyormuşş bende daha tık yoktur şimdilik ama böyle kalmaz kızımda 4,5, aylıkken faaln hatırlıyorum istekliydim baya ayy yakında birde adamları bıktırmalı degilmiyizz kaydirigubbakcemile3Şenizbizimki çocuk var diye bir temkinli benden çok sakınırdı kızı kaydirigubbakcemile3
Hepinize hayırlı ve huzurlu günler kızlar....
Bugünde maşallahınız var...alkisalkisalkis
Ben iyiyim çok şükür,yalnız üşüyorum ya grip dedinizde bende tekrar geçirmem inşallah...bilmiyorumkismile
Rabbim şifa versin hasta olanlara...
Bu arada bugün rüyamda hastanedeydim,doktor içeri girdi tam bana dogru geliyordu cinsiyete bakıp artık söyleyecekmişşşş eşimin saati çaldııı...alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
Bu rüyayıda tamamlayamadan bitirdim...sempatiksalakcinni
Hayır olsun
selam kıslar nasılsınız?
ben nezle oldum..:gitme:
dr.a da gidemedim bol limon mandalina idare ediyorum işte,
herkes iyidir umarım geçmişe bi bakıp geleyim...
slm tatlı anneler nasılsınız
dun duygu karmasası yasadım bır agladım delı gıbı bır guldum esım cok korktu yazık kıyamam ben ona
kızlar ben galıba hemoroıt oldum yaaaaaaaaaaaaaaa ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?