ehehhe. Benimki o kadar değil canım ya. ama yinede eşimden memnunum. ilgisi yerinde. eğer 1. çocuğumuzu büyütmek zor gelmezse 2.yapmak istiyoruz. bakalım zaman ne gösterecek:hulya:Bende ikinciyi istiyorum. hatta eşime diyorum ki 6-7 tane yapalım bu hamilelik güzel şeymiş. hatta hamileliğin 9 aydan 15 aya çıkmasını istiyorum. mide bulantısı gibi kötü yanları da var ama hazır yemek önüne geliyor, herkes ilgileniyor, binada ne pişirseler bana geliyor, canım bir şey istese herkes seferber oluyor, eşim çok iyi davranıyor, yemek yapıyor, ev işi yapıyor. tartışma anında bile kendi kendime tartışıyorum asla sesini yükseltmiyor. hamilelik bitince bunların hepside bitecek :dilcikar:
doğrudur ama çatlağın hiç çare yok. aslında yağlı ne sürsen kılı besler. ben kullancam mecbur. çünkü çatlağa müsait bir vucudum var.kızlar karışmak gibi olmasın ama badem yağı çok kıllanma yapıyormuş. hatta kuaförlerde saçı dökülenlere vs. tavsiye ettiklerini duydum hem güçlendirip hemde yenilerini çıkartıyormuş ama doğruluğunu bilmem. Şahsen ben badem yapı kullanmayacağım.
:2: saol cnm habıre bırsey cıkıyo ya bende neyse bebegım saglıklı olsunda gerısı bos
Valla tamda yerinde bitmiş rüya be... Aaaa merak ederim ben şimdi bu akşam bi rüya daha gör sen.:))
....
hayır yaa hiçbişey gelmedi
Bende eşime sitem edip duruyorum....sempatiksalakcinni
Tekrar erkek görürsem kesinliğine inanıcam,ondan bekliyordum böyle bir rüya...:icecream:
Bu arada cevap veren tek kişiydin ayrıca teşekkür ederim...
Bende eşime sitem edip duruyorum....sempatiksalakcinni
Tekrar erkek görürsem kesinliğine inanıcam,ondan bekliyordum böyle bir rüya...:icecream:
Bu arada cevap veren tek kişiydin ayrıca teşekkür ederim...
canım sağolasın..Benim sonuçlar geldi az sora açıklıycam arkidişler. İnşallah seninki de iyi çıkar canım...
Canım geçmiş olsun...
..
canım sağolasın..
sonuçlarını merakla bekliyosss
hadi yaa.. çok merak ediyorum sepet gelecekmi bakalım.. :hooray:
bazen arada kaçıyo mesajlar Gezgincim, ben kendi sorduğum, söylediğim şeyleri unutuyorum geri dönüp bakınca hatırlıyorum, bakıyorum cevap veren olmamış.. kaçıyo bazen işte.. hayır olsun rüyan canımCADIARZU buyrunnnnnnnnn
selam kıslar nasılsınız?
ben nezle oldum..:gitme:
dr.a da gidemedim bol limon mandalina idare ediyorum işte,
herkes iyidir umarım geçmişe bi bakıp geleyim...
ehehhe. Benimki o kadar değil canım ya. ama yinede eşimden memnunum. ilgisi yerinde. eğer 1. çocuğumuzu büyütmek zor gelmezse 2.yapmak istiyoruz. bakalım zaman ne gösterecek:hulya:
turko, kız sen kurtuldun ne güzel. 2. çocuğunuda yaptım mı ohhhh senden iyisi güzeli yok. zaten içimizde bilgili prfsyonel anne adaylarımızdan birisin. doğumdan sonra sana çoooooook işimiz düşücek
bak aklıma neler getirdinn nelerr ben şükür bebegimi umdugumdan daah iyi büyüttüm fazla zorlanmadım ilk banyolarını eşimle yaptırdık sonraları hep tekbaşıma yaptım banyolarını tüm bakımını kaynanam ben hamileyken banaa çok kötü davranmıştı bende kızımı dogum yaptıktan sonra ona hiç tenezül etmek istemedim bu arada kaynanam alt katta oturuyor kaynanam kudururdu bu yaşta şuna bak tek banyo yaptıyor 10çocuk büyütmş gibi bakıyor bana tenezül etmiyor bişey danışmıyor gel anne beraber yıkayalım faalan demiyor ohhhoooo daha neler neler valla altından allahında yardımıyla çok rahat kalktım çok güzel baktım kızıma inanın o aneliğin verdiği duygular sizi y önlendiiriyor hiç zorsunmadan hatta kimselere güvenmeyip kendiniz yaptıgınız ve çok güzel becerdiğiniz çok güzel şeyler olucak korkmayın ben 23 yaşında bebegimi kucagıma aldım çok rahat büyüütüm kızlar kendinize güvenin bebeginizi kimseye bırakmayın her anında siz yardımına koşun zevkle yapacagınızdan eminimm çokuzattım kızlar sizlerde bebegiizi kucagınıza alınca benim gibi anlatacak çok şeyleriniz olacak görünaklinialirimsmile
kızlar yarım saat yürüyüş yapayım dedim nefes nefese kaldımm evim biraz yokuşta ama eskiden bukadar zorlanmazdım 2 can taşımak bu olsa gerek 2 kat fazla yoruluyoruuzz [ bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlayacağım havada mis gibi kışın buraları çok seviyorum sessiz sakin
canım ben yaptırmadığım için bilemiyorumEvet yazıyorum.
Tarama sonucu: Negatif
Down sendrom riski:1/50.000
Yaş nedeniyle risk:1/530
Trisomy 18 için yüksek risk katogorisinde dğildir.
ayyy işte böle sonuçlar...
Şimdi bunlar iyi mi değilmi yaptıran arkadaşlar siznkine göre bi bakabilirmisibniz
Bide tabi doktora gösterenlerden olursa daha bi sevindirik olcam
Bu arada çarşamba günü doktora gidicem....
evet yaaa yorgunluklar artıyor sen de dikkat et canım zorlamadan yap sporunukızlar yarım saat yürüyüş yapayım dedim nefes nefese kaldımm evim biraz yokuşta ama eskiden bukadar zorlanmazdım 2 can taşımak bu olsa gerek 2 kat fazla yoruluyoruuzz [ bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlayacağım havada mis gibi kışın buraları çok seviyorum sessiz sakin
canım birde karnın beebgin büyüsünde gör sen bazen yürümek bile çok zor oluyorr bu arada kızlar hem yeemek turşu yiyorum bir yandanda sizleri takip ediyorum bir turşucu oldum ki sormayınn
tırko canım ne güzel anlatmışsın , bende tek başıma nasıl yapacam diye hep içten içe korkarım demek Allah güç veriyor..
turşu bende çok severim ama yiyemiyorum bu ara , çok tuzlu geliyor ..
sana afiyet olsun
ben çıkıyom kıslar herkese iyi akşamlar...
slm tatlı anneler nasılsınız
dun duygu karmasası yasadım bır agladım delı gıbı bır guldum esım cok korktu yazık kıyamam ben ona
kızlar ben galıba hemoroıt oldum yaaaaaaaaaaaaaaa ne yapacam
ehehhe. Benimki o kadar değil canım ya. ama yinede eşimden memnunum. ilgisi yerinde. eğer 1. çocuğumuzu büyütmek zor gelmezse 2.yapmak istiyoruz. bakalım zaman ne gösterecek:hulya:
turko, kız sen kurtuldun ne güzel. 2. çocuğunuda yaptım mı ohhhh senden iyisi güzeli yok. zaten içimizde bilgili prfsyonel anne adaylarımızdan birisin. doğumdan sonra sana çoooooook işimiz düşücek
bak aklıma neler getirdinn nelerr ben şükür bebegimi umdugumdan daah iyi büyüttüm fazla zorlanmadım ilk banyolarını eşimle yaptırdık sonraları hep tekbaşıma yaptım banyolarını tüm bakımını kaynanam ben hamileyken banaa çok kötü davranmıştı bende kızımı dogum yaptıktan sonra ona hiç tenezül etmek istemedim bu arada kaynanam alt katta oturuyor kaynanam kudururdu bu yaşta şuna bak tek banyo yaptıyor 10çocuk büyütmş gibi bakıyor bana tenezül etmiyor bişey danışmıyor gel anne beraber yıkayalım faalan demiyor ohhhoooo daha neler neler valla altından allahında yardımıyla çok rahat kalktım çok güzel baktım kızıma inanın o aneliğin verdiği duygular sizi y önlendiiriyor hiç zorsunmadan hatta kimselere güvenmeyip kendiniz yaptıgınız ve çok güzel becerdiğiniz çok güzel şeyler olucak korkmayın ben 23 yaşında bebegimi kucagıma aldım çok rahat büyüütüm kızlar kendinize güvenin bebeginizi kimseye bırakmayın her anında siz yardımına koşun zevkle yapacagınızdan eminimm çokuzattım kızlar sizlerde bebegiizi kucagınıza alınca benim gibi anlatacak çok şeyleriniz olacak görünaklinialirimsmile
turko, bugün bir video izledim. kadın bebeğini tek başına yıkadı gayet basit bir yöntemle. Allah bana güç kuvvet ve birazda yürek versin. bebeğimi büyütmek için. sana helal olsun. inatçıymışsın. inşallah senin gibi kendi başıma yoğrulurumopuyorumnanaktan
turkocum bende şimdi bişeyler yiyorum,şu iştahım beni şişirmese baarii...eyvahedigeldismile
Birşey yemeden durunca inanın mutsuzum yaaa,elime ne alırsam alayım dünyalar benim oluyor..sempatiksalakcinni
Bugün halsizlik var yalnız üzerimde,inşallah hayırdır...
Hastalıklar salgın malum..
gezgin ben de bugün çok sık yedim. artık bulantılarım şükür azalıyor. ama dışarıdan yemek yiyemiyorum yine. dışardan yemek yeme kısmı midemi bulandırıyor.
bugün sabah kahv: 1 yumurta kırdım
4 5 dilim kaşar
domates salatalık
öğle: brokoli havuç haşlaması
ikindi: brokolş havuç yoğurtlu. cornflakes+süt
akşam: henüz birşey yemedim ama söylemesi ayıp tatlı aldım sütlü. onu yicem =)
bebeğim bugün baya beslendi. çooooooooooooook mutluyum.:lepi:
turkocum bende şimdi bişeyler yiyorum,şu iştahım beni şişirmese baarii...eyvahedigeldismile
Birşey yemeden durunca inanın mutsuzum yaaa,elime ne alırsam alayım dünyalar benim oluyor..sempatiksalakcinni
Bugün halsizlik var yalnız üzerimde,inşallah hayırdır...
Hastalıklar salgın malum..
t
gezgin ben de bugün çok sık yedim. artık bulantılarım şükür azalıyor. ama dışarıdan yemek yiyemiyorum yine. dışardan yemek yeme kısmı midemi bulandırıyor.
bugün sabah kahv: 1 yumurta kırdım
4 5 dilim kaşar
domates salatalık
öğle: brokoli havuç haşlaması
ikindi: brokolş havuç yoğurtlu. cornflakes+süt
akşam: henüz birşey yemedim ama söylemesi ayıp tatlı aldım sütlü. onu yicem =)
bebeğim bugün baya beslendi. çooooooooooooook mutluyum.:lepi:
tek bugün mü halsizsin canım ben hergün halsizim şu evden bir adım atasım yok halsizlikten hamileliktendir meraklanma bu arada sanada afiyet olsun kilolara dikkat ama haa ben çok kilo almıyorum kızımda pek almamıştım beni görsen tipim sezeryanla dogum yapmış birisine hiç benzemiyor ipi elden kaçıma sonra kilolardan derlenirsin haa
kızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?