2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ehehhe. Benimki o kadar değil canım ya. ama yinede eşimden memnunum. ilgisi yerinde. eğer 1. çocuğumuzu büyütmek zor gelmezse 2.yapmak istiyoruz. bakalım zaman ne gösterecek:hulya:

turko, kız sen kurtuldun ne güzel. 2. çocuğunuda yaptım mı ohhhh senden iyisi güzeli yok. zaten içimizde bilgili prfsyonel anne adaylarımızdan birisin. doğumdan sonra sana çoooooook işimiz düşücek
doğrudur ama çatlağın hiç çare yok. aslında yağlı ne sürsen kılı besler. ben kullancam mecbur. çünkü çatlağa müsait bir vucudum var.
:2: saol cnm habıre bırsey cıkıyo ya bende neyse bebegım saglıklı olsunda gerısı bos

geçmiş olsun canım. ben de anal fissürüm. yani hemoroitte diebiliriz. bol su iç, sebze ye ve yulaflı yiceklertüket.elma çok iyi gelir elma ye. birde dubhalac şurup kullan. dr.una söyle yazar. hamilelikte kullanılıyor. acı yeme çok kuruda yemebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Valla tamda yerinde bitmiş rüya be... Aaaa merak ederim ben şimdi bu akşam bi rüya daha gör sen.:))

....

Bende eşime sitem edip duruyorum....sempatiksalakcinni
Tekrar erkek görürsem kesinliğine inanıcam,ondan bekliyordum böyle bir rüya...:icecream:

Bu arada cevap veren tek kişiydin ayrıca teşekkür ederim...

hayır yaa hiçbişey gelmedi

hadi yaa.. çok merak ediyorum sepet gelecekmi bakalım.. :hooray:

Tekrar erkek görürsem kesinliğine inanıcam,ondan bekliyordum böyle bir rüya...:icecream:

bazen arada kaçıyo mesajlar Gezgincim, ben kendi sorduğum, söylediğim şeyleri unutuyorum geri dönüp bakınca hatırlıyorum, bakıyorum cevap veren olmamış.. kaçıyo bazen işte.. hayır olsun rüyan canım CADIARZU buyrunnnnnnnnn

Bazen banada oluyo valla bende ikinci kez bidaha yazıyorum herkes görene kadar:)))

kızlar sürekli sayfam açık ama hep içerlerdeyim. arada gelip bakıorum. mesajlarınız kaçabiliyor. alınmayın hee:icecream::teselli:

canım sağolasın..
sonuçlarını merakla bekliyosss

Evet yazıyorum.
Tarama sonucu: Negatif
Down sendrom riski:1/50.000
Yaş nedeniyle risk:1/530
Trisomy 18 için yüksek risk katogorisinde dğildir.
ayyy işte böle sonuçlar...

Şimdi bunlar iyi mi değilmi yaptıran arkadaşlar siznkine göre bi bakabilirmisibniz
Bide tabi doktora gösterenlerden olursa daha bi sevindirik olcam

Bu arada çarşamba günü doktora gidicem....

Son düzenleme:

evet canım bunu sıkıntı yapanlara hep diyorum burda...
Ama bu sıra fazla yalnız kalıyorum evdede,sanırım cevap almak rahatlatıyor..
Bekledim yani..Yoksa kimse mecbur değil tabi...

Sağolun yinede...opuyorumnanaktan

kızlar yarım saat yürüyüş yapayım dedim nefes nefese kaldımm evim biraz yokuşta ama eskiden bukadar zorlanmazdım 2 can taşımak bu olsa gerek 2 kat fazla yoruluyoruuzz [ bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlayacağım havada mis gibi kışın buraları çok seviyorum sessiz sakin

Son düzenleme:
selam kıslar nasılsınız?
ben nezle oldum..:gitme:
dr.a da gidemedim bol limon mandalina idare ediyorum işte,
herkes iyidir umarım geçmişe bi bakıp geleyim...

canım birde karnın beebgin büyüsünde gör sen bazen yürümek bile çok zor oluyorr bu arada kızlar hem yeemek turşu yiyorum bir yandanda sizleri takip ediyorum bir turşucu oldum ki sormayınn

turkocum bende şimdi bişeyler yiyorum,şu iştahım beni şişirmese baarii...eyvahedigeldismile
Birşey yemeden durunca inanın mutsuzum yaaa,elime ne alırsam alayım dünyalar benim oluyor..sempatiksalakcinni

Bugün halsizlik var yalnız üzerimde,inşallah hayırdır...
Hastalıklar salgın malum..

Son düzenleme:
canım ben yaptırmadığım için bilemiyorum
bilen arkadaşlar yorumlarsa seviniriz valla

evet yaaa yorgunluklar artıyor sen de dikkat et canım zorlamadan yap sporunu

ayy senı bır ben anlarım heralde bende de bu sorun vardı hamılelıkten 4 ay once oldu öluyom sandım doktora gıttım bende senın gıbı basur sandım fıssur(çatlak)mış aşırı zorlanmadan olmuş kabızlıktan oturu krem falan verdı aaz geçer gıbı oldu hamıle kaldım şu an bende 12 haftalığım ve yıne arttı ama şımdı bu konuda doktora gıtmeyı hıç ıstemıyom kayısı falan ye demıştı doktor bana akşam 10 tane kuru kayısı bı buyuk bardakta su ıç az çok ıyı gelıyo allahım ınşallah geçsın dıe dua edıyorum ınşallah senınde geçer hayatım:Saruboceq::Saruboceq:

tek bugün mü halsizsin canım ben hergün halsizim şu evden bir adım atasım yok halsizlikten hamileliktendir meraklanma bu arada sanada afiyet olsun kilolara dikkat ama haa ben çok kilo almıyorum kızımda pek almamıştım beni görsen tipim sezeryanla dogum yapmış birisine hiç benzemiyor ipi elden kaçıma sonra kilolardan derlenirsin haa

tırko canım ne güzel anlatmışsın , bende tek başıma nasıl yapacam diye hep içten içe korkarım demek Allah güç veriyor..

turşu bende çok severim ama yiyemiyorum bu ara , çok tuzlu geliyor ..
sana afiyet olsun

ben çıkıyom kıslar herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]

korkma canım inan bana eşin okadar zor olmayacakk bebişinle güzel vakitler geçireceksin görüşürz iyi akşamlarr canım

Oh yarasın bebişe...:lepi:
Ayrıca bende dışardan yemek yemem asla bu sıra,dediğinin gibi düşünmesi bile mahfediyor beni...
Hatta dışarı çıktıgımızda lokantaların önünden gözümü kapatıp geçiyorum.....eyvahedigeldismile
Ama evde yaptıklarımı rahatlıkla yiyorum çok şükür..
Bu sıra peynir domates ve zeytin acayip çekiyor beni,yanındada sıcak çay...Oh mis gibi...zemuszemus

Ya ara ara halsizlik vuruyor ama bugün fazla oldu sanki...
Geçer inşallah...

Kaç gün tiksindiğim için birşey yememiştim canım,bir haftadır iştahım yerinde elhamd,canımın çektiklerini doya doya yiyeyim sonra firenliyecem kendimi inşallah...:lepi:

Bu arada bende yalnız büyütücem bebişimi inşallah,ama hiç korkum yok çok şükür...
Herşeyin üstesinden geliceğimi düşünüyorum,pozitif düşünüyorum,sizde sıkıntı yapmayın kızlar şimdiden...
Rabbim yardım eder elbet...
El kadar bebişleremi bakamıcaz...:lepi:

kızlar benim 2li testim yarına alındı. yarın 11:00de randevum varbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…